Miksi käyt / et käy koiranäyttelyissä?

Uteliasssssssssssss

Siinäpä se kysymys olikin.

9

139

  Vastaukset

  • Käyn näyttelyissä saadakseni arvion koiristani, miten hyvin ne vastaa rotumääritelmään ja missä kunnossa ovat, näyttelyssähän pienetkin liikevirheet huomiodaan . Toiseksi se on hauskkaa, myös koirista jtoka ovat ihan tämipöissään kun huomaavat näyttelyvarusteita otettavan esille ja pakkaavatitsensä kuljetuskoreihin niin ettei tahdo bokseja ulos ja autoon saada ennekuin vie koirat ekaksi pihalle!

  • Arvioittamassa koiran,et miten vastaa rotumääritelmää.Katsomassa ja tutustumassa muihin näyttelyssäkävijöihin, ja rotuihin jotka kiinnostaa.Koira tykkää, kun saa paljon kavereita ja seuraa alueella muista koirista.Mukavia, sosiaalisia koira ihmisten tapahtumia, joissa on hyvä tutustua eri rotuihin.Ja mielenkiintoisiin ihmisiin ja kasvattajiin.

  • En käy. Vihaan kaikkia (ei se mitään tee) rakkeja.

   • Mut roikut silti koirapalstalla, tosi säälittävääXD


   • einormaal kirjoitti:

    Mut roikut silti koirapalstalla, tosi säälittävääXD

    Rakit ovat säälittäviä.


  • Inhoan niitä mutta on tietty pakko käydä kun ei business muuten liiku. Ensin käytän narttuja ahkeraan että saadaan sertit ja sitten pidän rahantekokoneena 4-5 vuotta että saan yhdet rekatut + yhdet "ylimääräiset" pennut vuodessa. Tavoitteena on tehdä tiliä vähintään 20 k vuodessa, mutta sijoituskoirien avulla se on ollut viime vuodet helposti 30-40 k. Näistä ei voi ääneen puhua missään kun koirapiireissä kateus on niin kovaa. Päivätyössä käyn vaan ettei verottaja ala epäilemään. Helppoa kuin heinänteko.

   • Oletko vähän yksinkertainen?
    Jos teetät rekattuja pentuja, ja sitten rekkaamattomia.Niin muut koiraharrastajat ja pennunostajat huomaa moisen, kun googlettelevat,et sulla on kennel, ja myyt niitä rekkamattomiakin.Siinä menee maine nopeasti,eikä kukaan osta penikoitasi, lisäksi saat näyttely,ja rekkaamiskieltoa.Et ei kyllä onnistu tuollanen, kyllä monet yrtiittä, ja maine on iäksi mennyt.


  • Kävisin näyttelyissä jos koirani ei olisi sokea, näkö meni ykskaks siinä 6kk paikkeilla ja eläinlääkäritkään ei oikein löytänyt syytä että miksi.

  • metsästyskoirilla pitää olla näyttelytulos että voi kilpailla kokeissa koiran käyttövalioksi. vain siksi. arvostan enemmän käyttövalion paskaakin kuin muotovaliota.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2671