Arviointivirhe

EiTulevalmista

Siniset vuosi sitten olivat sitä mieltä,että heillä on suurtakin kannatusta. Tämä virheajattelu tulee siitä,että ei kuunnella kansan tuntoja. Se oma etu,oma hillotolppa ja ylimielisyys ovat niitä perussyitä huonoon menestykseen. Ollaan siellä norsunluutornissa kokoomuksen ja kepun helmoissa. Ei monellekaan tullut hillotolppaa,mutta luulo oli,että tulee. Nyt saa huomata,että siniset ovat kokoomuslaisempia kuin kokoomuslaiset itse. Tämä sininen porukka on valtuustoissa ja eduskunnassa pyrkinyt tuhoamaan kaiken mitä ennen kesää 2017 perussuomalaisissa oli sovittu. Tärkeintä on ollut nuoleskella kepua ja kokoomusta.
Oli naurettavaa kaikki tämä käsimerkki-kohu. Se on laantunut. Samoin "kannatus nousee sitten kun puolue on perustettu,sitten kun logo on saatu. "Ihan kaikki tämä toiminta ylimielisessä perhepiirissä. Toinen toiselleen uskotellaan:"Ollaan mukana politiikassa ja eduskunnassa vaalien jälkeen. Torvinen: "Saadaan 10 kansanedustajaa ja 1 ministeri." Senhän arvaa,kuka on tuo ministeri.
Torvinenkin ilmoitti,että sinisten ja perussuomalaisten kannatus tulee olemaan luokkaa 3,5/3,5 eli puolet ja puolet. Miten voi olla arvostelukyky näin huono.
Sitten tämä käsimerkki-Tiina. Yritti ratsastaa valheilla. Ei kantanut pitkälle.
Soini mielenkiintoinen tapaus. Lahjakas ja taitava on ollut,mutta valta nousi päähän. Me ajattelu muuttui minä ajatteluksi. Soini on ulkoministeri,ei ota millään tavalla osaa julkisesti sinisten toimintaan. Elää jo toista todellisuutta,jolla ei ole mitään tekemistä sinisten kanssa. Luultavasti halveksii näitä sinisiä,mutta ei sano sitä ääneen. Ei ala enää ketään vetämään eduskuntaan,europarlamentti vielä auki

15

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietää_
    • paskanenloppu

      Soini pysty lopussa vain kusettaa hännystelijänsä!

    • ValotSammutetaan

      Tämä porukka pitäisi siirtää sinne,missä on gallupissa kohta muut. Piraattipuolueellakin on suurempi kannatus kuin näillä sinisillä. Miksi heidän prosenttilukuaan ei mainita?

      • TerhoPutoo

        Nyt 1.3%, eli pientä notkahdusta. Luotan kuitenkin Soinin ja Elon läpimenoon ensikeväänä.


      • LoppuTuli

        Miksi siniset kuvittelee,että Soini on mukana. On luopunut keväällä 2017. Jos nyt alkaa uudelleen niin Soini ehkä menee läpi ehkä ei. Elo poikkeuksellisen vastenmielinen tyyppi. No jos Soinin kelkassa menee. Veikkaan,että Soini ei ala ehdokkaaksi. Kannatuksella 1,1% ei mene kukaan läpi.


    • äitykkä

      Kyllä olet siinä oikeassa että Soini tuhosi tämän persu puolueen omilla ihmissuhteillaan.Ne jotka eivät kumartaneet Soinia saivat mennä!!

      • Lihavahehehemies

        Katsokaa alkuasetelma. Miten Soini alkoi saamaan ääniä ja kuka oli vetovastuussa.


      • Läskikasa_ja_läskipäät
        Lihavahehehemies kirjoitti:

        Katsokaa alkuasetelma. Miten Soini alkoi saamaan ääniä ja kuka oli vetovastuussa.

        Muistaakseni Soinin minipersupuolue alkoi saamaan ääniä ja kasvaa kun otti mukaan Toni Halmeen soittamaan suutaan, Persuäänien ministeriksi nostama Jari Lindström on kuulemma nimennyt Toni Halmeen idolikseen, lol, ja hiusmallikin on sama.


    • RajatRikkovaa

      Torvisen ajattelua saa kuulla harva se päivä
      "Rintamakarkuruutta kansanedustajalta olla asettumasta ehdolle",ikärajankin laittanut.. Eikö heitä äänestetty perussuomalaisina,ei sinisinä. Jokainen ajattelee tietysti omaa tilannettaan. Torvinen voi olla yksi syy,miksi ei haluta alkaa ehdolle. Näin on käynyt Lapissa. Kemijärven siniset eivät halua olla tekemisissä Torvisen kanssa. Tuollainen tyyli,että työntyy toisen ihmisen rajojen yli on poikkeuksellisen luotaantyöntävää.
      Sitten tuo vastaus seuraaviin vaaleihin. Tulos sinisillä 10 edustajaa ja 2 ministeriä. Puolue jatkaa eduskunnassa ja hallituksessa samalla kokoonpanolla kuin nyt Sanomattakin on selvää,että Torvinen on toinen noista ministereistä. Tästä voi tehdä sen johtopäätöksen,että Torvinen pyrkii vaaliliittooon kokoomuksen tai keskustan kanssa Lapissa. Kokoomuksella ei ole yhtään edustajaa. Tuskin ottavat Torvista. Kepu myös ilmoittanut,että eivät tee vaaliliitoja kenenkään kanssa.
      Torvisen komenteleva ja muita aliarvioiva tyyli ei miellytä ei miellytä ketään. Perussuomalaisilla oli onnea kun pääsivät hänestä eroon.
      Rasistikortti heiluu edelleen. Elovaarakin sanoi,että Halla-aho haluaa,että häntä puhutellaan rasistiksi.

    • oikeusvaltioko

      Tämä Torvinen! On ihmetelty tämän maan oikeuskäsitteitä kun hän sai nousta kansanedustajaksi eduskuntaan perussuomalaisena saamillaan äänillä, vaikka oli eronnut puolueesta, eikä sillä hetkellä ollut minkään puolueen jäsen. Oikea nousija olisi pitänyt olla oikea perussuomalainen, ei tämä Torvinen.

    • jippiitaas

      Koko eduskunta alkaa olla sirkus ei muuta.. Sen aloitti aikanaan Virolainen ja Vennamo.

    • arppa

      Timo Soini saastuttaa ilmastoa tarpeettominen lantoineen rukousaamiaisille ympäri maailmaa. Vaatiko Suomen virallinen ulkopolitiikka tällaista toimintaa?

    • kutenstub

      Soini kelpaa vain tikkatauluksi..

    • TaviksetTekiJytkyt

      Soinihan sanoi eduskuntavaalikampanjassa 2015 "minä haluan ulkoministeriksi". Juuri muuta hän ei sanonutkaan. Tavalliset ihmiset ympäri Suomea tekivät vaalityön, hommasivat äänestäjiä.

      • ilmasia

        Jytky tuli silloisen hallituksen virheistä Persut mitään tehnyt!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe