Nelosen uusinnat ärsyttää

Uusintoja järkky paljon, siirtäisivät illan viimeiseksi eikä niitä noin "uusia" ohjelmia

14

231

Vastaukset

 • ..Kuka ensiksi kotiin ehtii, Jaajo tekee musta miljonäärin.. Neljä päivää ilman huolii, täs ei oo huonoi puolii, tätä fiilistä pilaa ei mikään, nauru pidentää tunnetusti ikää, kiitos et kohtelet ihanasti mua, pitkä viikonloppu mä rakastan sua! Lalalalalallalala.

 • Ei kesää ilman Bondeja.

  Nelosen viikkko-ohjelmistosta 78% on uusintoja. Jotkut ohjelmat uusitaan jopa 8 kertaa viikossa, jotkut ohjelmat kaksi kertaa saman vuorokauden aikana.

 • Uuno elokuvien uusinnat menossa taas vaihteeksi.
  Nyt katsojille ilo sanoma.Kaikki James Bond elokuvat uusitaan,
  taas vaihteeksi.

  Suomen Huutokauppakeisari,uusinnat,jokohan olisi 10 uusintakierros menossa.
  Ai niin nämähän ovat niitä katsojien toiveuusintoja.

 • Joku sanoi että elokuvia uusitaan niin usein koska ne ovat mukamas katsojasuosikkeja. Paskapuhetta. Siksi samat leffat pyörii koska säästävät rahaa eivätkä halua ostaa uusia, laadukkaita leffoja.
  Muutamia uusintakertoja:
  Uneton Seattlessa (1993): 29 esityskertaa
  Ihmeellinen on elämä (1946): 28 esityskertaa
  Bean – äärimmäinen katastrofielokuva (1997): 27 esityskertaa
  Tuntematon sotilas (1955): 25 esityskertaa
  Bad Boys II (2003): 25 esityskertaa
  Killers (2010): 25 esityskertaa
  Kunnian miehiä (1992): 24 esityskertaa
  Cliffhanger–kuilun partaalla (1993): 24 esityskertaa
  Rush Hour 3 (2007): 24 esityskertaa
  Pirates of the Caribbean (2003): 15 esityskertaa
  Beverly Hillsin kyttä (1984): 17 esityskertaa
  Poliisiopisto (1984): 19 esityskertaa
  Bruce taivaanlahja (2003): 20 esityskertaa
  Näitäkö ihmiset haluavat sitten katsella vuodesta toiseen?

  Sarjojen kohdalla riittää kun se on toiveuusinta. Ulkomaisten sarjojen kohdalla, kuinkakohan monta kertaa tuo Pulmuset esimerkiksi on tullut alusta alkaen uusintana? Tai Seinfeld? Ei varmaan 10 riitä. Miksi sitten eivät uusi jotain hittisarjaa joka aikaisemmin on ollut katsojaennätyksiä rikkova. Näitä ovat sarjoja kuten Pako, 24, ym. ym. Eipähän ole näkynyt tällaisia sarjoja uusintoina.

  Huutokauppakeisari taitaa tulla ainakin kahdesti päivässä.

 • "Huutokauppakeisari taitaa tulla ainakin kahdesti päivässä." No tänään 24.7.18 ainakin kolmesti uusitaan jonkun kauden joku jakso.

  • Huutokauppakeisari 5 kertaa päivässä, eri kanavat.
   Huvila ja huussi 4 kertaa päivässä, eri kanavat.


 • Minua eivät Nelosen uusinnat haittaa yhtään. En ole koskaan katsonut kanavalta ainoatakaan ohjelmaa.

 • Simpsonit 13 kertaa päivässä, kaksi kanavaa!!!

 • Ymmärrän uusinnat, mutta miksi esim. huvila ja huussi sarjaa uusitaan alkaen viimeisimmästä kaudesta, jonka katsojat muistavat varmasti. Eikö uusintoja voisi aloittaa ensimmäisestä kaudesta. Sama koskee poliisit sarjaa. sata kertaa näytetty poliisit 10 vuotta.

 • Jos uusitaan niin korkeintaan pari kertaa viikossa, mutta ei, kolme neljäkin kertaa päivässä, ei jaksa enää. Onneksi on Netflix

  • Televisiosta on tullut eräänlainen uusintaviemäri tai uusinta-automaatti.Uusintaa,uusintaa sata kertaa uusintaa loputtomasti ikuisuuksiin asti hamaan loppuun saakka.


 • Luodaan lisää kanavia jotta saadaan näihin ohjelmasisällöksi pelkkiä uusintoja. Näitähän on esim. Ava, Jim, Sub, Liv, Hero, Kutonen. Friiltä, Foxilta, tv5:ltä, Kutoselta ja TLC:ltä tulee taas Discoveryn ohjelmia. Näiltä ns. oheiskanavilta tulee lähes taukoamatta uusintoja ja ohjelmia ja sarjoja, elokuvia kierrätetään kanavilta toisille.

 • Miksi joka kanavalta samanlaista ohjelmaa. On kokkausohjelmaa, realityä, autorakenteluohjelmaa sisustusohjelmaa. Miksei näitä laitettaisi vaikka omille kanavilleen, yhdestä tulisi vain kokkausohjelmia ja toisesta auton rakenteluohjelmia. Elokuvatkin voisi laittaa omalle kanavalleen, saisivat näyttää taukoamatta samoja elokuvia miten paljon haluaisi. Se katsoo jota kiinnostaa. Tässä vain TLC on onnistunut ja vältän tuon kanavan katselemisen hyvin herkästi.

  Tai laittaisivat uusinnat pyörimään yöaikaan.

  Jos pitää näyttää vain uusintoja, uusisivat sitten jotain mielenkiintoista vuosikymmenten takaa, esim. vaikka -70 ja -80- ja -90-luvun sarjoja. Uusisivat jotain edes mikä olisi tehty ennen vuotta 2010-lukua.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7408
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  103
  6150
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3419
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  194
  2469
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  666