PPO:n tilipäivä lähestyy vai onko se ARVON

Arvon_mekin-ansaitsemme

Sieltä se elokuussa tulee kun jaksaa ootella lisää liksaa.

46

1975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • euroja

      paljonko on tulossa

    • jekul

      Pääosin syödään pääomia 73€/osuus, josta maksetaan verot. Ensi vuonna on taasen tase pienempi ja markkinahinta laskenut kun kuormasta syödään.

    • Odotellessarahhaa
      • laaturakennukset

        Eikä tuo ole ainut "hyvä" sijoitus jonka piti tuottaa omistajille taloudellista hyötyä. Niitähän on Datamesta alkaen. Olisihan se kumma nähdä milloin aletaan oikein tekemään sitä tiliä oikiasti.


    • KunnonTekijöitäOlisi

      Suunnitteilla on varmaan Arvon raunioiden siirto jollekin sijoitusfirmalle joka voisi yrittää saada tuottoja aikaan kun ei oikein näillä nyt puikoisa olevilla onnistu mikään.
      Oliko uusi ulkopuolinen taho joka oli habkkinut osuuksia kysynyt " eikö tstolla tai hallinnossa ole yhtään sijoittamiseen perehtynyttä henkilöä ?" vastausta ei ollut kuulunut läsnäolevalta päättäjäkunnalta eikä ollet osanneet vastata yhteenkään sijoituksiin liittyvään kysymykseen.
      Jotain höpinää oli saatu sanottua ett' noudatetaan hallinnon linjaamaa sijotuspolitiikkaa ?
      Mitähän se on tuottoa odottavien omistajien kannalta ? Nyt kun syödään tasetta..joka vuosi !

      • miljanöörit

        Aamulla oli yle ykkösellä kaksi OULULAISTA sijoittajaa kannattais kysyä heiltä neuvoja.


    • häpeämies

      PPO/Arvo alamäessä- hävetkää hallintoneuvosto.

    • CelciusSkotti

      Hellekään ei hillitse ahneutta invalassa.

    • euroja

      rahat tulee aina tarpeeseen,

    • TasettaSyödäänKuka

      KURSSI
      NOTEERAUS: 710,00 EUR PÄIVÄ:13.07.2018
      MARKKINA-ARVO:58,29 MEUR
      LIIKEVAIHTO:28,00 MEUR

      Oli markkina -Arvo 180 MEUR... Mihin on erotus kadonnut kun joka vuosi on kehuttu tulleen voittoa ?

      Minä vaan kysyn !

    • VirallistaTietoa

      Arvo Nordic Invest Oy
      Tilikausi
      2014/12 2015/12 2016/12 2017/12
      Liikevaihto (tuhatta euroa)
      4032 1434 2081 7734
      Liikevaihdon muutos
      28,4% -64,4% 45,1% 271,6%
      Tilikauden tulos (tuhatta euroa)
      3120 5352 2342 5385
      Liikevoitto
      42,8% 40,9% 68,4% 30,1%
      Henkilöstö
      1 1 1 1

      Toimialat
      Kiinteistöhallintoa (Päätoimiala)

      Toimialaluokitus (TOL2008)
      68209 Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta

      Ja minäkö olen saanut luotettavalta taholta kuulla että olisi " sijoitusyhtiö" ?

      Taitanee olla kaikki luvut ja tiedot kirjanpitokikkailua ja lööperiä ! Tasetta syöty ja syödään.

      • Valitustakehiin

        Invalassa eletään vielä vuodessa 2014 ja odotellaan postin jakelua. Liikevaihto on lähes tuplaantunut vuoteen 2017 mennessä, kuten tilikauden tuloskin.

        https://www.finder.fi/Kiinteistönhallintoa/Arvo Invest Nordic Oy/Ylivieska/yhteystiedot/2824325


      • Kirjanpitäjä_

        Nuo julkiset tiedot antavat väärän kuvan busineksesta, kannattaa katsella tuloslaskelmaa ja tasetta. Maksaa muutaman euron


      • InvaSkotti
        Kirjanpitäjä_ kirjoitti:

        Nuo julkiset tiedot antavat väärän kuvan busineksesta, kannattaa katsella tuloslaskelmaa ja tasetta. Maksaa muutaman euron

        Mitähän kirjaa pitelet kourassasi?


      • OikeatLuvutKirjoista

        Huonosti taiteltua heinähattujen sihteeritotaalikieltäytyjän käsikirjaa.. miten syön toisten eväitä ja leuhkin olevani sijoitustietäjä.. eikä tiedä edes kiinteistöbisneksestä hölynpölyä.. ei polvihousuissa eikä pankkitiskissä ole glamouria kuten yksi jäsen julkitoi.. onko hallinnossa tai toimistolla yhtään.. siis yhtään sijoittamiseen perehtynyttä.. ja vastaus oli Ei ole, eikä ole ollut ! Tasetta syöty ja syödään ?


    • NimiPäiväOnnittelut

      Seleväkoijaus : Martan nimipäivän kunniaksi !

      Paaden kevätkokous päätti tuunata koko höskän vielä paremmaksi ”vallasväelle”. Olihan saatu jo viikkoa enemmin ääntenlaskentakin tehtyä luotettavasti. Oli pinottu A-äänet omaan nippuunsa ja B-äänet omaansa. Sitten oli varmistettu valtakirjoilla vielä määrätyllä kertoimella sen puuhapeten nuijanheiluttajan todeta asiat niin kuin kiusatut oli ajatelleet.
      Martta oli innolla mukana tuunauksessa. Kakkuloiden sangat oli ohentuneet, niitten simonitsaus on nyt paljon helpompaa. Sangat oli hoikentuneet, muuten oli Martta melkoinen pullukka, laaja oli olemus, hyvässä lihassa oli, kattilalla oli käynyt liiankin usein, vankka oli olemus, huvittavan vankka. Tinkiällä oli kamppeet, oikein saumat pahoin vedossa ja tikkaukset tiukalla.
      Eroahdistusta kokeneet kiusatut loistivat poissaolollaan, liekö pahoittaneet mielensä kun noin kaltoin kohdellaan.
      Martta selvitti, että Viisaan luomus, se monumentti on alaskirjattu, kun ei asian ympärillä käyty puuhastelu tuottanut muuta kuin menoja ja sen hiivatun rytökasan. Viisas istuikin pallillaan ja palleillaan siellä väen takaosissa, kuunteli hankkeensa ”ulkoistamista”. Niin oli mies näköinen kuin oli patsaansakin. Alahuuli lerpallaan toljotti varpaankärkiä, koitti vetää happia sisälmyksiinsä mutta ei auttanut, piloihin meni sekin yrittäminen, niin kuin moni muukin mihin tämä viisas oli tarttunut. Nyt tekee paljon vähempi vahinkoa kun istuu palleillaan pallilla ja pitää naamansa kiinni. Ei enää tee virtuaalimatkoja suurempiin pörssiyhtiöiden kokouksiin, vaan istuu kuolevaisten joukossa ja vielä takarivissä missä oppositiokin on asustanut kautta aikojen, ne Askotin köyhät.
      Martta esitteli vielä invalan köyhille maksavansa jotain korkoja (sitä ei poloinen kertonut mistä ne korot oli muka saatu ja milloin). Murusia kuulema riittää vielä tälle vuotta mutta sitä ei tämä laajarunkoinen lausunut milloin muruset tulee köyhien tileille. Jos lie on käteisvarallisuus niin hakusessa, että pitää tarkoin miettiä mistä päästä peittoa nyt leikataan. Omaisuushan on pitkin aikaa hävinnyt kuin tuhka tuuleen mutta on kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvin mennyt, jopa itse Pölkky kumarteli ja kiitteli tuosta omaisuuden vain vähäisestä hävittämisestä Marttaa. Huonomminkin olisi voinut mennä, elikkä oli mennyt kuulema hyvin.
      Askotti oli hyvin maltillisesti koko ajan, kävi vain pikipäin kättelemässä Jokivarren pikkuporvarit. Näitä pikkuporvareita ei ollut kuin muutama paikalla. Isommat kihot eivät halua sekaantua noihin Askotin paskanjauhantoihin.
      Niin upposi viisaan unelma ja Kiusatut päättivät muuttaa koko puulaakin nimenkin Paaden orvoksi.
      Nyt oli nimi vaihdettu, toimialakin pistetty rahanjakeluksi, eipä enää mummot ja vaarit pääse telefuneraan. Muistona on enää plakaatit sorateiden varsilla entisestä kukoistusesta.
      Tämän väenkokouksen jälkeen sitten Martta hommasi jonkun uuden tirehtöörin syömään yhteistä hyvää. Ulkoisti ensiksi melkoisen suuren siivun holtittomasti hankituista seinistä jollekin taholle ja kirjaili sanansa niin, että näin kannattaa tehdä kun riskit on jo realisoituneet ja löysät on housuissa. Eihän tavalliset köyhät huomaa tätä ”taikatemppua” vain silmänkääntöoperaatioksi.
      Sitä mukaa kun Martan tehokkuus paljastuu turskaksi, niin toisesta päästä lykätään sonta joihinkin salkkuihin ja rahaa niin paljon mukana, että ei haise vasta sitten kun kuori puretaan. Henkilöitä palkataan sieltä mistä niitä pistetään pihalle. Esson paarissa kyllä hymähdeltiin ajatukselle väenlisäyksestä, kun paskaa siirretään ulkoistuksen kautta pois väen näköpiiristä, niin väkeä vain lisätään, vaikka pitäisi vähentää.
      Marttahan on haalinut sellaista toimialaa jota ei kukaan puulaakissa tunne. Haalinta on tapahtunut vielä semmoisena aikana, jolloin suhdannehuippu on käsillä, tai jopa ohi. Hyvää siinä on se, että on myyjiä kyllä enempi kuin ostajia. Paaden väelle se vain on kovin laiha lohtu kun omat pääomat hupenevat kuin sen voimistelusalinkin, joka oli kyhätty sinne Viisaan monumentin permannolle.
      Uusi kaveri on kuitenkin palkattu ja hoitelee nyt sitten niitä hommia joita kukaan ei tiedä olevankaan. Kuuluvat kertoneen olevan jopa valmis kaappaamaan vallan itse Martalta. Onko tilanne tosiaan noin vakava tuumaillaan esson paarissa ja lehdistä luetaan lisää.
      Pytingeissä on köyhien rahat, pistetty silloin kun viisaammat myy niitä seiniänsä. Kuuluu rahoja pistetyn vielä johonkin keliperiinkin. Taitaa olla kyllä maan alla tuotot niillekin arvopapereille. Jos lie ovat kohta arvottomia. Yrittäähän se Martta myydä sitä rahaa pitkin pitäjiä. Ennen vanhaan sanottiin tuollaista toimintaa rahan kansa huoraamiseksi.
      Viisaat yrittäjät eivät lähde minkäänlaiseen touhuiluun koronkiskurin kanssa, vaan pidättäytyvät oikean pankkiirin kanssa väleissä. Noususuhdanne jäi käyttämättä Martalta ja kiusatuilta. Nyt alkaa maksun aika tehdyistä typeryyksistä. Verkosto tulee olemaan varppeillaan ja odottaa vain iskun paikkaa ja oikeaa ajankohta..sitten kaikki realisoituu kansan kuultavaksi.

      • JokuSkotti

        Täytyy tunnustaa, että invalaksi osaat kopioida "hengentuotteitasi" vuodesta toiseen, jopa mukaellen. Köyhäthän meillä on aina keskuudessamme, kuten sanoi Siirakki.


    • katinkontit

      Mitkä tunnuslvut ovat nousseet Kati Peltomaan aikana, onko markkina-arvo noussut vai laskenut, miten on käynyt tasearvon (ennen 174milj. nyt noin 100milj.) osuuden arvo aikaisemmin noin 2000€/kpl, nyt 700€/kpl. Hallintoneuvostolla olisi pohtimisen paikka mutta kun hallitus ei anna siihen lupaa.

      • Postiajaellaan

        Paljonko on rahaa konsernista ulos jaettu Nuivalan köyhille oikeuskulujen maksuun vaikkapa kymmenessä vuodessa?


    • euroja

      sanokaa vaan rahootulossa,saatujo enempi mitä osake aokoinaan maksoi,häh

      • aamuvirkut

        Osake ei ole maksanut mitään mutta osuus kylläkin, kulutusmaksuilla kerättiin myös lähes sadan vuoden aikana noin 200 miljoonan omaisuus. Paljonko sitä on nyt jäljellä, noin 56 miljoonaa. Omistajille on siis maksettu aivan jotain muuta kuin korkoja. On syöty kuormasta, hukattu konkurseisssa, huonoissa kaupissa ja typerissä sijoituksissa. Valehdeltu omistajille päin naamaa, että on kartutettu omaisuutta vaikka totuus on toisin päin. Hukkaaminen vain jatkuu kun paukut eivät riitä hoitamaan asioita amattitaidolla. Missä on ne voitot joita kehutaan saadun, kertokaa missä ne on. Puheet on puheita mutta numerot puhuu puolestaa, markkinat eivät vain luota hallintoon eikä Kati Peltomaahan.


      • Postiajaellaan

        Niinhän se raha kertyy kun käräjöi ja valittaa ihan ammatikseen?!


      • ekonomistit

        Mutta missä ne PPO:n voitot on, kakista nyt ulos ja oikein numeroina. Älä salaa jos on isojakin voittoja tullut tehtyä. Paljonko on Kati Peltomaan aikana karttunut omistajien "sijoitusosuuskunta". Käräjöi vaikka kuinka paljon ja vielä ammatikseen. Eihän omistajiin ole muuten yhteyksiä kuin riitojen kautta, hyvä esimerkki petetyt lesket ja kuokinpesät.


      • Rahaatulee

        Voittojahan ovat kaikki maksetun osuusmaksun yli saadut tulot PPO:sta. Voittoja on tullut ja rajusti. Osuutensa voi vielä kaupan päälle realisoida hyvään hintaan. Ei muuta kuin käräjöimään.


      • onko-totta

        Lukijat ymmärtävät nyt miksi PPO:n talous on mitä on. Kun ensiksi maksat vuosikymmeniä kulutusmaksuja ja sitten saat niistä osan pois ilman korkoja. Olet siis itse maksanut omasta pusistasi kertyneet varat ja nyt luulet saavasi jonkun toisen maksamia rahoja ja pidät niitä voittoina. Sekin on selvää, että jakopaikalla on aina kähmiöitä jotka elävät siivellä. Onhan siellä monensortin sakkia puohaamassa. Missä, ja kuinka paljon on tullut sijoituksista voittoa, muista vähentää konkurssit ja pesiilleen menneet pisnekset. Mikä on siis netto, kerro se, olethan ytimessä. Markkinaarvo on laskenut kolmannekseen ja tase puoliutunut, missä siis on onnistuttu.


    • eitietoa

      ppo-on pystyssä,hervorssi meni,

      • rammarit

        PPO on pystösä mutta pääomat kuluvat huolestuttavaa vauhtia. Seinistä ei taida tulla kuin kylmä sisään ja maan alla rahat saavat maata. Salattavaa siis riittää, ja kehumalla koitetaan pelastaa vaikka varsinaiset on jo housuissa.


      • Postitaashukassa

        Invalan nero vaatii jo kulutusmaksuja PPO:lta takaisin korkoineen. Olisihan se mukavaa jos operaattorit, sähköyhtiöt, vakuutusyhtiöt ym. maksaisivat kaikki kulutusmaksunsa korkoineen takaisin kaikille. Invalassa on nyt keksitty ikiliikkuja.


      • unilukkari
        Postitaashukassa kirjoitti:

        Invalan nero vaatii jo kulutusmaksuja PPO:lta takaisin korkoineen. Olisihan se mukavaa jos operaattorit, sähköyhtiöt, vakuutusyhtiöt ym. maksaisivat kaikki kulutusmaksunsa korkoineen takaisin kaikille. Invalassa on nyt keksitty ikiliikkuja.

        Askotti ei vain ymmärrä mistä se omaisuus oli kertynyt PPO:lle, ei ainakaan datamesta eikä muistakaan sijoituksista. Eihän voikkaan kun on vain sitä hävittämässä ja syämässä. Poloinen ei ymmärrä, että omaisuus on karttunut omistajien maksamista kulutusmaksuista ja nyt niitä sitten hävitetään muka korkoina. Pääomia syödään ja sehän näkyy myös kirjanpidosa. Tase laskee ja markkinat hinnoittelvat hallinon työn vain kolmannekseen, luottamusta ei siis ole. Hukattin historiallisen pitkä korkeasuhdannekin tappioiden tekemisiin ja kurmasta syöntiin. Onko seinistä tullut rahaa ja miten on niiden maanmöyriöiden tuotyot, paljonko nistä on netottu. Vastausta saa odotella kun miinusta pukkaa.


    • hapanmarja

      paska minkälaista maitoa,happanee jo viikossa tiskipöydällä,vaadin sentitpois ja tukiaisetmyös

    • aamuvirkut

      Tuo postelijooni ei käy täysillä. PPO:n varalisuus oli 174miljoonaa €. Sitä on nyt syöty ja markkinoitu koronmaksuilla ja jättikoroilla jäljellä on enää 56miljoonaa €. Varalisuus ei siis ole kasvanut vaikka Peltomaa kehuu onnistuneensa. Sijoitustoiminassa tarkoitus on kartuttaa pääomia ei syödä niitä.
      Ylihintaisilla kulutusmaksuilla kerättiin tuo 174 miljoonaa jo ennen Kati Peltomaata ja joillain onnistuneilla kaupoilla mutta Kati Peltomaan olessa kalifina ja Paulin aikana alamäki alkoi. Datame söi 35miljoonaa ja sitten oli jo pakko myydä koko puulaaki elisalle (kiireessä alihintaisena), jotta saatiin maksettua tuo konkursi ja peiteltyä jälkiä. Kulutusmaksuja ei kukaan ole vaatinut takaisin mutta niillä kerättyjä ylijäämiä kylläkin. Tämä hallinnon edustaja on läpileikkaus koko tämänhetkisestä tirehtöörijoukosta. Suurin osa omistajista uskookin kaiken olevan kunossa, vaikka massi kevenee alituiseen.

      • Postiajaellaan

        Kannattaa uikun lukea PPOn historia. On sitä muutakin tehty kuin puhelinlinjoja vedelty. Vuonna 2014 jaettiin mm. osuuskorkoa 500€/osuus. Taisi siinä jokunen milli mennä jakoon. Invalassa vaan järjenjuoksu on juuttunut lankapuhelimeen ja kuolinpesistä hamstratut osuudet olivatkin arvottomia. Ketuttaahan se rihkamakauppiasta.


      • zsretu
        Postiajaellaan kirjoitti:

        Kannattaa uikun lukea PPOn historia. On sitä muutakin tehty kuin puhelinlinjoja vedelty. Vuonna 2014 jaettiin mm. osuuskorkoa 500€/osuus. Taisi siinä jokunen milli mennä jakoon. Invalassa vaan järjenjuoksu on juuttunut lankapuhelimeen ja kuolinpesistä hamstratut osuudet olivatkin arvottomia. Ketuttaahan se rihkamakauppiasta.

        Osuuskorkoa tuo ei ollut vaan pääomia syötiin. Sinulla taitaa tuo ymmärryksen taso olla melko olematon. Meni tosiaan jokunen milli jakoon mutta ei korkoja vaan pääomia. Koko ajan on vaikeampi maksaa "korkoja" kun pääomat hupenevat ja rahat on kiinni seinissä ja maan alla.


    • l-korppi

      Azskotti ei tiedä korosta ja koronmaksusta tuon taivaalista. Maksaako pankkikin jättikorkoa jos asiakas otta tililtää puolet pääomista ja kehuu saaneensa jättikorot.

    • meidänoma

      onkotuopääoma samakuin hyvälohileipä josta on lohisyötypoispäältä,ja jäivain leipäja ja voi,näin minä ymmärtäisin sen,mutta onhan vielä se voileipä

    • ruotuun

      Avan sama syötkö sen leivän sieltä alta tai lohoipalat päältä aina kuitenkin syöt pääomaa. Pääomiin ei pidä kajota jos meinaa jatkaa sijoitustoimintaa. Saatuja korkojakaan ei pidä syödä kokonaan, vaan kartuttaa niilläkin pääomia. Missä sitten ovat PPO:n saadut korot, eivät leivän päällä eikä alla, ne on saamatta . Miksi ne on saamatta, siksi, että henkilöt eivät ole tehtäviensä tasalla.

      • Valitustapukkaa

        Invalassa on osuuskunnan korot ja oy:n taseet sekaisin. Onkohan taas posti mennyt väärään paikkaan?


      • tuumailijat
        Valitustapukkaa kirjoitti:

        Invalassa on osuuskunnan korot ja oy:n taseet sekaisin. Onkohan taas posti mennyt väärään paikkaan?

        Askotilla on paljon muutakin sekaisin, pahin on kun pää on sekaisin. Eikös ne taseet ja korot ole juurikin askotilla aivan sekaisin. Lohileipiä syömäällä päältäpäin tämä kummajainen polvihousuinen pikkupoika koittaa selitellä tietämättömyyttään. PPO:n markkinahinta on vain 56mij. ja tase alle 100 milj. Ennen näitä puuhastelijoita tase oli 174milj. ja markkinahinta vieläkin korkeampi. Nämä lohileivän syöjät ovat haukkoneet melkoisen siivun pääomista. Jos ei osaa niin muuttaa pääomien syönnin muka koroiksi. Se on justiin se sama mistä kassasta ne rahat otetaan kun otetään pääomista ja valehdellaan omistajille korkoina.


    • MesiHerkutAskotille

      ...jakoiko ne taas ennen hallinnon kokousta lohipaketteja ? .. ja omistajat saa tyytyä lauantaimakkaraan, oisivat nyt edes viiksivahapurkin tai mälliä jäsenille antaneet, mutta vain kylmiä lihapiirakoita joissa ei ole kuin jauhoa ja suolaa.. Kelpaapa siinä tston pomon ja hallinnon elvistellä saavutuksillaan kun valuu mesi suupielestä muitten laskuun.. ilman kilpailutusta

    • OttaisitteTosissanne

      Tämähän olikin mielenkiintoinen ketju. Tunteet näyttää olevan pinnassa.

      Jos ajatellaan tavalliselle osakkaalle tai miksi sitä nyt sanotaan, niin pääoman puolesta omansa on
      saanut ja reilusti. Kuitenkin. PPO piti ajallaan aika ruhtinaalliseta hintapolitiikkaa ja siinä tuli
      pidettyä osuus, kun "sai sitä osuutta". Olihan siinä muitakin ehtoja, jotta liittymä tuli
      pidettyä. Keskiarvoisesti siinä tuli maksettua esim. nettiyhteydestä yms 10..30€/kk
      yli käyvän/ vaihtoehtoisen hinnan. Vuosikausia.

      Pääomaa ja varallisuutta on kerätty ja osuuskunta, jonka tehtävänä on ajaa jäseniensä etua
      myytiin pois. Siitä tuli sijoitusyhtiö.
      Sitä minä en kuitenkaan ymmärrä, että mikä hiivatti siinä on, että siitä tulikin
      hyväntekeväisyyslaitos. Miten hallinto on voinut politisoitua ja ajaakin jotain ihan muuta.

      Siinä laitetaan rahaa riskillä maakunna "kehittämiseen". Mutta mitenkäs se osuuskuunnan
      periaate. Eikös se ole edelleen se sama ?

      Tässä on mennyt REVOT ja PPO:t, vesilaitokset ja muut. Jännää politikointia ja ajatus
      leikkiä. Nyt osuuksien haltioilla on edes hieman näpit kiinni vanhassa PPO:ssa, mutta
      tällaisella byrokraattisella hömpötyksellä sitä ajetaan vääjäämättä suohon.

      Antaisitte asiantuntijoiden pitää lypsävä lehmä tuottavassa kunnossa ja tuottakaa
      sitä pientäkin vaurautta, mikä osuuskuntalainen voi nähdä tulona. Nyt näyttää, että
      nykyinen johto/ hallinto istuu kuten ministerit. Mersun takapenkillä. Tapahtui mitä
      tapahtui, kunhan kokouskahveilla riittää nisua ja sirkushuveja.

    • HaltiaSkotti

      Olen jo aiemmin kirjoittanut, ettei pidä antaa witutukselle valtaa.

      • ViikSkottiJoutomaa

        ..sielläkö ollaan jo luettu kaikki palstat jotta saa toistaa tuota hallinnon yhen..ehkä kahden kantaa johon lisättynä joutomaan huonot ostot ja epäonnistuneet taittelut tyhjä kassa vartioituna.
        Jos olisikin tullut "tuottoa" niin kaikki olisi tyytyväisiä mutta kun on syöty ja edelleen SYÖDÄÄN pääomia niin sitä ei kannata kovin paljon kehua itseään.. kun katsotte peiliin niin miksi on suupielet alaspäin ?.. wituttaako ? Ei pitäis kun on jo viimeisillään 6 vuotta ..jotkut piemmänkin aikaa nauttineet toisten taskuista kerättyjen omaisuuksien ansiosta herkkuja ja isoja "pietikäisiä".. mutta odotettavissa on se ahneen kohtalo.. sanokaa mun sanoneen..


    • kuituakehiinvaan

      Ylivieskan surkeaa kaupunkia kiusaa myös valokuidun puuttuminen. Teollisuus tarvitsee sitä ja menee sinne missä data kulkee valonnopeudella maan alla.

    • kaipaankuitua

      Nivalaan perustetaan valokuituyhtiö ja Oulaisiin perustetaan valokuituyhtiö. Milloin Ylivieskaan perustetaan valokuituyhtiö?

      • KuitujenKuninkaat

        ..se oli jo perustettu mutta lempo kun viisaat valtuutetut.. eikun yhtiön hallinnossa huseeranneet hemmot meni myymään sen ja nyt luimistellaan toisten selkien takana.. en se minä ollut .. vaan pirkka kuten k-kaupan mainoksissa.. Kiva havaita että pienissä kunnissa on hommat jo hoidettu ja jäseniä kuultu sekä kuso kulkee eikä töki kuten ostajan mobiiliverkoissa.

        Katsokaapa kuka, mitä , milloin ja millaisin keinoin alasajo tehtiin..


    • KaskoKalePati

      Joo naurattaa kun ihan kartongille painettuna saa tiedon että voittoa on jaettu jäsenille 65 M€ vaikka lähtiessä oli 185 M€ ja enään jälellä alle 100 M€.. missä ne voitot luuraa ?
      ElonKallion laskuopilla (ja jotain sijoittamisesta ymmärtävien kommentteina) olisi tuo 185 M€ pitänyt karsoa niin että se olisi tallessa ja niitä voittoja olisi sen päälle ollut jaettavissa.. mutta ei, koinaus jatkuu.
      Hyvä naapurikaupungin miehet kun nostille pale-maskotti-tiskiluutun suunnitelmat esille ja ehditte pelastaa edes osan jäsenien 100 v aikana muodostuneesta omaisuudesta.. kun ei hallintoihmiset sitä olisi tajunneet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe