Yhdessä vai peräjälkeen?

vuorotellen

Ryhmäseksi ei ole kaikkien mieleen, vaikkei olisikaan moraalisia esteitä. Seksi tyydyttämisenä ilman kiintymystäkin, vaatii keskittymistä. Ei ole helppo keskittyä ryhmässä oikein mitenkään. Siksi kaikki eivät siitä pidä.

Sen sijaan peräjälkeinen seksi on monille mieluisempaa. Jos kotihipoissa on epätasainen määrä tyttöjä ja poikia, on kohtuullista, että tytöt antavat useammallekin miehille yksi kerallaan tai miehet nussivat useampia tyttöjä yksi kerrallaan. Se takaa kaikille seksiä, eikä estä keskittymästä. Näin usein tehdään, vaikka sukupuolijakauma olisi tasainenkin. Kukaan ei saa jäädä ilman, jos seksiä harrastetaan.

Monia ei kuitenkaan haittaa, jos ollaan samassa huoneessa tai toiset katselevat.

41

3735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      On tärkeää sopia yhteisistä pelisäännöistä ja käydä läpi jokaisen osallistujan toiveet ennen kuin varsinainen tapahtuma alkaa.

      Ehkäisyksi suosittelen kondomin ja hormonaalisen ehkäisyn yhdistelmää. Ryhmäseksissä bakteerien ja tautien leviämisen riskit ovat suuremmat. Tapahtumapaikalle onkin hyvä tuoda runsaasti kondomeja tarjolle.

      • Tekijä....mies

        Toi on tosi kun vesi


      • Anonyymi

        En suosittele ryhmäsessioihin ehkäisyvälineitä. Jos tarkoitus on oikeasti nauttia ja saada pallit räjäyttävä orgasmi, niin silloin mennään au naturel. Outoa tauteja pelkäävää sakkia, mitä te oikein pelkäätte? Taudit lähtee antibiooteilla. Miksi pilata todella upea kokemus haisevilla kortsuilla ja muilla vempeleillä?


    • Benn

      Kyllä vaihtelun vuoksi joskus voi ottaa samaa naista useampi mies yhtaikaa tai sitten joskus kiertää useampaa naista saman illan aikana jos on mistä valita:)

    • Me ollaa kahta kertaa lukuunottamatta oltu kaikki kerralla vaimoni ja 1 tai 2 "vieraampaa" miestä. Kerran piti olla 2 naista ja 5 miestä silloin vaimoni antoi kaikille vuorotellen. Toinen kerta oli kun kolmaspyörä jännitti niin pajon ettei saanut pantua vaimoani kun olin paikalla joten jätin vaimon panemaan häntä yksin. Sen jälkeen onnistuttiin myös yhtä aikaa.

    • Hyvinkäyp

      Mikäs siinä. Ryhmää voi toteuttaa monella muotoa. Tärkeää vain, että kaikki tykkäävät eikä kukaan jännitä.

    • Miksei voi nauttia muista miehistä?
      Oma mies haluaa muita miehiä minulle eikä se tunnu itsestäkään pahalta.
      Nautin todella monen miehen kanssa panemisesta sekä yhtä aikaa että peräkkäin.

      • 63v

        Kiinnostais 18v jätkä jollain tapaa. Ekaa kertaa...


      • Anonyymi

        50v. vaimoni nussii mun peppua sauvalla samalla kun nussin hänen parasta kaveriaan riemua sitten vaihdetaan elvytyksen jälkeen


    • Neljänkimppaakin

      Meillä käy vuorotellen sovittuina aikoina kolme miestä kanssani nussimassa vaimoani! Yleensä yksi minun kanssani, mutta vaimo haluaa joskus meidät kaikki neljä paneskelemaan. Ollaan kaikki yht'aikaa läsnä, yksi panee ja me muut runkkaillaan ja imutellaan toisiamme... Aivan mahtavaa! Kun on vain yksi vieras ukm minun kanssani panoilla, niin toinen antaa usein suuhun vaimolle samalla kun toinen nussii! Monenlaisia variaatioita harrastetaan ja Ihanaa on!
      Niin, minä käyn vuorollani näitten ukkomiehien vaimoilla, miehensä kanssa iloittelemassa :!!

    • Vellumies

      Kerran olin bileissä. Missä oli mukana juuri eronnut nainen. Hän halusi saada kunnolla ja eikun meni yhteen huoneeseen ja kaikki miehet kävi panemassa häntä vuoronperään.
      Kun koko rinki oli hoitanut homman, pyysi vielä lisää ja osa kävi laskemassa toisen lastin sisään. Sanoi saaneensa kerrankin kunnolla.
      Muut mukana olleet naiset kiihottuivat niin, että heitäkin täytyi panna, ottivat kuitenkin vain yhtä. Varsinaisia pariskuntia ei joukossa ollut, joten mitään mustasukkaisuusdraamoja ei syntynyt.

      • Anonyymi

        jos nainen haluu se hälle suotakoon


    • toivotosimies

      Juttuja lukiessa kalu kovoo ja paisuu suuremmaks. Himokkaat naiset tuelvat saamaan mitä haluvat,eli kunnon kyydit lämpimine lasteineen

    • herrano9

      Peräjälkeen tietysti, mikä on sen parempaa kun paras kaveri tulee hymyillen sen luokse ja sinun vuorosi. Ei tarvita turhia sanoja kaikki tietää mikä on homman nimi.

      • Siinä-kunnon-menoa

        Eikä mitään. Yks perseeseen, yks vittuun ja kolmas suuhun.


      • Joo, tämä on hienoa


    • Jos tytöt loppuu, minäkin olen käytettävissä ;)
      Jos pojat joppuu, olen silloinkin käytettävissä.

      • Anonyymi

        antajalla aina onni


    • Kerrankokeillut

      Peräjälkeen on ihan kiva vaihtoehto. Menee se niinkin.

    • 22L

      Peräjälkeen on hyvä, noi kaikkiin reikiin jutut kuuluu pornofilmeihin. Ja olen siis aito nainen.

      • Anonyymi

        Meillä on kimppaseksiä mutta myös roolileikkinä ollaan vuorotellen kaksistaan toisten odottaessaan vuoroa toisessa huoneessa.


      • Anonyymi

        kun vaimolle ehdotin tokas kokeile itte siitä asti suhteemme enemmän tai vähemmän bi


    • L35

      On se L22 niinkin. Mutta ei sitä kimpassakaan tarvi kaikkiin reikiin ottaa. Mutta kuva, kun oma mies hieroo tissejä, kun vieras panee.
      Välillä otan miehet vuorotellen ja on se intensiivisempää niin.

    • 47N

      Peräjälkeen tai sitten vuorotellen on parasta. Siihen pystyy paremmin keskittymään. Katselijat ei mua haittaa, mutta järjestys pitää olla.

      • Anonyymi

        meillä vaimo komensi mut imemään seuraavan kovaks mukavaa hommaa


    • Anonyymi

      Ei mekään oltu puhuttu ryhmäseksistä vaimon kanssa, eräissä vähän nuorempien juhlissa meno kiihtyi tanssit oli jo seisallaan hierontaa vaimo sanoi joko lähdetään sanoin katsotaan kun on mahdollisuus, yksi tumma tyttö antoi vapaasti hieroa tissejään kun poika oli takana ja tanssivat, poika hieroi pillua reilusti hameenpäältä ja kohta menivät huoneeseen. Vaimo kuiskas se antaa pillua noin vaan sanoin tanssitaan pidin vaimoa lähellä tunsin että lantio hieroo kuiskasin käännyt hätäänty kun käänsin hieroin rintoja kalu oli pitkällä lahkeessa vaimo hieroin pyllyllään kuiskas on tämä hullua.
      Eteen tuli nuori poika alkoi hieromaan rintoja vaimo nosti kädet eteen vedin ne sivulle ja kuiskasin antaa pojan hieroa pojan käsi meni hameen alle vaimo peräänty mutta kalu oli vastassa tunsin että vaimo vapisi halusta näytin pojalle vie kamariin.
      Vaimo katseli taakseen ja ovi sulkeutu, alkoi kuulua tuttua ääntelyä, toisen kamarin ovi avautu katsoin ovelta tumma tyttö oli alasti kyljellään meni eteen ja laskin housut tyttö hymyili ja tarttui kiinni laskeuduin päälle tyttö oli tiukka kuskas se poika ei osannut sinulla on ihana viereisestä kamarista kuului ääniä sanoin panevat vaimoa, kietoi jalat kiva saan sinua sanoi olet toinen vanhempi mies joka panee halusi päälle silloin alkoi pylly liikkua ulisi koko ajan ja laukesi kun laskin sisään.
      Noustiin ja laitettiin vaatteet otettiin juomaa tyttö vinkkasi tule.
      Katsoin kun vaimo imi kalua ja toinen pani takaa kaksi poikaa odotti sanoin ollaan yksin lähdetään. Kotona sain nuorta kunnolla kiinteät tisut oli erilaiset loppu yöstä nukahdettiin heräsin kun vaimo puisteli menin olohuoneeseen vaimo halasi sanoi oli ensin pakko antaa sitten halusin antaa, onko tyttö hyvä mene panemaan katselen salaa men mene, sain tytön hereille alkoi heti kiivas nuolenta ja imeminen olin poikittain sängyllä että vaimo näkee hyvin kun tyttö ratsasti ei kestänyt pitkään kun kijui ja laskin taas sisään. Makoiltiin ja vaimo toi juomaa hymyili tarvitte juomaa meni tytön viereen kaatoi sänkyyn ja imutti rintoja sanoi hyvät rinnat tyttö nautti laskeuduin nuolemaan spermaa tuli syklinä suuhun ei päästetty tyttöä ennen kuin sai taas, Vaimo käski tytön omemään katsoi vierestä ja välillä suutelivat kun sain orgasmin tulivat viereen nukuttiin aamupäivälle. Tytöstä tuli vaimon kaveri käyvät joskus ulkona, vaimo tulee pantuna takaisin varmaan samat pojat panee

      • Anonyymi

        Varmaankin ihan kiva tarina mutta turhankin sekava...


    • Anonyymi

      Mua kiihottaisi monelle antaminen. ;) Yhtä aikaa tai erikseen. Tahtoisin testata pilluni kyvyn ottaa vastaan monta kullia. Mietin missä se kipuraja menis, voisiko esim. 10 tyypille antaa.. Yksi kokemus mulla on kahden miehen kanssa olemisesta. Silloin oltiin samassa huoneessa, yksi mies imi rintojani ja antoi kielareita sillä välin kun toinen pani. Oltiin niin, että kumpikin nussi mua kerran.

      • Anonyymi

        Olisi ihana olla yksi siitä porukasta joka sut tulee saamaan.
        M41


      • Anonyymi

        Egyptin kuningatar Elisabethin kerrotaan antaneena sadalle sotilaalle pillun pantavaksi.
        Että näin paremmissa piireissä!å


      • Anonyymi

        Minunkin mieheni haluaisi minun olevan mahdollisemman monen miehen kanssa.
        Haluaisi kuulemma tietää monenko miehen kanssa pystyisin olemaan.
        Sekä kuinka monet spermat saisin yhdessä tilaisuudessa.


    • Anonyymi

      Olemme aisuripari ja vaimo tykkää mieluummin peräjälkeen. Hänestä on kiihottavaa saada ensimmäiseksi spermat sisäänsä ja seuraava kokelas saa painaa sitten limaista ja liukasta.

      • Anonyymi

        Sama meillä. Vaimo tykkää saada miehet laukeamaan nopeasti ja saada useampaa kalua. On ihana painaa oma kalu valmiiksi spermaiseen vittuun.


    • Anonyymi

      itse sain naiselta koti-bileissä mutta piti myös tyydyttää mies suulla muutkin halus kokeilla ihana olla mies-huora vaikken maksua ottanutkaan peppu lujilla 7 miestä 3 naista olihan ilta

      • Anonyymi

        Kolmantena useita kertoja pareille, kerran panin vaimoo miehen kanssa yhdessä. Vaimo otti suuhun kyrpääni mies toi kyrvän suuni likelle imaisin suuhuni. Imin jonkun aikaa kunnes molemmat laukesimme minä vaimon ja mies mun suuhun.


    • Anonyymi

      Oletko sinä mielelläsi useiden miesten kanssa?

      Meillä kävi niin kun piti olla 2N ja 6M ja toinen nainen jätti tulematta.
      Olin sitten kuuden miehen kanssa ja meni sähläykseksi niin jaettiin porukka kahteen ja olin kerralla kolmen miehen kanssa ja porukka vaihtui ja kaikki sai seksiä.
      Kuitenkin tykkään eniten kun olen kahden miehen kanssa ja sitten vaihtaisivat ryhmään niin tämä sopisi minulle parhaiten.
      Mieheni onkin järjestelemässä minulle miehiä kahden miehen ryhmiin ja haluaisi minulle 4-5 kahden miehen ryhmään.
      Odotan jopa itse tätä tapahtumaa mielenkiinnolla.
      Rouva 26v

    • Anonyymi

      Ehdottomasti perä jälkeen. Parasta kimpassa on sisään työntyminen ja miehen orgasmi. Minä saan orgasmin yleensä heti, kun kalu on painunut sisääni... tai siis muutaman työnnön sen jälkeen.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 99 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe