Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tuhtina emäntänä motarilla vuosia sitten, osa II

Hetken miestä runkattuani ja nuoltuani nousin maasta ylös, asetin vaatekassini vasten rosoista kuusenrunkoa joka oli kaatunut juuri sopivalle korkeudelle. Nojasin vatsallani runkoon, pyllistin miehelle ja toivoin hänen ymmärtävän tehtävänsä ilman sen tarkempia ohjeita. Ja ymmärsihän hän.

Mies painautui selkääni, vei kätensä rinnoilleni, kouri rintojani ja huoritteli minua ihanan kiimaisesti. Kädet hakeutuivat paitani sisään ja lopulta hän pullautti rintani ulos korsetin kupeista. Lihavuudesta on jotain hyötyäkin, on jotain oikeaa täytettä liiveihin ja korsetteihin.

Jonkin aikaa rintojeni kimpussa touhuttuaan hän laskeutui taakseni kyykkyyn, nosti hameeni selkääni, hieroi pakaroitani ja veti lopulta pikkuhousuni nilkkoihin. Sitten tunsin hänen naamansa vasten pyllyäni ja kun vihjaavasti levitin jakojani tunsin hänen työntävän kielensä aukolleni. Ihanasti hän nuoli pyllyäni ja puristeli pussejani. Kaluuni hän ei koskenut. Onneksi, sillä olin jo aika herkässä.

Mutta nyt tunsin hänen nousevan seisomaan taakseni, kädet levittivät pakaroitani ja pian tunsin ihanan lämpöisen kalun vaossani. Kokeilin vielä nopeasti kädelläni, että kumi oli paikoillaan ja sen jälkeen kuiskasin miehelle, että ota minut mutta aloita varovaisesti. En nimitäin ole kovin kokenut perseen tarjoaja joten rajut tyypit eivät ole suurin intohimoni.

Ihanan hellästi hän lähestyikin pyllyäni ja saatuaan kyrpänsä pään oikealle reitille hän kumartui selkääni, kävi tiukasti kiinni rinnoistani ja työntyi varovaisesti sisääni. Kun tunsin hänen vatsansa tiukasti pyllyäni vasten huomasin hänen jäävän paikoilleen, hierovan ja puristelevan rintojani ja näykkivän kaulaani. Sekä hokevan, että saatana kun sä oot kiihottava huora. Mikä huora mä nyt olen, ei tässä ole tarkoitus mitään rahastusta järjestää, ajattelin mielessäni.

Huomasin meidän saaneen myös yleisöä. Yksi niistä minua aiemmin vastaan tulleista miehistä oli noin kymmenen metrin päässä suoraan edessäni runkkaamassa itseään. Toivottavasti hän harmitteli ujouttaan ja ajatteli, että "minä saattaisin olla tuolla nussimassa jos en olisi kääntynyt pois".

Mies takanani oli tiivistänyt tahtiaan ja kyrpä kirnusi aukossani jo siihen tahtiin, että arvelin hänen pian laukeavan. Mutta hän jaksoi yllättävän pitkään, pano vaan jatkui ja jatkui. Mitä pidempään meno jatkui sitä paremmalta se tuntui. Mutta tiesin, että pelkällä panolla en orgasmia saa ja toivoin miehen samalla runkkaavan minua. Suoraan en sitä halunnut pyytää, ohjasin vaan miehen käden kalulleni mutta hän ei tahtonut selvästikään ajatella, että hänen naisellaan on kyrpä.

Niinpä hän jatkoi panoaan jossa tahti kiihtyi ja puheet rumenivat. Mutta niitä oli ihan mukava kuunnella, mielelläni minä siinä tilanteessa olin "läskiperse huora joka jakaa persettään kelle vaan". Eikä minua myöskään haitannut kuunnella, miten hän uhosi "ampuvansa mällinsä pian minun pilluuni sellaisella voimalla, että se tulee kurkusta ulos". Onneksi tiesin kumin olevan paikassa jossa sen pitääkin olla. Turvallisuus ennen kaikkea.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tunsin miten mies vapisi ja liike loppui. Kumin lävitsekin tunsin pumppaavat sykäykset kun sperma pulppusi miehen kyrvästä. Vielä pari varovaista työntöä ja sitten hän rojahti selkääni huohottamaan. Mutta ei kovin pitkäksi aikaa, melko nopeasti hän vetäytyi minusta, rullasi spermaisen kortsun veltostuvasta kalustan ja läiskäsi sen viereeni kuusen rungolle. Ja sanaakaan sanomatta sulloi spermaisen kalunsa housuihinsa, kyykistyi vielä jostain syystä maahan ja häipyi. Jäin nojailemaan kuusen runkoon, otin kyrpäni käteeni ja aloin runkkaamisen. Enkä montaa vetoa tarvinnutkaan kun ruiskautin lastini kohti kuusikossa minua edelleen seuravaa runkkaria kohti. Eihän se tosin lentänyt kuin muutaman kymmenen senttiä häntä kohti mutta ilmeisesti sekin riitti, sillä samassa hänkin sai oman täyttymyksensä.

Lepäilin hetken vasten kuusenrunkoa mutta en tohtinut jäädä pitkäksi aikaa ettei kukaan suloistani kiinnostunut mies ehtisi paikalle. Minusta kun ei ole kovin helposti uuteen koitokseen lauettuani.

Vaihdoin "kulkuvaatteet" takaisin päälleni ja pakkasin roolivaatteet kasiin. Nyt pistin sinne korsetin ja sukatkin, silkkisiä pikkuhousujani en vaan löytänyt. Ja samassa tajusin, miksi seuralaiseni oli kyykistynyt ennen lähtöään. Se roisto oli napannut pikkuhousuni. Toivottavasti hänellä on hyvä hetkiä niiden kanssa. Onhan se ihana ajatella, että joskus joku jossain runkkailee minua muistellen.

0

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        84
        2200
      2. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        49
        1916
      3. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        23
        1838
      4. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        72
        1590
      5. 50+ naiset kyl

        Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
        Ikävä
        10
        1578
      6. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        77
        1482
      7. hieman diabetes...

        Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
        Pattaya
        24
        1393
      8. Välitän sinusta mies

        Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
        Työpaikkaromanssit
        6
        1352
      9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        72
        1311
      10. En voi sille mitään

        Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
        Ikävä
        12
        1294
      Aihe