Suomalainen pyhä tyhmyys.

eitästätulemitään

Seuraavien vaalien lähestyessä nähdään taas, kuinka politisoitu yhdentotuudenmedia julistaa voittajat etukäteen suggeroivilla gallupeilla ja statistiikoilla. Ja mikä parasta, idiootti kansa äänestää juuri niiden mukaan. Voi pyhä ihme tätä lammaskansaa, jolta puuttuu kyky käyttää omia ajatteluelimiään. Ja kun tyhmyys on tehty, kerta toisensa jälkeen, alkaa kiroilu, kun zyzteemi on mätä, toistuen aina uudelleen, ja tyhmien tekojen jälkeen ryömitään omiin kupliinsa teeskentelemään hyvinvointia. Hyhhyh! >< Tämä myötähäpeä oksettaa ihan.

7

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • onkotullutmieleesi

   entä jos vaalitulos on muokattu eikä edusta oikeaa äänestyskäyttäytymistä?

  • Tyhmäkansahurraa

   Tai tulee suuri johtaja.

  • Maaltamuuttanut

   Tuo ketjun aloittajan ilmaus "lammaskansa" tuo mieleen vanhan "vaalikarja"-käsitteen. Puolueet ovat kautta vuosikymmenten pyrkineet paimentamaan "omia" äänestäjiään vaaliuurnille monin menettelyin. Se semmoinen toiminta kuuluu vaalikampanjointiin. Sinänsähän ilmauksena vaalikarjalla on halveeraava sävy. Onhan niitä saman sortin käsitteitä yhteiskunnassa muutoinkin kuten esim. "työvoimamassa". Nyt sitten kuitenkin minulla on sen suuntainen kutina korvien välissä, että me suomalaisetkin taidamme entistä yleisemmin oppineet ajattelemaan omalla päällämme ja nykyäänhän monenmoisen tiedon hankinta on helpompaa ja kätevämpää kuin milloinkaan aikaisemmin. Informaation tulvan keskellä tosin on kyllä sitten syynäilemistä, kun niitä tiedon jyväsiä yrittää etsiskellä. Joka tapauksessa voitaneen todeta, että mitä yleisemmin äänestävä kansa ajattelee omilla aivoillaan ja tekee hankkimaansa tietoon perustuvia omia valintojaan, sitä hankalampaa on puolueitten vanhanaikainen vaalikarjan paimentaminen. Äänestäjien korvamerkintä ei ole enää oikein muotiakaan. Myös tuo ilmaus lammaskansa siirtyy ainakin toivottavasti enimmältä osaltaan vähitellen historian tutkijoitten työkentän aiheeksi.

  • onkonäinvai

   Jos ihmisellä on omistusasunto,kesämökki ja auto tai kaks,niin se luulee olevansa porvari.Näin ajattelevia ja äänestäviä tavallisia keskituloisia palkansaajia täytyy olla paljon Suomessa.Siihen kun lisätään gallupeilla ohjailu ja ne jotka nukkuvat äänestyspäivänä kotonaan perse homeessa ei tarvi valittaa,että työläisiltä viedään saavutetut edut ja ostovoima.Koittaakaa valittajat ymmärtää!

   • NestoriJukola

    Aivan oikein mitoitat tilanteen "onkonäinvai". Sinänsähän köyhän pieneläjän on ollut viisasta hankkia oma asunto eli ostamisen aikaan osittain säästettynä ja pääosaltaan velalla rahoitettuna. Sitten aikojen, vuosikymmenien mittaan, velat poismaksettuina ja asunto on oma. Sitten nyt kuitenkin siinä vaiheessa eteen tulee ongelma. Omistusasunnossaan elävä köyhä duunarimme on edelleen köyhä, vaikka hänellä onkin omaisuutenaan asuntokiinteistö. Ja juuri siihen on iskenyt silmänsä verottaja, joka duunarimme taustavoiman eli työväenliikkeen poliittisella voimalla rankaisee duunariamme ankaroituvalla kiinteistöverotuksella ynnä monilla omistusasumiseen liittyvien maksujen ja taksojen korotuksilla. Sekä kaiken huippuna porvarihallitukset ovat katsoneet nekin asialliseksi osallistua köyhän omistusasujamme elämisen tilanteen kurjistamiseen pyrkimällä omistusasunnon takia imuroimaan pieneläjältämme kaiken mahdollisen rahan valtion ja kunnan kassaan. Ei puutu enää kuin se, että julkisvalta veisi köyhältämme tuhkatkin pesästä poliitikkojen yksimielisellä päätöksellä. Mistä köyhä omistusasujamme löytäisi semmoisen poliittisen ryhmän, mikä ajaisi vilpittömästi ja vakavissaan hänen asiaansa?


  • 8866888

   Kun katsomme peiliin, sieltä tuijottaa tyhmyys. Se joka on aiheuttanut laman, köyhyyden ja kurjuuden. Ja eikun äänestämään seuraavissa vaaleissa taas samoja puolueita, koska "niin oon ennennii iänsstännä."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5637
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4333
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1762
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1260
  Aihe