Aihe

Lakimies ja Blondi

HiekkaaPorstuaan

Lakimies oli matkalla Turusta Helsinkiin tärkeään liiketapaamiseen. Pendolinossa, aamujunassa, hän pääsi iloksensa istumaan uhkean vaaleaverikön viereen. Koskapa matka Helsinkiin oli pitkä, pari tuntia, niin lakimies yskähti ja ehdotti blondille: " Leikitäänkö kuule ajankuluksi kivaa seuraleikkiä ?". Blondi katsahti nyrpeästi lakimiestä "Minua väsyttää. Kiitos vaan. Joskus toiste" ja alkoi torkkumaan junan tärisevää ikkunalasia vasten. Lakimies ei hellittänyt vaan koetti uudestansa : " Ihan totta. Tämä on kiva ja helppo ajankululeikki. Kysellään juttuja vuoronperään. Sinä ja minä. Se joka ei tiedä vastausta kysymykseen joutuu maksamaan toiselle 5 euroa. Sopiiko? ". Blondi vain tuhahti ärsyyntyneenä lakimiehen joutaville puheille ja jatkoi torkkumistansa. Lakimies ei antanut periksi. "Tehdään niin että kun on minun vuoro kysyä ja sinä et tiedä vastausta sinä maksat minulle 5 euroa. Kun sinä kysyt ja minä en tiedä, niin minä maksan sinulle 500 euroa" Nyt blondi valpastui. "Okei. Sopii. Leikitään vaan" .

Lakimies esitti kysymyksensä. "Osaatko sanoa missä kaupungissa on Turun Aurajoki ?" Vaaleaverikkö mietti hetken, ei vastannut mitään ja antoi käsilaukustansa lakimiehelle 5 euroa. Lakimies virkahti "Kiitos. Heh-heh. Rahantuloa ei voi estää. Nyt on sinun vuorosi kysyä".

Blondi esitti lakimiehelle kysymyksen "Mikä se on, joka kiipeää mäkeä ylös kolmella käpälällä ja tulee mäkeä alas neljällä käpälällä ?" Lakimies oli kysymyksestä vallan ihmeissään ja otti lopulta laptopillansa WiFi yhteyden nettiin. Hän etsi ja etsi, mutta ei löytänyt vastausta. Lakimies soitti jopa tutuille juoppokavereillensa Turkuun. Hekään eivät tienneet. Kirkkonummen kohdalla lakimies antoi lopulta periksi. Hän herätti nukkuvan kauniin blondin ja antoi tälle 500 euroa. "Kiitos" sanoi blondi ja nukahti uudestansa. Lakimiestä harmitti vietävästi rahanmeno. Juna saapui Helsingin asemalle. Lakimies kysyi blondilta tämän herättyä: "Mikä tekemäsi kysymyksen vastaus oikein on ?" Blondi avasi käsilaukkunsa, antoi lakimiehelle 5 euroa ja katosi matkoihinsa juna-aseman vilinään.

Mikä on tarinan opetus ? Jos et päässyt tälläkään kertaa opiskelemaan oikeustieteellisen, mutta olet uhkea vaaleaverikkö, blondi, niin älä ole murheissasi. Tulet menestymään hyvin tässä elämässä. Höynäytettäviä kaksilahkeisia toopeja riittää. Heh-heh.

0

261

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    203
    16130
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    333
    5746