Miksi islamin valtaa täytyy rajoittaa?

järki_käteen

Suorastaan hirvittää pelkkä ajatuskin, että koraanin opit olisi ainoat, joilla maailmaa pyöritetään. Se taantuneisuus, väkivalta, öyhötys... huhhuuhuhuhhuh!!! >< Pahasti näyttää siltä, että Saharan autiomaakin on syntynyt islamin taannuttavasta voimasta.

8

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä islam on uskonto, jonka jäsenet kansoittavat maapallon ja eksoplaneetat tulevaisuudessa. Profeetta (saas) on hyvä sielu, joka luotiin noin 60000 vuotta sitten (Barnabaan evankeliumi). Aadami luotiin noin 6000 vuotta sitten täydelliseksi sieluksi. Ero on siinä, että hyvä sielu ei siedä kaikkea eikä etenkään pahaa tai kaikenlaista erilaisuutta. Sen sijaan täydellinen sielu sietää aivan kaikentyyppisiä asioita. En ole aivan varma voiko planeetan tai aurinkokunnan hallitsija olla hyvä sielu sillä monimuotoisuutta tarvitaan. Mutta kaikkien aurinkokuntien asukkaat tulevat olemaan luultavasti hyviä sieluja. Se merkitsee monenlaisia juttuja noiden planeettojen kannalta.

      Yllättävän monet ovat islamin uskoisia, vaikka väittävät toista. Ja yllättävän monet jotka väittävät itseään kristityiksi ovat aivan kaikkea muuta. Vähintään kolmasosa kaikista on tietämättömyyden vallassa. Ehkä noin kolmasosa intohimoisuuden vallassa ja viimeinen kolmasosa on hyvyyden vallassa.
      Mutta Profeetta Daniel sanoo: Kristukselle ei jää ketään. Ja myös evankeliumit ja Ilmestys ennakoivat kristittyjen käyvän vähiin. VT osoittaa selvästi, että islamin kansakunnasta on tarkoitus tulla asukasmäärältään MITTAAMATON. Niin, että islamin uskoisten lukumäärää ei kyetä edes mittamaan.

      • Mahound

        Miten tämä MITTAAMATON määrä muslimeita ahtautuu pyhiinvaellukselleen Mekkaan, kun se nykyäänkin on niin surkuhupaisan vaikeaa?


    • tupuna10

      hedelmistään puu tunnetaan. sanoo Raamattu. suomi on ollut kristitty maa ja täällä syntyneet ihmiset omaavat kristilliset käytöstavat. käytöksemme juontaa vuosisatojen taakse, jolloin suomalaiset uskoivat Jumalaan. nyky ateistienkin tavat suomessa vieläkin kielivät tuohon samaiseen kristinuskoon, vaikka eivät Jumalaan uskokaan.ja se näkyy.islamin uskossa taas näkyy sen uskonnon / ideologian hedelmä, eli saatanan valta ja käytöskin näkyy senmukaan.puukot heiluu ja ihmiset ovat ylpeitä siis käytös on vastakohta kristityille käytöstavoille.

      • kinkkukäry

        Vuosisatoja sitten täällä harjoitettin kristillisiä noitavainoja..


      • utgiutgioug
        kinkkukäry kirjoitti:

        Vuosisatoja sitten täällä harjoitettin kristillisiä noitavainoja..

        nimenomaan vuosisatoja sitten ja käskikö Jeesus polttaa??
        nyt puhutaan tästä päivästä ja mitä kivikautinen miekan kalistelu on menossa tälläkin hetkellä


    • Mahound

      Koraanin opeilla ei pyöritetä pahemmin edes islamia. Koraani on hyvin suppea kirjanen.

    • Ex-muslimi

      Ei muslimit ikinä tule nousemaan valtaan lännessä. Vaikka kovasti väitetään, että islam on maailman eniten kasvava uskonto, asia on ihan päinvastoin. Muslimaissa ehkäisy on tabu ja köyhiin muslimimaihin syntyy lapsia kasoittain, josta islamin kasvu johtuu. Lapsien oletetaan heti syntymästä asti olevan muslimeita ja joko islamista eroamisesta seuraa kuolema tai esimerkiksi Turkissa kun joku eroaa islamista sitä ei laiteta mihinkään tilastoihin (tietenkään). Tänne tulleista pakolaisista monet lopettavat uskonnon harjoittamisen hyvin nopeasti. Älkää siis huolehtiko, että muslimit täällä nousisivat valtaan, kun ei niitä edes ole niin paljon kun annetaan ymmärtää.

    • Voi olla, että islam on suuri ja mahtava osittain ilman todellista katetta. Se, että Irak ja Libya ovat kokeneet tappioita perustunee siihen, että ne ovat asukaslukuvultaan ja voimaltaan sekä kyvyiltä ja taidoilta pienemmät kuin mitä taloudellisilta mahtavilta resursseiltaan.
      Suomi on samaten pieni ja taidoton kansa, jolla oli kännyköiden ansiosta suhteellisesti liian suuri valta verrattuna siihen pieneen voimaan mikä on kansalla. Myös Suomen kännykkäteollisuuden kukistuminen lienee ollut Jumalasta lähtöisin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe