Suonenjoen kaupat

Asiakas

Miksihän suonenjoen k kaupassa on niin suuri työntekijä vaihtuvuus ? Melkein joka kerta kun käy on aivan uudet naamat kassoilla

12

2192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veronmaksajanaminämaksan

      Työllistämistuella hankittuja työntekijöitä joille kauppiaan ei tarvitse omasta pussista maksaa.

    • Kanta-asiakas-

      Olisikohan lomat ja kesätyöntekijät?

      Lisäksi paljon nuoria jotka lähtevät opiskelemaan. Tiedän nytkin nuoria jotka ovat saaneet opiskelupaikan, uusia varmaan täytyy palkata tilalle.

      K-Market Metsolassa on ainakin ollut sama porukka koko ajan, olen nähnyt siellä uusiakin työntekijöitä mutta ne ovat tainneet olla keskustan k-marketista joitain vuoroja tekemässä.

      Samoja kesätyöntekijöitä näyttää olevan monta jotka ovat olleet viimekesänäkin tai aikaisemmin sekä talvella olen nähnyt niitä välillä, varsinkin viikonloppuna.

      Olen kanta-asiakas ja samat tutut työntekijät siellä palvelee. Jos käy satunnaisesti niin varmasti voi olla eri työntekijöitä.

    • rehelliine

      Ole hyvilläs ettei ole sentään semmoisia kaljupäisiä kammotuksia niinkuin joissakin toisissa kaupoissa.

      • Rehtisuomalainen

        Onneks sun laisia "metsäummikkoja" on harvassa, kalju on ollut jo pitkään muodissa mutta ethän sinä voi sitä tietää kun et ole liikkunut Metsolaa tai Iisvettä kauempana.
        Ihan hyvin ne kaljupäätkin kassatyön hoitaa ja ennen kaikkea tuossa liikkeessa kassoja on paikalla kun asiakkaitakin toisin on tuossa sun tarkoittamassasi putiikissa.


      • Anonyymi

        Olet rasisti paskiainen, potentiaalinen persu


    • Kauneus_ilahduttaa

      Mielestäni ei ole ollut erityisen isoa vaihtuvuutta. Pitkälti sama porukka on yleensä kaupassa töissä. Tietysti joskus on lomia tai henkilöt välillä muissa työtehtävissä kuin kassalla, niin voi silloin tuntua, että on ollut vaihtelua. K-kaupassa on yleensä ystävälliset neidit/rouvat kassalla. Varsinkin eräs erittäin kaunis nuori neito on ilmeisen hyvä työssään ja tahdikkaan asiakasystävällinen.

      • Anonyymi

        Niin... valitettavasti nämä ystävälliset nuoret neidit ovat hetken tuulahduksia työttömuustuella olevia. Kaikille nirppanokille ei sovi S-marketin kassojen ulkonäkö jo periaatteesta sen vanhan kahtiajaon mukainen asennekkin asennekin jo estää älyllisen ajattelun. Ennen nimittäin ajateltiin että S-kauppa on kumisaappaissa liikkuville ja lehmänpaskalle haiseville asiakkaille ja K-kauppa taas paikkakunnan hienostoväelle jotka osaavat teetä juodessaa ojentaa pikkusormen oikeaan asentoon. Moni elää edelleen umpiossa eikä huomaa että ulkopuolella on tapahtunut muutos asiakasvirrassa jota ei ole yhtään lyhentänyt se että S-kaupassa on nykyisin kaljupäisiä kassoja jne....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin... valitettavasti nämä ystävälliset nuoret neidit ovat hetken tuulahduksia työttömuustuella olevia. Kaikille nirppanokille ei sovi S-marketin kassojen ulkonäkö jo periaatteesta sen vanhan kahtiajaon mukainen asennekkin asennekin jo estää älyllisen ajattelun. Ennen nimittäin ajateltiin että S-kauppa on kumisaappaissa liikkuville ja lehmänpaskalle haiseville asiakkaille ja K-kauppa taas paikkakunnan hienostoväelle jotka osaavat teetä juodessaa ojentaa pikkusormen oikeaan asentoon. Moni elää edelleen umpiossa eikä huomaa että ulkopuolella on tapahtunut muutos asiakasvirrassa jota ei ole yhtään lyhentänyt se että S-kaupassa on nykyisin kaljupäisiä kassoja jne....

        Ratkaisuna esteettiseen ongelmaan voisi olla tuo jokamiehen paras kaveri: lippis.Tupeet on jotenkin korneja.Tai sitten säkki päähän hi, hi.


    • kylmätotuus

      Asion päivittäin Metsolassa vuosina 1996- 2014 ja silloin minua" palvelivat" samat iloiset työntekijät ja työntekijöiden vaihtuvuus oli vähäistä.

      Kiitän Arjaa. Elisaa. Liisaa, Hilkkaa ja monia muita ihastuttavia työntekijöitä (joiden nimiä en nyt muista) hyvästä palvelusta! Erityiskiitoksen ansaitsee tuon lähikaupan" vastaava" 2000-luvun alussa.

      Tuolloin kauppa oli nimeltään Spar tai Siwa.

      Asioidessani vuosien jälkeen Metsolan K-Marketissa vuonna 2017 huomasin selkeästi, ettei "henki" kaupassa ollutkaan enää asiakaslähtöistä.

      Kassalla oli nuori mies, joka oli kuin toisesta maailmasta kotoisinoleva kuin entiset työntekijät.
      Läsnäolevasta ystävällisyydestä ei ollut jälkeäkään.
      Karrikoiden sanoen, olin vain seteli.

      Suonenjoella K-ketju muuttui yhden henkilön monopoliksi ja sen kyllä huomaa.

      Kauppiaan kannattaisi panostaa työntekijöidensä viihtyvyyteen, eikä tuijottaa lyhytnäköisesti ainoastaan "tuottavuuteen".

      Onkohan niin, että K-Supermarketin asiakasmäärä romahtaisi, jos Alkon myymälä siirtyisi muualle?

      K-Supermarketin parkkipaikka huokuu tyhjyyttään, kun taas S-Marketin parkki on hyvin usein täysi.

    • Vakioasiakas

      Metsolan K-Marketissa on kyllä ollut sama henkilökunta koko ajan, välillä olen nähnyt siellä samaa henkilökuntaa kuin keskustan K-kaupassa. Eikös nämä ole samalla yrittäjällä? Joten se on aika luonnollista.

      Ja omien havaintojen perusteella henkilökunta on tainnut S-Marketissa vaihtua enempi kuin K-kaupoissa... ja sekin on luonnollista, etenkin jos nuorta väkeä palkkaa jolle kauppa on vain välivaihe urapolkua rakentaessa.

      Minun mielestä tämä "nuori" mies Metsolassa on aivan ykkönen asiakaspalvelussa, sen takia siellä todella moni, myös minä asioin. Ja olen kuullut hänestä niin paljon positiivista, ehdottomasti paras ja pidetyin asiakaspalvelija Suonenjoella.

      S-Market on kylän suurin ja tulee olemaan, mutta onhan K-kaupat virkistyneet viimeisen 5 vuoden aikana todella paljon aikaisempaan verrattuna. Tämä asetelmahan on Sisä-Savossa jokaisella kylällä, Kuopiossa jne. Täällä Peeässä on todella vahvassa asemassa, monopolissa.

      Alkon vaikutus median mukaan kaupan liikevaihtoon on n. 5% luokkaa ja sen vaikutus on varmasti laskenut kun lonkerot ja vahvemmat kaljat saatiin kauppaan.

    • Anonyymi

      Älkää te hemmetin kalakukot valittako koko ajan. Hankkikaa uusi elämä, tunarijuntit.

    • Anonyymi

      No kun käyn Alkossa niin ostan viinit Alkosta ja juustot K-marketista ja oluet muutoin S-Market. Jos on kiire niin Metsolasts jossa harvoin jonoja ja jos nyt postin takia tulee sinnekin jonoja niin S-marketin itsepalvelukassa toimii eikö siihen ole jonoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe