halino laina

lainaaja

www.halino.fi onko joku kokeillut?

19

7180

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shuh2h2gwhw

      Pitääkö lainaa jotenkin kokeilla ikään kuin kyseessä olisi nautintoaine tai huume?

    • halensinlaina

      Mulla on sieltä lainaa.. Suht ok, hyvä ettei ole järjestelypalkkiota tai tilinhoitomakdua. Korko 19,2 % jos laina yli 3000. Maksan 99 eur 4000 eur lainasta/kk 5 vuotta. Mutta meinaan maksaa kyllä nopeammin.

      • juijj22u2hh

        Nuo tiedot saisi ennen lainan hyväksymistä vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoistakin. Lainaa ei tarvitse ”kokeilla”.


      • halensinlaina

        Sain nyt laskun halensin lainasta siis 4000 eur ja 5 vuotta. Korko oli enemmän kuin maksuerä, soitin sinne kysyäkseni että miten oikein laskette 19% ei tee tuollaista korkoa. Asiakaspalvelija vaikutti aika pimeälä ja sanoi vain että kun on 5 vuotta ja tasaerä tulee tuollainen summa, ihan kuin maksettaisiin tulevat korot ensin ja vasta lopussa pääoma. Eihän niin voi olla, vaan joka kk maksetaan korko/jäljellä oleva pääoma lyhennys. Harmittaa nyt tuo pitkä maksuaika jos ei ylimäärissä lyhennyksillä ole hyötyä pääoman lyhennyksillä. Täytyy yrittää muuttaa maksuohjelmaa mahdollisen lyhyeksi.


      • hsuwjwwhwhw

        Asikaspalvelija oli aivan oikeassa. Tasaerä tarkoittaa annuiteettia, jolloin korko ja lyhennettävä pääoma yhteensä ovat joka kerta yhtäsuuria: alussa koron osuus lyhennyksestä on isompi. Eli 4000 euron laina viideksi vuodeksi kustantaisi 103,76 euroa joka kuukausi laskurin mukaan. Ensimmäisessä maksuerä korko on 63,33 ja pääoma 40,43. Viimeisessä maksuerässä vastaavat luvut ovat 1,62 ja 102,14


      • wuuunhi873hjs

        Lisäisin vielä, että jos Halens hyväksyy ylimääräiset lyhennykset, tasaerä lainalyhennystapana ei vaikuta koron laskuun mitenkään: samoista prosenteista on kysymys, et häviä etkä voita. Paitsi tietenkin mitä lyhyempi laina-aika ja mitä pienempi velka sen halvemmalla pääset.. Muistaakseni vippifirman ei ole pakko hyväksyä ylimääräisiä lyhennyksia, mutta voit maksaa kuitenkin KOKO lainan ennenaikaisesti pois. Olisi Halensilta kyllä asiakasystävällistä hyväksyä ylimääräiset lyhennyksetkin.


    • halensinlaina

      Juu, mutta kun maksettava summa on paljon suurempi kuin pitäisi olla sen 19,2% mukaan. Itse asiassa seka se lasku jonka sain ja ensi kuu,auden laskun korko vastaa korkoprosenttia 25,5%. Täytyy uudelleen laittaa protestia sinne. Lainan saa onneksi maksaa kuluitta nopeammassa tahdissa

      • wuuunhi873hjs

        Paljonko maksettava summa mielestäsi sitten pitäisi olla ensimmäisessä laskussa? Eikös tasaerälaina tarkoita juuri sitä, että jokainen maksuerä on yhtäsuuri?


      • Halensinlaina

        No tietysti mutta koron suuruudesta protestoin. Jos luottosopimuksessa on tietty korkoprosentti ei siis pitäisi laskea 5% suuremmalla korkoprosenttilla. Mutta ehkä nämä firmat luottavat siihen ettei lainaajat rupea itse laskemaan.


      • wuuunhi873hjs

        Jos niin todella on tapahtunut, se olisi lainasopimuksen vastaista ja laitonta. Mutta minä epäilen, ettet ole osannut laskea 1. lyhennyksen korkoa oikein. Koska et ole lyhentänyt lainaasi vielä ollenkaan, yhden kuukauden koron tulisi olla 19,2 % 4000 eurosta jaettuna 12:lla eli 64 euroa. Paljonko he laskuttavat?


      • jussstussss

        Sinulla on ilmeisesti tasaerä, eli annuiteettilaina. Silloin jokainen lyhennys on kokonaisuudessaan yhtä iso koko lainan maksuajan. Tällöin ensimmäisissä erissä korkojen osuus on isompi, mutta pienenee kun aikaa menee eteenpäin. Idea on, että sitten kun lasketaan kaikkineen, mitä olet korkoja maksanut ja mitä olet lyhentänyt, täyttyy tuo 19,2 % vuotuisen koron ehto. Eli annuiteettilainassa kuuluukin mennä noin.

        Jos haluat lisää tietoa, googlaa: Annuiteetti, tasalyhennys vai kiinteä tasaerä?


      • us8wu3u3u33j

        Epätarkkuutta sinulla oli 2. virkkeessä sanan lyhennys käytössä, kun tarkoitit maksuerää, josta siis vain osa on lyhennystä ja loput korkoa ja muita kuluja, kuten tilinhoitomaksuja.


    • dorkaT

      Ihminen/ihmiset jotka ovat noin pimeitä, että ottavat tuollaisella korolla ja vielä Halinolta lainaa niin vastaus= sitä sait mitä tilasit.

      • ayyquqgquqhq

        Halino on halvimmasta päästä, kun puhutaan vakuudettomiata kulutusluotoista. Täytyy muistaa, että lainasta ei peritä mitään tilinhoito- ja luotonavausmaksuja, joita mm. Nordea perii.


    • Halensinlaina

      Ensimmäisen kk korko oli 113 eur. Minulla oli ennestään lainaa n 16000 eur ja korotin ottamalla uutta lainaa 2200 eur Uusi laina maksettiin tilille kesäkuun alussa ja laskutettiin siitä siis melkein kahden kk korot. Vanhaa lainaa lyhensin normaalisti kesäkuun lopussa. Halino eli TF bank on kyllä edullisemmasta päästä ainakin verrattuna noihin Ferratumeihin ym. Mutta harmittaa kun ne laskevat oudosti eivätkä kerro miten on laskettu.

      • ri4urur8urru4u

        Bank Norwegianin luottokorttilaskussakaan ei ollut sen kummempaa korkoerittelyä. Tyydyin siihen koska suuruusluokka oli odotetun lainen.


    • norskilainaa

      Mulla on kulutuslaina Bank Norwegiasta. Alussa sain lyhennyssuunnitelman jossa joka kuukaudelle oli eritelty korko ja lyhennys. Kummallista jos saman fir an ,uottokortti.askuissa ei ole erittelyä. Bank Norwegian, Komplett laina ja joku kolmas norski voisi olla hyvä vaihtoehto esim Halinolle. Korko on mulla 12 3% ja 5 eur/kk tilanhoitomaksu.

    • Anonyymi

      Halinon ei voi luottaa; lainan saaminen on pärstäkerrtoimesta kiinni? UNO rahoitus suositteli 3 tätä jostain syystä! Ensin tuli myönt. sitten kielteinen kun oli uudelleen tarkastettu minun ja vaimoni eläketulot? Laina ei ollut kuin €2000! Omistusasunto ja eläketulot yht netto 3000€/kk?

      • Anonyymi

        Halinon nimi tarkoittaa juuri sitä että haleja ei jaella ihan kaikille.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe