Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomalainen pyhä tyhmyys.

eitästätulemitään

Seuraavien vaalien lähestyessä nähdään taas, kuinka politisoitu yhdentotuudenmedia julistaa voittajat etukäteen suggeroivilla gallupeilla ja statistiikoilla. Ja mikä parasta, idiootti kansa äänestää juuri niiden mukaan. Voi pyhä ihme tätä lammaskansaa, jolta puuttuu kyky käyttää omia ajatteluelimiään. Ja kun tyhmyys on tehty, kerta toisensa jälkeen, alkaa kiroilu, kun zyzteemi on mätä, toistuen aina uudelleen, ja tyhmien tekojen jälkeen ryömitään omiin kupliinsa teeskentelemään hyvinvointia. Hyhhyh! >< Tämä myötähäpeä oksettaa ihan.

7

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkotullutmieleesi

      entä jos vaalitulos on muokattu eikä edusta oikeaa äänestyskäyttäytymistä?

    • Tyhmäkansahurraa

      Tai tulee suuri johtaja.

    • Maaltamuuttanut

      Tuo ketjun aloittajan ilmaus "lammaskansa" tuo mieleen vanhan "vaalikarja"-käsitteen. Puolueet ovat kautta vuosikymmenten pyrkineet paimentamaan "omia" äänestäjiään vaaliuurnille monin menettelyin. Se semmoinen toiminta kuuluu vaalikampanjointiin. Sinänsähän ilmauksena vaalikarjalla on halveeraava sävy. Onhan niitä saman sortin käsitteitä yhteiskunnassa muutoinkin kuten esim. "työvoimamassa". Nyt sitten kuitenkin minulla on sen suuntainen kutina korvien välissä, että me suomalaisetkin taidamme entistä yleisemmin oppineet ajattelemaan omalla päällämme ja nykyäänhän monenmoisen tiedon hankinta on helpompaa ja kätevämpää kuin milloinkaan aikaisemmin. Informaation tulvan keskellä tosin on kyllä sitten syynäilemistä, kun niitä tiedon jyväsiä yrittää etsiskellä. Joka tapauksessa voitaneen todeta, että mitä yleisemmin äänestävä kansa ajattelee omilla aivoillaan ja tekee hankkimaansa tietoon perustuvia omia valintojaan, sitä hankalampaa on puolueitten vanhanaikainen vaalikarjan paimentaminen. Äänestäjien korvamerkintä ei ole enää oikein muotiakaan. Myös tuo ilmaus lammaskansa siirtyy ainakin toivottavasti enimmältä osaltaan vähitellen historian tutkijoitten työkentän aiheeksi.

    • onkonäinvai

      Jos ihmisellä on omistusasunto,kesämökki ja auto tai kaks,niin se luulee olevansa porvari.Näin ajattelevia ja äänestäviä tavallisia keskituloisia palkansaajia täytyy olla paljon Suomessa.Siihen kun lisätään gallupeilla ohjailu ja ne jotka nukkuvat äänestyspäivänä kotonaan perse homeessa ei tarvi valittaa,että työläisiltä viedään saavutetut edut ja ostovoima.Koittaakaa valittajat ymmärtää!

      • NestoriJukola

        Aivan oikein mitoitat tilanteen "onkonäinvai". Sinänsähän köyhän pieneläjän on ollut viisasta hankkia oma asunto eli ostamisen aikaan osittain säästettynä ja pääosaltaan velalla rahoitettuna. Sitten aikojen, vuosikymmenien mittaan, velat poismaksettuina ja asunto on oma. Sitten nyt kuitenkin siinä vaiheessa eteen tulee ongelma. Omistusasunnossaan elävä köyhä duunarimme on edelleen köyhä, vaikka hänellä onkin omaisuutenaan asuntokiinteistö. Ja juuri siihen on iskenyt silmänsä verottaja, joka duunarimme taustavoiman eli työväenliikkeen poliittisella voimalla rankaisee duunariamme ankaroituvalla kiinteistöverotuksella ynnä monilla omistusasumiseen liittyvien maksujen ja taksojen korotuksilla. Sekä kaiken huippuna porvarihallitukset ovat katsoneet nekin asialliseksi osallistua köyhän omistusasujamme elämisen tilanteen kurjistamiseen pyrkimällä omistusasunnon takia imuroimaan pieneläjältämme kaiken mahdollisen rahan valtion ja kunnan kassaan. Ei puutu enää kuin se, että julkisvalta veisi köyhältämme tuhkatkin pesästä poliitikkojen yksimielisellä päätöksellä. Mistä köyhä omistusasujamme löytäisi semmoisen poliittisen ryhmän, mikä ajaisi vilpittömästi ja vakavissaan hänen asiaansa?


    • 8866888

      Kun katsomme peiliin, sieltä tuijottaa tyhmyys. Se joka on aiheuttanut laman, köyhyyden ja kurjuuden. Ja eikun äänestämään seuraavissa vaaleissa taas samoja puolueita, koska "niin oon ennennii iänsstännä."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe