Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin

Ikuinen_poika-76

Hei,

Täältä Suomi24.fi-palvelusta löytyy vuosien varrelta aika monta viestiketjua, jotka koskevat selkäsaunoja eri muodoissaan. Ikävää on, että monet asiallisetkin keskustelut tyrehtyvät lopulta feikkien ja trollien asiattomuuksiin.

Itselleni selkäsaunat on muodostunut fetissiksi. Halusin avata oman keskustelun, sillä haluaisin kuulla muistoja, kokemuksia ja mielipiteitä heiltä, jotka myös kiihottuvat seksuaalisesti vitsakurista, torumisesta, noloudesta, häpeästä ja pelosta.

Ja koska monet kokevat ihan aiheellisesti tarpeelliseksi muistuttaa, teen sen heidän puolestaan toteamalla, että lasten ruumiillinen kurittaminen väärin, tuomittavaa ja lailla kiellettyä. Tämä keskustelu ei koske lasten fyysistä rankaisemista vaan aikuisten seksuaalista fetissiä.

Meillä selkäsaunat oli käytössä kasvatusmuotona. Ensimmäisen kerran muistan saaneeni koivuvitsaa jo alle kouluikäisenä ja viimeisen selkäsaunani sain 15,5-vuotiaana. Kurittajana toimi aina äiti ja välineenä kesäisin koivu- tai pajunvitsa ja talvisin remmi. Nuorempana oli käytävä polvien päälle poikittain, vanhempana maattava sängyn laidalla vatsallaan.

Ensimmäisen kerran muistan olleeni oudosti kiinnostunut jo alle kouluikäisenä. Kysyin samassa perhepäivähoidossa olevilta siskoksilta, josko he olivat koskaan saaneet piiskaa. Vaikka aina inhosin, pelkäsin ja häpesin selkäsaunoja, muistan teininä miettineeni, millaista joltain riittävän etäisesti tutulta rouvalta olisi saada selkäsauna. Myöhemmällä teini-iällä selkäsaunan uhka/pelko sai aikaan pitkäkestoisen erektion, jota en suostu tunnustamaan kiihottumiseksi, eikä se koskaan johtanut esim. masturbointiin. Erektio myös katosi, jos kutsu kuului selkäsaunaa edeltäneeseen puhutteluun.

Tieni-iässä kyllä masturboin selkäsaunan jälkeen, mutta senkin väitän olleen vain ’lohduttautumistapa’, kun sain lopulta mennä huoneeseeni. Menin aina sänkyyn itkenään ja jossain vaiheessa kädet eksyivät peiton alle viemään huomiota arasta takapuolesta.

Nykyisin lapsen saadut selkäsaunat ovat minulle edelleen vahva tabu ja häpeän aihe. Kaikki viittaukset selkäsaunoihin saavat minut punastumaan mutta myös valtavan kiihottuneeksi. Eniten kiihottavat omat selkäsaunamuistot tai kuulla muiden saamista selkäsaunoista.

Kerro sinäkin omasta selkäsaunafetissistäsi. Milloin ja miten luulet sen syntyneen? Kertoisitko millaisia selkäsaunat teillä olivat? Ja millaisia selkäsaunafantasiasi ovat nyt?

142

10120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos hyvästä avauksesta! Toivottavasti pahimmat häiriköt pysyy poissa.
      Olen pian 50v mies, jota kotikuri ja selkäsaunat kiinnostaa. Annan ja otan ja keskustelen mielelläni aiheesta ikään ja sukupuoleen katsomatta.

      Kiinnostus on ollut olemassa niin kauan kuin muistan, piiskajutuista puhuttiin kulmakunnan lasten kesken, monella oli jotain omia kokemuksia joista jotkut kehuskelivat enemmän kuin toiset. Tuolloin aiheesta puhuttiin paljon; puolesta ja vastaan. Tv-sajoissa, lasten elokuvissa ja kirjoissa lapset sai piiskaa ja siitä kerrottiin huumorilla sävytettynä. Lastensuojeluväki paheksui tv:ssä ja radiossa. Vanhempien ihmisten kertomia piiskajuttuja kauhisteltiin, mutta aina ne olivat NIIN kiehtovia. Ne kaikkein mehevimmät piiskajutut kertoi ikäiseni tyttö, johon olin ihastunut ja joka ei itse koskaan ollut saanut piiskaa - mielikuvitusta riitti ja minä uskoin joka sanan. Myös yksi poika, joka ei saanut selkäänsä kotona, aina oli utelemassa miten minä sain selkääni - meinasin löydä sitä nenään mutta selkäsauan pelko esti väkivallan teon. Pelkäsin, että piiskaa olisi annettu sen katsellessa (niinkuin kuulin jonkun jossain saaneen) - näin vanhempana tosin kiehtova ajatus;)

      Meidän perheessä oli keskivertoa tiukempaa, uskovaiset vanhemmat, koulua pari vuotta ulkomailla jossa turvallisuussyiden takia ei voinut olla yhtä vapaasti kuin Suomessa. Kotikuriin kuului siis muutakin kuin vain rangaistuksia, ja tietyllä tavalla ne ajatuksena kutkuttaa nyt aikuisena - teininä sääntöjä ja rajoituksia inhosi! Vanhempia stressasi monet asiat, ja selkäsaunalla sai lapset hetkesi kuriin. Meillä molemmat vanhemmat antoi selkään. Äiti otti minut tai siskoja polven päälle, pylly paljaaksi ja muutama kunnon läpsy kämmenellä. Pari kertaa haettiin koivuniemen herra kylään, ja sehän sattuu paljon enemmän. Itketti ja nolotti, mutta ei auttanut. Kerran näin kun sisko sai piiskaa. Kerran 10-vuotiaana äiti laittoi hakemaan oman vitsan ja se tyttö josta tykkäsin tuli pihalla vastaan, piilotin vitsaa t-paidan alle... (Mahtaakohan nyt lukea tätä ja tunnistaa;)
      Kun kasvettiin pituutta, niin äiti ei enää ottanut polven päälle vaan isä alkoi ottaa enemmän vastuuta kurittamisesta. Äiti siis saneli kurin ja isä hoiti rangaistukset: Siskoille arestia ja kotitöitä, mutta pojat ovat kuulemma fyysisempiä: Housut pois, kumarrus tuolin päälle ja remmi (isän ohut nahkavyö) viuhui. Nopeasti ja napakasti, mutta sain aika usein. Eriarvoisuus nolotti, ne jotka on remmiä saaneet tietää että se kuuluu hyvin kerrostalossa: Siskot kuuli, varmaan naapuritkin ja pari kertaa omat kaverit - mikä häpeä. En koskaan puhunut omista selkäsaunoista kenellekään.

      Kun murrosikä alkoi, niin totta kai masturboin minäkin sen minkä kerkesin. Minulle tuli joskus tahattomasti erektio kun piti ottaa housut alas vanhempien edessä, ei auttanut - selkään tuli silti ja erektio lähti heti pois - palaten muutama tunti selkäsaunan jälkeen: pakaroita vielä kihelmöi, ja kohta olin taas housut kintuissa: Selkäsaunan aiheuttama häpeä haihtui tehokkaasti mielestä kun masturboi, ja jossain vaiheessa piiskaukseen liittyvät jutut tulivat vieläkin vahvemmin osaksi seksuaalisuuttani.

      Nuorena aikuisena en ajatellut piiskajuttuja aktiivisesti - piti vähän pureskella omia kokemuksia ensin. Aloin harrastaa kotikurikeikkejä vasta keski-iän kynnyksellä. Minua kiinnostaa vanhanaikaiset säännöt, joiden rikkomisesta seuraa nolo intiimialueelle kohdistuva rangaistus. Pyllyn piiskaus on rangaistuksista intiimeimpiä, mutta suun pesut saippualla, nurkka ja muut häpeärangaistukset olisi hauska kokeilla. Joskus omia kokemuksia on hauska muistella ja värittää piiskaleikeissä, joskun ne tuntuu edelleen liian kipeltä. Omissa fantasioissa ja leikeissä (nuori) aikuinen nainen tai mies alistuu lapselliseen rangaistukseen eli saamaan piiskaa - melko lujaa ja perinteisin häpeärangaistuksin maustettuna. Mielikuvana 1900-luvun alun kasvatumenetelmät.

    • MinäMyös

      Ketjun aloittaja kirjoitti; " jotka myös kiihottuvat seksuaalisesti vitsakurista, torumisesta, noloudesta, häpeästä ja pelosta"
      Minä olen miettimällä miettinyt asiaa, onko seksuaalinen kiihottuminen sukua pelolle ja missä määrin. Itse väittäisin näin olevan, vai olenko "harhautunut". Puhuttelut, nuhtelut, nurkassa seisomiset eivät minua kiihota. Mutta jos joku rupeaa puhumaan piiskaamisesta, minä käynnistyn heti ja lippu nousee. Innostun liikaakin: punastun, ääni muuttuu kumman käheäksi ja näkökykykin sumenee. Keskustelu piiskasta on maailman tärkein asia, mutta se voi tapahtua vain netissä, julkisesti en asiasta voi keskustella ja siksi on vältettävä aihetta, jokuhan voisi kysyä mitä arkaluonteisimpia asioita menneisyydestäni.

      Oma runkkufantasiani on tietenkin piiskatuksi joutuminen, se on varmasti ollut sitä ensimmäisellä kerralla ja jatkuu edelleen. Joku riski tuttu kaveri saa pääroolin fantasiassani ja hoitaa homman. Joskus saattaa kaverikseni joutua joku huipputyyppi netistä, mutta useimmiten se on sellainen jonka minä tunnen ja tiedän pystyväksi mieheksi.

      Piiskan saannissa ei ole niinkään tärkeää kipu, vaan se että kurittaja pystyy hoitamaan sen juuri niin kuin hän haluaa, eli fantasioissani hän nakittaa minut tiukkaan otteeseen ja pystyy pitelemään minut hallinnassa koko kurituksen ajan.

      En kuitenkaan osaa ottaa kantaa siihen, että onko kysymyksessä opittu vai peritty käytösmalli. Kuitenkin fantasiassani esiintyy pitkälle lapsuuden elementit. Mutta kurittajan ei tarvitse olla minua vanhempi. Nuori on oikein hyvä, varsinkin jos hän on selväsiti minua riskimpi.

      Keskustelun aihe on todella mielenkiintoinen, toivottavasti ei kukaan fanaatikko iske sensorin muodossa. Kiitos aloittajalle!

    • barebottom

      Itse en tiedä mistä asia juontaa mutta myös minulle on tuosta selkäsaunasta ja kotikurista muodostunut erittäin kova seksuaalisesti kiihottava fetissi. Lapsena/nuorena en ole koskaan saannut selkäsaunaa mutta myös minulla rupeaa "lippu nousemaan salkoon" välittömästi kun joku alkaa puhumaan/keskustelemaan fyysisestä kurittamisesta.

      Olen usean vuoden ajan pitänyt itseäni jotenkin outona kun kiihotun asiasta mutta viimeisten vuosien aikana kun olen näitä juttuja netistä selaillut ja piiskavideoita katsellut niin olo on jotenkin vapautunut kun tiedän että en ole yksin fetissini kanssa :)

      Itselläni on, varmaankin kaikille tuttu, Housut alas, polvien päälle ja piiskaa paljaalle pyllylle-fantasia erityisen kiihottava. Piiskajana kun olisi vielä keski-iän kynnyksen ylittänyt Rouva...
      Ja kyllä olen myös ruvennut ajattelemaan että miksi sitä ei mieheltäkin voisi selkäsaunan ottaa, tosin hänenkin pitäisi olla keski-iän ylittänyt vanhempi Herra. Muuta miesten välistä en kyllä halua harrastaa.
      Jatkoa seuraa nyt vaan lähdettävä muihin hommiin... ;)

    • Pajunoksa

      Jos haluat tulla piiskatuksi, minä voin auttaa sinua. Jos seisoo hoidat mun nähden runkkauksen ja paineet pois. Satakunnan alueella. Ei miesten välistä. Toki nainenkin voi ottaa yhteyttä.

      • Anonyymi

        Laitoin sulle viestiä sähköpostiisi.


    • Piiskanorja

      Sain pienenä piiskaa ehkä muutaman kerran kevyesti. Piiskalla kuitenkin uhattiin paljon useammin. Piiskasta ja sen ajattelusta on kuitenkin muodostunut minulle seksuaalinen pakkomielle. Kiihotun kyllä naisista, mutta vasta piiskan ajattelu saa minut käymään todella kuumana. Voisin kokeilla itse piiskan saamista jos antajana olisi tomera ja seksikäs naisihminen. Eniten kuitenkin haaveilen sellaisen naisen piiskaamisesta joka tuntee samoin kun minä.

      Fantasiani ovat niin rajuja että en ole niitä koskaan lähtenyt toteuttamaan. En usko että edes löytäisin ketään joka oikeasti haluaisi kokeilla mitä mielessäni pyörii tai jos haluaisi, ihmiskehon rajat tulisivat helposti vastaan.

      Uskon että fantasiani juontavat juurensa siitä jännityksestä ja kutinasta vatsanpohjassa mitä piiskan uhka sai aikaan sekä siitä mitä pienenä naapuruston porukassa piiskasta puhuttiin. Ajatuksia on jäänyt päähän pyörimään ja kehittymään. Hallitsevana fantasiana on naisen sukuelinten piiskaaminen ja hänen kiihottuminen niin että saa orgasmin piiskauksen aikana.

      Muistan jonkun alle kouluikäisenä maininneen että 'sisko saa piiskaa pimpille jos se vielä kastelee sänkynsä'. Muistan myös uhkauksen 'jos et ole kunnolla niin sitten haetaan vitsa jolla yltää joka paikkaan'. Tai kun jollain oli kädet turhan usein haarovälissä (leikki pippelillä), "jos ei ne kädet ala tuolta pysymään pois niin saat piiskaa'. Kun joskus 11 vuotiaana aloin herätä yöllä seksuaalisesti kiihottuneena, kävin monesti hakemassa ulkoa vitsan ja piiskasin sillä omia sukuelimiäni. Sain ensimmäisen siemensyöksyni unesta jossa sain tytön kanssa yhtä aikaa piiskaa. Alasti, ja sukuelimille.

      Kipinä on siis ollut aina olemassa, mutta vasta vanhemmalla iällä luetut piiskaustarinat ovat saaneet fantasiani niin rajuiksi että niitä ei kannata kokeilla eikä manita kumppanille. Toisin kun moni muu, en halua satuttaa piiskaamalla, mutta piiskan kivusta on tullut minulle ajatustasolla synonyymi seksuaaliselle nautinnolle.

    • ujoliisa

      Meidän isossa perheessä sai heti piiskaa paljaalle takapuolelle, jos teki jotain sopimatonta. Päivittäinen tapahtuma, eikä siihen muut kiinnittäneet paljonkaan huomiota, vaikka olivat paikalla. Ei rähjäämistä, haukkumista vaan housut alas ja piiskaa pepulle, ja se oli siinä, seuraavaan kertaan. Vielä murrosikäisenä tyttönä sain piiskaa. Tästä kaikesta jäi sellainen muisto, että sitten myöhemmin aviossa kerroin tästä miehelleni ja sanoin, että piiska tekisi hyvää vieläkin, jos vain joku piiskaisi...

      • Ikuinen_poika-76

        Kiitos kommentistasi! Saanko kysyä, minkä ikäinen olet nyt ja kuinka vanhaksi sait piiskaa?


      • Se olisi ollut mukava olla lapsi sinun perheesi ja katsoa kuin siskot saivatkin ja itse saada piiskaa!


      • Kuka on laittanut vihreä peukalo minulle?Otan kiittolisesti vastaan!


      • Piiskanorja

        Päivittäinen piiskaaminen kuulostaa siltä että vitsa on ollut melko kevyt. Meillä oli esillä ohut monihaarainen koivurisu jolla pienikin sivallus kirpaisee mutta todellista vahinkoa ei saa aikaan. Uhkakuvana oli pitkä ja ohut verso koivusta tai pajusta. Se on jo kuin ruoska ja sillä saa persiin ruvelle kun kunnolla huitoo.

        Oliko teillä piiskaus aina kevyttä vai tuliko risusta joskus oikeun kunnolla?


      • Naisia harvoin tapaa noin rehellisesti kertomassa, olen joskus netissä jutellut piiskauksesta kiinnostuneen "naisen" kanssa , hetken kuluttua huomaan kuitenkin että hän on mies, sen huomaa aika nopeasti, joskus kysyn mikä on rintaliiviesi koko, miehet kun eivät niistä kokomerkinnöistä tiedä niin kiinni jäävät.


      • Oletko miehen kansa vielä?


    • Luotsit-takaisin

      "Ikävää on, että monet asiallisetkin keskustelut tyrehtyvät lopulta feikkien ja trollien asiattomuuksiin."

      Tässä tuo moderoinnin kehnous tulee taas esiin. Palstaluotseja tarvitaan. Ilman heitä homma ei pysy aisoissa, sillä toinen vaihtoehto olisi koko lauma moderoijia eikä siihen millään saisilla ole varaa.

    • Ikuinen_poika-76

      Kiitos asiallisista vastauksista! Unohdin tosiaan mainita, että itse olen 41-vuotias mies Tampereelta.

      Täydennän senkin osalta omaa taustaani, että minulle voimakkaimmat muistot liittyvät varsinaista selkäsaunaa edeltäneisiin tapahtumiin. Selkäsaunan odottaminen ja pelko ja jännitys tulevasta olivat tietysti voimakkaimpia tunteita. Toinen yhtä voimakas muistikuva on tilanteesta, jossa olen jo jäänyt kiinni ja olen vanhempien puhuteltavana. Keskustelut olivat perinpohjaisia ja kiemurtelu tuskallista ja noloa. Vaikka keskustelun päätteeksi käytiinkin näennäistä Mitä-meidän-tulisi-tehdä-kanssasi? -keskustelua, päädyttiin kuitenkin aina selkäsaunaan. Kolmas voimakas vaihe oli selkäsaunaan valmistautuminen. Siihen kuului joko vitsan tai remmin noutaminen sekä housujen ja alushousujen riisuminen sekä istuminen sängyn laidalle odottamaan. Neljäntenä häpeällisenä vaiheena tietenkin viimeiset puheet ja asettuminen piiskausasentoon, oli se sitten polvien päällä tai sängyllä.

      Omalle fetissilleni on ominaista, että toisinaan selkäsaunat eivät juuri käy mielessä, toisinaan taas ne ovat jatkuvasti mielessä. Laukaisijana tuntuisi toimivan väsymys, stressi, helle ja krapula sekä niiden yhdistelmät.

      Fantasiat ovat muuttameet myös muotoaan. Nuorena ne olivat mielikuvat tyttöjen saamista selkäsaunoista tuttujen rouvien antamiin selkäsaunoihin. Iän myötä myös fantasioista on tullut rajumpia. Kuten joku kirjoittajista totesi, myös minä voisin nähdä itseni roimasti vanhemman miehen kuritettavana, vaikka hetero olenkin. Luontevinta se olisi kuitenkin naisen kanssa. Iällä ei ole väliä, kunhan löytyisi yhteinen ymmärrys kotikurista. Olennaista on, että ennen itse varsinaista selkäsaunaa painopiste olisi odottamisella, puhuttelulla, alastomuudella - juuri noilla pelkoa ja häpeää aiheuttaneilla elementeillä. Selkäsaunan toki tulisi myös olla aito.

      Jännää oli muuten jälleen huomata, että tämä fetissi löytyy niin lapsena piiskaa saaneilta kuin myös sellaisilta, jotka eivät koskaan ollut selkäsaunaa saanut. Olen edelleen sitä mieltä, että jotenkin sisäsyntyistä tämä on.

      • Myös minulla tuo fetissi nostaa päätään ajoittain voimakkaammin, en ole sitä mitenkään ajatellut että mitkä laukaisevat sen... Ja myös minun fantasioihini liittyy tuo odottaminen ja varsinkin nurkassa housut jo nilkoissa peppu paljaana.

        Itse olen myös kokeillu "itserankaisua" kun noita selkäsaunan antajia on sen verran vaikea löytää, pois lukien tietysti maksulliset. Eihän tuo itsensä rankaiseminen tietysti ole lähellekkään sama asia kun selkäsauna mutta kyllä se hieman tuota selkäsaunan kaipuuta vähentää.

        Jos nyt jotain kiinnostaa niin voin vähän valaista miten homman teen...

        Ensin valmistelen paikat valmiiksi, tyynyt sängyn reunalla, pyyhe tyynyjen päälle, vanha nahkavyö siihen viereen. Sitten päätän kuinka monta "remmin" iskua ansaitsen, yleensä noin 15-30 iskua per pakara. Tässä vaiheessa jo yleensä on housuissa teltta pystyssä.
        No seuraavaksi sitten nurkkaan seisomaan, tottakai housut nilkoissa. Nurkassa seison sen 5 minuuttia jonka jälkeen laahustan housut nilkoissa sängyn reunalle, asettaudun tyynyjen päälle, silittelen pakaroita ja kämmenellä muutama isku pakaroille. (on muuten hyvä olla tuo pyyhe itsellä ainekin sen verran "kosteaa" touhua)
        Sitten remmi käteen ja viiden sarjoissa vuoronperään kummallekkin pakaralle.
        Ja sitten vielä nurkkaan seisomaan 5 minuutiksi ja seisovaan kaluun ei saa koskea sinä aikana.
        5 minuuttia kun on kulunut niin sen jälkeen yleensä laukaisen kaluni tuon pyyhkeen päälle. Sen verran kiihottunut olen tuosta itsepiiskauksesta,( vaikkei sillä oikean selkäsaunan kanssa ole oikein mitään tekemistä), että ei todellakaan montaa vetoa tarvitse että lasti lentää.

        Saa kommentoida. :)


      • HelpostiPiiskattava

        Minulla fantasia on useinmiten seuraavanlainen. Joku karismaattinen vahva kaveri on päättänyt piiskata minut, syyn ei tarvitse olla kummoinenkaan, hän voi tehdä sen vaikka huvikseen. Piiskaaja nappaa minut kiinni ja kuljettaa piiskauspaikalle. Pistän täysillä hanttiin, mutta vastustaja on pirun vahva junttura. Housuni tipahtaa nilkkoihin ja hän lukitsee minut otteeseen, josta ei ole mitään mahdollisuutta karata. Kun minä tajuan kuinka tässä käy ja etten voi enää mitään, silloin olen saavuttanut huipun ja hän saa piiskata minut kaikessa rauhassa.

        Piiskaajana on joku jyräkkä tuttu mies, hän saattaa esiintyä fantasioissani pitkäänkin, mutta vaihtuu sitten johonkin toiseen tutavaan, jollei kukaan ole erityisesti pinnalla voin valita kurittajaksi jonkun esim. kuvan perusteella. Tällaisella kuvasta valitulla henkilöllä on hyvä olla tietynlainen pukeutumistyyli, sellaisella on helpompi antaa kurittajan roolin.


      • barebottom kirjoitti:

        Myös minulla tuo fetissi nostaa päätään ajoittain voimakkaammin, en ole sitä mitenkään ajatellut että mitkä laukaisevat sen... Ja myös minun fantasioihini liittyy tuo odottaminen ja varsinkin nurkassa housut jo nilkoissa peppu paljaana.

        Itse olen myös kokeillu "itserankaisua" kun noita selkäsaunan antajia on sen verran vaikea löytää, pois lukien tietysti maksulliset. Eihän tuo itsensä rankaiseminen tietysti ole lähellekkään sama asia kun selkäsauna mutta kyllä se hieman tuota selkäsaunan kaipuuta vähentää.

        Jos nyt jotain kiinnostaa niin voin vähän valaista miten homman teen...

        Ensin valmistelen paikat valmiiksi, tyynyt sängyn reunalla, pyyhe tyynyjen päälle, vanha nahkavyö siihen viereen. Sitten päätän kuinka monta "remmin" iskua ansaitsen, yleensä noin 15-30 iskua per pakara. Tässä vaiheessa jo yleensä on housuissa teltta pystyssä.
        No seuraavaksi sitten nurkkaan seisomaan, tottakai housut nilkoissa. Nurkassa seison sen 5 minuuttia jonka jälkeen laahustan housut nilkoissa sängyn reunalle, asettaudun tyynyjen päälle, silittelen pakaroita ja kämmenellä muutama isku pakaroille. (on muuten hyvä olla tuo pyyhe itsellä ainekin sen verran "kosteaa" touhua)
        Sitten remmi käteen ja viiden sarjoissa vuoronperään kummallekkin pakaralle.
        Ja sitten vielä nurkkaan seisomaan 5 minuutiksi ja seisovaan kaluun ei saa koskea sinä aikana.
        5 minuuttia kun on kulunut niin sen jälkeen yleensä laukaisen kaluni tuon pyyhkeen päälle. Sen verran kiihottunut olen tuosta itsepiiskauksesta,( vaikkei sillä oikean selkäsaunan kanssa ole oikein mitään tekemistä), että ei todellakaan montaa vetoa tarvitse että lasti lentää.

        Saa kommentoida. :)

        Minäkin piiskaan minua itse kun en löytä joku nainen joka halua piiskata minua!Minä lyön kova joku kepillä eli pajunoksa pakarat ja reidet aivan lihapunaisia ja fantasioidaan että joku ankara äiti rangaistat minua!


      • hyvät-muistot-
        barebottom kirjoitti:

        Myös minulla tuo fetissi nostaa päätään ajoittain voimakkaammin, en ole sitä mitenkään ajatellut että mitkä laukaisevat sen... Ja myös minun fantasioihini liittyy tuo odottaminen ja varsinkin nurkassa housut jo nilkoissa peppu paljaana.

        Itse olen myös kokeillu "itserankaisua" kun noita selkäsaunan antajia on sen verran vaikea löytää, pois lukien tietysti maksulliset. Eihän tuo itsensä rankaiseminen tietysti ole lähellekkään sama asia kun selkäsauna mutta kyllä se hieman tuota selkäsaunan kaipuuta vähentää.

        Jos nyt jotain kiinnostaa niin voin vähän valaista miten homman teen...

        Ensin valmistelen paikat valmiiksi, tyynyt sängyn reunalla, pyyhe tyynyjen päälle, vanha nahkavyö siihen viereen. Sitten päätän kuinka monta "remmin" iskua ansaitsen, yleensä noin 15-30 iskua per pakara. Tässä vaiheessa jo yleensä on housuissa teltta pystyssä.
        No seuraavaksi sitten nurkkaan seisomaan, tottakai housut nilkoissa. Nurkassa seison sen 5 minuuttia jonka jälkeen laahustan housut nilkoissa sängyn reunalle, asettaudun tyynyjen päälle, silittelen pakaroita ja kämmenellä muutama isku pakaroille. (on muuten hyvä olla tuo pyyhe itsellä ainekin sen verran "kosteaa" touhua)
        Sitten remmi käteen ja viiden sarjoissa vuoronperään kummallekkin pakaralle.
        Ja sitten vielä nurkkaan seisomaan 5 minuutiksi ja seisovaan kaluun ei saa koskea sinä aikana.
        5 minuuttia kun on kulunut niin sen jälkeen yleensä laukaisen kaluni tuon pyyhkeen päälle. Sen verran kiihottunut olen tuosta itsepiiskauksesta,( vaikkei sillä oikean selkäsaunan kanssa ole oikein mitään tekemistä), että ei todellakaan montaa vetoa tarvitse että lasti lentää.

        Saa kommentoida. :)

        Tuttua touhua nuorempana. Mökillä sai vapaasti läiskiä, eikä äänet haitanneet. Usein laukesi piiskatessa itsestään, kun pakarat alkoivat kuumottaa piiskaamisesta. Ei se mitenkään rangaistukseen liittynyt, se vain oli niin kiihottavaa, että seisoi jo ajatellessa piiskan saamista. Tuli koetettua paljasta kämmentä, vitsaa, vyötä, naruvyyhteä jne. Vielä kun kuvitteli, että sen tekee joku muu, niin kiihotus siitä vain yltyi.


      • hyvät-muistot- kirjoitti:

        Tuttua touhua nuorempana. Mökillä sai vapaasti läiskiä, eikä äänet haitanneet. Usein laukesi piiskatessa itsestään, kun pakarat alkoivat kuumottaa piiskaamisesta. Ei se mitenkään rangaistukseen liittynyt, se vain oli niin kiihottavaa, että seisoi jo ajatellessa piiskan saamista. Tuli koetettua paljasta kämmentä, vitsaa, vyötä, naruvyyhteä jne. Vielä kun kuvitteli, että sen tekee joku muu, niin kiihotus siitä vain yltyi.

        Paras piiskaasento on makaa selällä ja piiskata riedet yhdellä kädellä ja runkata toisen käsi!Mutta minä olen piiskanut etureidet niin paljo ett vaikka se punainen väri lähti pois jäi ikuisesti tummat pienet täplät niin kuin lapset saavat kasvoissa ja ovet punaiset!Fräknar på svenska!


      • barebottom kirjoitti:

        Myös minulla tuo fetissi nostaa päätään ajoittain voimakkaammin, en ole sitä mitenkään ajatellut että mitkä laukaisevat sen... Ja myös minun fantasioihini liittyy tuo odottaminen ja varsinkin nurkassa housut jo nilkoissa peppu paljaana.

        Itse olen myös kokeillu "itserankaisua" kun noita selkäsaunan antajia on sen verran vaikea löytää, pois lukien tietysti maksulliset. Eihän tuo itsensä rankaiseminen tietysti ole lähellekkään sama asia kun selkäsauna mutta kyllä se hieman tuota selkäsaunan kaipuuta vähentää.

        Jos nyt jotain kiinnostaa niin voin vähän valaista miten homman teen...

        Ensin valmistelen paikat valmiiksi, tyynyt sängyn reunalla, pyyhe tyynyjen päälle, vanha nahkavyö siihen viereen. Sitten päätän kuinka monta "remmin" iskua ansaitsen, yleensä noin 15-30 iskua per pakara. Tässä vaiheessa jo yleensä on housuissa teltta pystyssä.
        No seuraavaksi sitten nurkkaan seisomaan, tottakai housut nilkoissa. Nurkassa seison sen 5 minuuttia jonka jälkeen laahustan housut nilkoissa sängyn reunalle, asettaudun tyynyjen päälle, silittelen pakaroita ja kämmenellä muutama isku pakaroille. (on muuten hyvä olla tuo pyyhe itsellä ainekin sen verran "kosteaa" touhua)
        Sitten remmi käteen ja viiden sarjoissa vuoronperään kummallekkin pakaralle.
        Ja sitten vielä nurkkaan seisomaan 5 minuutiksi ja seisovaan kaluun ei saa koskea sinä aikana.
        5 minuuttia kun on kulunut niin sen jälkeen yleensä laukaisen kaluni tuon pyyhkeen päälle. Sen verran kiihottunut olen tuosta itsepiiskauksesta,( vaikkei sillä oikean selkäsaunan kanssa ole oikein mitään tekemistä), että ei todellakaan montaa vetoa tarvitse että lasti lentää.

        Saa kommentoida. :)

        Olen hetero mies, fetissini on muuten samamlaista, odottaminen, nurkassa seisominen pylly paljaana mutta tuo kuritettava on nainen.


      • hyvät-muistot- kirjoitti:

        Tuttua touhua nuorempana. Mökillä sai vapaasti läiskiä, eikä äänet haitanneet. Usein laukesi piiskatessa itsestään, kun pakarat alkoivat kuumottaa piiskaamisesta. Ei se mitenkään rangaistukseen liittynyt, se vain oli niin kiihottavaa, että seisoi jo ajatellessa piiskan saamista. Tuli koetettua paljasta kämmentä, vitsaa, vyötä, naruvyyhteä jne. Vielä kun kuvitteli, että sen tekee joku muu, niin kiihotus siitä vain yltyi.

        Minullakin tuo kiihotus on se minkä takia itsepiiskausta harrastan aina välillä. Ja myönnettäköön että kyllä noita laukeamisia on myös minulla tapahtunut piiskauksen aikana. Ja jos näin on tapahtunut olen lopettanut piiskauksen siihen ja mennyt nurkkaan siksi 5 minuutiksi seisomaan pippeli vielä jämiä valuttaen.

        Minäkin alussa kokeilin kaikkia mahdollisia välineitä, oli risuja, narun pätkää, viivotinta, mattopiiska, pesuharja... Sitten löytyi vanha nahkavyö josta muotoilin kokeilujen jälkeen oivallisen itsepiiskaus "remmin" :) Ja yksi mikä on myös oivallinen väline niin muovinen paistinlasta ;)


      • Pojanvintiö87
        barebottom kirjoitti:

        Minullakin tuo kiihotus on se minkä takia itsepiiskausta harrastan aina välillä. Ja myönnettäköön että kyllä noita laukeamisia on myös minulla tapahtunut piiskauksen aikana. Ja jos näin on tapahtunut olen lopettanut piiskauksen siihen ja mennyt nurkkaan siksi 5 minuutiksi seisomaan pippeli vielä jämiä valuttaen.

        Minäkin alussa kokeilin kaikkia mahdollisia välineitä, oli risuja, narun pätkää, viivotinta, mattopiiska, pesuharja... Sitten löytyi vanha nahkavyö josta muotoilin kokeilujen jälkeen oivallisen itsepiiskaus "remmin" :) Ja yksi mikä on myös oivallinen väline niin muovinen paistinlasta ;)

        Mökkiajat tulevat minullakin itsepiiskauksesta mieleen. Jännää oli, kun yksin nukkui aitassa ja sieltä lähti pyjama päällä kesäyöhön avojaloin taittamaan vitsaa. Eihän sitä montaa kertaa tarvinut sivaltaa, kun huomasi kuinka paljon tuore vitsa sattuu paljailla pyllyposkilla. Pyjamanhousut kintuissa sitten katseli isosta peilistä punaisia jälkiä pakaroilla ja helpotti oloansa... =).


      • varmat-seisokit-
        Pojanvintiö87 kirjoitti:

        Mökkiajat tulevat minullakin itsepiiskauksesta mieleen. Jännää oli, kun yksin nukkui aitassa ja sieltä lähti pyjama päällä kesäyöhön avojaloin taittamaan vitsaa. Eihän sitä montaa kertaa tarvinut sivaltaa, kun huomasi kuinka paljon tuore vitsa sattuu paljailla pyllyposkilla. Pyjamanhousut kintuissa sitten katseli isosta peilistä punaisia jälkiä pakaroilla ja helpotti oloansa... =).

        Näkyy meitä itsepiiskaavia olevan paljonkin, vaikka silloin tuntui että on aivan ainutlaatuinen. Parhainpia muistoja on, kun joskus auringonpaisteella metsäaukiolta löysi hyvän pehmeä sammalmättään, ja sen päällä mahallaan maaten piiskasi pakaroita koivuvitsalla oikein kunnolla. Mielikuvituksessa kun vielä huvitteli niin, että joku olisi yllättänyt minut siitä alastomana, ja jatkanut piiskaamistani rangaistuksena leikeistäni. Muutenkin harrastuksenani oli ottaa alasti aurinkoa jossakin suojaisissa paikoissa, ja antaa mielikuvituksen laukata ja auringon kuumottaa paljaita pakaroitani.


      • Pojanvintiö87
        varmat-seisokit- kirjoitti:

        Näkyy meitä itsepiiskaavia olevan paljonkin, vaikka silloin tuntui että on aivan ainutlaatuinen. Parhainpia muistoja on, kun joskus auringonpaisteella metsäaukiolta löysi hyvän pehmeä sammalmättään, ja sen päällä mahallaan maaten piiskasi pakaroita koivuvitsalla oikein kunnolla. Mielikuvituksessa kun vielä huvitteli niin, että joku olisi yllättänyt minut siitä alastomana, ja jatkanut piiskaamistani rangaistuksena leikeistäni. Muutenkin harrastuksenani oli ottaa alasti aurinkoa jossakin suojaisissa paikoissa, ja antaa mielikuvituksen laukata ja auringon kuumottaa paljaita pakaroitani.

        Hiukan vastaavia haaveita itsellänikin ollut sittemmin. Joku yllättäisi metsässä näissä puuhissa, istuisi kannonnokkaan ja vetelisi vitsalla pyllyni punaiseksi polvellaan.


      • Piiskanorja

        Samanlaisia yöllisiä kävelylenkkejä tein itsekkin metsässä. Sen verran rohkea olin että alushousut jätin kannon nokaan kun lähdin kiertelemään ja sopivia piiskapuita etsimään. Sitten sitä joskus tuli makailtua sydän tykyttäen piilossa kun luulin jonkun huomanneen ja tulleen katsomaan mitä tapahtuu.

        Yhdellä reissulla sitten istuin kokeeksi muurahaiskekoon. Tietysti vehkeet paljaana ja esari taakse vedettynä. Idean olin saanut jostain suomalaisesta elokuvasta tai sarjasta. Ei sitten ollut hyvä idea, sillä muurahaiset ruiskivat sitä happoa oikein kunnolla ja limakalvot lähti terskasta monesta kohtaa. Ruvet pysyivät monessa paikkaa usita viikkoja ja sai olla aika varovainen saunassa ja uimahallissa.

        Ei ne muurahaisten puremat kuitenkaan aivan kauheasti sattuneet, mutta en koittanut toiste. Ikää taisi olla tuolloin paritoista vuotta mutta oli keppi aika kankeana kun kekoon kyykistyin.


      • barebottom kirjoitti:

        Myös minulla tuo fetissi nostaa päätään ajoittain voimakkaammin, en ole sitä mitenkään ajatellut että mitkä laukaisevat sen... Ja myös minun fantasioihini liittyy tuo odottaminen ja varsinkin nurkassa housut jo nilkoissa peppu paljaana.

        Itse olen myös kokeillu "itserankaisua" kun noita selkäsaunan antajia on sen verran vaikea löytää, pois lukien tietysti maksulliset. Eihän tuo itsensä rankaiseminen tietysti ole lähellekkään sama asia kun selkäsauna mutta kyllä se hieman tuota selkäsaunan kaipuuta vähentää.

        Jos nyt jotain kiinnostaa niin voin vähän valaista miten homman teen...

        Ensin valmistelen paikat valmiiksi, tyynyt sängyn reunalla, pyyhe tyynyjen päälle, vanha nahkavyö siihen viereen. Sitten päätän kuinka monta "remmin" iskua ansaitsen, yleensä noin 15-30 iskua per pakara. Tässä vaiheessa jo yleensä on housuissa teltta pystyssä.
        No seuraavaksi sitten nurkkaan seisomaan, tottakai housut nilkoissa. Nurkassa seison sen 5 minuuttia jonka jälkeen laahustan housut nilkoissa sängyn reunalle, asettaudun tyynyjen päälle, silittelen pakaroita ja kämmenellä muutama isku pakaroille. (on muuten hyvä olla tuo pyyhe itsellä ainekin sen verran "kosteaa" touhua)
        Sitten remmi käteen ja viiden sarjoissa vuoronperään kummallekkin pakaralle.
        Ja sitten vielä nurkkaan seisomaan 5 minuutiksi ja seisovaan kaluun ei saa koskea sinä aikana.
        5 minuuttia kun on kulunut niin sen jälkeen yleensä laukaisen kaluni tuon pyyhkeen päälle. Sen verran kiihottunut olen tuosta itsepiiskauksesta,( vaikkei sillä oikean selkäsaunan kanssa ole oikein mitään tekemistä), että ei todellakaan montaa vetoa tarvitse että lasti lentää.

        Saa kommentoida. :)

        Tämä on varmasti tyhmä kysymys mutta kysyn kuinkin!Oletko mies eli nainen?Jos täällä on joku nainen joka piiskaat itsensä katso minun ilmoitus anna.fi keskustelu ja kasvatus!Minä kirjoitin siellä eilen yksi ilmoitus!


    • Onko ei täällä joku vanhemia vapaita naisia joka on kiinnostunut piiskaaleikkiä?

      • Vanhempia eli vanhemmat tarkoitin!


    • itsse fantasion saavani vyöllä/koivu vitsalla kunnon selkä saunan housut nilkoissa naisen antamana
      olisin samalla hänen orjansa joten löytyykö naista joka ottas pojan kuritettavaksi keski suomessa

      • Anonyymi

        Jännnä juttu. Sain itsekin pari kertaa piiskaa 60-luvulla. En koskaan ajatellut että piiskajutut koi nostaisi siksi. En kuitenkaan gunne halua tulla piiskatuksi, vaan sen sijaa fantasioin naisten piiskaamisesta. Joskus nostan kuristusta kaipaavan naisen polvelle ja piiskaan avokämmenellä, joskus taas sidon naisen, pudotsn pöksyt ja annan pikku piiskan tanssia pakaroilla niin että tytisee. Satunnaisia piiskan sivalluksia voi tulla myös reisille, rinnoille ja vatsalle. Voi olla että puristan, ja koettelen ainakin hiukan.

        Tuollaisen naisen pitäisi kyllä olla sellainen joka haluas tulla piiskatuksi, enhän ole luonteeltani väkivaltainen vaikka tykkäänkin läpsiä naisia. Joissain fantasioissa panen naista lopuksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Joskus kuvittelen että mies tulee paikalle ja laitan sillekin muitta mutkitta narut ranteeseen ja piiskaan pariskunnan.

        Tämä on kyllä jäänyt haaveeksi ja luultavasti jääkin.


    • Buls

      Vaihteeksi asiallista keskustelua! Hienoa! Mulle piiskaleikit on yksi erotiikan ja seksileikkien muoto. Lapsena en saanut koskaan piiskaa, mutta muistan miten n. 10 vuotiaana Punavuorelaisen erotiikkakaupan ikkunassa komeillut nahkapiiska sai aikaan "kummallisia" tuntemuksia. Varsinaisia ensimmäisiä kokemuksia saikin odottaa melkein parikymppiseksi, ja tuolloin sekin tuli hieman yllättävältä taholta. Olen sen verran bi-mies että sekstailu miesten kanssa nappaa ja kaverini oli samaa maata SM-kiinnostuksineen. Tämän tultua ilmi hän piiskasi minut vitsalla metsässä kesäyönä, ja imetti vielä kalunsa päälle. Kerta ei jäänyt ainoaksi.

      Naisten kanssa samaa on tullut koettua myös, mutta oikeastaan ensimmäinen oikea tyttöystäväni oli sellainen jonka käsittely oli aivan erityisen kiihottava ja syvälle menevä kokemus. Miksi? Koska hän nautti piiskaamisestani aidosti eikä tehnyt sitä siksi että pidän siitä. Tällaisissa tapauksissa 90% nautinnosta katoaa.

      Kipu ei sinänsä kiihota hommassa, kyse on enemmän antautumisesta toisen valtaan turvallisessa ympäristössä.

    • YksiOmituisin

      Minulle on kokonaan uusi ajatus, että itse haetaan vitsa ja asetutaan vielä otolliseen asentoon. En ole koskaan piiskaa hakenut, enkä housujani laskenut. Sisällä olen odottanut ainakin joskus, koska en ole tiennyt, että piiskaa ollaan hakemassa, tai olen elätellyt toivoa, että mysky menee ohi.

      Ulkona olen yrittänyt juosta karkuun ja joskus siinä onnistunutkin. Sitä en muista unohtuiko selkäsaunan antaminen, vai siirtyikö se vain tuonnemmaksi.

      Tällaisista materiaaleista se fetissi sitten syntyi, väkisin risua paljaalle. Paras tilanne olisi esim. se, että minut lukittaisiin toisen miehen kanssa vaikka suureen jumppasaliin, ulos pääsisimme vasta sitten, kun jompi kumpi olisi saanut kunnolla piiskaa. Tietenkin minä toivon, että minä olisin se häviäjä, joka juostaisiin kiinni ja hoidettaisiin oikein perinteisellä tavalla.

      Kun salin ovet on avattu, niin vain voittaja saisi kommentoida tapahtumia salissa, minä änkkähäpeissäni kuuntelisin, kun voittaja innoisaan kertoisi kuinka helposti piiskaaminen oli tällä kertaa onnistunut

    • Mä en oo koskaan saanu selkääni mutta silti joskus elämän aikana sillon tällön tulee sellanen tunne että haluais että joku antais vitsaa. en tiijä mistä se tunne tulee mutta kyllä se seksuaalisesti kiihottaa se ajatus. ja oon siis nainen. Ite välillä haen koivurisun ja sillä jonkun kerran lyön mutta kun ite lyö niin sen voi lopettaa parin lyönnin jälkeen mutta en tiijä oisko se hienoo jos toinen löis ja vaan jatkais vaikka kymmenen kovaa lyöntiä. kun tällästä mietin, niin kyllä jalkovälissä alkaa sykkiä. Mulla on mielikuvia mitä tykkään ajatella ja muutella sellaset että oltas ennenvanhaan koulussa ja tekis mieli tehdä jotain pahaa mistä sitten opettaja antais piiskaa siinä luokan edessä. Tai että siellä koulussa ois ihastunu johonkin toiseen ja salaa oltas jossain nurkan takana ja sit opettaja sais siitä kiinni ja kiskois housut alas ja antais vitsaa. Joskus mietin että ois hieno sellanen larppaus että päivän oltas jossain oikeesti koululuokassa ja ikään kuin näyteltäs ja koettas näitä ja suunnilleen ois käsikirjotettu mitä tapahtuu mut sit siinä vois tapahtua mitä vaan sen mukaan miten kukin toimis, jokasella ois joku etukäteen määrätty rooli ja sitä vois esittää miten haluaa :). Ja lähinnä vaan siis koivuvitsa ois se mun juttu, ei ollenkaan mitkään ruoskat ja sellaset seksivälineet, ne mua jotenkin ällöttää.
      ja jotenkin se pelkoon varmaan liittyy ja jännitykseen tuo seksuaalinen kiihtyminen kun yhen kerran sain yllättäen orgasmin fysiikan tunnilla lukiossa kun meillä oli koe koko lukion fysiikan alueesta kertauskurssilla ennen kirjotuksia ja olin hyvä fysiikassa ja jotenkin pakko saada hyviä numeroita, mutta sitten kun jaettiin se koepaperi ja katoin sitä niin totesin että mitään niistä tehtävistä en varmaankaan osaa tehdä, sillon tuli se orgasmi ja se oli kyllä ihan täysi yllätys. no osasin mä jotain mutta vitosen vaan sain siitä kokeesta.

      • Touhon koulularppaukseen osallistuisin mielelläni kummassa roolissa vain;) Mitä isompi ryhmä, sen parempi.


      • Vitsanorja

        Ei se itsensä piiskaaminen ole minullakaan kaksiselta tuntunut mutta kyllä se ajatus on saanut kihelmöintiä aikaan etenkin silloin kun on päättänyt että nyt lyön kovaa. Ei kipukaan ole sitten koskaan liian paha ollut mutta mustelmia on jäänyt moneksi päiväksi vaikka en niitä juuri muuten saa.

        Mainitsemasi roolileikki voisi tosiaan olla mielenkiintoinen. Olen joskus miettinyt olisiko parempi aloittaa varovasti eli niin että varsinaista kipua ei juuri ole tai jälkiä ei jää. Se voisi olla turvallinen jatke kokemusten ja fantasioiden jakamiselle.

        Toisaalta voisi olla että silloin puuttuisi aito pelko ja jännitys, jotka varmasti ovat tärkeä osa tuntemuksia.

        Paras voisi olla se jos leikeissä olisi mahdollisuus että joutuu saamaan piiskaa niin että tuntuu. Vähän kun tosielämässäkin. Asia olisi sovittu niin että sitten jos 'jää kiinni' ei perääntymistä enää olisi. Tuhmuuksien tekemiseen pitäisi olla jokin todellinen houkutin ja seuraukset etukäteen tiedossa.

        Orgasmin saaminen fysiikan kokeessa kuulostaa hurjalta. Jos omia kokemuksia musitelee, se olisi voinut olla tilanne jossa kurkkua kuristaa, vatsassa on perhosia, aivot lyövät tyhjää ja pissa lähes lirahtaa housuun. Miehenä tuo ei kyllä johda orgasmiin asti, mutta tunne on paljolti sama kun silloin kun jää kiinni jostain todella kielletystä ja tajuaa että nyt sitä piiskaa saattaa tulla ja paljon.


      • Tuo koulularppaus olisi kyllä huikeaa! Toimisin tietysti mielelläni rehtorina ja antaisin keppiä tytöille. Mutta mielelläni olisin myös oppilas joka saisi opettajalta kirjeen vanhemmille vietäväksi ja murehtisin koko päivän kotona odottavaa selkäsaunaa.


      • Tuollaista fantasiat minullekin että minun vanhemiä saa valituskirj koulusta!


    • jokotahi

      Minulle kivun tuottaminen ja itse kärsiminen on kysymys vallasta.
      Kiihotun voidessani tehostaa käskytystäni antamalla raippaa, tai mieluummin jotain litteää välinettä alistamalleni naiselle joka on tarvittaessa sidottuna.

      Vastaavasti kiihotun ollessani samassa tilanteessa naisen käskytettävänä. Tähän liittyy aina, ainakin alkuvaiheessa, vapauden rajoittaminen.
      Teräksisellä paistinlastalla lätkien minut asteettain köysiin ja pakottaen nöyryyttäviin toimintoihin.
      Parhaimmillaan täydessä hogtied sidonnalla naisen tallottavana ja pakotettuna suuseksiin.
      Litteällä paistinlastalla voi tuottaa sietämätöntä kipua ilman muuta jälkeä kuin pari tuntia kestävä punoitus.

      Varhaispuberteetissa tunsin käsittämätöntä mielihyvää sitoessani itseni pyykkinarulla niin hyvin ja tiukkaan kuin pystyin. Alkiperää en tiedä.

      • Vitsanorja

        Olen keskustellut aiheesta melko paljon ulkomaalaisilla keskustelupalstoilla. Esim, Yhdysvalloissa on tyypillistä että miehet haluavat alistaa ja naiset alistua. Seksuaalisuus halutaan usein kieltää ja pitää täysin erillisenä.

        Pohjoismaista ja monista Euroopan maista löytyy enemmän ihmisiä jotka tunnustavat seksuaalisuuden ja korostavat vitsaa kiihottavana asiana.


    • laitospoika

      Vanhanajan, ns vanhan hyvän ajan vitsarangaistus olisi suotavaa edelleenkin niin monille kun seuraa tätä menoa näinä aikoina.
      No alustaja vetosi että ei keskustalla lasten kurittamisesta.
      Olen 62v ja olen koko ikäni ollut vitsa ja remmiselkäsaunojen kanssa tekemisissä. Kokemukset alkoivat poikakodissa Satakunnassa kun jouduin sinne niinkin nuorena kun 11vuotiaana.
      Kotona en juurikaan saanut vitsaa tai remmiä mutta jostain kumman syystä halusin kovasti leikkiä näitä leikkejä vaikka seksuaalisuus ei ollut silloin vielä mielessäni mutta jotenkin minua kiinnosti olla kovasti se osapuoli joka antaa remmiä. Monta kertaa poikien leikeissä olin jonkinlainen johtaja ja minulla oli aina remmi vyötäisilläni verryttelyhousujenkin vyötäröllä.
      No kuitenkin kun jouduin poikatiin niin vitsa tuli tutuksi. Siellä oli meille pienemmille ainoana kuritusmuotona koivuvitsa ja sitä antoi johtaja tai ns. omakaitsija. Toki se tilanne kun joutui kuulusteluun jostain kolttosesta ja kun ilmoitettiin että nyt sitten tulee vitsaa ja komennettiin laskemaan siniset puuvillaverryttelyhousut ja alushousut polviin, se oli pelottajaa ja itku siitä tuli jo ennen selkäsaunaa. Itse piiskaus oli reipasta ja aitoa ja sattui sanoisinko, helvetisti. Selkäsaunan jälkeen johtajasetä voiteli pepun pinnan jollain vaseliinin näköisellä salvalla ja sitten sai luvan nostaa housut ylös. Sitten oli vielä puhuttelu jossa puhuttiin kiltteydestä ja kannustettiin piiskatun reppanan hyviä puolia. No aika kului ja kotiuduin sieltä 15vuotiana. En ole koskaan kantanut kaunaa niiltä ajoilta kenellekään. muistot tuosta ajasta ovat lämpimät siitä kasvatuksesta jonka siellä sain joskin jotkut isompien poikien terrorit ja alistamiset eivät niin kivoilta aina tuntuneet.
      Hyvin nuorena aikuisena minulle alkoi tulla kova kiinnostus kokea noita vitsarangaistuksia uudelleen. ´
      Aloin ilmoitella Kalle-lehden lemmenpostissa etsien ankaria vanhempia setiä jotka haluaisivat roolissaan olla poikakodin johtajia ja minä olisin kuriton äpäräpoika joka saa vitsaa.
      Onnistuin yrityksissäni ja tapailin 22 ikävuoden jälkeen näitä setiä ja kävin aikamatkoilla heidän luonaan lähinnä maaseudulla jossa sain vitsakuria ja sitten paljon muutakin koska minulle tämä asia oli ainoa seksuaalisuuden täyttymys.
      Koin todella hienoja juttuja joidenkin setien kanssa ja erään setän kanssa harrastettiin näitä roolijuttuja liki 30 vuotta.
      No nyt kun tätä ikää on tullut niin on aika vaikea löytää itsestään vanhempaa ankaraa setää joka voisi mieltää ikäiseni henkilön 12vuotiaaksi poikakoti-äpäräpojaksi, niin olen enempi siirtynyt itse setän rooliin. Eli etsin sellaisia nuoria miehiä jotka olisivat kiinnostuneet aidosta vanhanajan vitsakurituksesta eli sen saamisesta. Eikä tarvi olla kovin nuori kun vain olisi halua tehdä aikamatka 60 luvulle ja kokea jotain ainutkertaista, ennalta sovittua turvallista kuritusta.
      Minä en leiki vitsalla, annan sitä aidosti ja lujasti ja roolileikkiin kuuluu vanhanajan vaatetuksesta alkaen kaikki rekvisiitta.
      Mikäli tämän keskusteluketjun joku lukija haluaa keskustella asiasta kanssani niin ei muuta kun reippaasti yhteyksiä ottelemaan. 044 5436714 [email protected]

      • Vitsanorja

        Olisi mielenkiintoista kuulla ns. välisukupolven kommentteja siitä onko heillä piiskafantasioita ja jos on, millaisia. Oma ikäluokkani (70-luku) joko sai piiskaa tai sitten joku tuttu sitä sai. Piiskalla uhkaaminen jatkui varmasti itse piiskaamista pidempään. Nykyään piiskatarinoilta ja SM aiheisilta kuvilta eivät nuoretkaan välty mutta 80-90 syntyneet taisivat välttyä altistukselta melko hyvin.

        Eniten kiinnostaisi se onko piiskan kiihottavuus jotenkin sisäänrakennettua vai johtuuko se ulkoisista tekijöistä. Auttaako jos lapsena on autuaan tietämätön piiskaamisesta vai syntyykö fetishi myös vanhemmalla iällä.

        Itse olen pitänyt kiinnostukseni hyvin pitkään omana tietona ja vasta joitain vuosia sitten aloin keskustella aiheesta siihen vihkiytyneillä foorumeilla. Kynnys siihenkin oli aika suuri.


      • jokotahi
        Vitsanorja kirjoitti:

        Olisi mielenkiintoista kuulla ns. välisukupolven kommentteja siitä onko heillä piiskafantasioita ja jos on, millaisia. Oma ikäluokkani (70-luku) joko sai piiskaa tai sitten joku tuttu sitä sai. Piiskalla uhkaaminen jatkui varmasti itse piiskaamista pidempään. Nykyään piiskatarinoilta ja SM aiheisilta kuvilta eivät nuoretkaan välty mutta 80-90 syntyneet taisivat välttyä altistukselta melko hyvin.

        Eniten kiinnostaisi se onko piiskan kiihottavuus jotenkin sisäänrakennettua vai johtuuko se ulkoisista tekijöistä. Auttaako jos lapsena on autuaan tietämätön piiskaamisesta vai syntyykö fetishi myös vanhemmalla iällä.

        Itse olen pitänyt kiinnostukseni hyvin pitkään omana tietona ja vasta joitain vuosia sitten aloin keskustella aiheesta siihen vihkiytyneillä foorumeilla. Kynnys siihenkin oli aika suuri.

        Olemme molemmat 40-luvulla syntyneitä. Avioliittomme alkuvuosina olin silloin, tällöin masterin roolissa mutta hiljalleen sain vaimoni kiinnostumaan dominatouhusta.
        Viimeiset yli 15 vuotta olemme eläneet yllä kuvaamaani elämää.
        Pidän itseäni onnekkaana eikä mieleeni ole kertaakaan juolahtanut yrittä etsiä parisuhteemme ulkopuolelta vastaavaa. Varmasti vaimonikin tajuaa tämän ja hieman minua häiritsee ajatus, että tuo sidonnaisuus on vaikuttamassa hänen aktiivisuuteensa.

        Paistinlastaa saisi tulla enemmän ja kovempaa mutta ei pidä tavoitella täydellisyyttä.


      • Kuritusta
        Vitsanorja kirjoitti:

        Olisi mielenkiintoista kuulla ns. välisukupolven kommentteja siitä onko heillä piiskafantasioita ja jos on, millaisia. Oma ikäluokkani (70-luku) joko sai piiskaa tai sitten joku tuttu sitä sai. Piiskalla uhkaaminen jatkui varmasti itse piiskaamista pidempään. Nykyään piiskatarinoilta ja SM aiheisilta kuvilta eivät nuoretkaan välty mutta 80-90 syntyneet taisivat välttyä altistukselta melko hyvin.

        Eniten kiinnostaisi se onko piiskan kiihottavuus jotenkin sisäänrakennettua vai johtuuko se ulkoisista tekijöistä. Auttaako jos lapsena on autuaan tietämätön piiskaamisesta vai syntyykö fetishi myös vanhemmalla iällä.

        Itse olen pitänyt kiinnostukseni hyvin pitkään omana tietona ja vasta joitain vuosia sitten aloin keskustella aiheesta siihen vihkiytyneillä foorumeilla. Kynnys siihenkin oli aika suuri.

        On todella hyvä asia että lasten kurittaminen kiellettiin vuonna 1984. Vanhemmissa oli sairaita ihmisiä jotka suorastaan nauttivat sadistisesti kurittaessaan. Eräs nainen kertoi saaneensa piiskaa moittiessaan ruokaa huonoksi, äiti haki vitsan, antoi selkään ja kysyi kumpaa otat lisää piiskaa vai ruokaa ? Häneen monet selkäsaunat vaikuttivat niin että hän kiihottui teini-ikäisenä piiskan saannista, joskus haki itse vitsan ja piiskasi itseään samalla masturboiden.

        Toivotaan etteivät lapsemme nykyään joudu samaan tilanteeseen.


      • Vankilat-kivikasoiksi
        Kuritusta kirjoitti:

        On todella hyvä asia että lasten kurittaminen kiellettiin vuonna 1984. Vanhemmissa oli sairaita ihmisiä jotka suorastaan nauttivat sadistisesti kurittaessaan. Eräs nainen kertoi saaneensa piiskaa moittiessaan ruokaa huonoksi, äiti haki vitsan, antoi selkään ja kysyi kumpaa otat lisää piiskaa vai ruokaa ? Häneen monet selkäsaunat vaikuttivat niin että hän kiihottui teini-ikäisenä piiskan saannista, joskus haki itse vitsan ja piiskasi itseään samalla masturboiden.

        Toivotaan etteivät lapsemme nykyään joudu samaan tilanteeseen.

        On todella hyvä asia jos aikuisten kurittaminen kiellettäisiin. Yhteiskunta on sairasja on ihmisiä jotka suorastaan nauttivat sadistisesti kurittaessaan tai antaessaan rangaistuksia.


      • Anonyymi

        [email protected] 044-5436714 miespari hakee toista kimppaan
        [email protected] nuori poika haluaa miesjoukon lutkaksi
        [email protected] runsaasti liukastetta valuttana nainen hakee miestä
        [email protected] mies haluaisi tulla ison koiran astumaksi
        [email protected] Kotona riutuva vaimo kaipaa viihdyttäjää
        [email protected] tyttö etsii tyttöä
        [email protected] poika haluaa pikkupoikia seksiin
        [email protected] mies hakee pikkulapsia
        [email protected] 044-5436714 nainen kaipaa ymmärtävää naisseuraa


    • yhnjmdfc

      Ajatuksena aivan huimaava, että jok iso riski jätkä pyörittelisi miten tahtoo, repisi housusi alas ja vielä piiskaisi paljaat pakarasi, etkä sinä pysty sitä mitenkään estämään. Enpä tiedä miltä se oikeasti tuntuisi, jos tuollaisen miehen käsittelyyn joutuisi, jo pelkkä turpaan saanti hävettää ihan vietävästi. Kaipa sitä häpeään kuolisi, jos oikeasti saisi piiskaa toiselta mieheltä ja vielä muiden nähden. Varmasti asiasta puhetta riittäisi.

      • HissunKissun

        Minun nuoruudessani oli elettävä ja kuljettava melkoisen siististi, sillä töppäilyistä voi saada selkäsaunan, itse ainakin pelkäsin vielä armeijaikäisenä, että jos kovasti ryhdyn lesottelemaan, niin joku aikuinen jätkä voi hyvinkin antaa piiskaa. Aikuiset miehet näyttivät pelottavan isoilta ja saattoivat olla hyvinkin halukkaita piiskan antoon. Ja olihan noita ikäkavereissakin uskomattoman voimakkaita tyyppejä ainakin jos itseensä vertasi.


    • Tämä fetissi on erittäin vahva, netti suorastaan pursuu tarinoita selkäsaunoista, melkeinpä kaikki kirjoittajat ovat miehiä, naisilla tämä fetissi on harvinaisempaa. Minulla on ollut hyvä onni saadessani elää muutaman vuoden sub naisen kanssa joka piti pienestä piiskauksesta vitsalla tai remmillä. Jos haluaa tietää haluaako uusi kumppani piiskaa kannattaa kääntää juttelu tähän aiheeseen, jos hän haluaa selvästi jutella asiasta niin ehkä hän haluaa piiskaa, voit leikillään sanoa tuosta tarvitsisit selkäsaunan, minulle hän sanoi "no mikset anna".

      En tiedä vaikuttavatko lapsena saadut selkäsaunat fetissin syntyyn, nykyään ei enää piiskaa saaneita kovin paljon ole, sehän kiellettiin vuonna 1984.

      Itse muistan saaneni kaksi kertaa remmiä, fetissini ilmeisesti alkoi jo lapsena, menin pyytämään naapurin tyttöä ulos leikkimään, siellä juuri annettiin vitsaa hänelle.

      Mielenkiintoinen aihe asiasta kiinnostuneille.

    • mrcane

      Erilaiset piiskat ja raipat lienevät ostetuimpien välineiden listalla seksikaupoissa ja niitä on meilläkin useita erilaisia. Meillä käytetään kuitenkin enimmäkseen "luomua" eli minulle vahvaa rottinkia ja vaimo hakee mieluummin piiskansa ulkoa.

      • Piiskapoika

        Iskurin hakutoiminnon muututtua piiskaa pyllylle -seuraa on hankalampi löytää.


      • Pilasivat-saitin
        Piiskapoika kirjoitti:

        Iskurin hakutoiminnon muututtua piiskaa pyllylle -seuraa on hankalampi löytää.

        No sieltä ei enää nykyisin löydy yhtään mitään muuta kuin ns. ammattilaisten viestejä.


      • Ja täällä on vaan miehiä ja sama se anna.fi siellä anna.fi on paljo piiskaankiinnostunut miehetkin mutta ei naisia!Ne ovat varmasti liian ujoita naiset koska tietysti se on naisiakin joka halua saada ja anna piiskaakin!


    • Kainalon-vanki

      Fetissi selkäsaunoihin on hiipinyt minuun hissuksiin, ensin sitä oli vähän ja se pikkuhiljaa lisääntyi. Yhden tilanteen muistan, jolla voisi olla merkitystä fetissin syntyyn. Olin n. 15-vuotias, kun 3 vuotta vanhempi veljeni yritti piiskata minut aivan tosissaan. Lattian pinnassa me kamppailttiin, housunikin oli välilla pakarojen alapuolella, mutta vitsa oli pöydällä veljen ulottumattomissa ja minä yritin tosissani kauemmaksi pöydästä.

      Veljen kiukku haihtui ja sääli heräsi taistelun tiimellyksessä ja lopulta hän päästi minut, kun oli ensin näyttänyt, että olisi saanut minut piiskattua. Tiesinhän minä että veli oli paljon minua vahvempi, mutta kuitenkin minua hävetti hirveästi, että hän oli katsonut väkisin housuihini ja vielä teki minulle selväksi, että piiskaaminenkin onnistuu.

      Fetissini on muotoa: iso vahva mies ottaa minut polvelleen, hän on vielä vahvempi kuin veljeni, kuvittelen että hän tuskin edes huomaa minun yrityksiäni karata häneltä. Piiska hän antaa vain keveästi, sillä hän kurittaa minua häpeällä. Parasta siinä fantasiassa on, että riski mies pitää minut otteessaan vasemmassa kainalossaan, eikä hän pidä edes kiirettä piiskaamisen kanssa, koska tietää etten pääse häneltä karkuun.

      • Piiskaaja

        ’Fetissini on muotoa:’...fetissi ja fantasia eri asioita ; )


    • flyby

      Vaikeahko keskustelunaihe, jos ollaan naamatusten. Kaveriporukan kanssa ei oikein arvaa avata keskustelua tästä, mutta ihan outo on toinen juttu. Kuuden tunnin lentomatkan aikana tuli keskusteltua vieressä istuvan naisen kanssa ihan vaikka mistä, ja kumpikin kertoi omista mieltymyksistään ihan ujostelematta. Ensin en huomannut, että naisen kumppani istui käytävän toisella puolen, mutta kun oli kysymys kumpi puolisoista on aktiivisempi piiskan antaja tai saaja, niin vierustoveri kysyi kumppaniltaa, että kumpi meistä ottaa mieluummin kuin antaa. Mies oli seurannut tarkkaavaisena hiljaista keskusteluamme.

    • Oletko-vahva-mies

      Olen 60 täyttänyt 180cm/82kg, penkistä nousee 42kg ja maasta 60kg ja lisäksi minulla on ferissi piiskaamiseen. Nyt kun olen esitellyt itseni voinkin mennä asiaan.

      Piiskaa on tullut pienenä ja se ratkaisevin selkäsauna sattui kun pääsin peruskoulusta, olin silloin täyttänyt 16 vuotta. Isähän sen antoi, vaikka olin kovasti asiasta eri mieltä, koivuvitsaa tuli paljaalle ihan kunnolla. Tuon kerran jälkeen olen kokenut melkoista kiihtymystä, jos joku puhuu piiskaamisesta: punastelen, sydän tykyttää ja melkein haukon henkeäni. Minulle oli syntynyt fetissi, halusin piiskaa mieheltä. Asian käsittely oli vaikeaa sen herättämän häpeän vuoksi. Mutta yksin ollessani tai kulkiessani vaikka kaupungilla mietin vastaan tulevista miehistä, että pystyisiköhän tuo piiskamaan minut. Mielestäni yksi kymmenestä luultavasti pystyisi siihen, ovat sen verran riskin näköisiä. Isänikin siihen pystyi, vaikka olin kuudentoista ja pistin täysillä vastaan. Olen minä sitähävennyt ja miettinyt, kuinka hän siinä onnistui, puhuiko voima vai jokin muu seikka. Hän ei ole kuitenkaan minua koskaan fantasioissani piiskannut.

      Pari kertaa on elämässäni käynyt niin, että kaksi tuttua miestä on uhannut minua selkäsaunalla, kumpikin heistä oli selvästi minua riskimpiä, mutta häpeä ja pelko estivät minua tarttumasta tarjoukseen. Mitähän fetissilleni olisi tapahtunut, jos kumpikaan miehistä ei olisi saanut minua piiskattua. Julkisuuden miehille sovittelen myös piiskaa käteen, varsinkin jos saan tietooni heidän tärkeät mittansa ja voimantuottokyvyn.

      Kukaan ei ole uhannut minua netissä piiskaamisella, siksipä kysynkin, että liikkuuko täällä sellaisia miehiä, jotka siihen pystyvät. Riittääkö sinulla voima ja taito?

    • mies1995

      Sain ala-asteikäisenä aika usein selkäsaunan. Voimakkain kokemus oli, kun 14-vuotiaana isä käski ottamaan pyllyn paljaaksi jonka jälkeen sain oikein kunnon piiskat isän polvilla. Lyöntejä tuli ennalta sovittu määrä, ikävuosien mukaan 14. Nykyään fetissi selkäsaunoihin on todella kova.

    • Tuhma87

      Ikinä en ole selkääni saanut, mutta ajatus siitä että joku vanhempi herra taluttaa makkariin, laskee housut kinttuihin ja ottaa polvelle / syliinsä saamaan isänkädestä ja lopulta remmistä kiinnostaa erittäin paljon.

      • piiskaan

        Oletko mies eli nainen?


      • Anonyymi
        piiskaan kirjoitti:

        Oletko mies eli nainen?

        Ehdottomasti


    • Minulla on aika paljo samanlaiset fantasiat kuin sinä ja minä tulin kiinnostunut saada piiskaa jo ehkä 7 v eli 10 v,en muista ja minä pakotin ne nuoremmat leikkikaverit leikkiä isä äiti ja lapsi ja minä olin aina se lapsi joka ne piiskasivat pienellä vitsalla paljalle pyllylleni ja kyllä muistan että se kirveli ja minä olin 10 v ja pidin sitä!Mutta samalla aikan pelkäsin aivan hirveästi saada piiskaa minun vanhemmilta,tottelin heti ja olin tottelvainen kilti lapsi koska en halunut saada piiskaa heiltä!

      • Minä vastasin ikuinen poikan kysymys!


    • Lapsenapiiskattu

      Vanha kunnon selkäsauna - siinä on sitä jotakin. Meillä piiskaa sai muutaman kerran vuodessa. Joko isän polvella tai sohvan käsinojan yli kumartuneena, aina avokämmenellä ja paljaalle pyllylle. Viimeinen selkäsauna tuli tupakoinnista 13-vuotiaana. En muista mitään kiihottumista ennen selkäsaunaa tai sen jälkeen, puhumattakaan jäykistelystä itse piiskauksen ollessa käynnissä, mutta heti kun selkäsaunat loppuivat ja isän avokämmen alkoi vierailla paljaiden pakaroiden sijasta kasvoilla tulivat myös piiskausfantasiat mukaan kuvioihin. Pornon olen lopettanut jo vuosia sitten, onneksi on näitä kotikuriin ja selkäsaunoihin liittyviä keskusteluja joita voi lukea runkkumateriaaliksi. Olen viimeisen vuosikymmenen aikana saanut lukemattomia voimakkaita orgasmeja lukiessani muiden tarinoita siitä, kuinka heidän nuoruudessaan perse pistettiin punoittamaan.

      On selkeää, että isän antamat selkäsaunat ovat syy fetissin muodostumiselle; kerron aina kumppanille mitkä olivat isäni antamien selkäsaunojen maneerit puhutteluja ja piiskausasentoja myöten ja haluan, että saan selkääni kuten sain lapsenakin. Erityisesti ne muutamat 13-vuotiaana koetut reissut isän polvelle olivat todella voimakkaita kokemuksia ja niiden muistelu aiheuttaa välittömän erektion.

      Kesti pitkään, että hyväksyin tämän fetissin osaksi omaa seksuaalisuuttani. Ennen häpesin tätä ja halusin fetissin menevän pois, mutta nykyään nautin näiden tarinoiden kirjoittamisesta ja lukemisesta sekä tietysti siitä, kun joku antaa oikein vanhanaikaista kotikuria ja antaa piiskat paljaalle pyllylle.

      • Hei sinä Lapsenapiiskattu!Minä olen samanlainen että olen saanut tuhansia orgasmeja kun olen lukenut nämä piiskaustarinat!Ennen tietokoneaika oli pornolehtia ja joku kirjoitti minulle textiviestiä puhelin!


    • Veljillä-opissa

      Minulla on piiskafetissi ja olen sen syntyä monesti pohtinut, kun sitten olen mielestäni asian ratkaissut, niin kohta luen netistä tapauksia, jotka eivät vahvista kantaani, niinpä olen taas alkumetreillä.

      Minun lapsuudessa meillä oli luultavasti aivan tavallinen piiskakuri. Se alkoi ehkä 5-vuotiaana ja päättyi noin 13 vuoden iässä. Paitsi veljieni osalta, jotka pitivät minua melkoisessa komennossa. Toinen heistä oli 3 vuotta vanhempi ja toinen pari vuotta minua nuorempi. Kumpikin heistä olisi ulkonäkönsä puolesta sopinut valkokankaalle Tarzaniksi. Luonteeltaan he eivät olleet yhtä jaloja kuin alkuperäinen englantilainen aatelismies.

      Todettakoon vielä, että kumpikin heistä piti minua pikkuveljenä sekä hyvässä että pahassa. Nuorempikin siirtyi komentosuhteeseen minuun nähden, kun hän tajusi olevansa minua vahvempi, se tapahtui hänen aloittaessaan koulun. Kaikenlaista kiistaa sitä poikien välille aina syntyy ja helppo tapa minun nujertamiseen oli muutama läppäys kädellä persustalle. Kumpikin veljistäni pystyi sen tarvittaessaan tekemään. Koin tilanteen niin noloksi, että pistin suuni kiinni ja poistuin paikalta.

      Vasta teini-iässä asetuin tosissani puolustamaan etujani, kun en voimissa pärjännyt niin käytin kieltäni sitä ansiokaammin. Ne rähinät olivat sitkeitä ja päättyivät selkäsaunaan. Kummaltakin veljeltä olen saanut oikeasti piiskaa. Pikkuveljelta saamani ensimmäisen tulisen selkäsaunan muistan vieläkin hyvin tarkkaan, silloin vielä elättelin toivoa, että hän ei onnistu aikeissaan.

      Tuolloin piiska-asiat saivat jo aikaan seisokin, onneksi sitä ei esiintynyt piiskauksen aikana, vaan ennen ja jälkeen itse toimituksen. Huoltaja ei enää käyttänyt piiskaa, se oli jäänyt veljien yksinoikeudeksi. Vuosikausia runkkasin ajatellen kuinka sain piiskaa veljeltä. Nuorempi veli oli suosikkini, ilmeisesti hänen piiskatessaan häpeä oli suurempi.

      Eivät asiat ole noista päivistä muuttuneet, vieläkin saan tarvittaessa piiskaa nuorelta lihaksikkaalta mieheltä.

      Mielestäni fetissin olen saanut veljiltäni, eivätkä minun salaiset tekoni ja haaveeni enää hävetä, sillä mieshän on pikkupoika koko ikänsä.

    • Anonyymi

      Minulla oli jo fetissi hankittuna kun vielä sain isältäni koivupiiskaa. Arkitodellisuutta oli, että isä laulatti piiskaa, kun olin jo keskikoulun ylimmillä luokilla. Väliaikoina onanoin piiskajuttuja miettien, ja niissä piiskaajana oli 4 vuotta vanhempi veljeni.

    • Anonyymi

      Minä sain piiskaa vielä 14-vuotiaana jolloin olin täysi nainen ja oikeastaan varsinkin silloin, ehkä siksi että silloin vasta aloin kapinoinnin tai sitten siksi että juoppo isäni tunsi kiinnostusta peffaani, ei välttämättä tajunnut itsekään. Äitini toppuutteli ja piiskaus väheni. Muuten mukava mies se isä oli mutta aina löytyi syy piiskalle. Järkytyin kun huomasin kaipaavani pikku piiskausta. Toivon vieläkin että saisin piiskaa joltain isäpuolen ikäiseltä herrasmieheltä, mutta en halua vanhusten tiirailevan jalkoväliäni saatika pyrkivän panolle. Poikaystävä ei suostu piiskaamaan.

      • Missä sinä asut? Sinä joka sait vielä 14-vuotiaana!Vaikka minä haluan itse saada piiskaa minä voin anna sinulle jos asut lähellä [email protected]


      • Minä en ole kiinnostunut mitä sinulla on jalkovälisi koska en pysty naida!


      • Anonyymi

        53 ukm voisi hoitaa piiskauksesi,itse pitäisin siitä,mutta oma vaimoni ei piiskaa tai edes läimäyksiä pakaroille halua...
        Jpw ät luukku piste com


    • Anonyymi

      Penskana tuli melko helposti selkäsauna...piiskaa -70 luvulla, joten ei isommin selainen kiinnosta. Ainoastaan, jos korkeisiin piikkikorkoihin sonnustautunut siro hoikka nainen piiskaisi raipalla minua ! Nainen olisi Valtiatar, jolloin raippa heilahtaisi pienestäkin Hänen oikusta. Eli perinteinen tossun alla oleva todellisuus toteutuisi, sillä eroituksella, jotta kuitenkin olisin Hänen piikkikorkojen alla...täydellisesti !

      • Anonyymi

        En saanut lapsena piiskaa mutta jostakin syystä sekää saajana, että antajana tuo kiihottaa.
        Antavana osapuolena raippa on vallankäytön välinen ja slisteinen osapuoli päättää sen käytön määrästä ja kovuudesta vastustelullaan.
        Vastaanottavana osapuolena tuo kuvaamasi tilanne kiihottaa. Kaulaliekassa, kivekset sidottuna, piikkarin tai jalan alla pakotettuna dominan määräämiin ja raipalla vauhdittamiin toimintoihin.
        Olen myös saanut pakaroille raippaa ja pamppua ollen itse matalan jakkaran päällä vatsallani, takamus pystyssä ja kädet sidottuina edessä olevan tolpan taakse. Iho ei ole mennyt rikki mutta jäljet ovat kadonneet joskus puolessa vurokaudessa, joskus muutamassa sellaisessa.
        Nämä ovat kaupallisen puolen kokemuksia.

        Viikottaisissa kotisessioissa ei raippa heilu mutta muuten asetelma on kuvatun kaltainen paitsi, että sessio päättyy hogtied tyyppiseen sidontaan ja vaimoni perversioiden toteuttamiseen.
        Vain raippa puuttuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En saanut lapsena piiskaa mutta jostakin syystä sekää saajana, että antajana tuo kiihottaa.
        Antavana osapuolena raippa on vallankäytön välinen ja slisteinen osapuoli päättää sen käytön määrästä ja kovuudesta vastustelullaan.
        Vastaanottavana osapuolena tuo kuvaamasi tilanne kiihottaa. Kaulaliekassa, kivekset sidottuna, piikkarin tai jalan alla pakotettuna dominan määräämiin ja raipalla vauhdittamiin toimintoihin.
        Olen myös saanut pakaroille raippaa ja pamppua ollen itse matalan jakkaran päällä vatsallani, takamus pystyssä ja kädet sidottuina edessä olevan tolpan taakse. Iho ei ole mennyt rikki mutta jäljet ovat kadonneet joskus puolessa vurokaudessa, joskus muutamassa sellaisessa.
        Nämä ovat kaupallisen puolen kokemuksia.

        Viikottaisissa kotisessioissa ei raippa heilu mutta muuten asetelma on kuvatun kaltainen paitsi, että sessio päättyy hogtied tyyppiseen sidontaan ja vaimoni perversioiden toteuttamiseen.
        Vain raippa puuttuu.

        Tietenkin balls on varustettu painavalla metal rinkulalla...100-300g ja cock usealla metallirenkaalla. Sinne, jos Valtiattaren raippa osuu...tekee taatusti kipeetä, jonka kestää vain, kun on edellä mainittu nainen pikkikoroissa alistamassa.


    • Minä olen niin kiimainen nyt jag haluan saada piiskaa!Minä piiskasin minua itse tunti sitten mutta haluan saada enemmän!

    • Anonyymi

      Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Minä opin huonoille tavoille ja veli oppi ohjaamaan minua kaidalle tielle. Niinpä olen vielä aikuisenakin saanut häneltä muutaman kerran selkäsaunan. Täytyy myöntää, että piiskausen jälkeen on helpompi pysyä ruodussa. Pirusti se hävettää, mutta jälkeenpäin on kuitenkin jotenkin mukava asia, tuntuu että minusta pidetään huolta ja synnit on sovitettu.

    • Anonyymi

      Oma fetissi on lähtöisin sellaisesta hämärästä mielikuvasta, kun kolistelin umpihumalassa kotiin teini-ikäisenä ja äiti oli vastassa keppi kourassa, repi housut alas ja veteli perskankut mustelmille. Siihen kertaan se jäi, mutta sitten aikuisempana, vaimon kanssa ollaan harrastettu ihan vapaaehtoisesti

    • Anonyymi

      Naispuoliset sukulaiset ovat pitäneet huolta selkäsaunojen antamisesta vielä
      aikuisiälläkin. En tiedä miltä tuntuu saada mieheltä piiskaa, pitäisi varmaan
      kokeilla.

      • Naiselle piiskaa ja muita asiaan liittyviä juttuja Satakunnan alueella.
        Nimimerkki ja tämän firman meili,aloitetaan sieltä.


      • Stenwall kirjoitti:

        Naiselle piiskaa ja muita asiaan liittyviä juttuja Satakunnan alueella.
        Nimimerkki ja tämän firman meili,aloitetaan sieltä.

        Edelleen etsin naista joka tykkää piiska leikeistä, nimimerkki ja tämän firman meili aloitetaan sieltä.


    • Se on ikävä kun joudun istua koko elämä ja odottaa että joku nainen antaa minulle piiskaa koska tiedän ett Suomessa istuu joku nainen ja fantasio kuinka kiihottava se olisi anna joku mies piiskaa!En tiedä,ehkä he ei tule sisään tämän sivu,siis leikit ja fetissit eli anna.fi alle seksi eli kasvatus?Ei kai ne ovat niin ujoja että he eivät uskalta kirjoita tänne?

    • Anonyymi

      Pikkupoikana ja vähän isompanakin piiska tuli tutuksi ja se kestettiin hammasta purren ja kavereilla sama juttu. Oltiin koviksia eikä välitetty, vähäteltiin, että taas se yritti saada kuria aikaiseksi, mutta ei se meikäläiseen tehoa. Oikeasti olin ja olen vieläkin hyvin herkkä ja kaikki vaikuttaa . Piiska jäi kuitenkin mieleen ja lähes parasta on kumppanin rakkaudella antama piiskaus, niin kovaa kuin hän haluaa.

    • Anonyymi

      Saan selkäsaunoja Rouvaltani vähintään kerran kuukautessa useammin jos on tilaisuus annan rouvalleni myös tykkää remmin käytöstä noin 4kertaa vuotessa saan vitsaa ja Dildoa kaksipuoleinen Dildo Pulskapyrtöinen rouvani olen polvillani sängyllä ohutkärkinen dildo painuu hiljalleen sisääni lantiolla liikuttaa dildoa pitää vyötäröstäni kiini hyväilee samalla olemme molemmat kiimassa laukaiseeminut samaan aikaan Ok.

    • Anonyymi

      Lapsena muistan saaneeni piiskaa, keskimäärin 2-3 kertaa vuodessa. Tappelin aina hirveästi piiskaustilanteessa vastaan, ja muistan joskus onnistuneeni karkaamaan pihalle ja muutamia tunteja pihalla lymyttyäni tilanne oli jo rauhoittunut ja palasin kotiin. Vastaan tappeluni ainut syy lienee siinä, että pelkäsin piiskaamista niin hirveästi.

      Lapsena ja nuorena olin hyvin laiha ja siksi minua nimiteltiin ruipeloksi, nälkäkurjeksi ja muilla samantyyppisillä nimityksillä. Sisarillani oli taipumusta lihomiseen ja ja muutenkin he vaikuttivat rotevilta ja voimakkailta minun silmissäni. Mielelläni en veljieni kanssa paininut tai muuten nujunnut, koska jäin aina hopealle. Mutta kyllä minunkin turkkia pöllyteltiin veljien toimesta. Itseni koin voimiltani ja kooltani ihan keskiverroksi miehenaluksi. Veljeni olivat voimiltaan selvästi keskivertoa vahvempia suvussamme oli miehiä, jotka tunnettiin laajemminkin voimamiehinä.

      Jos noissa oloissa fetissi syntyy, niin kyllä sen melkein arvaa millainen se on. Siinä vilistää miehet, piiskat ja lujasti voimaa. Ja minä olen se jota tietenkin piiskataan. Kivusta en tykännyt lapsena, enkä tykkää vieläkään, vaan toivossa olisi paljon häpeää, niin paljon kuin suinkin kestän. Hyvään alkuun päästäisiin sillä, että joku voimakkaampi mies yksikseen piiskaisi minut. Ottaisi housuni alas ja räpsisi pyllyni koivupiiskalla, ei hirveän lujaa mutta kauan ja hartaasti. Ja tällainen laiha lirppu saisi taistella vastaan ihan kuin lapsena. Tietenkin piiskausasenolla olisi suuri merkitys häpeän tuottamisessa. Hänen sylissään mahallani, tai pääni hänen reisien välissä, tai pääni hänen kainalossaan ja hänen hauiksensa pullistuneena. Se olisi tärkeää, että hän hallitsisi piiskaustekniikan niin, että minä kokisin olevani täysin hänen armoillaan ja avuttomana. Piiskauksen jälkeen olisi pitkä häpeällinen puhuttelu.

      • Anonyymi

        JATKUU...
        Piiskausfetissini on muuttunut iän myötä. Ensin alkuun saatoin sovittaa itseni piiskaajan osaan, siinä vaiheessa piiskaamisessa ei ilmeisesti ollut seksuaalista ulottuvuutta. Mutta heti kohta kymmenen täytettyäni tunsin kiihotusta piiskaukseen liittyvissä asioissa ja silloin olin itse piiskattavana. Muistan jopa 12-13 vuotiaana haaveilleeni naista piiskaajaksi, hän oli olettajani.
        Tuon jälkeen olen pysynyt miehissä ja vain miehissä. Aluksi he olivat suunnilleen ikäisiäni poikia. Tuossa vaiheessa taisin saada viimeisen kerran isältä selkäsaunan ja siinä rytäkässä pissasin housuuni, en tiedä tajusiko huoltaja mitä tapahtui. Tuon jälkeen olen saanut vielä veljiltäni piiskaa. Joskus koivupiiskaa paljaalle ja joskus vähän leppoisempaa kuritusta. Fantasioihin pääsivät myös veljeni ja jotkut voimakkaat kaverit.

        Aikuistuessani olen huomannut miten voimakkailta näyttää hieman ylipainoiset ja minua vanhemmat miehet. On helppoa ja uskottavaa kuvitella, kuinka tuollainen tuhti mies pistää minut pää edellä reisiensä väliin ja piiskaa helposti minut siihen.

        Joskus herkuttelen fantasialla, että joku lihaksikas parikymppinen nuorimies pitelee minua polviensa päällä ja piiskaa minut siinä. Tuollaisesta nuorukaisesta tuntuu valtavan hienolta, että on pystynyt piiskaamaan aikuisen miehen. Itse saan melkoisen suihkun häpeää, sitähän minä halajan, enkä niinkään kipua.

        Minusta tuntu, että jos piiskaajani olisi aikuinen vahva mies, niin silloin pakalla voisi olla muitakin miehiä. Erityisesti olisi hienoa, jos he kaikki olisivat piiskaajan oloisia, pituus yli 180 ja painoa yli 100 kg. Silloin olisi ruipelo mies ekstaasissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        JATKUU...
        Piiskausfetissini on muuttunut iän myötä. Ensin alkuun saatoin sovittaa itseni piiskaajan osaan, siinä vaiheessa piiskaamisessa ei ilmeisesti ollut seksuaalista ulottuvuutta. Mutta heti kohta kymmenen täytettyäni tunsin kiihotusta piiskaukseen liittyvissä asioissa ja silloin olin itse piiskattavana. Muistan jopa 12-13 vuotiaana haaveilleeni naista piiskaajaksi, hän oli olettajani.
        Tuon jälkeen olen pysynyt miehissä ja vain miehissä. Aluksi he olivat suunnilleen ikäisiäni poikia. Tuossa vaiheessa taisin saada viimeisen kerran isältä selkäsaunan ja siinä rytäkässä pissasin housuuni, en tiedä tajusiko huoltaja mitä tapahtui. Tuon jälkeen olen saanut vielä veljiltäni piiskaa. Joskus koivupiiskaa paljaalle ja joskus vähän leppoisempaa kuritusta. Fantasioihin pääsivät myös veljeni ja jotkut voimakkaat kaverit.

        Aikuistuessani olen huomannut miten voimakkailta näyttää hieman ylipainoiset ja minua vanhemmat miehet. On helppoa ja uskottavaa kuvitella, kuinka tuollainen tuhti mies pistää minut pää edellä reisiensä väliin ja piiskaa helposti minut siihen.

        Joskus herkuttelen fantasialla, että joku lihaksikas parikymppinen nuorimies pitelee minua polviensa päällä ja piiskaa minut siinä. Tuollaisesta nuorukaisesta tuntuu valtavan hienolta, että on pystynyt piiskaamaan aikuisen miehen. Itse saan melkoisen suihkun häpeää, sitähän minä halajan, enkä niinkään kipua.

        Minusta tuntu, että jos piiskaajani olisi aikuinen vahva mies, niin silloin pakalla voisi olla muitakin miehiä. Erityisesti olisi hienoa, jos he kaikki olisivat piiskaajan oloisia, pituus yli 180 ja painoa yli 100 kg. Silloin olisi ruipelo mies ekstaasissa.

        Minä haluan saada piiskaa naiselta!


    • Anonyymi

      Kerran keskustelimme vaimoni kanssa nuoruuden ajan piiskausmuistoja, ja kerroin, että kerran, kun olin lähdössä ulos kavereiden kanssa liian myöhään äitini mielestä, niin hän sanoi lähtiessäni, että tuot sitten piiskat tullessasi.
      Meillä meni silleen, että vaimo sanoo nyt samat sanat, kun lähden harrastelemaan

    • Anonyymi

      Kyllä ne minunkin haaveet on peräisin sieltä nuoruudessa. Vanhemmilta saadut selkäsaunat ei niinkään herättäny ainakaan tietoisesti mitään seksuaalista mut siitä kun sain 14 vuotiaana vitsaa 18 vuotiaalta serkkutytöltä. Vanhemmat lähtivät kesälomareisulle ja serkkutyttö Liisa tuli hoitamaan karjaa ja minun piti auttaa tyttöä. Äiti antoi tytölle ohjeen et jos en tottele Liisa saisi ja hä en pitäisi käyttää vitsaa. Liisa sanoi et varmaan pärjättäisiin , mut jos muu ei auta hän kyl osaa käyttää vitsaa. Liisaa tuntui aihe kiinnostavan ja hän kyseli koska oli viimeksi saanu vitsaa ja kuinka. Kertoi itsekin saaneensa piiskaa kotona rippikouluikn asti. Liisa tuntui etsimällä etsivän syytä et vois antaa vitsaa. Kun sitten eräänä päivänä onkireissu venyi reilusti yli sovitun ja Liisa joutui hoitamaan navettatyöt yksin, hän oli todella vihainen. Sain käskyn vitsan hakuun ja sen tuotuani housut nilkkoihin ja pylly pystyssä tuolille. Sain elämäni selkäsaunan ja lopuksi jouduin vielä housut nilkoissa nurkkaan häpeämään. Kun seisoin nurkassa ja ajattelin että serkkuni katselee piiskattua peppuani nousi kalu pystyyn. Tuosta alkaen olen haaveillu että joutuisin tuohon tilanteeseen uudelleen. Ja luulen että tilanne kiihotti Liisaakin. Nykyäänhän kukaan ei usko mut en voinu kuin totella, jos olisin vastustellu oisin saanu vitsaa kun vanhemmat tulivat kotiin ja Liisa ois saanu katsella. Nyt Liisa ei kertonu mitään, sanoi et kun otin nöyrästi vastaan mitä ansaitsin niin asia oli sovittu.

      • Anonyymi

        Hieno muisto sinulla. Olen itse 60 -70 luvun vaihteen kasvatti ja selkäsaunat olivat normaalia arkea. Äiti yleensä antoi, mutta viimeisin 14v selkäsauna olohuoneessa housut kintuissa ja tiukka poikapeppu paljaana odottamassa kun äiti valitsi sopivaa vyötä, jäi ikuisesti mieleen. Noloa oli parkua pakarat remmin jälkiä täynnä, mutta omassa huoneessa peilin katseomisen jälkeen käsi kävi. Olen saanut pari kertaa aikuisena, mutta olen antanut monelle tytölle ja naiselle ns. isällisen selkäsaunan. Joidenkin kanssa harrastus kesti jopa useamman vuoden, roolitettuina aina selkäsaunapäiville. Nyt on alkanut kiehtomaan aivan älyttömästi ajatus nuoremman miehen poikamaisen karvattoman pepun remmittämisestä niin että läiske käy ja poika parkuu nolona. Tuo Iskuri sekä City lehden kinkychat olivat hyviä kontaktipalstoja mutta nyt en tiedä oikeastaan ainuttakaan. PKS voisin kyllä ottaa ohjaukseen jonkun tuhman "teinipojan".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno muisto sinulla. Olen itse 60 -70 luvun vaihteen kasvatti ja selkäsaunat olivat normaalia arkea. Äiti yleensä antoi, mutta viimeisin 14v selkäsauna olohuoneessa housut kintuissa ja tiukka poikapeppu paljaana odottamassa kun äiti valitsi sopivaa vyötä, jäi ikuisesti mieleen. Noloa oli parkua pakarat remmin jälkiä täynnä, mutta omassa huoneessa peilin katseomisen jälkeen käsi kävi. Olen saanut pari kertaa aikuisena, mutta olen antanut monelle tytölle ja naiselle ns. isällisen selkäsaunan. Joidenkin kanssa harrastus kesti jopa useamman vuoden, roolitettuina aina selkäsaunapäiville. Nyt on alkanut kiehtomaan aivan älyttömästi ajatus nuoremman miehen poikamaisen karvattoman pepun remmittämisestä niin että läiske käy ja poika parkuu nolona. Tuo Iskuri sekä City lehden kinkychat olivat hyviä kontaktipalstoja mutta nyt en tiedä oikeastaan ainuttakaan. PKS voisin kyllä ottaa ohjaukseen jonkun tuhman "teinipojan".

        Ssako sinuun jotenkin yhteyden?

        pojanvintiö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ssako sinuun jotenkin yhteyden?

        pojanvintiö

        Jos olet varma ettei sinulla ole jo mailiani, niin en osaa sanoa miten saisit kun täällä ei voi tietojaan laittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ssako sinuun jotenkin yhteyden?

        pojanvintiö

        Olisit laittanut itse oman yhteystietosi.
        Merkillisiä peräkamarilaisia!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olisit laittanut itse oman yhteystietosi.
        Merkillisiä peräkamarilaisia!

        Minäkin haluan saada [email protected]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno muisto sinulla. Olen itse 60 -70 luvun vaihteen kasvatti ja selkäsaunat olivat normaalia arkea. Äiti yleensä antoi, mutta viimeisin 14v selkäsauna olohuoneessa housut kintuissa ja tiukka poikapeppu paljaana odottamassa kun äiti valitsi sopivaa vyötä, jäi ikuisesti mieleen. Noloa oli parkua pakarat remmin jälkiä täynnä, mutta omassa huoneessa peilin katseomisen jälkeen käsi kävi. Olen saanut pari kertaa aikuisena, mutta olen antanut monelle tytölle ja naiselle ns. isällisen selkäsaunan. Joidenkin kanssa harrastus kesti jopa useamman vuoden, roolitettuina aina selkäsaunapäiville. Nyt on alkanut kiehtomaan aivan älyttömästi ajatus nuoremman miehen poikamaisen karvattoman pepun remmittämisestä niin että läiske käy ja poika parkuu nolona. Tuo Iskuri sekä City lehden kinkychat olivat hyviä kontaktipalstoja mutta nyt en tiedä oikeastaan ainuttakaan. PKS voisin kyllä ottaa ohjaukseen jonkun tuhman "teinipojan".

        34v poika liian vanha?


      • Anonyymi

        Salliko Liisa pojan peitellä kikkelinsä vai vaatiko täyspaöjastuksen? Oliko poika hämillään?

        Muistan, kun naapurin rouva antoi pojalleen vitsaa pihalla niin, että tällä oli vain lyhyt paita päällään. Ei poika siitä pilalle mene, että naapurin tytöt sen kikkelit näkee, tuumasi hän. Saavat nähdä useamminkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salliko Liisa pojan peitellä kikkelinsä vai vaatiko täyspaöjastuksen? Oliko poika hämillään?

        Muistan, kun naapurin rouva antoi pojalleen vitsaa pihalla niin, että tällä oli vain lyhyt paita päällään. Ei poika siitä pilalle mene, että naapurin tytöt sen kikkelit näkee, tuumasi hän. Saavat nähdä useamminkin.

        Asetelma 14 v poika saa vitsaa 18 v niorelta naiselta, joka saa pojan tottelemaan ja riisumaan housunsa. Saliko nainen pojan peitellä, mitä tämä ei halunnut näkösälle. Ennen ei yleensä salöittu. Tästä ei juurikaan ole kirjoiteltu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        34v poika liian vanha?

        ei ole


    • Anonyymi

      Minun painon kehitystä on seurattu koko ikäni, koska olen melko kuivakka mies. Tuostako se lienee tullut, että minua piiskaajina kiinnostaa tuhdimmat miehet, joilla on pulleat hauikset ja vähän pullukoita joka suhteessa. Riippuu mielialastani, saako tuo atleetti minut piiskattua vai ei.

      Elämäni suuri ongelma on, että en oikein tiedä minkä näköinen, kokoinen ja ikäinen on se mies, joka minut pystyisi oikeasti piiskaamaan. Kaipa sellainen jossakin on.

    • Anonyymi

      Piiskatuksi tuleminen on kiinnostanut minua aina. Opiskeluaikana arvioin, että 10 % kurssini pojista oli niin voimakkaita, että olisi pystynyt yksin minut oikeasti piiskaamaan. Aiheutti seisokkia, jos tuollaisen kaverin hartiat sattui luennolla mukavasti näkökenttääni.

      • Anonyymi

        Minulla on tapana kadulla kulkiessani arvioida miesten voimakkuutta sen mukaan, että uskonko hänen pystyvän piiskaamaan minut. Olisi jännä tietää mitä valituksi tulleet itse ajattelisivat asiasta.


    • Anonyymi

      Piiskausta harrasteltiin vuosia niin, että minä aina erikseen vihjaisin/ pyysin vaimoani piiskaamaan. Sitten pyysin, että hän piiskaisi säännöllisesti silloin, kun haluaa. ..ja silloin minun on siihen suostuttava. Häntä ei piiskata lainkaan, paitsi ihan harvoin, kun hän on omasta mielestään sen ansainnut.

      • Anonyymi

        Kuulostaa hyvältä. Olisi kiehtovaa saada kunnon selkäsauna naiselta, toisen miehen tai naisen kanssa vierekkäin tai vuoronperään. Peput paljaina odottaen ...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi kirjoitti:

        Eikä tästäkään tiedä, onko tämä huumoria vai pitäisikö havaita jotain vakavampaakin.
        https://xhamster.com/videos/hard-whip-6732913

        Minä haluan olla tuo mies mutta minulla on paljo kaunempi vartalo hoikempi ja aivan sileä iho kuin pieni poika!


    • Anonyymi

      Olin töpeksinyt ja 2 vuotta vanhempi veli sanoi, että tuosta hyvästä isä piiskaa sinut.
      Vastasin, että ei onnistu enää. Kun tiedostin, kuinka iso minä oikeastaan olin, aloin elellä melkoisen reteesti.

      Veli varoitti minua selkäsaunasta ja minä siitä viis veisasin, olinhan liian iso ukon piiskattavaksi. Siitähän me kinasteltiin, sillä minua nolotti veljen puheet. Seuraavana sunnuntaina vanhemmat olivat sukuloimassa ja veli iski silloin. Niinhän siinä kävi, että veli vitsalla käsitteli minun paljaan takapuoleni, eikä lopettanut ennen kuin minä myönsin, että isä pystyy minut piiskaamaan.

      Tuon tapauksen jälkeen aloin kehittää itselleni piiskafetissiä.

    • Anonyymi

      Täällähän on sen verran kiinnostuneita, että voisi perustaa koululuokan jossa vitsa viuhuisi. Naisia pitäisi saada vähän enemmän mukaan.

      • Anonyymi

        Naisia ei kiinnosta


    • Anonyymi

      Asuttiin samassa pihassa nykyisen vaimoni kanssa ja hän ja veljensä olivat leikkikavereitani. Kerran sattui niin, että tehtiin jotakin oikein porukalla ja tämä tuleva anoppini antoi kaikille piiskaa. Hän sitten joskus naureskellen muistutteli, että olepas kunnolla. Siitä jäi kuitenkin se, että sen piiskaamisen muisti sitten anoppi, myös appiukko tiesi, vaimoni veli ja vaimoni ja varmaan myös äitini sai siitä tietää. Fetissi siitä tuli.

    • Anonyymi

      Kyllä minun fetissi on tullut piiskaamisella uhkailulla ja härnäämällä. Teini-ikäiseksi sainkin piiskaa ja sen jälkeenkin vielä hanakasti kaikkien kuullen kerrottiin kuinka minut vielä voidaan piiskata. Ei sitä oikein tiennyt kuinka olisi ollut, lähtisikö karkuun vai tarttuisiko aseeseen. " Kyllä sinua isompiakin poikia on piiskattu." Se oli oikein lempilause.

      En tiedä onko piiskan saanti jättänyt minun persoonaan jonkinlaisen jäljen, koska vielä yli kaksikymppisenä minuun on kahdesti käyty käsiksi ja sanottu: "Nyt poika saat piiskaa kunnolla. Ehkä minä olen liian arka hipsukka, joka villitsen olemuksellani muita.

    • Anonyymi

      Meilläkin on makuuhuoneessa jo pitkään ollut piiska käytössä, koska miehelläni on fetissi piiskaamiseen. Ajatus lähti joskus liikkeelle siitä, kun kerroin saaneeni lapsena ja vielä teinityttönä piiskaa, ja nyt mieheni haluaa edelleen piiskata tätä kuritonta "tyttöä". Ja ihan kuten lapsena, niin rangaistus on aina vitsaa paljaalle takapuolelle. Iskut ovat aika kovia ja mieheni edellyttää, että käytettävä vitsa on melko pitkä, joten piiskauksen aikana joutuu kieltämättä vähän hammasta puremaan ja vääntelehdin kovasti, mutta juuri siitä mieheni tykkää.

      • Anonyymi

        Et kuitenkaan avautunut, onko se piiskan saaminen sinulle yhtään kiihottavaa vai teetkö sen vain toisen miellyttämiseksi? Joillekin sinun taustasi omaaville naisille se on kuitenkin kivusta huolimatta jollain tavalla kiihottavaa, juuri noiden lapsuus ja nuoruusmuistojen vuoksi. Kummallista kyllä, moni piiskaamani nainen nauttii vaikkei koskaan saanut selkäsaunoja lapsena.


    • Anonyymi

      Vähän samaa asiaa, kuin tuolla parissa aiemmassa jutussa. Olin silloin n. 6v ikäinen. Meille ostettiin talo, jossa ei ollut vielä saunaa. Kävimme muutamia kertoja naapurin saunassa. Naapurin tyttö oli minua vuoden vanhempi, mutta saunassa kävimme yhtäaikaa ja kuivattelimme sitten saunan jälkeen. Alastomia olimme, mutta se ei mitenkään häirinnyt. Jouduin sitten myöhemmin piiskanhakuun pihalle ja tämä naapurin tyttö oli pihallaan ja kysyi, mitä varten alastomana pihalla hypin. Kerroin syyn, ja juoksin sitten äkkiä sisälle.

    • Anonyymi

      Joka-aamuinen piiskaus on taas otettu vastaan; kiitos piiskaajalle. Hyvä järjestys: aamutoimien jälkeen, ennen pukeutumista, kunnollinen piiskaus, niin että tuntuu koko päivän. Nyt tuli osumia myös selkään, ja se sattuu ja jättää jälkiä pitemmäksi aikaa.

      • Anonyymi

        Kun löytyisi nainen, joka tykkää vitsasta ja vaatii housut pois, kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun löytyisi nainen, joka tykkää vitsasta ja vaatii housut pois, kaikki.

        Ennen äidit olivat kovasti tohkeissaan antamassa vitsaa eivät isät niinkään. Nykyään ei naisia kiinnosta.


      • Anonyymi

        Vain pakarat pitää olla piiskattuna, ei selän puolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain pakarat pitää olla piiskattuna, ei selän puolelle.

        Jos käyttää pitkää ruoskaa, tulee helposti selkään osumia. Tämä on syytä tietää etukäteen
        Ja se, että se sattuu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos käyttää pitkää ruoskaa, tulee helposti selkään osumia. Tämä on syytä tietää etukäteen
        Ja se, että se sattuu...

        Naapurin täti antoi kipakoita selkäsaunoja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen äidit olivat kovasti tohkeissaan antamassa vitsaa eivät isät niinkään. Nykyään ei naisia kiinnosta.

        Niin oli; meilläkin kerran naapurin täti kiikutti meikäläistä niskasta pitäen ja vaati äitiäni piiskaamaan minut heti paikalla, kun olin muka tehnyt jotakin. Äiti siihen, että piiskataan piiskataan, mutta toinen hoputti että hetiheti, ja jäi katsomaan. Vielä vähän aikaa äiti yritti viivytellä, mutta sitten haki piiskan ja käski housut kinttuihin ja naapuri tuli siihen ihan viereen, kosketusetäisyydelle. Olin jo varmaan yli kymmenen ikäinen, ja kikkelin näyttäminen naapurille ei ollut niitä mieluisimpia juttuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin oli; meilläkin kerran naapurin täti kiikutti meikäläistä niskasta pitäen ja vaati äitiäni piiskaamaan minut heti paikalla, kun olin muka tehnyt jotakin. Äiti siihen, että piiskataan piiskataan, mutta toinen hoputti että hetiheti, ja jäi katsomaan. Vielä vähän aikaa äiti yritti viivytellä, mutta sitten haki piiskan ja käski housut kinttuihin ja naapuri tuli siihen ihan viereen, kosketusetäisyydelle. Olin jo varmaan yli kymmenen ikäinen, ja kikkelin näyttäminen naapurille ei ollut niitä mieluisimpia juttuja.

        Niin, nyt isompana sekin asia taitaaolla toisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin oli; meilläkin kerran naapurin täti kiikutti meikäläistä niskasta pitäen ja vaati äitiäni piiskaamaan minut heti paikalla, kun olin muka tehnyt jotakin. Äiti siihen, että piiskataan piiskataan, mutta toinen hoputti että hetiheti, ja jäi katsomaan. Vielä vähän aikaa äiti yritti viivytellä, mutta sitten haki piiskan ja käski housut kinttuihin ja naapuri tuli siihen ihan viereen, kosketusetäisyydelle. Olin jo varmaan yli kymmenen ikäinen, ja kikkelin näyttäminen naapurille ei ollut niitä mieluisimpia juttuja.

        Totta niin kun kuvailit. Äidillä oli ystävätär ja hänellä oli minua vuotta nuorempi tytär. Olimme äidin kanssa heillä kylässä. Olimme tytön kanssa ulkona. Talloimme heidän kasvimaalla mistä meille suututtiin. Äidit totesivat nyt saatte piiskaa. Äiti komensi minua laskemaan housut. Kikkelin näyttäminen äidin ystävättärelle ja hänen tyttärelleen ei ollut mieluista. Minun piiskaaminen jälkeen tuli tytön vuoro saada piiskaa. Minut kuitenkin ajettiin silloin toiseen huoneeseen etten nähnyt tytön housujen laskua enkä pimppiä. Ei ollut minusta reilua kun tyttö näki minun kikkelin. Olin silloin yli kymmenen ikäinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta niin kun kuvailit. Äidillä oli ystävätär ja hänellä oli minua vuotta nuorempi tytär. Olimme äidin kanssa heillä kylässä. Olimme tytön kanssa ulkona. Talloimme heidän kasvimaalla mistä meille suututtiin. Äidit totesivat nyt saatte piiskaa. Äiti komensi minua laskemaan housut. Kikkelin näyttäminen äidin ystävättärelle ja hänen tyttärelleen ei ollut mieluista. Minun piiskaaminen jälkeen tuli tytön vuoro saada piiskaa. Minut kuitenkin ajettiin silloin toiseen huoneeseen etten nähnyt tytön housujen laskua enkä pimppiä. Ei ollut minusta reilua kun tyttö näki minun kikkelin. Olin silloin yli kymmenen ikäinen.

        Tytöt sai nähdä, pojat ei. Vaiitin tästä äidilleni. Häntä asia huvitti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vain pakarat pitää olla piiskattuna, ei selän puolelle.

        pakarat ja reisien joka neljä puolella!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta niin kun kuvailit. Äidillä oli ystävätär ja hänellä oli minua vuotta nuorempi tytär. Olimme äidin kanssa heillä kylässä. Olimme tytön kanssa ulkona. Talloimme heidän kasvimaalla mistä meille suututtiin. Äidit totesivat nyt saatte piiskaa. Äiti komensi minua laskemaan housut. Kikkelin näyttäminen äidin ystävättärelle ja hänen tyttärelleen ei ollut mieluista. Minun piiskaaminen jälkeen tuli tytön vuoro saada piiskaa. Minut kuitenkin ajettiin silloin toiseen huoneeseen etten nähnyt tytön housujen laskua enkä pimppiä. Ei ollut minusta reilua kun tyttö näki minun kikkelin. Olin silloin yli kymmenen ikäinen.

        Millä sanoilla tuo ilmaistiin?

        En ole koskaan saanut vitsaa/piiskaa tai joutunut seisomaan häpeänurkassa, mutta fetissinä tuo on ollut jo murrosiästä lähtien, ja joskus jossain sopivassa ja turvallisessa seurassa tuota voisi kokeillakin. Kiinnostaisi ajatus siitä, että joko minä (mies) tai vastakkaista sukupuolta oleva olisi kuritusvuorossa ja käskettäisiin johonkin toiseen tilaan, tai sitten ei-kuritusvuorossa oleva käskettäisiin kuritustilasta pois niin, että toista sukupuolta oleva tietäisi suunnilleen, että mitä tapahtuu, muttei tietäisi kuritusasentoa, lyöntimäärää, kuulisi keskustelujen sisältöjä ja niin edelleen.


    • Anonyymi

      Olin perheen ainoa lapsi ja piiska tuli ihan tutuksi aika nuorena. Ihan pientä piiskausta, ei koskaan mitään rajua. Sitä piti ihan normaalina. Sitten jäätiin äidin kanssa kaksistaan, kun olin siinä viidentoista. Äiti ilmoitti, että piiskaa saat, niin kuin tähänkin asti, ja niin siinä kävi, että vaikka olin jo aika iso poika, niin äiti piiskasi. Välillä nauratti kumpaakin, mutta ei sitä lopetettu. Olin kuulemma ansainnut säännöllisen piiskauksen. Aika usein se oli nahkavyö. Nyt saan säännölliseesti, kun vaimo ymmärtää haluni.

    • Anonyymi

      Yksi yli kahdeksankymppinen naisihminen totesi yhdestä jutusta, että hän tarvitsisi piiskaa. Kysyin, että haluaisito, että annan. ...no, se jäi siihen.

      • Anonyymi

        Oli nuorena saanut piiskaa usein


      • Anonyymi

        Kuoliko? Piiskamisee?? Kun jäi siihen


    • Anonyymi

      Kertran oli niin kova halu piiskan saamiseen, että tein aika epätoivoisen yrityksen: Olin käymässä yhden vanhan tätini luona ja huomasin siellä sellaisen kepin, jota voisi käyttää piiskaamiseen. Hypistelin sitä ja sanoin että tämähän on ihan kuin piiska. Joo niin on, sanoi täti. Minä siihen että voisit piiskata minua. Vähän aikaa mietti, ja siten sanoi että selvä, annetaan sitten...

    • Anonyymi

      Porukat täällä ihmettelee, että kuinka heillä on piiskausfetissi, vaikka heitä ei ole koskaan piiskattu. Ilmeisesti heitä on piiskattu, mutta he ovat unohtaneet asian. Minua on piiskattu niin monta kertaa, että varmasti on muistijälki jäänyt.

      Ihan pienenä minua piiskasi isä ja äiti, muistoja on jäänyt. Mutta minkäänlaista fetissiä siihen suuntaan ei ole syntynyt. Kolme vanhempaa veljeäni on minua piiskanneet. Fantasiakuninkaaksi nousi pari vuotta vanhempi veljeni, joka oli jäntevä urheilija. Olin luultavasti 9-vuotias, kun hän teki sen ekan kerran. Hän oli niin pirun nopea, että en kerennyt kuin säikähtää. Kaksi muuta veljeä rauhallisesti voimaa käyttämällä. Pari vuotta myöhemmin huomasin, että poppeli nousi, kun ajattelin itseni nopean veljen kainaloon saamaan piiskaa. Siitä en päässyt millään vapaaksi ennen kuin veli päästi.

      Tämän veljeni sijoitin fantasioihini, kunnes opin tuntemaan muitakin jänteviä nuoria jätkiä. Iän mukana veljeni jykevöityivät ja heidän voimansa lisääntyivät. Minäkin tukevoiduin, mutta voimaa minulle ei tullut yhtä paljon kuin heille. Joskus on keskusteltu ja jyllästetty piiskaamisen päällisiä. Ja he nauroivat minun voimille.

      Nykyisin piiskaajat tulevat netistä. He ovat lihaksikkaita jässiköitä ja jokainen heistä saa minut helposti piiskattua.

    • Anonyymi

      Mistä mahtaa johtua nuorempien naisten kiinnostus piiskan saantiin. Tarkoitan ikäryhmää, joka ei ole enään lapsena saanut selkäsaunoja.

      • Anonyymi

        Mikäköhän tälläinen ikäryhmä on? Alaikäiset?


      • Anonyymi

        No se nyt on vaann kiihottumista ilman mitään että pitäisi lapsensa saada piiskaa. Joku voi kiihottua höyhenellä kutittelulla jne.. Ei siihen tarvi mitään syytä. Joku tykkää vetää lateksit päälle. Tuskin on lapsena mitään lateksivaatteita pitänyt. Ei kaikelle tarvitse olla diagnoosia. Alma - tää on vain elämää


    • Anonyymi

      Onko tuhmia poikia,joita voin piiskata?

      • Anonyymi

        On.


      • Anonyymi

        Minä kyllä haaveilen pystyvää miestä piiskan antajaksi.


    • Anonyymi

      Fetissi-Facebook on teille luotu

    • Anonyymi

      Perheen nuorimpana sain kauhulla seurata, kun isä kuritti nahkavyöllä vanhempia sisaruksia. Isä kuoli, kun olin vielä pikkupoika ja äiti otti sitten meikäläisen kasvatettavaksi. En ollut siihen mennessä saanut piiskaa (pari kertaa tosin juoksin isää karkuun läheiseen metsään). Äiti rupesi piiskaamaan sitten meikäläistä, että oppisin tavoille. Se piiskaaminen oli sitten sellaista, että housut kinttuihin, piiskaa pyllylle ja sitten seisottiin nurkassa. Aina oli olevinaan joku syy, mutta sitten se meni siihen, että sain sitä piiskaa lähes joka päivä, eikä siiheen ollut mitään syytä. Sitä jatkui sitten ihan vuosikausia ja siitä tuli lähes päivittäinen tapa ja se oli piiskaajalle ja piiskattavalle eräänlainen rituaali. Tapa ei ole loppunut vieläkään, mutta piiskaaja on nyt eri henkilö.

    Ketjusta on poistettu 194 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe