Huutokaupat.com Vastuunkantajana

MVäisänen

Asiakas vinkkasi tänne saitille keskustellessamme muista Huutokaupat.com:in ilmoittajista keskustellessamme, tekstit aika järisyttävää luettavaa ja voin varmana väittää että pääsääntöisesti paikkansapitämättömiä.

1. Huutokaupat.comissa on satoja aktviivi-ilmoittajaa ja näin suureen joukkoon mahtuu aina muutama epärehellinenkin toimija, se ei ole palvelun tuottajan vika.

2. Se että olet itse huutanut jonkun tuotteen mielestäsi ylihintaan, ei sekään ole palvelun tuottajan vika?

3. Tietääkseni Huutokaupat.com vastaa varsin laadukkaasti reklamaatioihin ja on maksanut jopa epärehellisen myyjän olemattoman tavaran myynnin huutajille aiheutuneita kuluja ja huutomaksuja omasta pussistaan.

4. Huutokaupat.com on lähdössä oman ilmoituksensa mukaisesti kaupan kolmanneksi osapuoleksi syksystä, mikä varmistaa että sen että huutaja "asiakas" saa aina kuluttajasuojalain mukaista palvelua huutaessaan jotakin uutta tuotetta. eli ts. Huutokaupat.com lähtee takuumieheksi mahdollisiin reklamaatioihin ja riitatilanteisiin= maksumies, jos esim tuotetta toimittanut/ myynyt firma kerkeää tehdä konkurssin yms. (tai tavaraa ei olemassakaan)

5. Huutokaupat.comissa on 15 asiakaspalvelijaa teitä huutajia varten, ja oman tiedotteensa mukaisesti palkkaavat vielä 15 lisää, koska ovat ottamassa vielä suuremman vastuun ilmoitettavista tuotteista/ ilmoittajista.

Mielestäni tuo loanheitto mitä tällä palstalla harrastetaan on turhaa, Huutokaupat.com on rehti toimija ja on ihan matemaattista faktaa, että tuohon ilmoittajamäärään mahtuu sitä huonompaakin ainesta mukaan.

Mutta otettakoon huomioon myös se, asiakkaissakin on ammattivalittajia, senkaltaisille ihmisille mikään ei ole hyvin ja vaikka tuotteessa ja kohdekuvauksessa ei olisi mitään mainittavaa virhettä, niin aina pitää valittaa pelkästä valittamisen ilosta.

Eivät ilmoittajatkaan täällä valita asiakkaista jotka jättävät huutonsa maksamatta tai varastavat muutakin tavaraa mennessään omia huutoja noutaessaan, Kukaan ilmoittaja ei lähtisi sellaisen typerään leikkiin, missä asiakasta haukuttaisiin ihan hänen omalla nimellään tämänkaltaisella keskustelupalstalla.

Tmi/ nimi yrittäjät ovat vastuussa omalla henkilökohtaisella omaisuudellaan kaikesta liiketoiminnastaan, missä teidän rajanne kulkee? oletteko vastuussa puhumisistanne ja silkasta valehtelusta tällä palstalla mihinkään??

22

3227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kolmaskerta

      Kerrankin asiallista keskustelua! Täysin samaa mieltä

    • kolmaskerta

      Tarkoitin asiallinen avaus! Jos tosiaan ilmoittajatkin rupeaisivat asiakkaan nimellä täällä kertomaan satuja, niin jo olis aika nopeasti käräjillä. Melkein joka kymmenes huuto jää maksamatta ja aivan turha yrittää periä mitään kuluja pois, vaikka kauppapaikan huutoehdoissa näin mainitaankin.

    • jyystö

      Hyvä teksti! Eipä ole huutokauppacomin vika tosiaan mikään yllämaintuista seikoista. Asiallinen teksti.

    • Hhartikainen

      Sitten samalla sitä kuluttajasuojaa vaaliessa kannattaisi muistaa, että kuluttajakaupassa kaikki hinnat tulee ilmoittaa veroineen, eikä harhauttaa asiakasta pienellä präntillä, jossa kerrotaan hintaan lisättävän arvonlisäveroa myöhemmin.

      Huutokaupat.com siis ilmoittaa usean yrityksen myymässä tuotteessa vain arvonlisäverottoman hinnan, vaikka kuluttaja kaupassa tulee aina ilmoittaa hinta veroineen. (Ns. Lopullinen hinta)

      • öloiuygtde

        "kuluttajakaupassa kaikki hinnat tulee ilmoittaa veroineen" Huutokauppa ei ole normaalia kuluttajakauppaa idiootti!!!! Osta Hartikainen vehkees kaupasta, älä huutokaupasta.


      • EteläpeltoE

        Kyllä pitää olla sokee tai viinasta sekaisin jos ei alvi mainintaa huomaa, sehä näkyy jo kun oot hyväksymäs omaa tarjoustasi. Nii Haaardikaine, älä oo aivoinva ;)))


    • JuteX

      Huutokaupat.com voisi nyt alkuun tehdä toimivan, läpinäkyvän palautejärjestelmän sekä myyjille että ostajille. Ja läpinäkyvyyden, mikä nimimerkki on huutanut mitäkin.

      Suurin ja ehdottomasti isoin ongelma huutokaupat.comilla on hintojen vedättäminen myyjän toimesta.

      Toinen iso ongelma on uuden kiinanroskan myynti aivan älyttömällä ylihinnalla jolloin mahdollisten järkevien ilmotusten löytäminen on vaikeampaa. Tälle uudelle kiinanroskalle pitäisi saada joku filtteröintimahdollisuus.

      Mainitsemiani taustoja vasten, käytän palvelua todella harvoin. Kiinanroskat saa ebaystä murto-osahinnalla ja muut kiinnostavat löytyy tori/huutonet.

    • Comihuutocomi

      Kyllä tuo on ihan huijaus pulju koko huutokaupat.comi. Kaveri osti sieltä auton ja sai purkaa kaupan ku siinä paloi airbag valo. Minä ostin myös auton sieltä ja siinähän oli kansi vika ja vaihdelaatikko vika. Normaalia huutokaupan mielestä. Kaverin tapauksessa airbag valo ei ollut normaalia.

    • löysätpois

      Komppaan edellistä. Huutokauppacomin myyjien omien koheiden hinnanvedätys omilla huudoilla pitäisi saada kitkettyä pois, tämä on usein liiankin läpinäkyvää kun sama vehje (useimmiten auto) tulee uudestaan samalle myyjälle aina vain uudelleen myytäväksi, vaikka kohteessa lukee hyväksytty/ myydään eniten tarjoavalle.

      Toinen mikä pistää tosiaan tunteet kuumenemaan on nämä "konttikauppiaat" Ts. Isokyröläiset yms. jotka myyvät ala-arvoista kiinan tavaraa, ilman takuuta ja useimmiten vielä viallista/ vaarallista elektroniikkaa, mistä nyt julkisuudessa on kovasti jauhettu. Nytkin taas koitetaan hämätä huutajaa ja esim Famoran, alias konekeltto, alias west tools, alias jne. vaihtelee aputoiminimillä myyjäksi eri firmaa,mutta osoitteet johtavat aina saman tien varteen.. Ja tätä harrastavat muutkin kiinakauppiaat.

      Filtteri olisi tosiaan kiva juttu, varsinkin jos sillä voisi suodattaa tiettyjen ilmoittajien ilmoitukset pois kokonaan, ei tarvisi sieltä kiinankrääsän seasta yrittää löytää "oikeata" huudetavaa, nyt menee liikaa aikaa löytää se myyjä mikä toimii pelisääntöjen mukaan, ei huuda omaa kohdetta, myy eniten tarjoavalle ja takaa sen käyttäjäkokeuksen, mitä huutokaupat.com yrittää vaalia (meidän huutajien kustannuksella) toki siinä onnistumatta.

      • EliasGoo

        Jep. Surullista, että ulosoton/kuntien ym periaatteessa kiinnostavat ilmoitukset hukkuvat kiinanpaskaan ja ylihintaiseen. Joskus muinoin huutokaupat.com oli ihan kiinnostava. Nyt pitäisi ulosoton / kuntien ym keksiä äkkiä joku toinen kauppapaikka. Huutokaupat.com on pelkkää kiinaskeidaa, jota tosiaan voi ostaa murto-osa-hinnalla ebaystä.


    • savunakuttaja

      En ole ammattivalittaja. Mutta kävi näin.

      Ostin ajoneuvon em comista ilmoituksen perusteella. En odottanut mitään huippupirssiä, savuttaa ja nakuttaa, mutta muuten jotain kosmeettista. Tarkistin em pirssin tilan edelliselä omistaja. Piti olla siirtokuntoinen.


      No kaupat tehtiin, ja mentiin hakemaan. Rekisteröin ja laitoin liikenteeseen, koska katsastus oli voimassa eikä mitään erikoista ollut näkyvissä.
      Kuitenkin, nähtyämme pirssin, se vaikutti romulta. Lähti kuitenkin käyntiin ja todellakin savutti, mutta ei nakuttanut juuri lainkaan. Tosin savua tuli niin pakoputkesta ja varsinkin moottorin puolelta. Öljyä valui pakosarjan puolelta. Palovaara oli ilmeinen.

      Kaikkea sitä on tullut nähtyä, mutta tämä nyt oli paras kaikista. Em jutusta huolimatta olisi kelvannut, mutta kuka olisi uskaltanut lähteä liikenteeseen tuollaisella vehkeellä.
      Kaupan jälkeen myyjä kertoi, että parasta olisi hakea trailerilla. Olisihan sen voinut kertoa ilmoituksessakin?
      Nyt koin tulleeni huijatuksi. Tästä huolimatta kokosin itseni ja tarjosin autoa takaisin myyjälle. Hänen mukaa kaupan peruttaminen tulisi kalliiksi ja lopuksi hän tarjosi takaisin myymistä. Se onnistui ja tappioni oli noin 60% kauppahinnasta.

      Nyt heräsi kysymys, että voiko tuolla sivustolla ilmoittajiin luottaa lainkaan enää. Aikaisemmista kaupoista on kyllä positiivinen kuva vastuullisista ilmoittajista.

      • järkevämpi_kuinsinä

        Huutokauppaan laitetaan juuri ne halvat autot ja kaikki vialliset mitä kuluttajat ovat vaihdossa tuoneet... Käykää idiootit tarkastamassa tai jättäkää huutamatta. Luuletteko oikeesti, että isot autoliikkeet jaksavat tehdä teknisiä tarkastuksia parin satasen paska-autoille. Joku järki!!


    • ettämiten

      No kattopas vaikka Kamuksin ilmoituksia, niin ei niissä ole mitään epäselvyyksiä. Kaikki on kerrottu rehellisesti. Ja siihen voi luottaa.
      Mutta kun ilmoituksessa lukee esim. savutta kylmänä, ja jarruja pitää pumpata, niin näissä ei kerrota selviä liikennekelpoisuuteen vaikuttavia vikoja. Esim. alipainetehostetuissa jarruissa moottori voi olla aivan loppu.
      No niin tai näin, mutta kannatta olla tosi varovainen ilmoituksien suhteen.
      Ja onko huutokauppa com lainkaan nettikauppa? Ja jos ei, niin ei sieltä voi ostaa mitään, koska huutokaupassa pitäisi olla paikanpäällä. Ja tämähän nyt on aivan mahdoton juttu.
      Ainakin muissa nettikaupoissa on voinut palauttaa viallisen ta soveltumattoman tuotteen takaisin kauppiaalle.

      • kernaastihuudan

        Huutokauppa on huutokauppa, Jos jotain takuuta ja muuta palautusoikeutta tarvitset, niin osta tavarasi/ autosi/ koneesi jostain muualta, maksa "apteekin hinta" ja varmasti kaikki edellämainitut seikat käyvät toteen.

        Huutokaupassa voi tehdä hankintoja huomattavasti edullisemmin, kunhan vain vaivautuu ottamaan asioista selvää. Ei ole suuri kynnys lähteä esim koeajolle autolla jota suunnittelee huutavansa, tai edes soittaa auton myyjälle jos kauempana ja kysyä suoraan mieltä vaivaavat kysymykset.

        Itse olen tehnyt huutokaupat.com palvelussa vain mielestäni hyviä kauppoja ja ole tyytyväinen


    • Kannattaa lukea tarkkaan myyntiehdot monissa on toimituskulut 25€ alv hinnan päälle. Osakkeissa yms ei ole alv:tä.

      • jyynönen

        Ihme osakekauppias.. Mee muualle markkinoimaan.


    • perikatouhkaa

      En ostaisi käytettyä autoa huutokaupasta ikään, totta helvetissä siellä myydään vain romuja jotka ei ole suoralla kaupalla menny eteenpäin. Idiootti pitää olla jos senkaltaisesta mediasta autoa itselleen hankkii. Työkalut yms on ok. Mutta kyllä autoa en ostaisi

    • rahaasäästöön

      Jos osaa jotain pientä edes autolle tehdä, niin suosittelen huutokauppaa. Kamuxit, Sakat ym isot autoliikkeet myyvät ilman lähtöhintaa kaikki halvemmat vaihtoautonsa korkeimman tarjouksen tehneelle. Harvemmin autoilla voittoa tekee, mutta näissä voi tehdä... Kerran ostin Accordin 1200 eurolla, korjasin 200-300 eurolla oma työ (noin 2h) ja myin pois 2800e. Köyhälle hyvä voitto.

      • zddsfg

        Lähetä tarkempia tietoja niin lähetän verottajalla tiedot..


    • enostaisi

      Ei näemmä paljoa valvota mitä myydään ja mitä kerrotaan , mukamas kaikki oleellinen , hyvin usein puuttuvat ajoneuvoista ajomäärä , rek.nro. tai vuosimalli tms. , jos ne eivät ole oleellisia tietoja niin mikä sitten , valvonta on kyllä ala-arvoista.

    • Huutaja.com

      Huutokaupat.com on myynnissä paljon Latviasta, Romaniasta, Puolasta olevia 2000-luvun erikoisautoja joissa ei useasti ole mitään huoltohistoriaa. Myydään vähän ajettuna vaikka voivat olla useasta eri kolariautoista kasattuja pommeja. Kannattaa vähän varoa.

      Huutokaupat.com ilmoitukseen pitäisi kyllä lisätä kohta pakollisena kolarointitaustasta (onko myyjällä tieto tästä)

    • Anonyymi

      Kannattaa tehdä ilmoitus kuluttajasuojalautakuntaan jos kaupassa epäselvyyksiä,huutokaupat comia koskee samat lait kun muutakin kauppaa,jos epärehellisyyksiä/epäselvyyksiä on niin joutuvat ottamaan tavaran (palautusoikeus on kuten muussakin kaupassa ) takaisi ja jopa korvaamaan ostajan kuluja ja kun näitä ilmoituksia tulee tarpeeksi niin viranomainen taatusti tutkii ko. myyjän toimet tarkemminkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe