Splitin lähialueet

matkasuunnitteilla

Hei! Varasin jo Finnairin suorat edestakaiset lennot ensi kesälle (kesäkuu) Hki -Split. 195e/hlö. Nyt kysyisin neuvoja, mistä alueelta kannatta etsiä hotelli. Netti pursuaa kohteita/hotelleja siinä määrin, että on vaikea valita.
Etsimme perushotellia/asuntoa, jossa on uima-allas ja lähellä rantaa. Kauniista maisemista, jonkinlaiset ostosmahdollisuudet ja ruokapaikkoja. Vinkkiä kaivataan ensikertalaiselle Splitin alueelle..

10

511

Vastaukset

 • Hei ! Oltiin syyskuussa 5-12.9.2018 Baska Vodassa ja oli aivan huippu paikka, Splitistä kesti reilun tunnin mennä bussilla, mutta maisemat olivat upeat siinä matkalla...suosittelen. Perillä paljon majoitus mahdollisuuksia, hotelleita ja hostelleita...vesi oli Adrianmeressä uskomattoman kirkasta ja lämmintä.Hyvää reissua...P.S ihmiset olivat todella ystävällisiä eikä missään tyrkytetty ostamaan jotain tavaraa..

 • Kiitos vastauksesta. Maisemat on varmaan hienoja. Ehdin jo varata Trogirista yksityismajoituksen Airbnb:n kautta.

 • Meillä myös varattu lennot ensi kesälle. Ajatuksena majoittua johonkin Splitin lähialueelle. Trogir vaikuttaa hyvältä bussiyhteyksien ja lentokentän sijainnin puolesta. Olisi kuitenkin kiva vielä kuulla kommentteja muista lähialueen pienemmistä paikoista.

  • Trogir on epäilemättä hyvä kohde, mutta kesällä hinnat siellä ovat aivan tapissa. Varteenotettava vaihtoehto on Kastela, n, 15 km:n päässä Splitistä. Lisää aiheesta: http://www.jarih.fi/


 • Hei Riikkiäinen,
  Vastasin juuri toisessa ketjussa: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15498130/ensi-kesana-pulaan#comment-95989027

  Siinä on mielestäni sinullekin sopivia kommentteja. Itse en menisi Trogiriin majoittumaan, hankalat liikenneolot - ehkä, katso karttaa. Trogir, siinä kuin moni muukin paikka, on päiväkohde. Itse olen ollut vuokra-auton kannalla jo vuosia, maja voi olla syrjemmässäkin.

  Splitistä pääsee hyvin käymään saaristossakin. Useampikin luonnonpuisto on kohtuullisen matkan päässä jne. Kroatia -ketussa on runsasti Split'iä koskevia kirjoituksia, käytä etsintätyökalua!

  Pieni varoitus: Kroatia on koukuttanut, varo samaa!

 • Taksi Splitin kentältä Trogiriin edestakaisin maksaa n. 60e. Se ei ole mielestäni paha..

  • siis 4 hengeltä..


  • No kyllä on alle 10 km matkasta... Turistia taas vedädetty.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No kyllä on alle 10 km matkasta... Turistia taas vedädetty.

   No tuo ei ole muutenkaan mikään halppiskohde, joten rahattoman on turha haikailla sinne. Siellä on kaikki kallista!!


 • Trogir on eri jees!
  Ja yhtälailla iltapaikka (tunnelmaa!) kuin päiväkohdekin.
  Siellä on viehättäviä majoituspaikkoja vaikka kuinka. Jos ei vanhakaupunki asumisen suhteen miellytä, Ciovon saari (johon nykyään myös uuden sillan kautta hyvä yhteys) on täynnä hyviä majoituspaikkoja, ja vuokra-autonkin saa rapun eteen parkkiin.

  Toinen suositeltava kohde on Trogirista luoteeseen, Primosten.
  -S

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.