Rikottiinko eilisessä mielenosoituksessa lakeja?

EnSuvaitseTuollaista

Helsinki Calling-tapahtumaa mainostettiin valtakunnan suurimmissa medioissa perhetapahtumaksi, mutta mitä kyseisen perhetapahtuman lavalta löytyikään. Sieltä löytyi naisia tissit paljaana pervoilemassa. Kenen mielestä on normaalia, että perhetapahtumassa esiinnytään tissit paljaana ja pervoillaan? Onko jokin rikos tapahtunut?

22

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noin

      "Laki ei varsinaisesti kiellä liikkumista alasti julkisella paikalla. Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professorin Matti Tolvasen mukaan ratkaisevaa on, missä tarkoituksessa alasti liikutaan. Pykälä sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta ja sen aiheuttamasta pahennuksesta tulee nopeasti vastaan. Lain rikkomiseen voi syyllistyä myös yksityisissä tiloissa, kuten kotipihalla tai parvekkeella.
      – Jos kotipihassa ollaan alasti ja siitä on esteetön näköyhteys jalkakäytävälle, rikoksen tunnusmerkistö voi täyttyä. On eri asia esitellä itseään ohikulkijoille tai maata alasti riippumatossa. Mökkipihalla on löyhemmät säännöt alastomuuden suhteen, Tolvanen sanoo.
      Parveketta koskevat samat rajanvedot kuin kotipihaa: saunan jälkeen alasti vilvoittelu on sopivaa, mutta naapureille suunnattu tanssiesitys ei.

      – Jos julkisen alastomuuden näkijöinä on lapsia, silloin kyse voi olla jopa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä."

      https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2281350

    • Vastaajat

      Ylisen joukon kidutus salakatselu Parkanossa karmeeta sairasta kestänyt jo 20 vuotta kamerat pään sisällä poliisi mukana vielä asia Tampereen syyttäjä Antti Virtasella murhaavat ylisen vielä vammat vakavat kidutuksen lisäksi aiheuttavat sairauksia tulehduksia jatkuvasti pihlajalinna mukana tayss päätekijä Terho Markku neurokirurgi Suomen uusi sika ylisen lapsia uhkailu murhaamisella lääkärit sairaan pervoja hermostiulaattoreilla kiduttavat ylistä aiheuttavat hermokipuja kivut kovat vierasesinestä Vaasan avira kieltäytyi kirjoittamasta lausuntoja laittomasti viety leikkauksen yhteydessä kehon sisällä sika hulluja neurologia sairaanhoitajat mukana myös Parkanon terveys keskus mukana myös kamalaa mies saa oikeutta

    • Ok. Voitte vedota vaikka allahiin , mutta tosiasiassa, tapaaminen oli ja meni. Suvakit eivät saaneet omalle noitaroviolleen tulta. Muutenkin tunnelma oli aika vaisu. Helsinki calling oli äärisuvakkien yritys todistaa , että heillä on kannatusta. Ei ollut.

      • Suprize

        Juuri näin!


    • pallitPaljaat

      Pervoilla on omat säännöt. Antaako laki säälistä heidän hihhuloida kun elämä on muutenkin surkeaa heille.

    • RaukkaOnRasisti

      Se oli hieno patriarkaatin ja rasismin vastainen mielenosoitus. Nyt koko maailma näki miten edistynyt ja antirasistinen kaupunki Helsinki on. Rasistit piiloutuvat nyt maan rakoon!

      Ei rasismille!

      • Vesimies84

        Muista että Nasima Razmyar, Jasmin Hamid ja Sara Chafak musliminaisina eivät käytä burkhaa saatika hijabia Suomessa. Hieno ele Nasimalta, Jasminilta ja Saralta, ja Sara Chafakin puolialastonta kroppaa olemme saaneet ihailla lehtikuvista ja netistä, ja onhan hän viehättävä ja seksikäs nainen näin miesnäkökulmasta kun mies olen itsekin, mua 6 vuotta nuorempi kaiken lisäksi, mutta varattu nainen kylläkin.

        Ikävä kyllä Nasiman kotimaassa Afganistanissa on lakipykälä joka pakottaa naisten käyttämään burkhaa. Turkissa asiassa on sentään joku roti, kun turkkilaisnaiset saavat itse päättää käyttävätkö hijabia vaiko eivät, näin on ollut Turkissa jo v:sta 1925 lähtien.

        Se on hyvä ettei Suomessa ole yhtikäs mitään burkha/hijab -säädöstä suomalaisnaisille, ja Suomessa naiset saivat ensimmäisten joukossa Euroopassa äänioikeuden 29.5.1906, mutta siltikin Tukholma on nykyään suurkaupunki Ruotsissa kun Helsinki on vain keskisuuri kaupunki Suomessa, tuntuu että kaikki historialliset nähtävyydet Suomessa ovat keskittyneet maakuntien kaupunkeihin ja pikkukyliin ja saaristoon, että Helsingin kulttuurilautakunta ei oikein osaa suunnitella ja kehitellä suuriluontoisesti Helsingin kulttuurielämää, että toteutus on hieman vaisua ja ontuvaa Helsingissä että Tukholman glamourista, joviaalisuudesta, sosiaalisuudesta ja mannermaisuudesta ollaan valovuosien päässä takana päin hiihtelijöitä Helsingissä. Välillä miettii onko Leonid Brežnevin hegemonia palannut takaisin Helsingin struktuuria rakennettaessa.

        Ollaan me suomalaiset vastedeskin kristittyjä ja annetaan muslimi-, juutalais- ja buddhistiväestön elää rauhassa Suomessa. Sitä paitsi Kristinusko haarautuu Juutalaisuudesta Jeesuksen ajoilta saakka, jos joku ei ole tutkinut historiaa, Wille Riekkinen ja Jaakko Heinimäki ovat tutkineet tätä seikkaa, Wille on matkustellut Kristinuskon alkulähteillä Israelissa.


    • Faktantarkastaja-HS

      Naiset eivät esintyneet tissit paljaana, nännit olivat peitettynä mustalla teipillä.
      Voitte lopettaa valheiden levittämisen.

      • juuh

        Teipillä 🔎 teippiä ei näkynyt mutta rinnat näkyi. 🤣miehet nyt teippiä kaupasta ja teippaamaan kivaa helleasua jos se kerta on sallittua.
        Kummasti sieltä vanhemmat lapsineen poistu tissinumeron aletua. 😏


    • suvakkianneli

      Korkeasti koulutetut suvakit esittelivät selluliitin runtelemia pakaroitaan ja riippurintojaan.Tässä näemme suomen "älymystön" viisauden buaaahaaahaaaaa.

      • Jookoko

        Eikös tuommoinen täytä jo ympäristön turmelemisen merkistön?


      • Vesimies84

        Ja Juha Sipilä ja Petteri Orpo kerkesivät jo Porin Suomi-Areenassa puhumaan skeidaa tapansa mukaan, aika anti-suomalaista jargonia heiltä koko 3 vuoden aikana on saanut kuunnella. Ei tämä kansa muuta kuin hymähtelee nurkissaan ja nettifoorumeilla vaativat näiden kahden pikaista eroa hallituksesta sotkemasta enempää Suomen asioita - vaan ovatko nämä kaksi eronneet, eivät ole eronneet. Jos Sipilä pääsee jatkokaudelle taikka Orpo hänen tilalleen, niin en voi muuta sanoa kuin että voi pässin sarvet ja kivekset sentään ja paviaanien mölyämiset. Huonoimmat vaihtoehdot pääministeriksi ovat: Sipilä, Orpo ja Halla-aho.

        Oppositio (SDP, Vihr, Vas) ovat enempi selvemmillä vesillä Eduskunnassa Sote-keskustelussa. Keskusta ja Kokoomus ovat eniten pihalla Sote-keskustelussa Eduskunnassa, eivät ota huomioon yhteiskunnan huonompiosaisten suurempaa tarvetta päästä sosiaali- ja terveyspalvelujen piiriin kuten oppositio ymmärtää tämän täysin Eduskunnassa, paitsi poislukien Kristilliset homofobisine ja sikiöseulonta kommentteineen.

        En erota Juha Sipilää ja Petteri Orpoa Korkeasaaren Apinalinnan paviaaneista, samaa apinalaumaa on istuva hallitus Eduskunnassa.

        Yhdysvalloissa sosiaali- ja terveyspolitiikka on täysin sarvikuonon perseestä, samaa systeemiä en toivo koko loppuelämäni aikana Suomeen, olkoonkin Keskusta, Kokoomus, Kristilliset ja Perussuomalaiset mitä mieltä tahansa Suomessa. Pidetään pohjoismaisesta hyvinvointivaltiomallista kiinni jota jo 1930-luvulla Per Albin Hansson oli kehittelemässä Ruotsissa suotuisissa oloissa 14 vuoden ajan kun meillä iski päälle Suomessa Lapuan Liike, talouslama, Talvi- ja Jatkosota, elintarvikesäännöstely, ostokortit, Lapin sota, sotasyyllisyysoikeudenkäynti ja lopuksi sotakorvausmaksujen makselu ja YYA-sopimus.

        Viimeisten 15 vuoden ajan istuvat hallitukset Suomessa ovat olleet sekalaisen sortin sakkia, ei niin vakuuttavia kuitenkaan. Poliittista poukkoilua ja säheltämistä enimmäkseen olleet nämä viimeiset 15 vuotta Suomessa. Välillä hävettää oikeasti elää ja asua Suomessa.


      • suvakkien_runtelemat

        ONko kyseessä sodan runtelemat riipputissit????? Sotaa suomalaisia vastaan


      • Vesimies84

        Eikös vanhemmilla naisilla esiinny enempi riipputissi-ilmiötä fyysisestä muutoksesta kropassa luonnollisestikin. Kyllä nuorten naisten terhakoita luomutissejä katselee pidemmänkin aikaa ellei ole kyseessä joku 100-200 kg lihava nuori nainen. Vaikka onhan se Lenita Airistokin vanhaksi naiseksi reippaassa ja nauravaisessa vauhdissa puhujatilaisuuksissaan edelleen.

        Telkkarissa näyttävät näitä friikkihohjelmia joissa ylilihavat ihmiset ovat pääosassa. Hyi helvetti sentään!


      • Vesimies84

        Eiköhän korkeasti koulutetut ja miljoonia euroja maksavissa asuinhuoneistoissaan
        Helsingin arvoalueilla asustelevat kannata ennemmin Petteri Orpon älyttömiä linjauksia
        kun taas jossain Vuosaaren, Itäkeskuksen, Kontulan, Mellunmäen, Pihlajamäen, Malmin ja Myyrmäen perukoilla asustelevat elävät tuikitavallista palkansaaja- taikka tuensaajaelämää. Istuva hallitus kuitenkin täysin vieraantunut siitä osasta kansaa joka sen työn tekee siellä työpaikoilla näin on ollut viimeisten 200 vuoden ajan Suomessa, se vaan että suomalainen työväenliike alkoi hahmottumaan vasta 120-130 vuotta sitten. Nykypäivän ihmisille
        työväenliike ja ammattiyhdistysliike tuppaavat olemaan merkityksettömiä taikka kirosanoja.

        Enempihän oikeisto kannattaa henkilöautoliikennettä kun Vihreät vastustavat liiken-
        teestä aiheutuvia päästöjä, siksi Helsingissä suunnitellaan ja kehitellään kävelybulevardi-
        hanketta, joista on jo hyvää näyttöä Berliinissä. Ja Helsingissä täysin naurettava ilmiö
        on että lyhyetkin matkat tehdään autoillen vaikka kuskilla olisi kaksi tervettä jalkaa ja
        kun joukkoliikenne toimii ja kesällä pääsee polkupyöräillenkin.

        Ja mitä murisette noista suvakeista, antaa heitä olla kansan seassa, en minä ole
        ainakaan heitä kokenut uhkana. Suomen lainsäädäntö koskee myös Afrikasta ja
        Lähi-idästä tänne muuttaneita, mutta samaa menoa en ikinä toivo tänne Suomeen
        kuin oli ajalla 30.1.1933 - 30.4.1945 Saksassa, viimeinen silaus oli Wannseen
        konferenssi 20.1.1942 jossa päätettiin lopullisesta holokaustista Saksassa. Toinen
        kehitys oli itänaapurissa Venäjällä ajalla 21.1.1924 - 5.3.1953 jota en myöskään
        kaipaa Suomeen vallitsevaksi tilaksi. Kiihkoilun (fundamentalismi) luulisi olevan
        jo tänä päivänä menneen talven lumia, ehkä ei sittenkään ole, ja aina on hyvä
        taistella/kamppailla vääryyttä, vilppiä ja ahneutta vastaan maailmassa.

        Siinä oli jo tarpeeksi että 28.1.-15.5.1918 Suomessa harjoitettiin meidän
        omaa holokaustia Valkokaartin toimesta Kansalaissodassa. Näin on fakta,
        Valkokaarti teloitti määrällisesti enemmän ihmisiä Suomessa kuin Punakaarti.
        Kesä 1918 oli erittäin helvetillinen Punakaartissa taistelleille kun olivat vanki-
        leireillä ja nälkiintyivät taikka muuten sekosivat mieleltään kun eivät päässeet kotiin
        perheensä taikka vanhempiensa luokse ja lopullinen tuomio oli kuolema ja
        hautaaminen nimettömään hautaan.


    • Uteliasilmiantaja

      Mitä lakeja rikottiin?

    • käsikassarat

      Nykypäivän feminismi on tarkoitettu vain exhibitioNIsteille. Tu ssua, p er settä ja tis siä tai sitten islamin ihanuuden pakkovyörytystä. Skitsofreenistä kohellusta. Feminismin vallattiin mielisairaudella, ja ehkä se olikin tarkoitus, varsinkin kun uusi maailmanaika on tulossa, esimerkkinä vaikka naapurimaamme ruotsi. Tuhotaan naisten oikeudet vastenmielisyydelle feminismiä kohtaan.

      • Calaliitorava

        Kaikki jotka asiasta huomauttavat ovat kuulemma foliohattuja toisin kuin nämä selkeäjärkiset.


    • TyhmiäPönttojä
    • VoinIlmoittaaJosKantsii

      Voiko ja kannattaako tästä pervoilusta ilmoittaa jollekin taholle?

      • Megailmoittaja

        Voi, siitä voi ilmoittaa esim kaupankassalle, äidilleen, hampurilaisravintolan päällikölle. Eli ts voit ilmoittaa sitä kelle vaan.


    • K69844

      Tosta ylisestä 20 vuotta kidutettu sitä salakatselu on miehistä parhain kuultu sanovan periksi hän ei Anna valtion palkka murhareita elukat hänen lapsia uhkailu tayss toimesta ja poliisien

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe