Toisaalta kun mietin tässä asiaa

mikäarvostusjakunnioitus

Niin mietin olitko se sinä joka kirjoitti tänne kuinka haluaisi jonkun puhuvan sinulle samalla tavalla kuin mitä eräs mies puhui yhdelle naiselle... siihen oli loppuun lisätty muistutus siitä kuinka hän on varattu! En voi muuta sanoa kuin että arvostus tipahtaa nolliin jos se olit sinä. Tällä ei sinällänsä ole kuitenkaan mitään merkitystä sinulle jos asia on näin... en vain olisi uskonut sinusta tuollaista.

Mietin muuten tätä asiaa jo silloin heti alussa kun huomioni kiinnittyi sinuun. Ja kysyin itseltäni moneen otteeseen että oletko sinä oikeasti valmis näkemään tuollai vaivaa että saisit muutaman "korulauseen". Tämmöistä asiaa on muuten vaikea kysyä suoraan.

Toisinsanoen sinulle se siis oli ihan sama mitä toinen joutuu käymään läpi kunhan vain sinulle kirjoitetaan nätisti. Tuo on kyllä aika häijyä toimintaa. Sait minut tuhlaamaan aikaani turhuuteen... mitä kaikkea olisinkaan saanut aikaan jos et olisi tehnyt sitä. Suoraansanottuna olen melkein sitä mieltä että olet velkaa minulle... sillä minulla lamaantui kaikki muu toiminta elämässä täksi ajaksi! En sen tarkemmin erittele tähän mitä kaikkea on jäänyt tekemättä... eikä sillä ole merkitystä. SINULLE AINAKAAN!

Niin ja ennenkuin kukaan tulee tuomitsemaan minua... niin älkää tehkö sitä tietämättä tarinaa. Kyllä! Minä tavallaan ansaitsen tämän jos olen itse mennyt höpisemään nätisti jollekkin josta en ole niin kiinnostunut... mutta tähän liittyy jotain mitä en nyt tässä mainitse!

Tänne tuli myöhemmin muutama kirjoitus siitä kuinka hän olisi ehkä jopa valmis vaihtamaan miestä... jos nekin olivat sinun kirjoittamia ja jos tässä lähdetään mielikuvitusleikkiin niin että olisikin asiat menneet jo keväällä toisin. Ja oltaisiin tapailtu kesällä... ja sitten olisit möläyttänyt että olisit ollut varattu silloin kun alettiin tapailemaan... niin... noh... osaako joku jo arvata? Aivan... olisi meidän tiemme päättynyt siihen. Koska itse en vain arvosta sellaista! Se on juttu niin että sitä ollaan sinkkuja ennemmin kuin ollaan sellaisen kanssa suhteessa josta ei ole varma. Ja jos ollaan suhteessa mihin ollaan tyytyväisiä ja törmätään johonkin johon alkaa tuntemaan vetoa ja näkee ns. "parempana" niin ei sitä vaan lähdetä siihen. Juttelu on kyllä sallittua ja niinpoispäin jos noin käy. Mutta se pitää painavasti itselleen myös perustella jos alkaa ajattelemaan vaihtamista.

11

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikäarvostusjakunnioitus

      Toisaalta taas sitten... jos asia on niin ettet olekkaan varattu ja nuo eivät olleet sinun kirjoittamia mistä aloituksessa höpisin. Ja jos se viimekertainen juttu mitä kerroit johtuu vain ja ainoastaan tästä ajasta mikä on mennyt... nii ei voi muuta sanoa kuin että mä vaan tykkään susta yhä enemmän. Enkä voi muuta tehdä kuin harmitella asiaa... olisin niin valmis tekemään ihan mitä vaan sinun vuoksesi ja toivoa että loukkaantuminen muuttuisi vastavuoroisuudeksi.

      • apjatkaa

        Lisään vielä tuohon edelliseen. Jos asia on niin että tämä johtui vain ajasta ja olisitkin ollut kiinnostunut etkä ole varattu. Niin toivoisin että ottaisit selvää tarinastani ennenkuin teet viimeisen päätöksen. Saattaa olla että yllättyisit... saattaa olla että et.

        Kunhan vain pohdin turhia asioita näin aamuntunneilla.


    • Wittumitäpaskaa

      Oikea mieshän tekeekin aina niin että tuomitsee pelkkien oletusten perusteella ja anonyymien nettikirjoitusten. Ei prkl sentään.

      • apkyselee

        Missä kohtaa tuomitsin?


    • munsilmillä

      Mä en saanut aloituksesta hölkäsen pöläystä oikein selkoa, mutta ap:n myöhemmistä kirjoituksista jotain. Mutta yks juttu pisti silmään: sanoit pitäväsi ja tykkääväsi ihmisestä, jos hän on vapaa ja jos on varattu niin et pidä hänestä. Mä ainakin pidän ihmisestä itsestään riippumatta onko varattu tai vapaa. Jos ei pidä toisesta kun hän on varattu niin miksi pitäisi silloin kun on vapaa. Mun mielestä se on pelkkää kokeilemista silloin ja enemmänkin asian tekemistä itselleen helpoksi ts.paljon helpompi lempata. Mä oon aina myös ihmetellyt, että miks mentäis heti suhteeseen? Eikö toista kantsi tapailla, tehä jotain kivaa yhdessä ja kattoo sit, että toi on ihminen jonka kanssa haluan suhteessa olla.

      • apkirjoittaa

        Et ilmeisesti saanut selkoa. Sinä kai sitten pystyt arvostamaan sellaista ihmistä joka varattuna katselee parempaa vaihtoehtoa..? Minä kun en siihen pysty. Sitä minä tarkoitin noilla varattu/vapaa jutuilla.


      • munsilmillä

        Niin, arvostan mustavalkoisia ihmisiä. Yleisesti kantsis arvostella ihmistä vasta hänen käytöksensä ja jonkinmoisen tuntemisen perusteella. Itse en ole koskaan katsellut etsimällä kumppania en koskaan, en varattuna enkä edes sinkkuna. Ymmärrän tietyssä määrin ihmisiä, jotka moraalinsa puolesta eivät halua olla yhteyksissä varattuihin, niitä joilla muutoinkin on tiukka sukupuolisuhteinen moraali muutoinkin. Itse kumppanini kanssa, kun joskus puhuttiin eron jälkeisistä suhteista niin ihmeteltiin kumpikin miten jotkut tuomitsee paremman kumppanin ottamista erin jälkeen. Eihän sitä nyt helkkari kannata huonompaa kumppania ottaa, jos eroaa. Mikä helvetin logiikka siinä nyt olisi. Eikö ihminen ansaitse parempaa.


    • Loveisthekey

      Mä ainakin totesin joskus, että en tule ikinä kuulemaan keneltäkään yhtä kauniita sanoja, kun mitä joku mies kirjoittelee täällä jollekin Mlle. Se ei tarkoita sitä että kerjäisin erityisesti esimerkiksi tänne palstalle jotain kauniita merkityksettömiä sanoja ilman kasvoja, en missään nimessä. En mä sitäkään tyyppiä tunne.

      Maailmassa on vaan jotain asioita mitä ei voi saada, kai niitä saa silti kaivata ja ajatella hyvällä mielellä, vaikka se sattuukin välillä.

      En itse halua satuttaa ketään, yritän vaan pysyä kasassa silloin kun tuntuu että epäilen itseäni ja hajoan. Silloin kauniit sanat - vaikka jollekin muulle ovatkin - saavat muistamaan että en minäkään ihan täys nolla voi olla ja en saa luovuttaa itseni osalta, voin vaikka joku päivä olla sellainen ihminen jota en olisi kokoajan sättimässä ja joka ei kokoajan luule että taivas tipahtaa. Sellainen joka muistaa, että vaikka se tipahtaisi: elin hyvän elämän, eli turha sen tippumista on edes ennustaa.

      Minulle ei ole ihan sama mitä toinen joutuu käymään läpi, en kuitenkaan pysty lukemaan ajatuksia ja toivon aina parasta toisille erityisesti sillon kun olen parhaimmassa mielentilassa, enkä keskity kiduttamaan itseäni. Silloin kun mietin liikaa, en halua että kukaan olisi kärsimässä ympärillä minun omista ongelmista.

      En tosiaan tiedä kuka sinä olet.
      Mutta mä olen ainakin yksi niistä joka sanoi että hän puhuu kauniisti jostain henkilöstä. Joskus se negatiivisuus mitä hän saa kaikista kivoista kommenteista sai minut haluamaan laittaa jotain kivaakin hänelle.

      En ole täällä tunnistelemassa ihmisiä, kunhan puran tänne joskus harvoin kun ei ole muutakaan.
      Mukavaa päivää, kuka oletkin. Ei kannata tunnistella täällä ketään, pää siinä vaan hajoaa.

      ja en etsi parempia vaihtoehtoja vaan etsin parempaa elämää ylipäätään kokonaisuutena, yrittäen saada läheisetkin ymmärtämään saman. Mietin suurempaa kokonaisuutta kun romanssia, vaikka rakkaus on minulle erittäin tärkeä asia. Mietin vaan mitä helvettiä pitäisi oikein tehdä...

      eräskin jonka luulin haluavan tutustua oli liian vaikea lähestyä, hänellä oli omia syitään. Mutta hämmentävät signaalit jätti elämään epävarmuutta, enkä aio syyttää siitä itseäni, koen että yritin. Aika tämän asian korjaa jos korjaa, en aio enää yrittää väkisellä mitään kun tuntuu että asiat sotkeutuu vaan enemmän. "Kaikki mulle nyt ja heti" asenne ei ole ikinä ollut mun juttu. Tulkoot vaikka hauta-arkulle kertomaan jos oli jotain asiaa jos tämä ei nyt vaan selviä.

      Pitää keskittyä suurempiin asioihin vaikka olisihan se ollut kiva jos rinnalla olisi ollut enemmän ihmisiä jotka ymmärtäisivät.

      • Loveisthekey

        Enkä ajatellut nyt tälle päivää enempää kirjoittaa. Ei ole muutenkaan mitään kiinnostavaa kerrottavaa mielessä.
        Kaunista päivää sinulle, sinussakin on paljon hyvää, näen sen puheessasi.
        ja anteeksi siitä kommentista minkä menit omimaan... selitin kuitenkin tuossa aiemmassa miten asian näin. Anteeksi silti.


    • Pmiäs

      Kannattaako tunnistella muita viesteistä? Sekopäistä.

    • KirjoitanNyt

      Tän täytyy olla vitsi! Huumorilla tehty aloitus hah hah hah...
      Joo, hän on velkaa 1000 pusua ja 100 halausta ja ja makkaraa hyvällä kotisinapilla ja öööööö berliininmunkilla,,
      Mulla tehnyt jo kauan mieli berliininmunkkia.
      TUOKAA JOKU MULLE BERLIININMUNKKIJA !!!!!! Sssllluurrppps...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe