Vantaanpuiston ratsutalli

kysyjä

Kertokaa kokemuksia Vantaanpuiston ratsutallista? Tunnit ovat aika halpoja mutta onko opettaja kuitenkin pätevä ja tunnit hyviä? Kertokaa kokemuksianne ja mielipiteitänne!

9

2636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratsastelija

      Itse käyn kyseisellä tallilla ja talliin ei ulkonäöllisesti ole pistetty kamalasti vaivaa eikä rahaa. Opetus on kuitenkin aika hyvälaatuista vaikka hevoset ei mitään korkean tason este- tai kouluratsuja ole.

    • hyihyi

      En suosittele tallia ollenkaan. Hevoset ovat pilattu tunneilla huonoilla ratsastajilla, kun opettaja on tunneilla kertomassa vain mitä tehdään, eikä kerro koskaan mitään parannettavaa. Opettaja myös päättää jokaiselle sen yhden hevosen jolla sitten menee suurimman osan tunneista. Minulle yleensä laitetaan tallin pyöreä pikkuponi (jolla en saisi edes mennä painoni vuoksi) ja kun poni ei liiku opettaja kannustaa vaan paiskomaan pohkeella. Tallirakennus on todella vanha ja tuntuu hajoavan käsiin, hevosilla ei ole omia karsinoita joten täytyy aina erikseen kysyä mihin karsinaan laittaa ponin tunnin jälkeen. Opettaja tuli ennen yleensä n. 5 minuuttia ennen tunnin alkua tallille ja kertoi milla hevosilla menisimme, nykyään laittaa jo edellisenä päivänä listan tallille mutta tulee usein 15 min tunnin alkamisen jälkeen. Säälin vanttiksen hevosia todella paljon :(((( Tallin omistajaakaan en ole nähnyt kuin kerran, vaikka olen monta vuotta siellä ratsastanut!!

    • Ratsastaja

      Pieni kodikas talli jossa hevosilla laajat peltotarhat. Harvoin ratsastuskoulussa voidaan tarhata näin koko lauma samassa. Tunneillani on ollut innostavia ja osaavia opettajia ja myös pitkille maastolenkeille pääsee. Tallirakennus on vanha mutta toimiva ja erittäin siisti. Kenttä pidetään hyvässä kunnossa.

    • lisääkokemuksia

      Mäkin kaipaisin kokemuksia kyseisestä tallista!

      • 1_2345

        Kierrä kaukaa. Hevoset usein ep. Jotkut laihoja. Huonoa pitoa. Laitsalla lojuu säilöpaalin muoveja ja verkkoja päiviä ja paali työnnetään tarhaan kun siltä tuntuu. Talvella hevosten vesi tallilla ihan jäässä eikä ketään kiinnosta. Opettajat hyviä mutta siinä se onkin.


    • Anonyymi

      Itseni mielestä talli on kaikin puolin hyvä. Ratsastuskoulun opettajat ovat isaavia ja hevosista huolehditaan. Yleisesti kursseile jne. Tunneille ei ole hirveää jonoa, vaan sinä luultavasti ehdit niihin, eikä siitä tarvitse stressata. Tallin nettisivut eivät valitettavasti ole mitkään erityisen kummoiset, mutta kun tallin sisään astuu, niin huomaa kuitenkin miten ihana talli on. Tallissa on eri tasoisille sopivia hevosia ja taitaviakin hevosia löytyy. Ratsastusta lapsesta aikuisiin saakka. Hyvät maastot verrattuna siihen, että pk seudulla, kiltti henkilökunta, hyvät ja terveet hevoset, sisitit tilat vanhuudestaan huolimatta ja vaikka mitä muuta. Tallin kenttä on erittäin suuri pinta-alaltaan, valaistu ja tarvittaessa huonolla säällä tuntia ei kyseisenä päivänä pidetä (pidetään sitten tulevaisuudessa), tallin kentälle tehty 2020 syksyllä kentänlaajennus, nyt talvella tullut uusi pikkutalli jossa muutamille hevosille uudet, hieman modernimmat karsinat. Päätalli on tietenkin aika vanha, mutta jos katsotaan siisteyttä, niin se on aika siistikin. Lapsille järjestetään leirejä, joskus jopa yöleirejä kesäisin, kursseja, ridatunteja, tallipäiviä, pieniä kilpailuja, jne. Toivon, että soitatte tallille rohkeasti ja varaatte itsellenne kokeilutunnin, koska tallin sisälle pääsee vasta, kun tapaa karvaturvat, opet, tilat, jne. Itse. Ei siis kannata liikaa kääntyä anonyymejen kriitikkojen puoleen. Tallille on myös helppo päästä, koska sille on ajo-ohjeet, juna-asemalta lyhyt matka, bussi pysähtyy tallin viereen, tilava parkkipaikka. Olen kirjoittanut nyt aika ison romaanin tänne, mutta ehkä saitte tästä jotain irti. Kiitos ja näkemiin.❤️

      • Anonyymi

        Kiva että tällä oli ajantasaistakin tietoa, itse käyn säännöllisesti kasusitunneilla punametsän ratsastuskoululla mutta varasin nyt tänne yksärin että pääsen muitaki talleja ja muitakin hevosia. Ja kun joku on joskus sanonutkin kokeioemalla eri talleja vaan löytää sen sopivan. Ja ite oon käynyt ainoastaan talleilla jossa ratsastetaan ulkona niin en oo. Itselle tärkeintä on hevosten hyvinvointi ja hevosen hyvä kohtelu joten kuuosti hyviltä. Ei ne tilat mulle eikä se maneesi oo mun juttu ja usein tuntuu etät maneesi jos tulee nostaa aika paljon hintoja.


    • Anonyymi

      Tunteeko joku tallin yritystoimintaa niin, että voisi kertoa, onko tielle näkyvä vuosikausia romahtamaiskunnossa oleva rakennus käytössä? Jollei, mietityttää miksi ei ole purettu, ei ainakaan sivullisen silmin ole korjattavissa. Näyttää hevosia pidettävän aitauksessa rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Arvaako vanhempi lähettää lapsensa harrastamaan, onko turvallinen toimintaympäristö?

      • Anonyymi

        On edelleen toiminta kunnossa. Ulkoapäin saattaa näyttää rapistuneen. Sisältä siisti ja toimintakelpoinen. Idylli vanha maalaistalli. On turvallinen. Hevoset laumaa yhdessä mikä on lajille kaikista luonnollisin ja parhain ratkaisu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe