Totuus on banaanilaatikoissa

Naurismaa

Ja salaisessa kirjeessä, jossa ei ole allekirjoitusta

15

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimierkki

      Kaik on mänt paitsi banaanilaatikot. Daikoni ja multi jättäneet papparaisen heitteille? Aidanseipäät? Kitutus on ollut aivan kauhijaa yli 23 vuotta. Samoin ehkä witutus.

    • ehtonaLAINEN

      Mitä? Taas kesäkeittoa?

    • Bananapoks

      Onko taas kyse valtiopetoksesta, normaalisti virkamies allekirjoittaa kirjeensä? Mitä salattavaa kirjeessä oli? Miksi hän ei paljasta sisältöä?

    • Piipaapiipaa

      Kauhusta kankeana odotetaan, minkä raskaan päätöksen isä on tehnyt jo ennen määräaikaa.

    • KankiKiukkunen

      Sinusta tuskin saa kankeaa enää kuin kauhusta? Kokemuksesta tiedän, että käskykirous on kauheaa.

    • irjaÅskolinikkii

      Komìa kuva lehmänperseesta.

    • LapinSomali

      En ole kristitty. En ole uskonnollinen. En edes tiedä mikä uskonto on oikea. En kuulu kirkkoon.

      Että te voi laittaa tuomiolle KRISTITTYNÄ kun en ole. Että voi laittaa muillakaan uskonnoilla pakottaa tiettyyn uskontoon ja tuomita. (Muutkin uskonnot minulle tärkeitä ja ne jotka ei usko mihinkään nekin ihmiset on tärkeitä).

      En usko kirouksiin. Enkä usko.

      SUOMESSA ON SUOMEN LAKI. EU LAIT. (USKONVAPAUS).

      #uskonvapaus.fi
      #pakkouskonto.fi
      #tasaarvo.fi
      #yhdenvertaisuus.fi
      #syrjinta.fi
      #digijasote
      #kognitiivisetjutskat

      Jos minut tuomitaan niin tuomitaan Suomen/EU lakien mukaan.

      Jos joku tulee pakko tuputtamaan kristinuskoa se on rikos jos ei uskota sanaa EI.

      • löttälänpoika

        Ei voi välttyä vaikkuelmalta että kuulut samaan köörrin oikeustaistelijoiden ja tuppikauppakaverien kanssa. Totistusaineisto oli aiemmin kyllä päin seiniä ei panaanilootissa.


      • LapinSomali

        Pyydän anteeksi kirjoitustani. Olen erehtyväinen. Epäonnistuin, kadun paljon ja viimeiset kuukaudet ovat olleet raskaita.

        Viime yön valvoin ja tutkin sisintäni. Sain rauhaa tutkia itseäni pidempään kerralla kuin kuukausiin ja vakaumustani. Olen minä uskossa edelleenkin ei vaan ole ollut rauhaa sitä ilmaista. Minun ulosantini ja mitä tarkoitan paineessa on surkeaa. En osaa kun paineessa, töksäytän ja teen typeryyksiä kuin olisi jokin oire. En aina ole ollut tälläinen. Vaikutan hankalalta, olenkin kun en saa sitä tilaa prosessoida mitä tarvitsisin.

        Viime yönä sain prosessoitua ajattelua ilman että menen "oikosulkuun", en avaa enempää kuin että nöyrä anteeksi pyyntöni.

        Anteeksi.


      • LapinSomali
        LapinSomali kirjoitti:

        Pyydän anteeksi kirjoitustani. Olen erehtyväinen. Epäonnistuin, kadun paljon ja viimeiset kuukaudet ovat olleet raskaita.

        Viime yön valvoin ja tutkin sisintäni. Sain rauhaa tutkia itseäni pidempään kerralla kuin kuukausiin ja vakaumustani. Olen minä uskossa edelleenkin ei vaan ole ollut rauhaa sitä ilmaista. Minun ulosantini ja mitä tarkoitan paineessa on surkeaa. En osaa kun paineessa, töksäytän ja teen typeryyksiä kuin olisi jokin oire. En aina ole ollut tälläinen. Vaikutan hankalalta, olenkin kun en saa sitä tilaa prosessoida mitä tarvitsisin.

        Viime yönä sain prosessoitua ajattelua ilman että menen "oikosulkuun", en avaa enempää kuin että nöyrä anteeksi pyyntöni.

        Anteeksi.

        Olin oireiluni alla ja asiaan vaikutti lukemattomia asioita. Valvonut liikaa. En edelleenkään tiedä mikä uskonto on oikea. Olen hengellisesti niin rikki että en voi sanoa että kristitty olisi oikea uskontoni. Olen ateisti. En saa uskoani pysymään en sitten millään. Vaikka kuinka yritän uskoa ja uskoa. Havaitsen että uskontoni ei voi olla silloin kristitty. Se voisi olla mikä tahansa muukin uskonto. Minua ei voi laittaa kristittynä tuomiolle vaan minut pitää tuomita Suomen lakien mukaan. Ateistina.

        Olen todella pahoillani olen yrittänyt monesti lähiaikoina saada voimaa uskoa mutta epäonnistuin jälleen. En avaa enempää. En yritä uudestaan enään etten loukkaisi ketään. En halua apua uskon asioissa enkä halua että minulle nyt pakotetaan uskontoja ja en halua että minua koitetaan käännyttää. Tämä kristillinen tieni on katki eikä se ole sitä samaa kuin tieni alussa. Olin viime vuonna ateisti tähänaikaan ja muutenkin tunnen ettei vakaumukseeni olisi saanut puuttua ulkopuolelta. Tätä sotkua ei olisi silloin. Miksi minua edes arvostellaan kun muutkin ihmiset vaihtelevat uskontoja ja vakaumustaan. Ei olla mielestäni yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia.

        Kuin minua yritetettäisiin pakkokäännyttää kieltäydyn. En ole kristitty.

        Olen ateisti. Piste. Kiitos.

        Suomessa on Suomen lait ja niitä pitää noudattaa. Lain rikkojat pitää saada vastuuseen.

        En voi avata enempää mutta pyydän anteeksi. Ihmisillä on vapaus valita uskonto Suomessa (uskonvapaus).

        Jos olisin kuka muu tahansa Suomalainen ei tälläisellä olisi väliä että ihminen pohtii uskontoja ja vaihtaa vakaumustaan. Olen päättänyt olla uskomatta. Tutkin muita uskontoja jo eikä minua voi pakkouskontona laittaa kristityksi.

        Tästä viime kirjoituksesta alle 10h. Perun sen kirjoituksen. Tämä on vakaumukseni. Olen ateisti. Suomen lakien alla.

        Näkeehän sen jo kaikki ettei uskonto pysy minussa enään. En saa sitä pysymään. Silloin en ole aito kristitty. Aidossa uskossa. Rakastan silti kristittyjä ja muiden uskontojen edustajia. Tässä taas jälleen tapahtui se että minulla ei ole tilaa ajatella riittävästi. Jos käännyn vielä se ei ole minun tahtoni.

        Pyrin silti elämään loppuelämäni kunnolla ja käyttäytyä kunnolla eikä siihen tarvi olla kristitty välttämättä että on kunnollinen ihminen. Voi olla jokin muu yleisistä uskonnoista tai jopa ateisti. Rakastaa voi silti. Rakastan silti kristittyjä ja muitakin uskonnon edustajia. Rakastan myös ateisteja. Suomen laki on se mitä pitää noudattaa. Piste. Kiitos. Pahoitteluni.

        Syyttelijöille en ole ainoa joka pohtii kuolemaa ja lukee tutkii eri uskontoja. En ole ainoa joka käyttäytyy näin. En ole ainoa joka vaihtaa uskontoja. Jos yritän uskoa ja en usko jotain niin en minä voi itselleni mitään. En ole ainoa joka on kristitty joka eroaa kirkosta. "Palvelun kautta on eronnut 638927 henkilöä. Eilen erosi 60.".

        Eroan juuri itsekin. "Erohakemuksesi on lähetetty" En usko niin en usko. Kuin nämä 60 muuta eilen, syytelläänkö niitä samallain kun eroavat.

        Jos joku kaverini eroaa kirkosta ja on ateisti sitten ei se muuta suhtautumista tähän henkilöön. En karta tai kohtele eriarvoisesti vaan yhdenvertaisesti. Myös toisinpäin sama.

        Tämä yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja syrjintä ovat pyörineet mielessäni kauan ja olen edelleen sitä mieltä että oli uskonto(myös ateismi tai agnostikko ateismi), ihonväri, seksuaalisuus tai vaikka sukupuoli mikä tahansa on ihminen yhtä tärkeä kunhan käyttäytyy asiallisesti. Tämä uskonto asia riitelee mielessäni ja vedoten tähänkin minun täytyy olla vakaumukseltani ateisti. Sisäiset ristiriitani.

        Olen myös rankasti vastaan että pakotetaan uskontoja oli se mikä tahansa kenellekään jos ei toinen halua. Se vie henkilön sellaisiin ongelmiin mitä en voi avata koska aihe on niin arka enkä halua loukata ketään. Pyrin hyvään.

        Kiitän jos joku jaksoi lukea vuodatukseni. Ollaan kaikki yhdenvertaisia oli uskonto, sukupuoli, ihonväri tai seksuaalisuus mikä tahansa. Toivottavasti se että elän ateistina ei ketään loukkaa. En halua riidellä uskonto asioista. Se on niin henkilökohtaista ettei sitä ole soveliasta halventaa tai pilkata.


    • jormamikäjorma

      Yli 23 v oikeutappelua ja vain 11 laatikkoa todistusaineita?

    • ahneellakinonloppunsa

      no mutta helekatti! onko lapinsomali syönyt kaikki ykstoista laatikkoa bananeja?

    • naapurikaupungista

      piruako veuhkaatta ainut kalajokinen joka tehnyt oikeasti jotain ja oikeasti Hän on oikeassa.

    • hörönurkkinen

      Oikeasti tehnyt jotakin ja oikeassa? Ja kertoo olevansa leipäjonosssa. pikkuisen häpeilevin mielin.

      • EiMullaMuuta

        Kyllä kannattaa jonottaa, saa uuden älypuhelimen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe