Hintapolitiikka

asunut

Se näkyy olevan tuo asuntovälittäjien ilmoituksista saatava raha olevan varsin suuri, koska välittäjiä ei saa Iisakin sivuilla kritisoida. Kritiikit menevät hylkyyn heti. Asuntojen hintapyynnöt Kiuruvedellä on niin yliammuttuja että ne eivät voi olla muuta kun asunnonvälittäjien aiheuttamia. Kiuruvesihan on muuttotappiokunta ja tulevaisuus on mitä on ja asukasvirta on pitäjästä poispäin. Voittoahan myynnillä ei saa, mutta eroon pääsisi jos hinta on oikea. Pitää muistaa että ostaja vastaa sitten jatkosta ja riskit ovat myös hänen.Suurin osa myytävistä asunnoista on peruskorjauksen tarpeessa ja se on myös otettava hinnassa huomioon. Sekin on huomioitava että tuleeko peruskorjausta koskaan. Sisäremontit eivät juurikaan hintaa nosta. Ymmärrän kyllä vuokraajia että kulut pitää saada pois mutta ei voi kasvukeskusten vuokria pyytää, niinkuin esim.yksiöistä pyydetään. Niin että hintapyynnöt realistisiksi niin kauppakin käy ja meitä olisi monia jotka palaisimme kotikonnuillemme.

6

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älyhoi

      Possutalossakin näkyy olevan 25 neliön yksiö josta pyydetään 32000€. Liekkö tonnit pyörähtäneet ympäri ja sittenkin hinta on vielä liian korkea 70- luvun alun peruskorjaamattomasta kerrostalo asunnosta.

    • Tervaustalo

      Kiuruveellä myytävissä asunnoissa näkyy vain yhden hintapyynti olevan kohallaan: 12 000€

    • ahneuttako

      Paikkakunnalla on kerrostaloja joista yritetään myydä asuntoja kovaan hintaan vanhalla imagolla esim. Ollintie oli ennen sellainen. Kovasti on sekin rapistunut ja menneiden aikojen "loisto" on kadonnut. Myös Possutalo näkyy kuuluvan kyseiseen ryhmään. Hintapyynnöt on talossa myynnissä olleista asunnoista aivan tähtitieteellisiä. Molemmat talot ovat olleet joskus aikansa helmiä, mutta nyt peruskorjauksen tarpeessa ja se pitää ottaa hinnoissa huomioon. Semmoinen 600-700€/neliö on käypä hinta pitäjässä kerrostaloasunnosta, edellyttäen että asunto on täydellisesti nykyajan vaatimusten mukaisesti ja laadukkaasti remontoitu. Muuten mennään alle 500€ neliöhinnoilla.

    • Tietääennenkukysyy

      Höpöhöpö,ulkopaikkakuntalaiset sanovat että ompa halpoja asuntoja.Kiuruvetiset täällä taas morkkaamassa toisiaan ja kotikuntaansa.

    • exolli

      Kyllä ahneuttako asiaa puhuu. Itse myin yksiöni Ollintieltä 90- luvun puolessa välissä ja jo silloin talo oli aika rapistunut. Poikkesin Kiuruvedellä käydessä katselemassa taloa ja samat kolot ja halkeamat rappukäytävissä olivat korjaamatta. Hissikin oli sama kolisia. Talosta on ollut välillä myynnissä asuntoja ja esim. yksiön pyyntihinta oli 32000€. Ei edes silloin kun asuntoni myin saanut sellaisia hintoja, vaikka silloin pitäjässä asuntomarkkinat olivat aivan toiset kuin nyt ja kauppa kävi hyvin. Jotenkin jää väkisinkin sellainen kuva että ollaanko myynnissä tosissaan liikkeellä, koska hintapyynnöt on korkeita ja myyntiajat jopa vuosia, eikä asunnon hintapyyntö vaan putoa. Komppaan myös nimimerkkiä"ahneuttako" siinä että kerrostalo asuntojen neliöhinnat hänen viestissään ovat aika lailla kohdallaan.

    • Hendricks

      Kerros- ja rivitalo-osakkeita on myynnissä runsaasti ja hintapyynnöt ovat kovan puoleisia. Kysyntää ei enää asunto-osakkeille keskustasta tahdo olla, rähjääntyvä rakennuskanta, mopojen huudatus taajamassa ym häiriötekijät ovat taustalla.
      Kohtuuhintaisia pikkutaloja taajaman ulkopuolelta tuntuisi menevän kaupaksi tai vuokralle mutta tarjontaa ei tällaisista juuri ole, ei edes ostoilmoitukset ole tuottaneet tulosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe