penisrengas ja käyttö

Jesse18w

Milloin tuota penisrengasta käytetään? Runkataanko ensin kovaksi ja sitten penisrengas juureen vai voiko sitä käyttää löysässä pippelissä? Voiko sitä käyttää, vaikka shortsien alla rannalla tai kaupungilla? Vai onko se vain panojuttuja varten? Saattaako sen käyttö aiheuttaa jotain pippelille?
Haluan, että pippelini näyttää housuissa isommalta.

6

2322

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kumirengas

      Se sillä lepotilassa mitään tee.

      Paras on kuminen leveä, joka joustaa sopivasti. Kiinalaisista verkkokaupoista saa euron kappale. Kun kalu seisoo laitat sen juureen. Koko värkki paisuu minuutissa äärimmilleen ja terskan tuntokin lisääntyy. Siitä vaan runkkailemaan. Liian pitkään sitä ei kannata pitää, voi olla vaarallista kun veri ei kierrä kunnolla. Itse laitan sen vasta muutamaa minuuttia ennen orkkua. Kyllä tuntuu hyvältä.

    • Rengastettu

      Riippuu siitä, käytätkö kumista venyvää rengasta, vaiko metallista rengasta. Niiden käyttötapa on nimittäin hyvin erilainen. Jos aihe on täysin vieras, niin kannattanee tutustua noihin kumisiin renkaisiin, kuten edellä on kuvattu.

      Jos välttämättä haluat housuihin lisää pullotusta, niin helpoimmin ja turvallisimmin kyllä selviät kun tunget housuihisi jotain täytettä, etkä ala puljaamaan penisrenkaiden kanssa.

    • rengasexpertti

      Ns. normaaliin, eli A-tyypin maastoajoon paras vaihtoehto on all terrain peenisrengas. Sillä on hyvä pito kumpuilevassa maastossa. B-tyypin, eli offroad ajoon on valittava mud terrain rengas. Se pitää hyvin liejuisessa ajo-olosuhteissa. Tosin on muistettava poistua tällaisesta maastosta rauhallisesti pakittaen. Muutoin on vaarana sisukumin ulos pullahtaminen ja sen mahdollinen puhkeaminen.

    • renkaiden-hakkapeliitta
    • Vibra

      Huippukivasta saa tosi hyvän penisrenkaan.Se joustaa ja saa erektion kestämään.Se on penisrengas vibraluodilla.Voi myös käyttää ilman.Kunnon pullotus :)

    • sopivakoko

      Meillä on käytössä vaimon ohkaiset metalliset ranne renkaat 65mm halkaisijalta ja niitä voi laittaa useampia jopa 5kpl. Tosin ne on hyvä pujottaa kiveksien taa peniksen juureen ennenkö alkaa kiihottumaan muuten se ei enää onnistu. Pitää niitä voi sillä ne ei ole liian tiukat ainakaan aluksi lopuksi ennen orgasmia ne kiristää sopivasti ja vaimo tykkää kun penis on kova. Itseä kiihottaa pitää niitä ja onhan se merkki seksistä kun näen ne ensin vaimon ranteessa. Olen pitänyt niitä joskus nakurannalla, tosin en kerralla kun paria ja ainakin etelän rannoilla niitä näkyy muillakin miehillä. Nehän löytyi vahingossa kun vaimolla oli ne ranteessa ja hän alkoi pujottelee niitä siitä penikseni juureen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe