EEANA uusi BINGON VALTION IMURI

lökjvbm

Voittelee moen sadan pelaajan joukosta joka bingosta aina voittorivin pitkin päivää.. OHJELMOITUA shittiä KAIKKI DIGIPELIT VEIKALLA _ ÄLKÄÄ PELATKO!!! elokaunokit, kaikki kukkanimet.. vuokkode, kielot.. ym... kaksoisnumeronikit, sekä kolmois nelois.. numbat ... valtio kerää HYNÄT PELKÄSTÄÄN ITSELLEEN!!

Kuinka moni on voittanut enää mitään merkittävää BINGOSTA vuosiin???


NIINPÄ!
VALTIO SAA k us e tt kansalaisia IHAN miten paljon huvittaa, koska kukaan ei puutu menoon. Aivan liian hyvät lahjusrahat menossa? Iltapäivälehdet ostettu mainosalustoiksi lähinnä miljoonilla???

5

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eeaanat

      Näköjään pelaa smaragdia, kahden aikaan voittanut taas. Missä pipsanpilke vai onko laitettu naftaliiniin. Luulisi että ponkaisisi jostain hakemaan makkararahaa juhannukseksi.

    • gfghhjghfd

      Niiden on pakko kierrättää uusia peleihin, ja laittaa pipsat sun muut välillä naftikseen. Näköjään poreisiin oli taas nostettu esiin. Ja sekä JARRARMIES; joka totta tosiaan veti myös 7 tontun jättipotin. Huvittavia nämä muka nostetut potit, koska joka ikisen vie nämä imurinikit.. jotka todennäköisimmin valtion omia tai jotain kermapärsevirkamiesnikkejä.
      Kellä on varallisuutta tarpeeksi - haastakoon veikan pelit tarkastelun alle muutoin kun suomalaisen virkamiehen vakuutteluihin uskoen.

    • dsfgn

      uudessa bingossa muute n e voita enää yhtään mitään. täysin menee näil imurinikeille jokaikinen bingo. jokin valtionkeräysmassa menossa ja ainuttakaan bingoa et saa. lopettakaa KAIKKI pelaaminen huijauslaitoksessa.

    • rosvorudolf-teoria

      Ovat jotenkin vilpittömän alun ajattelun pohjana pitäneet kiinni jostain tämän tapaisesta vaikka oikeita pelaajia olisi vain yksi nämä robotti pelaajat tasoittavat "ostettujen" arpojen jakoa siten et ei tarvitse puuttua varsinaiseen arvonnan toimitustapaan siis apupelaajat pitävät arvonnan aitona mutta rosvo Rudolf ei anna armoa ja pakottaa kouraisemaan valtionkassaan ylimääräistä siksi mukaan tullut sinisimmillä silmilläkin havaittavaa hassuttelua. Vilpin häpeä kuitataan tyynesti et ollaan liikenteessä lähimmäisen asialla. Miettinyt olen sitäkin ottaako aito lähimmäisen asiamies itselleen 32 tonttua kuukaudessa palkkaa ja miten monta muuta lähimmäisen asiamiestä on elätettävänä.

    • fdsfffdd

      Niin, suukkukiinnipalkkiota nostava 33k kuussa - että ihan oikei on ku se ttaa suomalaisia valtion piikkiin - kuten niin monesa asiassa muuallakin. Karseat verot kerätään ja heitellään kuin ei huolta häivää milloin minnekin. Ihmettelen, jos ei lähiaikoina jollakin naksahda ja oikein kunnolla kiitos nykyhallituksen ja selvän valtion rahasammon vilpillisyyden, josta toki mikään lehtitalo ei ota asiakseen tutkia - sillä ne miljoonat kyllä kivasti varmaan voitelee olemaan hljaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3684
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      578
      3445
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3339
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2167
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2091
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      317
      1921
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      156
      1624
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe