Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitämitämitä

mettäläinen1111

Mihin on kaikki Ruoveden asiat häipyneet täältä?. Kunnan asioita käsitelleet ketjut poistettu. Miksi ??

20

1668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilmapiirinhappamoittaja

      Ruovedellä ei ole suotavaa, että kuntalaiset ottavat kantaa kuntapäättäjien toimintaan, Kriittisen kommentin esittäjää pidetään ilomapiiriä happamoittavana valittajana, jolle paikallislehden päätoimittajan mukaan pitää antaa kenkää, Ruovesilehti boikotoi ja sensuroi kritiikkiä esittävät mielipiteet, Ei voi olla totta, että kuntalaiset ovat sataprosenttisesti tyytyväisiä nykyiseen menoon, Kukaan ei ilmeisesti epäilem mitä tulee terveydenhuollon uusista suunnitelmista,

      • Jaanos

        Ei Ruovesilehti tästä keskustelusta mitään voi poistaa oli kommmentti sitten asiallinen tai tyhmä. Tästä ei voi poistaa kun tän sivuston ylläpitäjä, joka kyllä kiitettävästi siivoaa vanhoja ylipaisuneita keskusteluja, joissa ei enää loppupäässä puhuta otsikon asiasta.


      • Entinenkirjoittelija

        Tiedän kokemuksesta, että Ruovesilehdessä toimii kova sensuuri, Päätoimittaja poisti kirjoituksistani kaikki kriittiset kommentit typistäen ne niin etten enää olisi tuntenut niitä omikseni, Lopulta kävi niin, että kirjoituksiani ei julkaistu lainkaan, Eikä nykyään näy kenenkään muunkaan mielipidekirjoituksia. Ei saa tietää, mitä kuntalaiset mahtavat tuumata nykyjohdon touhuista,


      • Urpokki

        Ööö... Lehdessä on tietääkseni pakko poistaa pois kaikki epäasiallisuudet tai henkilöön kohdistuvat loukkaukset. Päätoimittajan vastuuseen kuuluu oletettavasti lehden sisältö. Luulisin, että jos kirjoitat asiallisesti, yleisesti kiinnostavasta aiheesta, lyhyesti ja henkilöitä loukkaamatta, niin eiköhän se julkaista.


    • vinitaaljanmaa

      Ruovedelle olisi suotavaa että eräs sekatavarakauppaa (tai mitä siellä myydään?) pitävä naishenkilö ymmärtäisi tehdä vaikka ihan heti tilaa nuoremmille päättäjille, se aika että jokaiseen asiaan tms pitää olla vastaan. Rakentava keskustelu on tervetulletta ei tuollainen ei missään nimessä mentaliteetti. Kuinka paljon ruovesi onkaan menettänyt tämän änkyrän takia?

      • Kuntalaisten_etu_edellä

        Ruovesi on pelastunut ja demokratia voittanut hänen toiminnan tuloksena. Paljasti kuntalaisilta ja myös valtuustolla salatut korkojohfannaissopimukset, jotka eivät edes suojanneet kunnan lainoja korkojen nousua vastaan. Kunnan riski on 4,4 milj euroa. Tappioita ei ole vielä realisoitu.

        Jotkut haluavat idioottien diktatuurin jatkavan.


    • Pokolritöö

      Älkäämme unohtako sitä, että tämä änkyrä säästi 3 miljoonaa kunnan rahoja Visuvesi Oy;n konkurssin yhteydessä. Änkyrä voi kuittailla myöhemmin, jos Pihlajalinnan kanssa kaikki ei menekään ihan nappiin, Kahdeksantoista nesteuskovaista luottaa gurunsa asiantuntemukseen ja heitä viedään taas kuin pässiä narussa, Ovatkohan neuvottelijat tietoisia siitä, että Jyväskylässä Pihlajalinna luopui valinnanvapauskokeilusta kaksi kuukautta ennen kokeilun loppua, Eivät saaneet tarpeeksi rahaa, Eivät he Ruovedellä hommaa alehintaan tule hoitamaan. Sitten taas täällä porataan, että Pihlajalinna kusetti. Voi tulla taas luottamuspula, Antaas kattoo.

      • mukkelismakkelis

        Jos tälläinen on sattunut käymään niin kerrotko sitten kuinka paljon ruovesi onkaan menettänyt hänen valituksista johtuen. Eikös sen bisneksen ja taloushallinnon taidot tule esiin aika hyvin tuossa kaupanpidossa


      • Voimiasisupussille

        Ruopvesi ei liene paljon menettänyt Anitan eriävien mielipiteiden vuoksi, Eihän niillä ole muuta merkitystä kuin se, että Anita n äyttää tajunneensa päätösten menneen pieleen. Vahingon kärsii vain pohjoiakorealaisen tyylinen yksimielisyyden harha, On edes joku, joka uskaltaa olla eri mieltä, Ihmettelen, kuinka kauan hän jaksaa lyödä päätä seinään näiden idioottien kanssa porukassa,


      • varmaanlyönytjomonesti

        Toivotaan että ymmärtää luopua mahdollisimman nopeasti ennenkuin sattuu jotain todella peruuttamatonta.


    • Vihapuhe

      Kylläpä on negatiiviseksi mennyt ilmapiiri meillä ja sen huomaa facessakin. Täällä vallitsee kateuden ja kaunaisuuden henki joka tappaa kaiken luovuuden ja tulee varmaan viemään loputkin kaupalliset palvelut täältä.

      • kuoliko-luovuutesi-nyt

        Tarkoitatko että jos joku uskaltaa olla erimieltä asioista ja sanoa sen, hän on kateellinen ja negatiivinen ja pilaa kaiken . Kaikenlisäksi se on vihapuhetta. Näinkö asiat ajattelet?


      • anita-rules

        Valitettavasti Ruovedellä on näin. Ihan sama onko eri mieltä oleva oikeassa, massasta poikkeavia mielipiteitä ei saa olla. Ne tulkitaan negatiiviseksi, vihapuheeksi ja valitukseksi hyvin herkästi Ruovedellä. Yllä mainittu Anita on tosiaan säästänyt kunnalle miljoonia, sitä moni ei tunnu hyväksyvän millään.


      • LaumanMukana
        anita-rules kirjoitti:

        Valitettavasti Ruovedellä on näin. Ihan sama onko eri mieltä oleva oikeassa, massasta poikkeavia mielipiteitä ei saa olla. Ne tulkitaan negatiiviseksi, vihapuheeksi ja valitukseksi hyvin herkästi Ruovedellä. Yllä mainittu Anita on tosiaan säästänyt kunnalle miljoonia, sitä moni ei tunnu hyväksyvän millään.

        Ruovedellä ei kannata ottaa kantaa eikä ainakaan esittää poikkeavaa mielipidettä. Parasta määkiä muiden lampaiden mukana ja antautua narussa vietäväksi muiden pässien tapaan.


    • Vvaikenenonviisautta

      Näinä someraivon aikoina ei kannata olla mitään mieltä mistään ellei halua joutua paskamyrskyn kouriin. Niin se on täällä meillä Ruoveelläkin. Ja yksi älykääpiö saa meuhkaamisellaan niin kovin helposti monet kaltaisensa mukaan.

      • puhutaan-asioista

        Jos Ruovedellä saa someraivon aikaan kertomalla totuuksia niin se kertoo ruovetisistä itsestään. Valitettavaa, miksi yleensäkään ampua sanansaattajaa. Syytön hän on tapahtuneisiin joista puhutaan.


      • Juuri.näin
        puhutaan-asioista kirjoitti:

        Jos Ruovedellä saa someraivon aikaan kertomalla totuuksia niin se kertoo ruovetisistä itsestään. Valitettavaa, miksi yleensäkään ampua sanansaattajaa. Syytön hän on tapahtuneisiin joista puhutaan.

        Juuri näin!


      • Naisiavaihtoonkiitos
        Juuri.näin kirjoitti:

        Juuri näin!

        puhutaan että kunnan talon kunnostukset on mennyt hiukan pitkäksi muroleessa, kustannusarvio moninkertaistunut. Oliko ihan vaan sattumaa vai laitettiinko arvio niin pieneksi että ei tarvinnut kilpailuttaa urakoita ja näin ollen ollaan voitu suoraan palkata päättäjien sukulaisia tietäen että kustannukset moninkertaistuu. Ja nytkö sama toistuu tässä ihmeellisessä ruuneperin puistossa vai mikä se navetantaus työ olikaan nimeltään.. Härskiä!!


    • kummastus

      mikä tarkoitus runeberin puistolla.

    • Alkuasukasvähemmistöä

      Se puisto korvaa sen Ritoniemen navettaan toivotun korkealuokkaisen ravintolan, jota joku mökkituristi ehdotteli toissakesänä Ruovesi-lehdessä. Olis kuulemma vienyt sinne vieraitaan syömään kirkkokonsertissa käydessään. Ihme, kun ei kukaan tarttunut tähän bisnesideaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe