Aihe

Miten joku jaksaa keräillä jotain puolloja ja tölk

mitenjokuj

Katselin niin Tampereen keskustassa aika monikin kerää pulloja ja tölkkejä. Onko tuo muka kannattavaa?. Minusta ei ole. Paljon tuossa tienaa? Ja älkää pelätkö kerääjät. En tule kilpailemaan tiedän kanssanne.

23

486

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kaipjotainnnnn

   Kyllä jos jätesäkillisen löytää ni joku 30eur mutta täytyy kierrellä hyi helvetti työntää käden roskikseen ni tiedä mitä siellä on, joku räkäpaperi.

  • keräilijä

   Kunpa saisikin ne kaikki yksin niin vois kannattaakkiin, mutta kilpailua on tullut ihan liikaa. Joten en toivo enää yhtäkään kerääjää mukaan. Monesti on käynyt niin, että kun näet jossain kaukana tölkin niin sillä sadasoas sekunnilla joku tulee ja vie sen nokan edestä. Johkin ratinaan on fastareiden aikaan turha edes mennä,koska siellä kerää kaikki muutkin.

  • ei-tienaa

   Ei siitä verojen maksun jälkeen paljoa käteen jää. Itse ostetut juomapakkaukset saa sentään palauttaa verottomana, mutta ei silläkään tienaa, koska pantinhan on itse aiemmin joutunut maksamaan.

  • oletpa-tyhmä

   Kyllä nälkä pistäis sinutkin (senkin taliaivo) pulloja keräämään!

   • sisällön.vaikutus

    Ei pulloilla nälkä lähde. Täydellä pullolla saattaa janon sammuttaa.


  • egegeg

   Kyllä nälkä pistäis sinutkin (senkin taliaivo) pulloja keräämään!

   Vai että taliaivo. Minusta pullojen kerjäät on niitä taliaivoja. Eivät ne pullojen kerääjät tajua,, että aika monesta suunnilleen yhtä helposta työstä saa paljon enempi rahaa.

   • sillointällöinlenkkiteis

    Kaikilla ei vaan ei satu oleen sitä työtä, tai sairaus joka estää työnteon. Mutta voihan sen ottaa kuntoilun kannaltakin, itse kun ulkoilen niin kerään myös pullot ja tölkit. Noin vuoden saalis vain lenkkireissuilta tuottaa noin 300 euroa, joten hyvä lisä ulkoilun myötä.


   • TunnollinenVeronmaksaja
    sillointällöinlenkkiteis kirjoitti:

    Kaikilla ei vaan ei satu oleen sitä työtä, tai sairaus joka estää työnteon. Mutta voihan sen ottaa kuntoilun kannaltakin, itse kun ulkoilen niin kerään myös pullot ja tölkit. Noin vuoden saalis vain lenkkireissuilta tuottaa noin 300 euroa, joten hyvä lisä ulkoilun myötä.

    Eipä tuosta verojen jälkeen jää käteen kuin satanen. Turha vaivata itseään mokomalla.


   • hinkel

    Euro kun tuli käyttöön 2002 niin edelleen tölkistä saa 0,15 centtiä.


   • kunnollinenjatunnollinen
    TunnollinenVeronmaksaja kirjoitti:

    Eipä tuosta verojen jälkeen jää käteen kuin satanen. Turha vaivata itseään mokomalla.

    Niin mitä tulee niihin veroihin, eiköhän se riitä kun niitä on jo 40 vuotta jo maksellukyllä nää pullot saa olla sitä pimeetä tuloo. Ei tuu omantunnon tuskia näistä pulloista saaduista hiluista.


  • rttretretert

   Kysymys ei ole rahasta vaan addiktiosta. Palkintoja tulee tasaisesti mutta kuitenkin tarpeeksi satunnaisesti, jotta mielenkiinto pysyy yllä.

  • Näin_se_on

   Ostan aina viikonlopuksi sen verran kaljaa, että saan viikon sapuskat tyhjillä kaljapurkeilla.

  • asunlähiösssääää

   Asun lähiössä jos aamupäivästä lähtee kävelylle ni eipä tölkin tölkkiä näy kun joku ne kerännyt jo. Paljon on kerääjiä ja eikös noi ulkomaalaisetkin keräile. Tampereen keskustassa joskus aikoinaan tietyt pullonkerääjät. Legendaarinehan oli se ukkeli jolla itse tehty reppu. Hitot itse ainakaan mihinkään koskipuistoon mene kerään.

   • keräänmyös

    Ite en keskustassa kerää vaan eräässä toisessa treen lähi kaupungissa. Täällä oli muutama muukin kerääjä, mutta sitten vaan yhtenä päivänä tai iltana molempia kerräjiä ei näy enää missään. Yks kerääjä jopa autolla sahasi paria barin väliä. Musta tossa ei ole mitään järkee. Bensaa vaan palaa. Lieko sitten tajunnut tuon ja lopettanut. polkupyörä on paras kulkuväline tähän hommaan. Kyllähän tästä sen 10€/ilta voi hyvinkin saada 3h pyöräilystä eli n 3€/h . Siis viikonloppuisin. Viikolla ei kyllä ainakaan täällä kannata kerätä.


  • Paskakansa

   Kyllä on Suomalaisella huolen ja ihmettelyn aiheet!

   • Anonyymi

    Kenestä Suomalaisesta on kysymys? Lilli Suomalainen on ainoa jonka tiedän, mitäs hän ihmettelee?


  • Kyyrä

   Helposti kerää 400€ viikko. Tukien kanssa tuolla elää jo hienosti. Ja näille veromussuttajille: vituttaako? en maksa, maksa sinä mielummin.

   • MinäEnMaksaisi

    Täällä kommunistivaltiossa pitäisi kerätyistä tölkeistäkin maksaa jotain saatanan veroja. Onhan meillä alvi, että kaikesta mitä ostamme, menee verot. Tuloista menee verot ja verot menee moneen kertaan, että eikö se jo riitä? Naurettavaa, että vielä maasta noukituista tyhjistä tölkeistä ja pulloistakin pitäisi maksaa verot. Hienoja ihmisiä täynnä tämä meidän hallitus.


   • egegeg

    Helposti kerää 400€ viikko.

    Miten noin paljon saa kun ainakin keskustassa on niin paljon kilpailjoita? että millään ei noihin summiin pääse. Sulla taitaa olla joku salpaikka missä nuoriso ryypiskelee? Eipä kannata kertoa pullon keräys paikkoja enää yhtään sillä niin paljon on muitakin kerjöitä jotka vie tölkin nokan edestä. Pitäs itekkin alkaa löytää joku muu paikka kuin keskusta. Se ei ole enää hyvä kun siellä on niin paljon muitakin kerääjiä.


  • Anonyymi

   10000-12000 euroa vuodessa kerännyt kohta 20 vuoden ajan. Siihen päälle kun saa sosiaalituet ja eläkkeet niin hyvin pärjäilee

   • Anonyymi

    Jos 1000€/kk tekee n. 7000 pulloa/kk 400 kpl/ työpäivä voi onnistua, jos tietää hyvät apajat


  • Anonyymi

   Tölkkipantti on liian pieni. Nuoret kiusallaan lyttäävät ja litistävät kaikki tölkit ja pullot, niin että niitä ei voi viedä kierrätykseen. Jäävät luontoon mätänemään.

  • Anonyymi

   Se on harrastus, vähän niin kun lätkäpeleissä käynti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   284
   6907
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   259
   5072
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   224
   3973