Ketkä niuhot valittaa Telebaarista?

Reiska65

Mitä tuo muita häiritsee? Omassa rauhassaan porukka siellä pusikossa istuu, itse siivoavat roskat pois eikä mitään järjestyshäiriöitäkään ole ollut. Tuo on hienoa yhteisöllisyyttä ja ehkäisee ihmisten syrjäytymistä sekä vähentää yksinäisyyttä. Antakaa ihmisten olla rauhassa tuolla aikaansa viettämässä.

20

1346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToinenReiska

      Joka kaupunginosaan pitäisi rakentaa tuollainen aikuisten leikkipuisto, eikä tuollainen tulisi edes kalliiksi, pusikkoon pari penkkiä ja kaivonrengas nuotiopaikaksi. Parempi sitä kaljaa on porukalla ottaa kuin yksin kotona kalsarikännejä.

      • Poika.on.sitoutunut

        Lindström ei tuota hyväksy. Ei tule mitään voittoa tuosta Sipilälle.


    • pummit.piiloon

      Veroja maksetaan ja tehdään töitä jotta ihmiset saavat palveluita ja itse saa omaisuutta. Jos näin ei ole valmis tekemään, voi istua kotona ryyppäämässä eikä häiritä muita.

    • CharlieChaplin

      Siellä kuullemma sivistyneesti siemaillaan "hieman" olutta ja vietetään seuraelämää. Puhutaan kulttuurista ja trivial pursuitia pelataan joka päivä. Siellä ei ole ahneutta ja kavereista pidetään huolta. on parempi että ovat pois kaupan edestä. ja yksi asia se ei ole mikään baari ! voisi kirjoittaa jutun myös ahneista ja itarista porvareista joita kouvolassa riittää joilla ei ole edes ketään oikeaa kaveria. Voi kauheeta kun ihmiset haluavat seurustella ja kyllähän niistä olusista verokin maksetaan ja ruokaa ostetaan salest. ps.voisiko joku sponsoroida sinne kylpytynnyrin ja solariumin, niin saisi lisää tunnelmaa TeleTappiin = ) ps.Chaplinille Terkkuja :P

      https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/2bd3bcc4-cc78-482e-9a9e-7721163a6bb4

    • monetimutsaanutpaaris

      sohvia ulkona. hyvin ne siellä maatuu

    • lkjhgf

      Nuo samat ihmiset jotka kovaan ääneen vaativat keskustassa istuvia puliukkoja poistettavaksi julkiselta paikalta, vaativat nyt, että metsässä aikaansa viettävät puliukot on poistettava metsästä koska se häiritsee heidän mielenterveyttään. Teletappibaarin puliukot eivät möykänneet ikinä taikka aiheuttaneet muutakaan häiriötä. Kyseessä on ainoastaan paremman väen tapa pahoittaa mieltänsä jokaisesta asiasta. Vaikka puliukot menisivät autiomaahan niin joku parempi paviaani pahoittaisi siitäkin mielensä kaukoputkella katsoessaan.

    • ViihdyttyOn

      Se porukka siellä ei todellakaan ole mitään puliukkoja. Löytyy monen alan ammattilaista, joka tykkää vaan tavata ihmisiä!

      • KaikkiHetiSisälle

        Porukkaan mahtuu kaikkia, ja kuten sanoit niin paljon käy ihan turisemassa. Joillain pullo tai tölkki kädessä ja se nyt tässä on se ongelma. Samaa kun näkee (nähty) "Ritun" Manskin ja tuon kuuluisan suihkusysteemin lähellä niin sen sanotaan elävöittävän "keskustaa", tuovan näkyvyyttä ja Eurooppalaista elämää Manskin kuihtuneeseen ilmapiiriin.


      • sama.levy..päällä

        miksi käyt muiden kaupunkien palstoilla jauhamassa turhaa paskaasi vajakki


    • DonL
    • Isäeskolanmäestä

      Valittajina on alueen asukkaat. Lopen kyllästyneitä alituisesti mulkkuaan heiluttelevien örisijöiden touhuista. Lapset ja nuoriso näkee koulun ja iltapäiväkerhon vuoksi aika läheltä alkoholistien elämää. Juoppoleirissä asioivat ovat käyneet ohikulkijoiden kimppuun ja ahdistelleet "juoksuttaneet nuorisoa". Myös minun poikani kertoi kavereiden joutuneen sanaharkkaan ensin kaupan kulmalla, kun ei tupakkaa herunut ja tupakat käsistä riistäessä toiselta, olivat huutojen saattelemana leirissä tapelleet. sitte sitä valehdellaan lehdissä ja puhutaan paskaa, kuinka "meistä ei kukaan". Kohta varmaan kiellätte, ettei juo kukaan. Kesäaikaan lapset ja nuoriso käyvät kaupalla ostamassa jäätelöä ja näkevät tätä touhua. Samaan aikaan kaljaa roudataan kaupasta kaupan takapihalle käytännössä. Alkoholilainsäädännön mukaan Sale kaupan pitäs saada toiminnastaan sakko. Heitä myyjiä on ohjeistettu Avin toimesta. Kaupan henkilökunta ei saisi myydä epäiltäessä alkoholin välitystä tai, jos ei ole varmasti tiedossa ettei näin tapahdu. Se tarkoittaa sitä, että jos kaveri ostaa casen, niin siitä ei juopuneelle saa antaa edes kaverille tölkkiä ilmaseksi. Alkoholin väärinkäyttäjälle ei saa myydä eikä luovuttaa alkoholia kaupasta. Eikä saa myydä eikä luovuttaa edelleenkään kavereilleen. Alueella on jo yksi yritys, jossa on luvat alkoholin myynnille. Menette sinne juomaan ja jos tuntuu liian kalliilta eikä olevaraa, niin sitte ei ole tarkotuskaan juoda humaltuakseen kotona, havubaarissa tai missään muuallakaan. Pitäähän normaali eläminen ja asuminen kyetä hoitamaan ilman lääkäriä ja velkaantumista?

    • extyöntekijä

      Poliisi aikasemmin puhui paskaa yleisen järjestyksen nimissä tapahtuvasta turvallisuuden valvonnasta... nyt kun sitäkään ei ole niin ihmiset potevat turvattomuutta ja alueella on väkivallan uhka lisääntynyt. Niin kauan kun tuota baaria ei poisteta, on uhkana eskaloituminen hankalampiin käytöshäiriöihin. Kokoajan puhutaan, kuinka siellä on vertaistukea jne. todellisuushan alkoholistien kohdalla on se, että alkoholismia puolustellaan loppuun asti. Kaikki puolustelevat väitteet muusta toiminnasta ovat tekosyitä, eikä mitään muuta. Baari nimellä tuo paikka tunnetaan ja laitonhan se onkin.

      Itse olen työskennellyt sosiaalitoimistossakin Helsingissä ja nähnyt samantyyppistä toimintaa. Nykyisen työni puolesta en voi kirjoittaa mitään aiheesta viranomaistatuksella, mutta kaupungin olisi järkevää poistattaa tämmönen leiri pikaisesti ja poliisilta saada virka-apua tiedotuksenkin suhteen, että kaikki ymmärtävät miksi tämä tilanne pitää saada rauhoitettua. En ymmärrä miksi tämä on saanut jatkua vuodesta toiseen.

      • extyöntekijä

      • Kertokaa
        extyöntekijä kirjoitti:

        https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/7674d9ef-e8fb-4ac7-90fe-1439f8aebc05

        Kerrottakoon vielä lisäksi... minä olen myös yksi "valittajista". Jos en nyt ihan ammattini puolesta, niin olen informoinut asiasta kaupungille. Jos nyt sitten kuitenkin kunnioitettaisiin ihan ammattinsa osaavia henkilöitä, näitä asioita vartenhan on vuosia opiskeltu.

        "Jos nyt sitten kuitenkin kunnioitettaisiin ihan ammattinsa osaavia henkilöitä, näitä asioita vartenhan on vuosia opiskeltu"

        Tuosta tuli mieleen. Että paikallisesti löytyy laborantin koulutuksen saanut joka on omasta mielestään pätevä Suomen hallituksessa työministeriksi. Että se ammattitaidosta. Työministerin aikaan saannokset kertoo hyvin paljon miten ja millä ammattitaidolla asioista päätetään. Itse en oikeaasti tiedä paljon tuosta telebaarista ja mitä oikeaa haittaa siitä on kennellekin, mutta jos on suuri oikea haitta niin sitten kai jotain tehtävä.

        Mikä haitta ja keille siitä oikeasti on? Kene pihoilla he ovat?


      • extyöntekijä

        Itse olen saanut yliopistotasoisen koulutuksen tiedekunnassa Helsingissä omaan sosiaalialaani.

        Ministerinä voi olla kuka vain ja kuka vain sinne Eduskuntaan voi äänestää vaikka ei ole koulutustakaan. Etkö itse ymmärrä eroa? Ei ole mitään vertailukelvollista asiaa, paitsi kyllä itsekin ihmettelen miten noin epäpätevää voi kukaan suositella ministeriksi. Ministerinä olisi pitänyt 100000 suomalaista juoppoa laittaa kuriin ja kohdistaa niihin kurinpidollisia työllistymistoimia aivan ensimmäiseksi. Eihän juopoilla muuttunut mikään. Ainoastaan ne joutui kiirastulen alle, jotka jo muutenkin olivat aktiivisia ja työllistyviä. Heitä rangaistiin suotta toimilla, jotka eivät johda mihinkään. Yritykset eivät kerkeä 500000 työttömän kirjeitä lukemaan.

        Tietääkseni alue kuuluu kaupungille kaavoitettuna puistoalueena, jonne erilaisten rakennelmien pystyttäminen vaatisi luvan edes. Tämmösen baarin rakentaminen on laitonta. Entäs jos alueen yrittäjä ois laittanu oman baarinsa puistoalueelle ilman lupia, kauanko olisi saanut olla? Kyse on ihan samasta asiasta, ei kellään voi olla oikeutta tämmöseen mikä on erilaisin luvin säädeltyä ja säädöksin sidottua toimintaa.

        Alueen yrittäjän taloudellinen etu olisi turvattava näillä toimilla. Alkoholin tarjoilua kun ei kaupan väkikään vahdi ettei se mene alkoholilain mukaisen väärinkäyttäjän kurkusta alas. Tämmönen yhteisöllisen humalan varmistaminen on rikos "jos kaveri ei saa niin toinen hakee". Tämä on myös yhteiskunnallisesti merkittävä haitta. Monen alkoholistin elämä on vain pahentunut "vertaistuesta" . Monien vuokrat ja laskut voi olla maksamatta, kun aivan jokainen euro palaa juomiseen. Ei se tuo valtiolle mitään hyötyä muutenkaan ihmisestä, alkoholiverolla ei kateta haittojen kulua. Valtio on määrännyt lait, säädökset ja kaikki liiketoimintaa myöden "kuinka paljon saa alkoholilla myrkyttää ihmistä ja missä menee haitan raja".

        Lisäksi lapset kärsivät ja nuoret oirehtivat. Siellä on ollut tappeluita kuulemma ja monia muitakin asioita tapahtunut. Kyllä tuosta on selvä merkittävä haitta koko touhusta. Se on sitä samaa kun Helsingissäkin oli aikanaan. Jos ei mitään tehdä, loputon putki on päällä kokoajan ja yhteiskunta maksaa sen kaikessa muodossaan. Sairaalatkaan, eikä lääkärit ole ilmaisia kuin juopolle.


    • jax

      Onko sekolanmäen Monni tän alueen presidentti?

    • paskaajatpois

      Juopot polttivat tänään sohvakalustonsa, joivat kaljaa ja sotkivat koko alueensa.

    • köyhä85

      Se ei ole mikään baari ja toiseksi köyhien elämä on viety todella tiukille.

      • tyhmäkö

        Ei niin tiukille, että pystyisi muuta kuin ryyppäämään. Juomat pois vain ja työmarkkinoille töitä hakemaan niin ei ole köyhä.


    • Raimo.T

      Joko Teletappibaari suljettu tältä kesältä? Harmi kun en ehtinyt koko kesän aikana tuonne fillaroimaan iloista sakkia jututtamaan. Hieno paikka, juuri tälläistä yhteisöllisyyttä suomalainen lähiö kaipaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe