Aihe

Miksi islamin valtaa täytyy rajoittaa?

järki_käteen

Suorastaan hirvittää pelkkä ajatuskin, että koraanin opit olisi ainoat, joilla maailmaa pyöritetään. Se taantuneisuus, väkivalta, öyhötys... huhhuuhuhuhhuh!!! >< Pahasti näyttää siltä, että Saharan autiomaakin on syntynyt islamin taannuttavasta voimasta.

8

173

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alfa123om

   Kyllä islam on uskonto, jonka jäsenet kansoittavat maapallon ja eksoplaneetat tulevaisuudessa. Profeetta (saas) on hyvä sielu, joka luotiin noin 60000 vuotta sitten (Barnabaan evankeliumi). Aadami luotiin noin 6000 vuotta sitten täydelliseksi sieluksi. Ero on siinä, että hyvä sielu ei siedä kaikkea eikä etenkään pahaa tai kaikenlaista erilaisuutta. Sen sijaan täydellinen sielu sietää aivan kaikentyyppisiä asioita. En ole aivan varma voiko planeetan tai aurinkokunnan hallitsija olla hyvä sielu sillä monimuotoisuutta tarvitaan. Mutta kaikkien aurinkokuntien asukkaat tulevat olemaan luultavasti hyviä sieluja. Se merkitsee monenlaisia juttuja noiden planeettojen kannalta.

   Yllättävän monet ovat islamin uskoisia, vaikka väittävät toista. Ja yllättävän monet jotka väittävät itseään kristityiksi ovat aivan kaikkea muuta. Vähintään kolmasosa kaikista on tietämättömyyden vallassa. Ehkä noin kolmasosa intohimoisuuden vallassa ja viimeinen kolmasosa on hyvyyden vallassa.
   Mutta Profeetta Daniel sanoo: Kristukselle ei jää ketään. Ja myös evankeliumit ja Ilmestys ennakoivat kristittyjen käyvän vähiin. VT osoittaa selvästi, että islamin kansakunnasta on tarkoitus tulla asukasmäärältään MITTAAMATON. Niin, että islamin uskoisten lukumäärää ei kyetä edes mittamaan.

   • Mahound

    Miten tämä MITTAAMATON määrä muslimeita ahtautuu pyhiinvaellukselleen Mekkaan, kun se nykyäänkin on niin surkuhupaisan vaikeaa?


  • tupuna10

   hedelmistään puu tunnetaan. sanoo Raamattu. suomi on ollut kristitty maa ja täällä syntyneet ihmiset omaavat kristilliset käytöstavat. käytöksemme juontaa vuosisatojen taakse, jolloin suomalaiset uskoivat Jumalaan. nyky ateistienkin tavat suomessa vieläkin kielivät tuohon samaiseen kristinuskoon, vaikka eivät Jumalaan uskokaan.ja se näkyy.islamin uskossa taas näkyy sen uskonnon / ideologian hedelmä, eli saatanan valta ja käytöskin näkyy senmukaan.puukot heiluu ja ihmiset ovat ylpeitä siis käytös on vastakohta kristityille käytöstavoille.

   • kinkkukäry

    Vuosisatoja sitten täällä harjoitettin kristillisiä noitavainoja..


   • utgiutgioug
    kinkkukäry kirjoitti:

    Vuosisatoja sitten täällä harjoitettin kristillisiä noitavainoja..

    nimenomaan vuosisatoja sitten ja käskikö Jeesus polttaa??
    nyt puhutaan tästä päivästä ja mitä kivikautinen miekan kalistelu on menossa tälläkin hetkellä


  • Mahound

   Koraanin opeilla ei pyöritetä pahemmin edes islamia. Koraani on hyvin suppea kirjanen.

  • Ex-muslimi

   Ei muslimit ikinä tule nousemaan valtaan lännessä. Vaikka kovasti väitetään, että islam on maailman eniten kasvava uskonto, asia on ihan päinvastoin. Muslimaissa ehkäisy on tabu ja köyhiin muslimimaihin syntyy lapsia kasoittain, josta islamin kasvu johtuu. Lapsien oletetaan heti syntymästä asti olevan muslimeita ja joko islamista eroamisesta seuraa kuolema tai esimerkiksi Turkissa kun joku eroaa islamista sitä ei laiteta mihinkään tilastoihin (tietenkään). Tänne tulleista pakolaisista monet lopettavat uskonnon harjoittamisen hyvin nopeasti. Älkää siis huolehtiko, että muslimit täällä nousisivat valtaan, kun ei niitä edes ole niin paljon kun annetaan ymmärtää.

  • alfa123om

   Voi olla, että islam on suuri ja mahtava osittain ilman todellista katetta. Se, että Irak ja Libya ovat kokeneet tappioita perustunee siihen, että ne ovat asukaslukuvultaan ja voimaltaan sekä kyvyiltä ja taidoilta pienemmät kuin mitä taloudellisilta mahtavilta resursseiltaan.
   Suomi on samaten pieni ja taidoton kansa, jolla oli kännyköiden ansiosta suhteellisesti liian suuri valta verrattuna siihen pieneen voimaan mikä on kansalla. Myös Suomen kännykkäteollisuuden kukistuminen lienee ollut Jumalasta lähtöisin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11827
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   2762
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2092