Suomen Keskustalla

Päävatulaatori Juha Sipilällä on täysi kaaos päällä, hallituksessa, omassa puolueessa ja omassa päässä. Ja sen ymmärtää kun ajattelee mitä kaikkea laillista ja laitonta rosvousta sote ja maakuntahimmelit todellisuudessa sisältävät.
Tämän ennen näkemättömän rosvouksen Sipilä varmisti jo valitessaan hallituskumppanit. Jos hallituksessa olisi Vihreät, Vasemmistoliitto tai SDP ei tallista vatuloinnin ja heikkojen lakialotteiden sumaa olisi ja maakuntahimmelit ja 18 miljardin vuosittainen valtion raha yksityiselle puolelle olin jäänyt antamatta. No jäähän se nytkin kun vatuloinin erikoismies, pääministeri itse sotke kaiken.
Alexander Stubb oli täysin kokematon Suomen sisäpolitiikan suhteen ja aivan Amerikan lumoissa ja hyvin heikko laskupää on miehellä. A lyhyestä matematiikassa kertoo paljon.
Timo Soini oli valmis pettämään kaikessa, siis aivan kaikki ne vaalilupaukset mitä hän omalle äänestäjäkunnalleen oli antanut ja on toiminut täysin häikäilemättömästi oman äänestäjäkuntansa etuja vastaan ja aivan estotta Juha Sipilän rosvouspolitiikan takuumiehenä ja käsikassana.
Juha Sipilän kokemattomuus politiikassa ja se jääräpäinen, suorastaan käsittämättömän typerä menettely mitä hän vieläkin jatkaa on johtanut vatuloinnista vatulointiin ja epäonnistumisista typeriin epäonnistumisiin.
"Lakien tulee olla hyvin ja huolellisesti valmisteltuja ja ne eivät saa olla ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa ja missään tapauksessa ne eivät saa olla Perustuslain vastaisia. Lakien tulee olla selliasia, että Eduskunta ne voi hyväksyä." Näin sanoi Mauri Pekkarinen kun oli katsellut vajaan vuoden Päävatulaatori Juha Sipilän touhuja, oikeammin hölmöilyjä.

11

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt.onhyvä

      Osmotollisko on tallitonttujen ykkösvatuloija siellä hullujenhuoneella.
      Rukoile sinäkin, että suomen kansa saisi uskovaiset johtajat, jotka noudattaisi kaikessa päätöksenteossa Jumalan ohjeita.

      • Roistosiipiilä

        Näin teen. Rukoilen että tämä kaikkien aikojen suurin rikollisjoukko, Suomen Keskusta ja sen puheenjohtajan päävatulaattori Juha Sipilä joutuisi lähtemään hallituksesta.


    • hallitus_nurin

      Niinpä, aina tulee jotain uutta, jota ei ole aikaisemmin selvitetty tai poikkeaa aikaisemmin sanotusta tai selvitetystä. Nyt maakunnille ei riitäkään noin puoli vuotta järjestää asiat, vaan tarvitaankin 9 kuukautta.
      En luota sote-valmisteluun pätkääkään. Samanlaista sotkua se on kuin tämä maakuntien tarvitseman ajan määrittely.

      • maltillista_politiikkaa

        Sitä se on - sotkua. Ei ole pitkä aika, kun pääministeri puhui, että annetaan nyt eduskunnan tehdä rauhassa hyvää ja huolellista työtä. Nyt olin eilen illalla kuulevinani, että saatetaa jo tällä viikolla äänestää eduskunnassa hallituksen luottamuksesta.
        Jos näin on, toivottavasti kokoomuksessa on Lepomäen, Kosken, Harkimon ja Vapaavuoren tavoin ajattelevia enemmän eduskunnassa.


      • nyt.onhyvä
        maltillista_politiikkaa kirjoitti:

        Sitä se on - sotkua. Ei ole pitkä aika, kun pääministeri puhui, että annetaan nyt eduskunnan tehdä rauhassa hyvää ja huolellista työtä. Nyt olin eilen illalla kuulevinani, että saatetaa jo tällä viikolla äänestää eduskunnassa hallituksen luottamuksesta.
        Jos näin on, toivottavasti kokoomuksessa on Lepomäen, Kosken, Harkimon ja Vapaavuoren tavoin ajattelevia enemmän eduskunnassa.

        Nyt oppositiossa olevat puolueet ei edellisessä hallituksessa toteuttaneet ollenkaan maltillista politiikkaa, vaan syytivät hillittömästi suomalaisten veronmaksajien rahoja kreikan kommunisteille.


      • Uskomattoman.typerää
        nyt.onhyvä kirjoitti:

        Nyt oppositiossa olevat puolueet ei edellisessä hallituksessa toteuttaneet ollenkaan maltillista politiikkaa, vaan syytivät hillittömästi suomalaisten veronmaksajien rahoja kreikan kommunisteille.

        On siis sallitua tämän hallituksen sekoilla, koska edelliset Kokoomushallituksetkin ovat olleet epäkelpoja? Kovin on Keskstalainen vastuuta pakoileva kommentti. Ei mekään kun ei kerran ne muutkaan.


    • LesTaxKlan

      "Lakien tulee olla hyvin ja huolellisesti valmisteltuja ja ne eivät saa olla ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa ja missään tapauksessa ne eivät saa olla Perustuslain vastaisia. Lakien tulee olla selliasia, että Eduskunta ne voi hyväksyä." Näin sanoi Mauri Pekkarinen kun oli katsellut vajaan vuoden Päävatulaatori Juha Sipilän touhuja, oikeammin hölmöilyjä."

      Vakuutuskuorilla veronmaksua välttelevä Lestakyrpä ei lestana ymmärrä mitä tarkoittaa ristiriita ja toisten huomioon ottaminen vaan kuvittelee pystyvänsä toteuttamaan ylijherrudellista lestaklaanilaista sanelupolitiikkaansa täältä ikuisuuteen...

      Se "ikuisuus" kun tulee vain loppumaan seuraaviin eduskuntavaaleihin.

      • Lapuananneli

        Ansaitsee noston. Juuri näin käy mitä Osmium aloituksessa kirjoitti.
        Miksi kepulaiset eivät vasta asiaan silloin kun heiltä kysytään?


    • SimppeliSyy

      Sipilän lainsäädännölliset sekoilukiireet johtuvat ainutlaatuisesta mahdollisuudesta saada kepun ikiainainen märkäuni maakuntahallinto läpi tämän hallituksen toimesta.
      Orpo on vietävissä terveydenhuollon yksityistämislupauksilla jotka eivät kuitenkaan toteudu sovitulla tavalla.

      • Kepussa taitaa olla pieni hiuksen hieno järjen väre, Sirkka -Liisa Anttila on jo ilmoittanut vastustavansa hulluutta nimeltä SoTe ja äänestävänsä sitä vastaan. Hyvä, hyvä Sote juna kulkee... sanoo hullujen huoneen älypäät.


      • Lapuanannel
        osmium1 kirjoitti:

        Kepussa taitaa olla pieni hiuksen hieno järjen väre, Sirkka -Liisa Anttila on jo ilmoittanut vastustavansa hulluutta nimeltä SoTe ja äänestävänsä sitä vastaan. Hyvä, hyvä Sote juna kulkee... sanoo hullujen huoneen älypäät.

        Tuskin kepussa ennen, nyt tai tulevaisuudessa on mitään järkeä, tai edes hajua siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      313
      3638
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2095
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1319
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1197
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe