Kuopion poliisille asiaa

IlIlIlIlIl

Voisiko Kuopion poliisi vahtia vähän tarkemmin esim. Snellmanin puistoa ja Valkeisen rantoja, joissa nuoriso kokoontuu sotkemaan paikkoja, ryyppäämään viinaa ja käyttämään huumeita? Koskaan ei näy poliisia paikan päällä näissä paikoissa. Tietääkö poliisi edes, että tuollaista menoa harrastetaan?

40

890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuopion.Vahtimestari

      Voisiko poliisi puuttua häiritsevään kaahailuun, revittelyyn ja parveiluun ym juopotteluun satamassa olevalla aallonmurtajalla? Useana yönä siellä on iso määrä autoja joista on laitettu täysille musiikit soimaan. Kuuluu kilometrin päähän.

    • nimimerkki__

      Voisiko nämä viinijuhlat siirtää jossain vaiheessa jonnekin Karttulan Korpeen koska rauhalliselle ihmiselle joka asuu omistusasunnossa rannan vieressä aiheutuu valtavasti meluhaittaa tuosta jumputuksesta? On se kumma että vielä vuonna 2018 annetaan pilata ihmisten rauha ja hiljaisuus!

    • Et_silleen

      Nyt on kesä. Kaikesta päätellen, kun puliukkoja näkyy siellä sun täällä.

      Poliiseilla on paljon töitä ja kiireitä. Eivät ne jouda hoitamaan mitään puliukkoja, mölyäjiä, tai huumenarkkareita. Poliisivoimia vaivaa jo muutenkin jo resurssipula. Kyllä poliisivoimissa oleva ylin johto on alituiseen ruinannut lisärahoitusta, mutta hallitus ei ole niihin pyyntöihin oikein lämmennyt.

      Jos puliukot eivät syyllisty mihinkään rikokseen, etenkään vakavaan sellaiseen, niin silloin siihen ei ole poliiseillakaan oikeastaan mitään sen enempää aihetta puuttua.
      Väkivallanteot, tapot, väkivallalla uhkailemiset ja sen sellaiset ovat sitten asia erikseen.

      KYS jo yksinomaan työllistää heitä myöskin täysin aiheettomilla ja joskus jopa täysin perusteettomilla virkatoimenpyynnöillä, jotka koskevat jostakin kumman syystä useimmiten nimenomaan mt-potilaita. Koska mt-potilaillahan ei ole mitään oikeusturvaa ja ihmisarvoa, eikä heillä ei ole mitään väliä. Kaikki humaanisuushan on tästä maailmasta ja maastamme kadonnut ja kuollut jo aika päiviä sitten.

      Psykiatrisella puolella toimivista lekureista niiden virka-apupyyntöjen hakeminen on taas yksinomaan kivaa ja autoritäärisen asenteen omaavina se on myös heille yksi huvituksen keino.
      Tai mahdollisuus/tapa osoittaa ja käyttää omaa valtaa.

      Ottakaa huumorilla. Vaikka edellä esille tuoduissa asioissa saatttoi olla jotakin oikeaan osuvaa totuutta.

      • attis

        Antaa pulien nauttia lämpimistä säistä. Talvella Suomessa on niin kylmä että viinakin jäätyy pulloon jos ulos jää hetkeksi. Kohta on jo syksy ja silloin katukuvasta katoavat asteittain auringonottajat, pussikaljottelijat, juopot ja lopulta ihan tavalliset kaduntallaajatkin kun tulee pakkaset. Kuka sitä joulu-tammikuussa ulkona viihtyy muuten kuin pakon edessä.


    • en.ole.polliisi
      • tärkee.lissääs

        niin ja tietennii jos oekeen hätä on niin 112 hätänumero.


    • ask.me.more

      Alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän kun joka kerta mainaan jäädä auton alle tai ainakin korvat kohta hajoaa kun näitä hulluja ajelee rallia sataman ja torin välillä. Autot laitettu ihan sitä varten sellaisiksi että niistä pääsee kovia pamahduksia ja alkavat sutimaan keskellä tietä. Vauhtia lienee yli 100km/h. Näitä siis näkyy vain myöhään illalla ei milloinkaan päivällä. Olisi kiva laittaa rekisteritiedot tähän kun nekin on ylhäällä mutta vissiin laitonta niin ei sitten laiteta. Mutta onhan tuo käytös aivan törkeää. Kuuluu myös kerrostalon ylimpään kerrokseen ihan selvästi ja herättää keskellä yötä. Onko se biologinen vietti noin kova että pitää urosten naaraille esittää olevansa jotakin, juoda viinaa ja kaahata autoilla hengenvaarallisesti? Ihminen on olento joka pystyy kontrolloimaan itseään ja omia tunteitaan, toisin kuin elukat!

    • Polliisi-

      Täytyypä käydä katsomassa mitä siellä puuhaillaan.

    • nopeaaonasiointi

      Petosen R-kioskin ympäristö on juoppojen linnoittama, ettei tahdo uskaltaa parkkeerata edes asiointia varten. Jos kerran kaljaa ja lonkeroa myydään ja kioskin ympärillä juodaan, hommatkaa edes wc. eikö R-kioskilla ole mitään velvollisuuksia? Luulisi olevan kuitenkin niin, että me ns. ei juopot asiakkaat tuomme kassaanne enempi rahaa kuin kioskin ympärillä olevat juopot, niin en tosin tiedä onko asia niin? Mutta kusihaisee, kulmilla, Ja poliisit ajelee vain ohi ja hymyilee, kaipa se on sitä valvontaa.

      • xvxc

        No ne odottaa että joku kävisi heille ostamassa alkoholia. Maksavat melkein mitä vaan tuosta palveluksesta. Minullekin monta kertaa ehdotettu, mutta en ala hörhöjen juoksupojaksi.


    • Kyllästynyt

      Kuopion poliisin päätehtävänä tuntuu olevan siirrellä kamera-autoa ja saada kerättyä rahaa. Kamera-autot ovat lähes pokkeuksetta sijoitettuna alamäkiin. Seurasin eräänäänä päivänä pysäköidyn kamera-auton vierellä liikennettä niin 2/3 autoilijoista pääsi kuvattavaksi.

    • oikeuksiatavoitteleva

      Ahkeraltapa vaikuttaa kirjoituksesi jälleenkin. Onkohan päinvastais apulaisjunioriikalla kohta mitään muuta tekemistä ollenkaan.

    • kyllästynyt.rymyyn

      Poliisimiehet pitäisi laittaa Snellmanin puiston ja Valkeisenlammen sisääntuloreiteille päivystämään ettei kukaan mene puistoihin istumaan kaljojen kanssa. Jos tällaista yritetään niin poliisi voi ottaa kaljat pois. Tämä olisi oikea malli toimia.

      • Oikeuksiatavoitteleva

        Sanaan jossa yksi kirjain O erityisen voimakkaasti takertuneen kirjoitteluinnosta kertova pikatodiste ei aivan tarkkaan harkinnut paikallisesti ja ajallisesti esiintuomansa aineistonsa loukkaavuutta aivan normaalia
        oikeuksiatavoittelua havaitessaan. ärtymys jota käsitä en lienee kuitenkin vallannut kirjoittelijan ja sitten hän kirjoittanutkin seuraavasti. """oikeuttatavoitteleva, onko jotain oikeudeton 10.9.2016 4:02 jäänyt puuttumaan
        kaikki tarvittavat on aannettu muuta erityisoikeutta EI tule varmaan näistä löytyy oikeuksias: Potilaan asema ja oikeudet""""


    • anonyymi_CBn

      Hienoa että oli lehteenkin saatu juttu tästä maleksimisongelmasta. Olen tällä palstalla useaan otteeseen todennut, että Kuopion suurin ongelma ovat häiriökäyttäytyjät yleisillä paikoilla, joissa ihmiset haluaisivat rauhassa lenkkeillä koirien tai lasten kanssa. Kuopion pahimmat ''räkälät'' sijaitsevat Sokoksen taustalla ja edustalla, Sankaripuistossa ja Amarillon nurkilla, näissä on ympärivuotista häiriköintiä havaittavissa. Kesäisin ongelmana ovat erityisesti Valkeisenlammen itäranta, Kuopionlahden aallonmurtaja, Snellmanin puisto ja Satamassa Albatrossin ympäristö. Viime vuosina myös Maljalahden pelipuiston ovat kaljoittelijat sankoin joukoin vallanneet käyttöönsä. Yhden häirikköryhmän muodostavat nykyään valitettavasti myös korkeakoulujen opiskelijat, jotka eivät tunnu opiskelusta välittävän vaan riehuvat jatkuvasti haalarit päällä lumihangessa ja mutavellissä, sotkien ja rikkoen paikkoja, mm. Snellamanin puiston suihkulähteen vuosi pari taaksepäin. Kannatan kovan kurin saattamista yleiseen käyttöön siten, että huonosta julkisesta käytöksestä annettaisiin kova sakkorangaistus ja jos toiminta jatkuu niin henkilö voitaisiin toimittaa tapauksesta riippuen joko mielenterveyshoitolaan, vankilaan tai työleirille.

    • Yöunensamenettänyt87

      Ärsyttää tuo basson soittaminen ja jumputtaminen keskustan alueella, missä kaikki kaikuu jo muutenkin. Harmaa volvo soittaa todella lujaa keskellä yötä kun töissä käyvät ihmiset yrittävät nukkua. Oletteko huomanneet samaa vai olenko ainut...

      Enkä puhu nyt vain pienestä jumputtamisesta, vaan sellaisesta että ikkunat helisee!

    • gfxzknbhgf

      Poliisilla riittää aina aikaa omistusasunto osakeyhtiön tupakoitsijoiden oikeuksien ajamiseen. Paikalle riennetään, sillä oikeus tupakoida on ihmisoikeus muille aiheutuneesta vakavasta terveyshaitasta huolimatta. Nikotiiniriippuvuus on vakavampi haitta kuin vaikea hengitys tai sydänsairaus. Kun vedetään asunnossa ja parvekkeella usean hengen voimin tupakkaa pientä lasten läsnäollessa, se on hyväksyttävää. Tästä mahdollisesti kärsivä on mt ongelmainen ja ei omaa oikeusturvaa, joidenkin mielestä.
      Poliisi voisi tarkentaa käytöntöjään ja resurssejaan.

    • röökinhajulapsissakin

      Laki tulee muuttumaan ja tupakointi täyskielto kaikkiin kerrostaloihin ym , mutta se vie oman aikansa.
      Voisi verrata asbestiin, jopa pahempi, samoin syöpää aiheuttava myrkky.

    • ei.ole.todellista

      Harmittavan aikaisin tänä vuonna. Vänärillä, Valkeisen rannalla, toripöydillä ja Satamassa on ollut tällä viikolla päivittäin kaljanjuojia. Sentään Snellmanin puisto säästyy nyt järjettömältä käytökseltä.

    • poliisin_apulainen

      https://www.savonsanomat.fi/savo/Poliisi-valvoi-yörälläystä-Kuopiossa-84-rikesakkoa/1353344#cxrecs_s

      Lähetin viime vuoden aikana palautetta poliisiasemalle nuorison häiriköivästä käytöksestä ja nyt on valvonta alkanut. Eilen huomasin kuinka poliisit valvoivat baarikorttelissa häiriköivää ja juopottelevaa nuorisoa ja illalla Valkeisen rannallakin kiersi poliisiauto. Jospa kaljanjuojat ja häiriköt saadaan vihdoin tämän kesän aikana pois katukuvasta!

    • Anonyymi

      Huumeita liikkuu ja käytetään runsaasti pätkällä Sankaripuisto-kaupungintalo. Keskivaiheilla bussipysäkkien kohdalla olevat betonirappuset tuntuvat olevan räkäsakin vakiopaikka. Siinä voivat kaikki käydä päivittäin ihmettelemässä Kuopiolaista tulevaisuutta. Näistä hepuista pitäisi joskus tulla meille uusia rakennusmiehiä, lääkäreitä, kansanedustajia jne.

    • Anonyymi

      Jota tapahtuu ympäri kaupunkia, poliisi sanoi, että he ovat havainneet asian mutta eivät näe aihetta jokaiseen tapaukseen puuttua. Minusta kuitenkin alkoholin juominen julkisilla paikoilla on halveksuttavaa ja vain suomalaisen räkälä-tasoisen sakin touhua.

      • Anonyymi

        Mikäs siinä on se taka-ajautus ettei puutu asoihin.


    • Anonyymi

      Ei saisi kokoontua sankoin joukoin Valkeisille jne. Toivottavasti poliisi tiedostaa että siellä on perinteisesti juhlat käynnissä ja tuhansittain juopottelijoita.

    • Anonyymi

      Koronan aikaan on vaikuttanut siltä, että törkeä liikennekäytös on alkanut lisääntyä. Eilenkin kauppareissulla Viron kilvissä ollut kuorma-auton kokoinen BMW juppimaasturi eteni selvää ylinopeutta, vaihtoi kaistaa vilkuttamatta risteysalueella, pujotteli eri kaistoilla autojen välistä piittaamatta selvästi mistään liikennesäännöistä.

    • Anonyymi

      Vahtia Tasavallankadun McDonaldsin ympäristöä roskaamisen suhteen? Ihmiset syövät autoissaan ja heittelevät roskat maahan, ympäristö on karmean näköinen. Myös paikallisten pullonkerääjien touhuun voisivat puuttua koska nämä levittelevät roskiksista roskia ja tietenkin myös tauteja eteenpäin.

      • Anonyymi

        juopotkin kaatuilevat kadulla ja tartuttavat tiehen likaa.


    • Anonyymi

      Taas on viime päivinä ollut kekkerit käynnissä, musiikki soi ja kalja roiskuu. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Epäselvää on viettävätkö joutenoloaan opiskelijat vai huumeveikot.

    • Anonyymi

      Lämpimät kevätpäivät ovat koittaneet ja tutut porukat ovat löytäneet tiensä Valkeisen kaupunginpuoleisille rannoille. Musiikki soi, viina maistuu ja möly kuuluu Niiralaan saakka. Poliisi ilmoitti jopa paikallisuutisissa vahtivansa lammen ympärystä, mutta yhtään partiota en ole koirankusetusreissuilla nähnyt. Jos näen, niin mainitsen asiasta. Eivät ilmeisesti ole tietoisia, tai sitten heitä ei kiinnosta. Eihän tästä montaa vuotta ole kun tuollainen porukka oli kolkannut ikäihmisen ja vienyt häneltä omaisuuden.

    • Anonyymi

      Mistä räkäsakki saa lisää kaljaa kapakasta tultuaan??? Tuo pitäisi ehdottomasti kieltää, ja porukka välittömästi kotiin kaupungilta. Puisto menee pilalle juuri kun se saatiin kuntoon.

    • Anonyymi

      Taas heikkolahjaisilla vähä-osaisilla liikennekuri hukassa Kuopion kaduilla. Romu volvoilla koettavat pullistunutta egoansa saada tälle Tellukselle mahtumaan, mut ei millään mahdu ja kuitenkin itsetunto on niin pieni, että se mahtuu avaimen reiästä. No, onhan siellä joskus joku muukin kuski jolla puberteetti venähtänyt pitkäksi. Ei ole mitään järkevää syytä huudattaa auton moottoria kova äänisesti 24/7 keskellä kaupunkia. Raukkoja ressukat ovat, lapsena varmaan ollut lelut patterin välissä ja ikkunat metsään päin. Kuvittelevat kai saavansa jotain ihailua oireillaan, sääliä idiootit oikeesti tarvitsevat.

    • Anonyymi

      Kuopion palstalla ei ennen puhuttu poliisista. Ei ole kuin tämä joten olisi hyvä saada lisää näitä.
      Ajatella että tämä on ainoa.

      • Anonyymi

        Avohoito ei toimi Kuopiossa kun pappaa ei saada kuntoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avohoito ei toimi Kuopiossa kun pappaa ei saada kuntoon!

        Aloitus itseltä vastaus itseltä= jakomielitaati.


    • Anonyymi

      Nyt korona aikana on todella huono homma kokoontua kaljottelemaan julkisille paikoille. Poliisille tiedoksi, että jo pari viikkoa on Valkeisella ollut joka päivä kalja juhlat meneillään. Poliisi voisi tehdä selväksi, ettei lammelle ole mitään asiaa muuta kuin lenkkeilemään. Kaikenlaisesta kokoontumisesta juopottelemaan tulisi rangaista ankarasti!

    • Anonyymi

      Ei poliisi ole mikään puistonvartija, Ei ihme, että poliisilla on vaikeuksia ehtiä paikkoihin avuksi, jossa hengenvaara on ilmeinen.

    • Anonyymi

      Voisiko poliisi käydä sakottamassa naapurin ukkoa kun hänellä on parta ajamatta!

      • Anonyymi

        Nyt on naapurin akalla tukan kampaus tuulen sotkema, sakot?


    • Anonyymi

      Tuhansien aiheiden erikoismiehelle on näköjään kesä tullut. Missäs rasistit, entäs piiloset ja freeedriksonit.

    • Anonyymi

      Putkaan ne pitää viedä tasapuolisuuden. nimissä. Putkaan ne vievät helsingissäkin jos kävelet torilla omassa kaupungissasi.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe