Momondon lentohinnat huijausta

Minttu54

Yritin varata Momondon kautta suoraa lentoa Alanyaan. Ilmoitti hinnaksi 323 euroa. Kun olin jo syöttänyt luottokorttini numerot ja täyttänyt muut tiedot hinta muuttuikin 390 euroon, ilman lisäpalveluja. Lähetin Momondolle viestiä asiasta mutta sain vain mitään sanomattoman vastauksen että lentojen hinnat voivat vaihdella nopeastikin. Kuitenkin tämä sama hinta 323 euroa näkyi vielä momondon sivuilla muutaman päivän. Peruutin takaisinpäin enkä varannut lentoa. Eli Momondon ilmoittamiin hintoihin ei voi ollenkaan luottaa.

6

4281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäjärkee

      Momondohan on pelkkä hakukone. Etkö huomannut minkä yhtiön sivulla olet? Sinänsä tolkuttoman kalliita lentoja ja miksi ihmeessä noin, ellei ole jo valmiina yöpaikkaa joka tosin olisi pitänyt katsoa samaan aikaan.

      • Anonyymi

        Yleensä kannatta ostaa liput ulkomaanmatkoillo 2 - 5 kk ennen matkan alkua ja tiistai on yleensä keskimääräisesti halvin päivä matkustaa. Ite ainakin tuolla https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd sivustolla valinnu eka kuukauden ja siitä jonku päivän. Sit vertaillu mikä on halvin päivä lentää. Jos varaat useammalle henkilölle kerralla niin kannattaa aluksi koittaa hakea lentoja vain yhdelle henkilölle ja kattoo eroaako hinta.


    • Minttu554

      Tietysti oli hotelli varattuna ennen kuin varasin lennon. Mutta eihän lennon hinta voi muuttua sen jälkeen kun olen tehnyt valinnan lennosta ja olen sitä jo varaamassa!

    • moomondo

      Momondon sivulla on se pylväikkö mutta se melko vaikeaselkoinen ja hinnat pomppivat jos yrittää hakea halvinta lentoa,hakukoneet toimivat paremmin kun hakee hotellia

    • kannattaaa

      Varasin myös lennot Momondon kautta, tosin en Alanyaan Valitsin vaihtoehdoista AirnGo. Finnairin lennot ja hinta oli se mikä pitikin. Vähän jännitti lukemieni arvioiden perusteella, mikä tuo juttu on..kaikki tähän asti hyvin, sain lentoliput ja tarkistin vielä Finnairin sivuilta onko lennot oikeasti varattu, niin sielläkin näkyi tiedot oikein.

    • Anonyymi

      Varasin Momondon kautta lennot Aasiaan. Valitsin lentohintoihin lisän, joka mahdollistaa lentojen perumisen tai muutokset lentoaikatauluihin. Kun yritin muuttaa lentoja, nettiin Momondolta tulleelta lastminute.com osiolla, on se suljettu, enkä pääse muuttamaan lentoni aikataulua. Maksoin siis ihan turhasta. Tulee mieleen, että koko peruutus mahdollisuus on pelkkää rahastusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe