Tuleeko tänä syksynä mustikkaa?

make..vann1

Onko havaintoja, millaiset ovat mustikan satonäkymät. Mustikahan on tunnetusti terveellinen marja ja sen erinomaisia terveysvaikutuksia on todetuu tutkimusten kautta. Ja mikähän on ollut kuivuuden merkitys satonäkymiin. Siellä, missä viimevuonna oli hyvin mustikkaa, kannattaa aloitaa satonäkymien tutkimisen viimevuoden mustikkapaikoilta.

33

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pökiö

      Hyvin näyttäis tulevan ja melkein kypsiä jo.
      Meilläkin yksi sininen jo koivun juurella.
      Pitää raivata pakastimessa tilaa!

      • make..vann1

        Näytti jotkut mustikat jo sinertävän, kun rantaan kävelin. On lähes vielä karttia ja sinertäviä mustikoita. Hitto!, että oli paljon hyttysiä. Pakastin pitäis tyhjentää viimevuotisista mustioista. Nyt vaan pitää syödä jokapäivä vanhoista mustioista tehtyä soppaa. Ja jukurttiin voi vielä laittaa pakasteesta mustikoita. Eikä pidä unohtaa mustikkapiirakkaa.


      • Hillastushulluus

        Ainahan marjastuksesta voi puhua. Mustikasta en tiedä. Hillaa viime vuotista heikommin.


    • RiittääJo

      "make..van 31.7.2016 18:28 No, joo vaikka marjoista. Ei sittenkään. Marjat eivät ketään kiinosta. Marjoista en avausta, keskustelujujen suhteen tee. Mutta kunhan keskustellaan, mutta EI marjoista."

      AVAUS - Puolukka aika on alkamassa. make...vaan 22.9.2015 23:09

      AVAUS - Parasaika aloittaa puolukanpoiminta. make...vaan 3.10.2015 20:11

      AVAUS - Karpalo? Soiden ja lampien mystinen marja. make...vaan 31.10.2015 21:44

      AVAUS - Tuleeko hyvin puolukkaa Kärsämäen metsiin. make..van 15.8.2016 23:33

      AVAUS - Tuleeko hyvä mustikka sato. make...vaan

      AVAUS - Poimitko mustikat noukkimalla vai poimurilla?make...vaan

      AVAUS - Etkö arvosta mustikkaa? make...vaan

      AVAUS - Mistähän sitä vattuja make..van make..van 7.8.2016 17:37

      AVAUS - Kotimaiset mansikat ovat parasta. make...vaan

      AVAUS - Nyt on karpaloiden aika. make...vaan

      AVAUS - Parasaika aloittaa puolukanpoiminta. make...vaan

      AVAUS - Miltä syksyn marjasato näyttää? make..van

      AVAUS - Miltä marjasato näyttää? make..van 6.8.2016 21:25

      AVAUS - Nyt pääsöö puolukkaan, ei kohta! make..van 18.8.2016 19:51

      AVAUS - Osataanko puolukkaa hyödyntää Pyhäjärvellä? make..van 24.8.2016 22:49

      AVAUS - Puolukoilla voi tienata verottomasti make..van 27.8.2016 21:10

      AVAUS - Puolukka? Syksyn marja ja ajankohtainen? make..van 10.9.2016 23:04

      AVAUS - Syksynsato? Hyvä vai huono? make..van 21.9.2016 20:41

      AVAUS - Joko olette etsineet marjapaikat valmiiksi make..van 20.5.2017 8:02

      AVAUS - Kotimaiset vai ruotsalaiset mansikat? make..van 5.7.2017 18:31

      AVAUS - Mustikka on tutkittu terveyspommi! make..van 14.8.2017 0:48

      AVAUS - Mitä luonnonantimia keräsit? makke..van 8.10.2017 22:10

      AVAUS - Onko syksynsato jo kerätty? makke..van 21.10.2017 20:14

      AVAUS - Tuleeko tänä syksynä mustikkaa? make..vann1 9.7.2018 19:01

      make..van 14.7.2017 16:49
      Oho! minun avaukseni marjoista. Onko niitä tosiaan noin paljon? Kieltämättä en sitä kiistä. Mutta jokunen päivä sanoin, että en tee enää avauksenavausta marjoista. Enkä tee. Tietysti voin kommentoida joihinkin marjoihin liittyviin kommentteihin, mutta avausta en marjoista tee. Kyllä minullekkin tuo määrä avauksia marjoista riittää. Että sillälailla. "

      • make..vann1

        Voi ei! Pitikö nyt jonkun tuon tänne laittaa, ne on vanhoja juttuja, itsekkin olin ne jo unohtanut. Unohdetaan ne vanhat jutut, eikös vain.


    • Exmarjamies

      Ei kannata mennä metsään marjaan,sillä paljon on karhuja ja susia liikkeellä ja nähty.

      • kilipukki

        Ei ne karhut ja sudet ole ennenkään estäneet metsään menoa vaikka känny olikin tyhjänny akkunsa jo autolla mennessä, hyvä ettei lentänyt harakoille koko kapine.
        Marjasangot täynnä tultiin koiran kanssa takas autolle.


      • Tursake

        Aivan ja yks' villisika makasi kuolleena tuossa Porvoosta tulevan moottoritien vieressä. Oli jo aika pöhöttönyt. Ei tullut lisukeruokaa siitä turvonneesta pötköstä, joten jäi mustikoiden varaan koko eväs.


      • makefan

        Ajoitko sinä öljytietä Sköldvikistä Keravalle?Tv:Rane ja Keravan kollit


      • Alkupalat-asfaltilla

        Ehen! Ajoin suoraan kirkomäeltä kohti Hesaa. Maha täynnä hyvää ruokaa. Putin on kohta pihassa. Auto tuli jo. Trump ei vielä. Lakaisevat pulun paskoja Kauppatorilta kolera-altaaseen. Torilla näkyy olevan Puu-ukon kelloja ja lapin poroa taljoja. Ei tule vilu vieraille. Muikkukukkoa, lanttukukkoa ja onpa tuota Putinin omaa olttaki jo kaupan. Kyllä on mahtavat eväät arvovieraille. Kaikki kaivonkannet on putsattu. Viimeyönkin asfalttiukot möykkäsi, kello kuuteen. Voi hel******, että rahaa palaa. Ei oo kuulkaa kuoppia Helsingin teissä. Ottakaapa mallia, miten tiestö hoidetaan.


    • Hillastushulluus

      Kyllä ne karhut ja sudet lähtee karkuun. Kyytkin jopa. Viime kesänä niitä näkyikin useasti.

      • make..vann1

        Hillaa tulee heikosti. Pienellä suolla pari hillankarttia. Tosi huonosti, viimevuoteen verrattuna. Karhuja ja susia on. On tosiasia. Pitää kulkea äänekkäästi metsässä, ettei niihin petoeläimiin törmää. Olen nähnyt täytetyn suden luontomuseossa. On se karmeen näköinen petoeläin, jos vastaan tulee. Iso koirakin on heiveröisen näköinen suteen verrattuna. Jos susi vastaan tulee, pitää äkkiä kiivetä puuhun, niin voi pelastautua. Täytetyllä sudella oli lihaksikas olemus, ne raajat käpälät. pää, hampaat. Pelottava olemus. Toivottavasti karhut ja sudet pötkivät pakoon. Kyytkin lähtevät karkuun, ei niitä tarvitse pelätä, kun katsoo eteensä kun kävelee.


      • Apuatulee

        Perskele, montako näit ja moniko ehti peräpuolesta purasta. Tuon villisian raadon niille ruoaksi, niin ehdit kunnolla kiivetä puuhun.


      • make..vann1
        Apuatulee kirjoitti:

        Perskele, montako näit ja moniko ehti peräpuolesta purasta. Tuon villisian raadon niille ruoaksi, niin ehdit kunnolla kiivetä puuhun.

        Villisiasta puheenollen, joka raatona tiellä makaa, koskee myös muita eläimiä, jotka tienposkessa lojuvat. Niitä ei pidä syödä. Voivat olla sairaita eläimiä. Ties, mitä tauteja kantavat. Joku oli aikanaan ajannut rusakon päälle autolla ja ottanut sen talteen valmistaakseen siitä ruokaa, kun tuoreeltaan autojenrenkaiden ruhjomaksi jäi.

        Niin ei pidä tehdä. Mitään autonalle jäänyttä eläintä ei pidä ottaa. Voivat olla sairaita eläimiä. Jos sellaista syö voi saada minkätahansa taudin.


      • Kokousalkaa

        Totta kai me sen söimme. Luut on tuossa Sibeliuspuiston vieressä. Tyyni merenpinta "hilkkuu" silmissä, ei vielä muu. Arkadianmäeltä saimme samppakaljat, palan painikkeeksi. Manskulla ja Bulevardilla kulkeminen teki vähän tiukkaa. Kuuma oli kuin helv...niitä kaivonkannen liimaajia joka paikassa. Muuten maassa vielä rauha. Miten lie siellä pohjanperukoilla? Putinin takinlieve jo näkyvissä, liekö Kremlin rekvisiittaa. Jatkakaa eloanne vielä rauhaisassa olossanne. Mustikat kypsyy sopivasti. Älkää viekö niitä kaikkia, kukaties tulemme takaisin!


      • pysyaineissa
        make..vann1 kirjoitti:

        Villisiasta puheenollen, joka raatona tiellä makaa, koskee myös muita eläimiä, jotka tienposkessa lojuvat. Niitä ei pidä syödä. Voivat olla sairaita eläimiä. Ties, mitä tauteja kantavat. Joku oli aikanaan ajannut rusakon päälle autolla ja ottanut sen talteen valmistaakseen siitä ruokaa, kun tuoreeltaan autojenrenkaiden ruhjomaksi jäi.

        Niin ei pidä tehdä. Mitään autonalle jäänyttä eläintä ei pidä ottaa. Voivat olla sairaita eläimiä. Jos sellaista syö voi saada minkätahansa taudin.

        Pysytään kuitenkin asiassa, keskustelun avaukseen liittyvässä aiheessa, marjoista ei villisioista. Ei sittenkään. Marjat eivät ketään kiinosta. Marjoista en avausta, keskustelujujen suhteen tee. Mutta kunhan keskustellaan, mutta EI marjoista.

        Tiedoksi keskustelunavaajalle. Avaus ei ketään kiinosta. Samaa hölynpolyä.

        Keskustelun avaus on liian pitkä, ei sitä jaksa lukea, tuskin kukaan. Kappalejakokin on unohdettu avauksessa. Yhteenpötköön kirjoitettu teksti on tylsää ja väsyttävää luettavaa. Kirjoituksessa pitäisi olla kappalejako ja kussakin päälause ja asioita selventäviä sivulauseita. Koskien keskustelunavausta. Ota opiksesi; minun neuvoni!

        Typeristä typerin keskustelunavaus. Ei kannata vastata keskustelunavaukseen, eikä ottaa osaa keskustelunaiheeseen. Avaksesi on liian pikä ja epäselkoinen, vailla perusteluita. Ei tommosta avausta kukaan lue. Tyhjänpäiväistä sanahelinää, sanoisinko paskaa.

        Sairas tämäkin keskustelunavaus, keskustelunavaajalta. Avauksesta ei voi odottaa mitään järkeviä kommentteja. Keskustlunavajaa kuvittelee, että samanlaiset avaukset, vai avauksenotsikoitamuuttamalla kiinostaisi ketään kommentoimaan. Samaa höpinää, löpinää, vain avauksen otsikko muuttuu. Tommoseen saman jauhantaan en viitsisi vastata. Koska niissä ei ole mitään asiaa, muuta kuin sanahelinää, eli höpö, löpö, hummatihei,heissuluvei, älämölöä, puutaheinää, heikunkeikun, sitä ja tätä ja se sitä ja se tätä, siis samantoista, vain keskustelunavauksen otsikoita muuttamalla. Ihmisten mollaamista."

        olet pihalla kuin lumiukko, todella unohdettu. Maitopurkissakin on päivämäärä, milloin se vanhentuu, samoin on sun juttejesi kanssa, jos se on samojen vanhojenviestien toistoa. Toistat saamaa. Uudistu.

        Typeristä typerin keskustelunavaus. Ei kannata vastata keskustelunavaukseen, eikä ottaa osaa keskustelunaiheeseen

        Sinun kommenttisi ovat samantoistoa. Mikä sinä olet sanomaan, omastasi ja muidenpuolesta avauksista, jotka eivät ketään kiinostaisi. Mikä sinä olet ketään tuomitsemaan vastenmieliseksikirjoittajaksi.

        Joutava keskustelunavaus. Kuvitteleeko keskustelunavaaja, että näitä samoja toistoja joku lukis. Minä en lue, kun tunnistan tämän henkilön kirjoitukset, kommentit ja avaukset. Samanlaista jauhantaa Raskasta luettavaa ja älyttömän pitkiä keskustelunavauksia Ja vieläpä mollaamista.

        Mutta, pitääkö sitä niin monta kommenttia kerralla laittaa, kun on mulla muutakin tekemistä. Voi..vitt..ja minunko pitäisi tässä vielä uudistua? Miten on muidenlaita samoja aiheita jauhavat, vain otsikoita muuttamalla? Siinä olisi uudistumisenpaikka. Voi, vit...Minäkö pihalla, kuin lumiukko.? Ja muuta ette osaakkaan, kuin minua haukkua. Muutaman kommenttini takia revitte pelihousunne. Älkää leikkikö jeesus...ta.

        mistä piti keskustella, minulta unohtu. On niin monta rautaa tulessa, kun pitäis kommentoida vähän joka palstalla. En sammu, yritän olla hereillä, jos teiltä hyviä kommentteja löytyy. Kippistä vaan makelta, van. Olen se make...van, TROLLI vaihdoin välillä nimmaria, keskustelunavauksiin liittyen. Syyn varmaan tiedättekin, kun sama nimmari on liikaa esillä, niin ongelmia siitä tulee.

        Otn pari paukkua mutta hittaakse.


      • make..vann1
        pysyaineissa kirjoitti:

        Pysytään kuitenkin asiassa, keskustelun avaukseen liittyvässä aiheessa, marjoista ei villisioista. Ei sittenkään. Marjat eivät ketään kiinosta. Marjoista en avausta, keskustelujujen suhteen tee. Mutta kunhan keskustellaan, mutta EI marjoista.

        Tiedoksi keskustelunavaajalle. Avaus ei ketään kiinosta. Samaa hölynpolyä.

        Keskustelun avaus on liian pitkä, ei sitä jaksa lukea, tuskin kukaan. Kappalejakokin on unohdettu avauksessa. Yhteenpötköön kirjoitettu teksti on tylsää ja väsyttävää luettavaa. Kirjoituksessa pitäisi olla kappalejako ja kussakin päälause ja asioita selventäviä sivulauseita. Koskien keskustelunavausta. Ota opiksesi; minun neuvoni!

        Typeristä typerin keskustelunavaus. Ei kannata vastata keskustelunavaukseen, eikä ottaa osaa keskustelunaiheeseen. Avaksesi on liian pikä ja epäselkoinen, vailla perusteluita. Ei tommosta avausta kukaan lue. Tyhjänpäiväistä sanahelinää, sanoisinko paskaa.

        Sairas tämäkin keskustelunavaus, keskustelunavaajalta. Avauksesta ei voi odottaa mitään järkeviä kommentteja. Keskustlunavajaa kuvittelee, että samanlaiset avaukset, vai avauksenotsikoitamuuttamalla kiinostaisi ketään kommentoimaan. Samaa höpinää, löpinää, vain avauksen otsikko muuttuu. Tommoseen saman jauhantaan en viitsisi vastata. Koska niissä ei ole mitään asiaa, muuta kuin sanahelinää, eli höpö, löpö, hummatihei,heissuluvei, älämölöä, puutaheinää, heikunkeikun, sitä ja tätä ja se sitä ja se tätä, siis samantoista, vain keskustelunavauksen otsikoita muuttamalla. Ihmisten mollaamista."

        olet pihalla kuin lumiukko, todella unohdettu. Maitopurkissakin on päivämäärä, milloin se vanhentuu, samoin on sun juttejesi kanssa, jos se on samojen vanhojenviestien toistoa. Toistat saamaa. Uudistu.

        Typeristä typerin keskustelunavaus. Ei kannata vastata keskustelunavaukseen, eikä ottaa osaa keskustelunaiheeseen

        Sinun kommenttisi ovat samantoistoa. Mikä sinä olet sanomaan, omastasi ja muidenpuolesta avauksista, jotka eivät ketään kiinostaisi. Mikä sinä olet ketään tuomitsemaan vastenmieliseksikirjoittajaksi.

        Joutava keskustelunavaus. Kuvitteleeko keskustelunavaaja, että näitä samoja toistoja joku lukis. Minä en lue, kun tunnistan tämän henkilön kirjoitukset, kommentit ja avaukset. Samanlaista jauhantaa Raskasta luettavaa ja älyttömän pitkiä keskustelunavauksia Ja vieläpä mollaamista.

        Mutta, pitääkö sitä niin monta kommenttia kerralla laittaa, kun on mulla muutakin tekemistä. Voi..vitt..ja minunko pitäisi tässä vielä uudistua? Miten on muidenlaita samoja aiheita jauhavat, vain otsikoita muuttamalla? Siinä olisi uudistumisenpaikka. Voi, vit...Minäkö pihalla, kuin lumiukko.? Ja muuta ette osaakkaan, kuin minua haukkua. Muutaman kommenttini takia revitte pelihousunne. Älkää leikkikö jeesus...ta.

        mistä piti keskustella, minulta unohtu. On niin monta rautaa tulessa, kun pitäis kommentoida vähän joka palstalla. En sammu, yritän olla hereillä, jos teiltä hyviä kommentteja löytyy. Kippistä vaan makelta, van. Olen se make...van, TROLLI vaihdoin välillä nimmaria, keskustelunavauksiin liittyen. Syyn varmaan tiedättekin, kun sama nimmari on liikaa esillä, niin ongelmia siitä tulee.

        Otn pari paukkua mutta hittaakse.

        Pitikö sun nyt laittaa nuita minun vanhoja kommentteja, ei ne ketään kiinosta. Eikö sinulla ole jotain muuta jutunaihetta. Tosi tylsää nuo vanhat jutut.. Otin parit, kun on perjantai. Ei haittaa.

        Mustikkaa tulee paikallisesti, ei joka paikkaan.


      • Korkkikiinni..vaan
        make..vann1 kirjoitti:

        Pitikö sun nyt laittaa nuita minun vanhoja kommentteja, ei ne ketään kiinosta. Eikö sinulla ole jotain muuta jutunaihetta. Tosi tylsää nuo vanhat jutut.. Otin parit, kun on perjantai. Ei haittaa.

        Mustikkaa tulee paikallisesti, ei joka paikkaan.

        Siinäpä se kun jauhat vuodesta toiseen kymmenien avauksin voimin marjoista ("vanhoja kommentteja, ei ne ketään kiinnosta").

        Ps. Nyt on kesä ei syksy. Paha pakkomielle marjoista ja syksyllä kun on marjastusaika kirjoitat TAAS avauksia marjoista.


    • Laukkanenjasyksysaa

      En ole tiennytkään, että nyt on jo tänä syksy. Kaverin sarjaan kuuluu myös valkoinen rusakko. ÄO? Makehan tosin käyttää lyhennettä ÄÖ. Onkohan lyhenne ääliöstä... vaan?

      • make..vann1

        Voi ei! Pitääkö nyt noita vanhoja juttuja jonkun tänne sotkia ja nuita rusakoita. En käytä mitään lyhenteitä, kuten ÄÖ. Eivätkä nuo pöljät kommentit mitenkään liity tähän keskustelunavaukseen.

        Mustikasta nyt oli kyse ei muusta. Avauksenaiheessa pitää pysyä! Tajusitteko? Joutava höpinä pitää jo lopettaa.


      • rastas
        make..vann1 kirjoitti:

        Voi ei! Pitääkö nyt noita vanhoja juttuja jonkun tänne sotkia ja nuita rusakoita. En käytä mitään lyhenteitä, kuten ÄÖ. Eivätkä nuo pöljät kommentit mitenkään liity tähän keskustelunavaukseen.

        Mustikasta nyt oli kyse ei muusta. Avauksenaiheessa pitää pysyä! Tajusitteko? Joutava höpinä pitää jo lopettaa.

        Kovasti on mustikoita ja kypsiä kun räkätit oli niitä syöny ja paskannu kiikun.
        Ei muuta kuin että metsään vaan!


    • tuhnu-tiina

      Mulla pääsi tuhnu.

      • Apuavaivaan

        ...ethän syönyt villisikaa....makevan mustikat auttaa vaivaan....


      • make..van1
        Apuavaivaan kirjoitti:

        ...ethän syönyt villisikaa....makevan mustikat auttaa vaivaan....

        Sanonpa vaan, että mustiika on terveyspommi, jota arvostetaan suomen rajojenulkopuolella Japania myöten. Kaupaksi menisi, jos marjan, siis mustikanpoimijoille siitä maksettaisiin kunnon hinta. Marjanostajat eivät saa mustikkaa, jos kuvittelevat maksavansa mustikanpoimijoille alle kaksi euroa litralta. Kannatta poimia yksityisille, saa paremman hinnan 4-5 euroo myytäviltä mustikoilta, joissa ei ole roskia.


      • Eitalkootyötämarjoilla

        Oikein! Grynderit riistää marjanpoimijoita. Käyttäkäämme vain omiksi tarpeiksi ja vähän naapurille myytäväksi. Ei ilmaiseki jobbareille, muistakaamme.


      • make..vann1
        Eitalkootyötämarjoilla kirjoitti:

        Oikein! Grynderit riistää marjanpoimijoita. Käyttäkäämme vain omiksi tarpeiksi ja vähän naapurille myytäväksi. Ei ilmaiseki jobbareille, muistakaamme.

        Joo, mä myyn naapureille marjoja, jos niitä tulee. Maksavat mitä pyydän. Aika halvalla, ei voi torihintoihin verrata. Ostajia löytyy, kun halvalla saa hyvää. Torihinat on joskus kalliit


      • Muumaa
        make..vann1 kirjoitti:

        Joo, mä myyn naapureille marjoja, jos niitä tulee. Maksavat mitä pyydän. Aika halvalla, ei voi torihintoihin verrata. Ostajia löytyy, kun halvalla saa hyvää. Torihinat on joskus kalliit

        Mieleistään saa kun itse poimii, maksaa vain auton kulut kun kauempaa kaivosalueelta hakee.
        Käsin kun kerää niin ei tule joutavaa moskaa mukaan.
        Skål ta mig fan !


    • TyhjätÄmpärit

      Hillaa löytyy paikoin, mutta seassa paljon pientä ja huonoa. Hillakuoriainen? Toisin paikoin saa vaan kävellä turhaan. Sääsket ja paarmat kenkkuilee.

      • make..vann1

        Kuivuus ja hallayöt ovat vieneet hillat soilta. Joku onnekas voi löytää hillaa, jos hillakuoriainen ei ole tehnyt tuhojaan. Sääskistä ja paarmoista ei ole haittaa, kun käyttää Offia, hyttyskarkotetta.


    • lakkapuolukkamustikka

      Jollottelijaälykääpiöllä pitänyt näköjään jo aamusta kiirettä.

      • make..vann1

        En ole jollottelija, joka niitä jollotusavauksia tekee. Aamulla on kiirettä. Pitää aamupäivällä ne aamuaskareet tehdä, ennen iltapäivällä saapuvia helteitä. Sais jo loppua nämä helteet.


      • Joutilas..vann
        make..vann1 kirjoitti:

        En ole jollottelija, joka niitä jollotusavauksia tekee. Aamulla on kiirettä. Pitää aamupäivällä ne aamuaskareet tehdä, ennen iltapäivällä saapuvia helteitä. Sais jo loppua nämä helteet.

        Ihan sama onko helle vai 30 astetta pakkasta netissä sinä istut aamusta iltaan


      • TumppuJussi
        Joutilas..vann kirjoitti:

        Ihan sama onko helle vai 30 astetta pakkasta netissä sinä istut aamusta iltaan

        Aamuaskareet? Paskamakissa istut ja ...jollottelet siinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe