Kapina enkelien motiivit

PahuusOnOlemassa

Mikä oli tai olivat syyt, mix kolmannes enkeleistä lähti liciferin mukaan kapinaan?

Mix 2/3:s osaa ei liittynyt kapinaan mukaan.Mikä on tai ovat uskollisina pysyneen enkeliarmeijan motiivi?

Kyseessä on sota?

Onko sota taivaassa syttynyt vielä? Ilmestyskirjan mukaan taivaassa syttyi sota mutta miten ajoitus vuoteen 2018 jKr.?

Nimimerkin takia sanon: hyvyyskin on olemassa.

28

2982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ReijoRavintola

      Lankeamisen alkusyy oli Kerubissa, jota sanotaanmyös aamuruskon pojaksi oli viisas, ylpistyi ja halusi olla pyhän Isän veroinen. Luotu halusi olla Luojansa vertainen.Hän oli nuhteeton mutta hänestä löydettiin vääryys. Mistä vääryys tuli tähän saatanaan? En ole riittävästi tietävä tästä mutta uskon syyn olevan sydämen muuttumisessa.Aiemmin nuhteeton sydän olikin nyt vääryyden sisäänpääsemä ja ylpeyden täyttämä. Näin tuumin mutta olen rivikristitty, joka kommentoi. Mutta arvioni on että tämä on hyvinkin voinut olla kapinaan lähdön ja pahuuden synnyn ja laajentumisen alkuasetelma.

      Myöhemmin hän houkutteli ihmisen mukaan synnin avulla omiin tarkoitusperiinsä menemällä tapaamaan Eevaa käärmeen sisäänmenneenä tai käärmeenhahmossa.Aatami ja Eeva ostivat käärmern puheet ja tässä sitä nyt eletään syntihyväksynnän maailmassa kuitenkaan toivoa vailla olematta. Itse syntiongelman ratkaisuun olen löytänyt pelastajaksi Jeesuksen.

      • jjijjijijijijiji

        Niin muuten kristinuskon Jeesuskin on haluttu olevan, mutta kun ei ole.
        Paratiisin käärme oli vain tavallinen käärme joka osasi puhua. Hän houkutteli ihmisen syömään kielettyä hedelmää ja ihmisestä tuli tietäväinen niin kuin Jumala/Jumalan pojat oli. Ennen ihminen oli alasti vailla tietoisuutta ja elämä oli hänelle helppoa. Väitetään ,että ennen paratiisissa olisi ihminen erittäin pitkäikäinen ja nyttemmin max 120 vuotta on ihmisen elinikä.


    • markku.lievonen

      Sekin todellisuus on huomioitava, miten JUMALA on kaikkivalias ja kaikkien Isä. KAIKKI mitä kaikkialla on tapahtunut ja tapahtuu on JUMALAN hallinnan alaisuutta.

      6. yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.


      Ihmiselle jää vain kysyttävää miksi kaikki on tapahtunut ja näyttää jopa hallitsemattomuudelta. Kuten tiedämme, niin ihmisen ymmärryskyky ei riitä JUMALAN aivoitusten / tien tutkimiseen.

      33. Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä!
      34. Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa?

      Niin, koko ihmisen syntiin lankeaminen jää vastausta vaille ajatellen JUMALAN kaikkivaltiuutta.No, joku tarkoitus näillä kaikilla asioilla tietenkin on,- joka johtaa hyvään kokonaisuuteen.

      • Jos se Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyys on mitä väitetään, niin luulisi nyt että olisi tiedossa sekin MIKSI tuo Kerubi alkoi kapinaan? MISTÄ vääryys tuli? Ei sellainen itsestään synny. Siinä ei olisi mitään järkeä.

        Jumalan valtakunnassa kun ei ole olemassa asioita missä ei ole logiikkaa ja järkeä.


      • aivopesukone

        Kaikella kunnialla, tunsin basistin nimeltä "Markku Lievonen". Make on kuollut sairastettuan pitkään, hänelläkin meni ajoittain lujaa, mutta näin sekaisin Make ei ollut kun tämä lievonen - markku.lievonen


      • markku.lievonen
        Murdocc kirjoitti:

        Jos se Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyys on mitä väitetään, niin luulisi nyt että olisi tiedossa sekin MIKSI tuo Kerubi alkoi kapinaan? MISTÄ vääryys tuli? Ei sellainen itsestään synny. Siinä ei olisi mitään järkeä.

        Jumalan valtakunnassa kun ei ole olemassa asioita missä ei ole logiikkaa ja järkeä.

        >>Jumalan valtakunnassa kun ei ole olemassa asioita missä ei ole logiikkaa ja järkeä.<<

        Totta, kaikessa mitä JUMALA on aivoitellut on järkeä ja loogisuutta. Olipa kysymys vaikka luonnosta tai ihmisen kehityksestä. Kuten tiedelloin, niin se tutkii JUMALAN aivoittamia menetelmiä / kaavaa millä JUMALA loi ja toteutti ajatuksena.

        Tuosta logiikasta ja järjestelmästä. Ajatellen ihmisen kehitystä ja erikoisesti ihmisen monimutkaista olemusta, niin se on jo ihme miten monimutaisuus yleensä toimii haavoittumatta. Siis se on ihme, miten ihminen pysyy suht koht terveenä . Geneettisyydessä ei tarvitse mennä' kuin jokin pieleen, niin vaikutus on valtava.

        No, kuten tiedämmekin ja näemmekin, niin turmeltuneen ihmisen luonne ei koskaan tule hyväksymään JUMALAN kaikkivaltiuutta eli miten JUMALA on kaiken yläpuolella.

        Niin, todellisuus juuri on, miten ihmisen sisimpään tulee se turvallisuuden tunne kun ihminen omaa uskon JUMALAN kaikkivaltiuuteen. Niin, KUKA voi ihmistä uhata / aktivoida pelkotiloja, jos on usko JUMALAAN / aivoituksiinsa.

        JUMALAN aivoittama ja tekemä usko on haaaaaaaaaaaaaska asia.


    • Evoluuttinen.maailma

      Maailma ei toimi mielikuvitusten tavoin.

      • Maailma.on.todellinen

        Kouluissa opittu tieto antaa kuvan oikeasta maailmasta johon ei kuulu enkeleitä eikä mitään yliluonnollista.


      • gg8
        Maailma.on.todellinen kirjoitti:

        Kouluissa opittu tieto antaa kuvan oikeasta maailmasta johon ei kuulu enkeleitä eikä mitään yliluonnollista.

        Koulussa laulettiin aina sitä virttä:"Enkeli taivaan lausui näin:"Miks hämmästyitte säikähtäin....."


      • Koulussa.50-60.luvulla
        gg8 kirjoitti:

        Koulussa laulettiin aina sitä virttä:"Enkeli taivaan lausui näin:"Miks hämmästyitte säikähtäin....."

        Eipä taideta nykyään kouluissa veisata, ei rukoilla, minun nuoruudessa kyllä mutta ei nykyään koska mielikuvitus opetus jostain enkeleistä että jumalista on vastoin todellisuutta.
        Elämänkatsomustieto sitä taidetaan opettaa, luomiskertomus on vaihtunut evoluutio oppiin.


      • markku.lievonen

        Kerroppa. KUKA aivooitti esim. ihmisen erittäin monimutkaisen kehituksen kaavan? Ihmisen kehitykseen liittyvän geneettisyyden kaavan. Siis kaava, jonka omaa jokainen ihminen ja jos tässä gneneettisyyden kaavassa on jokin pieni poikkeavuus, niin vaikutukset kehityksessä on järkyttävät . Ihmisen kehitys ohjaantuu poikkeavuuteen.


      • Koulussa.50-60.luvulla

        Tiede etsii oikeita vastauksia ennenkuin hyväksyy ne, uskomukset nii mitä ne ovat.


      • Totean.vain

        Luomisoppia ei hyväksytä oppiaineena, luomisoppia pidetään yhtenä raamatun kertomuksena kuten vedenpaisumus, aatami ja eeva ovat fiktioita. Ei lapsille voi syöttää humpuukkia, eriasia mitä koulun ulkopuolella kerrotaan.


      • markku.lievonen
        Totean.vain kirjoitti:

        Luomisoppia ei hyväksytä oppiaineena, luomisoppia pidetään yhtenä raamatun kertomuksena kuten vedenpaisumus, aatami ja eeva ovat fiktioita. Ei lapsille voi syöttää humpuukkia, eriasia mitä koulun ulkopuolella kerrotaan.

        Olet oikeilla jäljillä. Tämä Luterilaisuuden kahleista / hallinnasta irrottautuminen tuottaa monelle harmaita hiuksia.

        Se on totta, miten ennen kirkko ujutti valtansa aina ihmisen nimenannosta aina hautaamiseen saakka. Avioituminen mukaanlukien puhumattakaan koulumaailmaa ja lakisäätöisyyksiä.

        Niin, täysin JUMALATTOMAT kansalaiset pakotettiin orjentautumaan Raamatun ilmoitusten alle / lain alaisuutee kirkon tulkintaa käyttäen. Nyt jumalattomat ihmiset saavat itse,- jopa päättää omista asioistaan ja elää jumalattomalla tavallaan. Eihän heiltä voi edes odottaa muuta.

        Kuten näemme, niin uskonnollisilla ihmisillä on erittäin voimakas tarve hallita toisia ihmisiä. Pakotetaan tekemään sellaista, joita toiset ei haluaisi.

        Uskonnollinen ihminen ei edes ymmärrä / muista, miten KAIKKI on ihmiselle syntiä, jos sen tekeminen ei tapahdu uskosta. No, jumalattomalla ihmisellä / kansalla ei koskaan ole ollut uskoa ja siten heidät on todellisuudessa ohjattu synnin tekemiseen.

        Koko Raamatun opetus on kohdennettu uskossa oleville ihmisille / JUMALAN seurakunnalle. USKON saaneille sisarille ja veljille.


    • usko_ja_esko

      Hirveä hula-balo taivaassa, enkeleitä sinkoutuu maahaan? Tämän logiikan mukaan taivas on ylhällä, mutta näköhavaintojen perusteella siellä on avaruus, ensin kuu ja sitten muut planeetat sekä tietty aurinko. Ehkäpä nämä "enkeli-alienit" käyttivät Star Trekin kauko-siirrintä?

    • huhuh

      Ensin on ensimmäinen taivas, ilmakehä sitten on taivas, avaruus ja sitten kolmas taivas, Jumalan asumus.
      Jumala asuu kolmannessa taivaassa, tähtitarhojen takana.

      • usko_ja_esko

        "Jumala asuu kolmannessa taivaassa, tähtiharhojen takana."
        No sitä epäilinkin.


      • markku.lievonen

        Mutta, JUMALA on kuitenkin yllättävän lähellä ihmistä.

        6. YKSI JUMALA ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.


    • Kenen.jumala.oikea

      He muslimit julistaa tappakaa vääräuskoiset.

      • markku.lievonen

        Ihminen on kautta aikain kuvitellut,- jopa keksinyt jumaliaan. Mutta,- aikuisen oikeesti on vain YKSI JUMALA, joka on siis kaikkien Isä.


        6. YKSI JUMALA ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa.

        On aivan ymmärrettävää, miten ihminen uskonnollisuudessa pitää vieraina uskomuksina kaikkea toisinajateltavia. Muislimien mielestä Länsimaiden uskonto on vääräuskoisuutta ja taas Länsimaiden uskonnollisuus pitää Islamin uskontoa värää. Niin kumpikin uskonto on ihmisen kyhäämiä.

        Juuri nämä uskonnot aktivoivat maailmassa uskonsotia. Omaavat tappamisen meinigin.


      • Totean.vain

        Realistinen kuva maailmasta ilman uskontoja voisi olla rauhan kannalta oikea, jos mielessään uskoo johonkin niin pitäisi omana tietonaan.
        Yhteiskunnassa eletään todellisuuden kanssa.


      • markku.lievonen
        Totean.vain kirjoitti:

        Realistinen kuva maailmasta ilman uskontoja voisi olla rauhan kannalta oikea, jos mielessään uskoo johonkin niin pitäisi omana tietonaan.
        Yhteiskunnassa eletään todellisuuden kanssa.

        Jos tarkastellaan Raamatun punaista lankaa. Uskoa Jeesuksen opetuksiin / mitä JUMALA puhui Jeesuksen kautta, niin todellisuus on, miten todella usko on niin henkilökohtainen asia ja alue kuin uniensa näkeminen.
        Siis ei voi edes vaatia ja odottaa toisilta ihmisiltä sitä, mihin itse on saanut uskon. Kuten Jeesus ja apsotolit opettivat ja toimivat, niin tiedottivat ihmisille / sukupolville ihmisen turmeltuneesta tilasta ja tästä pelastumisesta.

        JUMALAAN uskova ihminen tiedostaa toisen ihmisen tilan,- joka ei omaa uskoa ja siten ei vaadi ja odota muuttumisia.


      • jumala-kanssamme
        Totean.vain kirjoitti:

        Realistinen kuva maailmasta ilman uskontoja voisi olla rauhan kannalta oikea, jos mielessään uskoo johonkin niin pitäisi omana tietonaan.
        Yhteiskunnassa eletään todellisuuden kanssa.

        >>>Yhteiskunnassa eletään todellisuuden kanssa.<<<

        Harva ihminen maailmassa elää Todellisuuden kanssa
        Todellisuudessa.

        Jumala on Todellisuus ja harva elää Hänen kanssaan.
        Herra Jeesus Kristus on itse Todellisuus, Hän, josta kaikki,
        koko luomakunta, on. Hän on Herra Jumala Kaikkivaltias
        ilmestynyt ja ilmoitettu ihmisen lihassa. Hän on kaiken
        yläpuolella vallassa ja voimassa.

        https://www.jumala-kanssamme.se/439641234

        Skrollaa vähän alemmaksi tekstiä, tulet kohtaan
        "KRISTUS JEESUS ON ITSE TODELLISUUS"
        Mutta parempi olisi jos lukisit koko kirjoituksen alusta
        loppuun, tai ainakin ylempänä otsikosta "Minä Olen".

        Perustelen Herran Jeesuksen Kristuksen jumaluutta
        kolminaisuutta käsittelevässä tekstissäni
        https://www.jumala-kanssamme.se/439644965


      • Totean.vain

        Suurimmalle osalle ihmisistä ilman jeesusta on elämä todellisuutta, eivät he ole sitä tahallaan ei ihminen voi väkisin olla uskovainen, tunnen raamatun jotenkuten muttei se muuta ajatusmaailmaani. Jumalat jeesus enkelit ovat mulle kuin ilmaa, en pysty edes kiinnostumaan uskoakseni, olen tutustunut uskontoihin ihan muusta syystä.


    • Ihmisen Pojan ääni-inkarnaatio ilmestyi vuonna 1998 ja sanoi Ilmestys 12 nyt käyneen toteen ja pian demonit syöstään maan päälle. Samoin ilmoitti Jeesus Joh. 16:25 tarkoittavan ajan alkaneen. Vertauskuvat selitetään ja avoin julistus Isästä voittaa alaa.

      Herra Sebaot ilmoitti vuoden 2005 tienoilla, että kannattaa alkaa lukemaan Ilmestys 13 tai jää jälkeen muista tiedon suhteen siitä missä mennään.

      Dionysios Areiopagita joka saattaa olla juuri se henkilö, josta apostoli Paavali sanoi: Tunnen erään joka temmattiin kolmanteen taivaaseen ja paratiisiin ....... on ilmaissut meille jo Paavalin aikoihin enkelihierarkian, joka jakaantuu kolmeen kolmen instanssin ryhmään.

      1. Ryhmä

      A. Serafimit
      B. Kerubit
      C. Valtaistuimet

      2. Ryhmä

      A. Herruudet
      B. Valtiudet
      C. Voimat

      3. Ryhmä

      A. Hallitukset
      B. Arkkienkelit
      C. Enkelit

      Luulisin, että tuo 1. ryhmä on kapinassa mukana, mutta eivät muut ryhmät? Päättelen näin koska Krishna, joka väittää olevansa Korkein Jumala tai enkeli (el) vaatii itseään pidettävän Jumalana ja koska Taivaan Kuningatar eli Isis eli Astarte, joka on Kerubi toimii niin vahingollisesti Jehovan sanaa vastaan ja koska Jeesus sanoi: Mooseksen VALTAISTUIN on tätä nykyä fariseusten hallussa.

      Kaikista korkeimmassa asemassa olevat ja voimakkaimmat enkelit lähtivät siis kapinaan mukaan. Heillä on valtava voima ja valta kaikissa kolmessa maailmassa ja he kykenevät myös aikavyöhykkeet kumoamaan sekä liikkumaan ajassa aina satoja miljoonia vuosia menneisyyteen päin etc.

      • usko_ja_esko

        Meneepä taivaskuviot helvetin vaikeeksi? Käsitykseni mukaa siellä on vain yli-henkilöitä joille maallinen viha ja väkivalta on tuntematon.


      • mustamatti

        Ovatko veto- ja sähkövoimat enkeleitä? Entäpä Suomen istuva hallitus? Hahahaa, päivän kovin vitsi!! Ihan tikahdun naurusta! Enkeleitä... tykkäättekö te saatana joistakin enkeleistä??


      • yksikansayksimaa

        Missä helvetin KOLMESSA MAAILMASSA?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5411
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      49
      2237
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2236
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      880
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      763
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe