Pääministeri valehtelee

Ahne.valehtelija

Missä asiassa Sipilä ei olisi valehdellut?
Suomi ottaa velkaa entiseen tahtiin. Tälle pääministeri lupasi tehdä jotain; tuloksena oli kiky, johon pienipalkkaiset kätiöt yms. kiristettiin osallistumaan, suurituloisilta Sipilä sentään kysyi, haluaisivatko nämä osallistua - eivät halunneet.
Kiky kiristettiin lupaamalla, ettei työttömyysturvaan/toimeentulotukeen kosketa. Tämän vuoden alussa astui voimaan eduskunnan salakabineteissa kehitelty aktiivimalli, jossa työttömyysturvaa käytännössä leikattiin työttömän yhden viikon ruokarahojen verran. Kikyssa annetut lupaukset Sipilä petti näin ollen heti tilanteen tullen. Laki valmisteltiin salakavalasti ja hyväksyttiin sellaisenaan. Hallituspuolueiden jäsenet eivät vaivatuneet edes paikalle, kun oppositio vaati vastauksia kyseenalaiseen lakiin.
Samaan aikaan Kela leikkasi toimeentulotukea 20% tuhansilta toimeentulotuen saajilta, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei aktiivimallin voimaantulon myötä puuttuvaa summaa saa enää sossusta, koska 20% mielivaltainen leikkaus merkitsee, että maksettava summaksi jää noin 370e/kk.
Kaikkein heikoimmilta vietiin jälleen suhteellisesti eniten. Koulutuksesta Sipilä tietysti leikkasi heti pääministeriksi päästyään reilulla kädellä, vaikka muuta kampanjoidessaan väitti: opiskelijoiden opintotuesta (pienin maksettava etuus) katosi 30%, ts. opintotuki on nyt hieman päälle 200e/kk.
Sipilä vaati Ylen toimittajia tilille salakähmäisistä Terrafamelle myönnetyistä 100 miljoonan euron tuista, joista pääministerin sukulaiset olivat hyötyjinä; näin pääministeri meni sorkkimaan lehdistövapautta, mikä pistettiin merkille ulkomaita myöten. Suomen korruptioluokitus laski pykälällä, josta kiitos Sipilän.
Sote on vasta edessä, ja Sipilä on luvannut keskustalaisille hyväveljilleen palkintovirat maakuntien sotehallituksissa. Sotepiirien lukumäärästä Sipilä väänsi kättä kokoomuksen kanssa, lehmänkauppoina luvatut virat toteutenevat jatkossa. Jokainen sotepampun virka on veronmaksajien kustantama, Sipilän vaikutuksesta maksamme jatkossa enemmän keskustan suurtukiaisia nauttiville isännille, joille luvatut pestit menevät.
Kaiken tämän poliittisen suhmuroinnin tuloksena työttömyys on laskenut vain hallituksen silmänkääntötemppujen vuoksi: työllisten määrä ei ole juuri kasvanut, mutta ahkeralla karenssien jaolla ja jatkuvalla sudenkuoppien kaivamisella saadaan näyttämään siltä, että se pienenisi. Ja velkaa otetaan edelleen entiseen tahtiin, mutta sitä jaetaan suurpääoman suntaan ja ulos Suomesta yksityisille tileille ja pääministerin itsensä suosimiin vakuutuskuoriin verottajan ulottumattomiin.

44

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä.hämmästyttää

      Miten tuollainen ketku on päässyt ministeriksi asti? Linnaan tuommoinen kuuluisi.

      • IlmjaKor

        Viimeisessä tuomiossa se toteutuu: "Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät." (Ilm. 22:15)
        "Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa." (1 Kor. 6:9-10)


    • Ihmettelevä

      Sipilä ei ole totta puhunut koskaan joten uutinen ei liiemmin hämmästytä. Se että tuollainen paskanpuhuja on päässyt pääministeriksi hämmästyttää kyllä suuresti. Jonkun sortin salaliitto on kepussa täytynyt olla.

    • LestaaHuutavaToimittaja

      SIINÄ POTTUKUOPAN UUSIMMAT UUTISET.

    • Suviseurat

      On se niezscheläisempi kuin hitler ja goebbels yhteensä.

    • Ähäkutti

      Teitä vituttaa Sipilän erinomaisuus kaikessa johon ryhtyy.

      • Kärkihankkeita

        Kyllä, olemme kateellisia Sipilän taidolle valehdella ja valehtelun avulla saadulle omakohtaiselle hyödylle.


      • Harmittaako

        Haukku ei tee haavaa niin erinomaiselle pääministerille .


      • Sipilä.on.per.......stä
        Harmittaako kirjoitti:

        Haukku ei tee haavaa niin erinomaiselle pääministerille .

        Äläpä vi..tuile. Turhaan yrität provosoida olevinasi Sipilän puolella kun et todellisuudessa ole. Ei kukaan täysijärkinen Sipilää tue.


      • Harmittaako kirjoitti:

        Haukku ei tee haavaa niin erinomaiselle pääministerille .

        Kysy Sirkka-Liisa Anttilalta, Mauri Pekkariselta, Seppo Kääriäiseltä tai kepun Nuoriso- ei säätiöltä vaan -järjestöltä


    • Funlandiankansalainen

      Mihin menevät Nesteen myynnistä saatu miljardi. Todennäköisesti jussien tukiin ja korvauksiin. Eikö silloin ole kyse valtion omaisuuden sosialisoinnista ja ryväämisestä omille kannattajille?

    • hallitus.valehtelee

      Jonkun oppositiopuolueen kannattaisi todellakin perehtyä siihen, millaisella tilastokikkailulla hallitus vauhdittaa ”työllisten” määrän kasvua ja tuo todellisen tilanteen näkyvästi myös eduskuntakeskusteluun.
      Kuinka paljon tehtyjen työtuntien määrä onkaan noussut ja mikä on todellinen nettolisäys työllisyyteen ja tehtyyn työmäärään? Se on totta että työllisten määrä on kasvanut, mutta kuinka paljon onkaan kasvanut niiden työllisten määrä jotka tulevat työstä saadulla tulolla toimeen.

      Hallituksen toimet on selvästi kohdennettu palvelemaan tilastoja ja kun tilastoinnissa on porsaanreikä työlliseksi määrittelyssä, 1h/viikko, niin toimet ovat sen mukaiset. Henkseleitä paukutellen puhutaan työllisten määrän huimasta kasvusta ja työllisyysasteen noususta, eikä omatuntokaan kolkuta ainakaan kovin pahasti kun tuo vääristävä tilastokin tukee. Tosiasiassa hallitus ajaa rajua työelämän muutosta pätkä- ja keikkatöiden suuntaan, jota perustellaan talouden tasapainottamistarpeella jota hoidetaan työllisten määrää kasvattamalla, sivuuttaen se että oleellista olisi kasvattaa todellisen työn määrää jotta saataisiin todellista kasvua sitä kautta myös verotuloihin.

    • Voi.että

      Minkä takia valehtilisi kun kaikki onnistuu mihin hän ryhtyy 🤗

      • Kepulaista.kunniaa

        Luomme 200 000 uutta työpaikkaa ja työttömien, sairaiden, opiskelijoiden sekä köyhien tukeen ei kosketa... Valehtelemalla pääministeriksi.


      • Pozidio

        Vain tanssiminen on kielletty.


    • Riku..Aalto

      Miksi Sipilä ei tee kutyn minä? Varastamalla miljoonia vuokralaisten rahoja voi elää Kojamon vauraasti.

      • Kepuliajatollah

        Sipilä laittoi Laanisen kähmimään puoluetukea.


      • mitenvoit

        Unohdat kepuloinen lahjuksia jakavan nuorisosäätiön?


    • Funlandiankansalainen

      Sipilä on mitä ilmeinen patologinen valehtelija, joka saa lessujen tapaan anteeksi valehtelun, kun pyytää anteeksi itseltään ja pyrkii parempaan. Niin voi jatkaa valehtelua loputtomasti. Minulla on käsitys, että tämä lessu-uskonnon eritysipiirre kerrotaan vain johtajille, ei jäsennistölle. Jäsenistön pitää tunnustaa syntinsä johtajille, jotka käytävät tunnusta hyväksen, antavat anteeksi tai sitten ei. Johtajien ei tarvitse tunnustaa syntejään kuin itselleen ja aina ei sillekkään. Olisihan turha ja typerää omia syntejään kelata jonkun lautakunnan kanssa.

    • hallitus.vaihtoon

      Sipilä panikoi jo ... tietää hyvää suomalaisten tulevaisuudelle ... heheh hehehe

    • johntravoltanserkku

      Sipilä/Berner kombinaatio on huippuunsa hiottu - Suomalaisten verorahoja siirtämään omiin taskuihinsa. Toimii kuin ajatus,kuten tiedämme.

    • Erottaa.pitäisi

      On se kyllä luihu äijä tuo Sipilä.

    • kärnää

      Miten rahoitetaan Taivalkosken ja Enontekiön asukkaiden sairastelu, jos ei oteta velkaa.

      • piilokuppaustaverovarois

        Sekä rahoitetaan hoivapalveluyritysten ylisuuria huoneenvuokria asumistuella mikä on röyhkeää valtionvarojen väärinkäyttöä. Huoneen vuoksrat on tahallisesti asetettu ylisuuriksi.


    • Kokeilija_Koistinen
    • ääliöitäpiisaa

      Aamun Hesarin mukaan Suomen velkasuhde on alittanut 60% rajan hallituksen toimien seurauksena.

      EU:n 19 jäsenmaasta velkasuhde on yli 60% yhdessätoista maassa, eli Suomi on niitä harvoja joka toteuttaa vakaussopimuksen tason.

      Tätä taustaa vasten avaajan mölinä on suoraan hanurista.

      • järjetöntä

        Edellisen hallituksen toimet alkavat vaikuttaa, joskin viiveellä, koska nykytollot leikkasivat ensimmäiseksi pakkolaki kikyllä ostovoimaa, sekä veivät ostovoimaa eläkeläisiltä, opiskelioilta, työttömiltä ja viivästyttivät 2015 vuoden alussa alkanutta talouden tervehtymistä lähes parilla vuodella.


      • demaritollolle
        järjetöntä kirjoitti:

        Edellisen hallituksen toimet alkavat vaikuttaa, joskin viiveellä, koska nykytollot leikkasivat ensimmäiseksi pakkolaki kikyllä ostovoimaa, sekä veivät ostovoimaa eläkeläisiltä, opiskelioilta, työttömiltä ja viivästyttivät 2015 vuoden alussa alkanutta talouden tervehtymistä lähes parilla vuodella.

        Yritätkö olla ironinen vai oletko muuten vain tollo?

        Jos Rinne olisi jatkanut 2015 jälkeen valtionvarainministerinä olsimme vieläkin lamassa, historian kaatopaikalle heitetty Stubbin/Rinteen hallitus on kykynsä näyttänyt ja surkeaksi havaittu.


      • hallitus.valehtelee
        demaritollolle kirjoitti:

        Yritätkö olla ironinen vai oletko muuten vain tollo?

        Jos Rinne olisi jatkanut 2015 jälkeen valtionvarainministerinä olsimme vieläkin lamassa, historian kaatopaikalle heitetty Stubbin/Rinteen hallitus on kykynsä näyttänyt ja surkeaksi havaittu.

        Onkohan Sipilän järjestämä mummojen sairaskulukorvausten leikkaus ollut syy nykyiseen maailmantalouden nousuun? Epäilen pahasti.


      • ahneSikaLoisVasuri
        hallitus.valehtelee kirjoitti:

        Onkohan Sipilän järjestämä mummojen sairaskulukorvausten leikkaus ollut syy nykyiseen maailmantalouden nousuun? Epäilen pahasti.

        Vasurithan saavat lahjoituksina toimeentulotukea, työttömyysavustuksia ja asumistukea paljon enemmän. Vastikkeetta, pelkkää loisimisen avustamista.

        Vasurin Työttömyysturvaan kohdistetaan 2018 2,7 miljardia euroa.
        Vasurin asumiskustannusten tasaukseen, perustoimeentulotukeen ja eräisiin muihin palveluihin kohdistetaan 2018 4,3 miljardia euroa.

        Jotta nämä loisivat vasuripaukut voivat maata pankolla ja räkiä kattoon.

        Kaikkien noiden Miljardien jälkeen tämä vasuri on vielä sairaan katkera ja kateellinen maatalouden tuista, voi luoja tuota vasurin hirvittävää ahneutta!!!!

        Vasurin Ahneudella ei taida olla mitään rajaa!!!


      • lestojenIsäleikit
        ahneSikaLoisVasuri kirjoitti:

        Vasurithan saavat lahjoituksina toimeentulotukea, työttömyysavustuksia ja asumistukea paljon enemmän. Vastikkeetta, pelkkää loisimisen avustamista.

        Vasurin Työttömyysturvaan kohdistetaan 2018 2,7 miljardia euroa.
        Vasurin asumiskustannusten tasaukseen, perustoimeentulotukeen ja eräisiin muihin palveluihin kohdistetaan 2018 4,3 miljardia euroa.

        Jotta nämä loisivat vasuripaukut voivat maata pankolla ja räkiä kattoon.

        Kaikkien noiden Miljardien jälkeen tämä vasuri on vielä sairaan katkera ja kateellinen maatalouden tuista, voi luoja tuota vasurin hirvittävää ahneutta!!!!

        Vasurin Ahneudella ei taida olla mitään rajaa!!!

        Voi voi lestapojua ... itkettää ja ahdistaa kepulien arvostelu ... ääähhhh
        Ja vasurit on tietty kaikkeen syyllisiä ... voi että ....
        Lestapojun pankkoillat ilman isähahmon jämäkkää "takatukea" on varmasti kurjaa ... hehehh hehehe heheheh


      • mitänäillepitäisitehdä
        lestojenIsäleikit kirjoitti:

        Voi voi lestapojua ... itkettää ja ahdistaa kepulien arvostelu ... ääähhhh
        Ja vasurit on tietty kaikkeen syyllisiä ... voi että ....
        Lestapojun pankkoillat ilman isähahmon jämäkkää "takatukea" on varmasti kurjaa ... hehehh hehehe heheheh

        Mitä? Häh?

        Oletko täysi kaheli???
        Ainakin jutuistasi päätellen.


      • joutavaa.sakkia
        hallitus.valehtelee kirjoitti:

        Onkohan Sipilän järjestämä mummojen sairaskulukorvausten leikkaus ollut syy nykyiseen maailmantalouden nousuun? Epäilen pahasti.

        Hehheh
        Palstan vihervasuri haaveilee Stubbin/Rinteen maailmanlopunhallitusta uudelleen valtaan , että pääsee toteuttamaan rintamakarkuruutta, vihervasurin paska kun lämpenee 2 vuodessa hallitusvastuussa, oppositiossa sitten riittääkin räyhä ja jarrutusvimmaa vaikka maailman tappiin.


      • silmänlumetta

        Valtion velka vuonna 2008 oli 54 mrd, 2014 n.95 mrd, vuonna 2017 n.105 mrd ( Lähde valtionkonttori) Se oli vuonna 2008 28,1 % BKt:tsä, nyt 2017 47 % SIIS 3 vuodessa 10 mrd uutta velkaa valtiolle, kuitenkin kokoajan suureen ääneen huudetaan säästöistä ja niiden saavutuksista. Samaan aikaan rahaa riittää kaikenmaailman kokeiluihin satoja miljoonia sekä maahanmuuton kuluihin n.500 miljoonaa joka on samaa luokkaa kuin säästöt koulutuksesta. Kas kummaa!


      • Keskusta
        silmänlumetta kirjoitti:

        Valtion velka vuonna 2008 oli 54 mrd, 2014 n.95 mrd, vuonna 2017 n.105 mrd ( Lähde valtionkonttori) Se oli vuonna 2008 28,1 % BKt:tsä, nyt 2017 47 % SIIS 3 vuodessa 10 mrd uutta velkaa valtiolle, kuitenkin kokoajan suureen ääneen huudetaan säästöistä ja niiden saavutuksista. Samaan aikaan rahaa riittää kaikenmaailman kokeiluihin satoja miljoonia sekä maahanmuuton kuluihin n.500 miljoonaa joka on samaa luokkaa kuin säästöt koulutuksesta. Kas kummaa!

        Hupsista!


      • Paavoshow
        ahneSikaLoisVasuri kirjoitti:

        Vasurithan saavat lahjoituksina toimeentulotukea, työttömyysavustuksia ja asumistukea paljon enemmän. Vastikkeetta, pelkkää loisimisen avustamista.

        Vasurin Työttömyysturvaan kohdistetaan 2018 2,7 miljardia euroa.
        Vasurin asumiskustannusten tasaukseen, perustoimeentulotukeen ja eräisiin muihin palveluihin kohdistetaan 2018 4,3 miljardia euroa.

        Jotta nämä loisivat vasuripaukut voivat maata pankolla ja räkiä kattoon.

        Kaikkien noiden Miljardien jälkeen tämä vasuri on vielä sairaan katkera ja kateellinen maatalouden tuista, voi luoja tuota vasurin hirvittävää ahneutta!!!!

        Vasurin Ahneudella ei taida olla mitään rajaa!!!

        Palkansaajat ja eläkeläiset maksavat veroista 75 % ja tukiaiskupparit 4 %.


      • malimannousualkoi
        hallitus.valehtelee kirjoitti:

        Onkohan Sipilän järjestämä mummojen sairaskulukorvausten leikkaus ollut syy nykyiseen maailmantalouden nousuun? Epäilen pahasti.

        Kun indeksit jäädytettiin ja eläkkeet leikattiin? Alkoi posketon nousukausi Euroopassa? Sipilä!
        Perintö-ja lahjaveroa alenettiin ja rikkaiden veroja. Metsänluovutusveroa!


    • Kustalerpa

      Vanha totuus lestadiolaispiireissä on aina ollut, että kyllä valehdella saa kunhan ei tanssi eikä katso telkkaria...

      Joten miksipä vakuutuskuorilla veronmaksua välttelevä Partalestakyrpä tekisi jonkin poikkeuksen edes pääministeriksi itsensä juntattuaan..?

      Keskustan velkoja maksamalla ja takaamalla koko partaäijän asemakin lesta-agendojensa toteuttamiseen on tarkoitusperäisesti alunperin hankittu.

      Sittemmin häpeilemättömin lentonäytöksin muodostettiin parlamenttarismia halveeraava sinipiikahallitus, joka toimii lähinnä vain kumileimasimenaan juurikin noita kansakunnan vähäosaisimpia sadistisesti kyykyttäviä lesta-agendoja toteuttaessaan.

      • hekoheko

        Mä sain mummujen ja tollojen äänet!


    • mummeli.maalta

      Mutta on se vaan komee mies.

      • LimanuljaskaSeOn

        Onko mummeli käynyt milloin optikolla? Seuraava linssikoko saattaa olla opaskoira.


    • Lusimaan.pitäis.laittaa

      Sipilä on härski valehtelija ja täysiverinen konna.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      126
      1858
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1153
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      925
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      84
      837
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      799
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      734
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      710
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      681
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      666
    Aihe