JSEcoin // uusi kryptovaluutta //

kryptomies

JSEcoin on uusi kryptovaluutta jota voi louhia selaimessa täysin ilmaiseksi.

JSEcoinia ei ole vielä listattu kryptovaluutta markkinoille ja on vielä startup vaiheessa. (listautuu lokakuun 11.päivä)

Ensimmäinen rahoituskierros on ohi ja toinen on juuri tänään alkanut.

JSEcoinin nimellinen arvo on tällä hetkellä 1JSE=0.06USD mutta tulee nousemaan listautumisen jälkeen varmasti hyvin sillä heillä on toimiva liikeidea ja henkilöt yrityksen takana.

Olen ollut mukana tässä projektissa sijoittajan roolissa melkein ensimmäisestä päivästä ja olen vakuuttunut JSEcoinin menestyksestä.

Alla olevasta linkistä voit rekisteröityä ja aloittaa louhimisen, saat ilmaiseksi 200JSEcoinia kun rekisteröidyt linkin kautta: https://platform.jsecoin.com/?lander=3&utm_source=referral&utm_campaign=aff89817&utm_content=

130

1204

  Vastaukset

  • Olen heti valmis SIOITTAMAAN!

   Mutta minua hieman huolettaa, sillä läppärini teho on vaatimaton ja miten sillä voisi ratkaista vaikeita LUOHINTAAN liittyviä matemaattisia ongelmia? Voisitko antaa lisätietoa? Onecoinilla oli sentään viisi intialaista matemaatikkoa jotka hoitivat homman ja rujalla on servereitä luolassa. Mutta että minun läppärini ja selaimeni voisivat korvata tuon ... ei, ei se voi olla totta.

   Sinun on pakko antaa lisätietoa!!

   Tai jos lähtee mukaan, voiko maksaa ONECOINEILLA?

   > mutta tulee nousemaan listautumisen jälkeen varmasti hyvin sillä heillä on toimiva liikeidea ja henkilöt yrityksen takana

   Kyllä, tämä on niin varteenotettava argumentti että SIOITAN heti! Mutta lisätietoa on saatava!

   • MR. provo valotan sen verran että nyt "mainostin" louhintaa joka on ilmaista käyttäjälle en sijoittamista.

    Se että toimin sijoittajana ei tarkoita että muiden pitäisi, on listattuja ja ei listattuja startuppeja joihin sijoitan rahaa sen perusteella miten itse koen sen menestyvän


   • kryptomies kirjoitti:

    MR. provo valotan sen verran että nyt "mainostin" louhintaa joka on ilmaista käyttäjälle en sijoittamista.

    Se että toimin sijoittajana ei tarkoita että muiden pitäisi, on listattuja ja ei listattuja startuppeja joihin sijoitan rahaa sen perusteella miten itse koen sen menestyvän

    Voisitko valottaa tätä hanketta lyhyesti tällä palstalla. Klikkaus antamaasi webbilinkkiin saa koneen palomuurin ja virussoftan huutamaan punaisella. Ei uskalla jatkaa. Mitähän matosia sieltä on mahdollisesti koneeseen tulossa?!?

    Louhinta "selaimella" on konseptina järjetön. Jos harrastetaan hajautettua louhintaa bitcoinin tyyliin siinä pitää olla laskentatehoa. Selain sen sijaan ajaa vain javascriptiä eikä pysty hyödyntämään edes halvan normiprosessorin kaikkea laskentatehoa. Eli mikä tässä "louhinnassa" on se pointti? Mitä järkeä?

    Kysymykseni edellä oli retorinen. Voin jo etukäteen arvata että rekisteröitymällä tähän hämärään webbilinkkiin saan koneeseeni matosia jotka avaavat koneeni serveriksi joita em. tahot käyttävät mihin haluavat. Liitynkö esim. Tor-verkkoon jos rekisteröidyn?!?

    Kerropas nyt lisää, tässä ja nyt! Kukaan ei uskalla klikata lähettämääsi webbilinkkiä!

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


  • ootko sää "kryptomies" se kuuluisa Kouvolan tunkittaja?? Eli Ruikin oikea käsi.

   • Valitettavasti en ole.

    Voitaisko tässä keskittyä keskustelemaan vaikka tuosta JSEcoinista tai jostain muusta kryptovaluutasta.

    Jos ei mitään järkevää sanottavaa ole tähän ketjuun niin voi etsiä jonkun chat huoneen ja mennä sinne rupattelemaan.


   • kryptomies kirjoitti:

    Valitettavasti en ole.

    Voitaisko tässä keskittyä keskustelemaan vaikka tuosta JSEcoinista tai jostain muusta kryptovaluutasta.

    Jos ei mitään järkevää sanottavaa ole tähän ketjuun niin voi etsiä jonkun chat huoneen ja mennä sinne rupattelemaan.

    "Voitaisko tässä keskittyä keskustelemaan vaikka tuosta JSEcoinista" Sovitaan niin jos lupaatte
    1) Lohkoketjun
    2) Miljoona kauppapaikkaa
    3) Vaihdettavuuden 18.10.2018
    4) Tappina ohitatte Bitcoinin koska sillä ei ole KYC tunnistetta
    5) Ohitette Onecoinin käytettävyydessä


  • No nyt tuo kryptomies luikki yksityiseen chat-huoneeseen pohtimaan hiki otsalla, että mikä on. kun kusetus ei uppoa.

   • Jospa se olikin KYRPOMIES joka kauppaa KYRPOVALUUTTAA?

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAA

    Poijjaat!! Taasen!


  • Siis..... tuliko tuo pelle ihan TOSISSAAN mainostamaan tuota viritystään tänne?
   OMG.

  • Miksi sähköpostiini tuli tasokorotus, saisin sen kertoimen ostamalla ja maksamalla tonnin ?

   Mitenkähän hyvän kertoimen saa 10000 tuleeko louhintakoneeseen 10 kertainen vauhti..

  • Itse asiassa tuo kryptomiehen linkki toimi ja olin lukenut jo tästä jsecoinista ennen tätä niin päätin kokeilla, ihme itkemistä porukalla joka suunnasta kaikkia kryptoja kohtaan, itselläni on Avast sekä AVG eikä huutaneet mitään, linkki on perus affliate josta liittyjä ja kutsuja saa bonuksen

   • No, jos sinä uskallat klikata sitä linkkiä niin kerro nyt jotain ... minkä takia linkin tarjoaja tuollaisen virittelisi? Mikä on hänen bisneksensä? Jos hänellä on luotettaava bisnes, niin totta mooses siihen voi lähtä mukaan.

    Kysymys: minkä takia tämän linkin tarjoaja antaisi mahdollisuuden "ilmaiseen LUOHINTAAN" selaimella?

    Kysymys 2: minkä takia louhitaan selaimella koska se on äärimmäisen tehotonta?

    Kysymys 3: sen sijaan että kerrot omista "bonuksistasi", niin kerro mistä tässä tehdään tienestiä? Mikä on se "jokin" mikä tässä tuottaa ansiota?

    Voisitko vastata?

    Poijjaat!!


   • Virtuaalikoneessa sitä uskalsi kokeilla. Mitään syvällisempää tietoa ei webbisivulta saa ellei rekisteröidy.

    Sounds legit?

    Jos kyseessä olisi REHELLINEN yritys niin miksi ne eivät mainostaisi oikein julkisesti tätä uutta MAHDOLLISUUTTA? Häh?

    Kuten kaikki verkostomarkkinoijat, tälläkin tyypillä on taustallaan jotain HÄMÄRÄÄ!! Kuten KAIKILLA verkostomarkkinointiin liittyvillä ihmisillä!!

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


   • kyseessähän on startup joka markkinoi käyttäjien kautta jossa kaikki saa jotain, kutsuja ja kutsuttu sekä yritys uuden käyttäjän ja täällä nämä köyhät Persut ulisee kaikesta uudesta johon eivät ole perehtyneet...

    googlesta selviää kovasti tietoa ja facebookista, tuskin kaverit omalla naamallaan tekisivät videoita.

    nimimerkki avotampio kertoo aika paljon susta, eletään omassa pienessä kuplassa jossain laihialla


   • perttu81 kirjoitti:

    kyseessähän on startup joka markkinoi käyttäjien kautta jossa kaikki saa jotain, kutsuja ja kutsuttu sekä yritys uuden käyttäjän ja täällä nämä köyhät Persut ulisee kaikesta uudesta johon eivät ole perehtyneet...

    googlesta selviää kovasti tietoa ja facebookista, tuskin kaverit omalla naamallaan tekisivät videoita.

    nimimerkki avotampio kertoo aika paljon susta, eletään omassa pienessä kuplassa jossain laihialla

    Taas sama: OTTAKAA ASIOISTA SELVÄÄ. Mutta kun kysytään yksinkertaisempiakin kysymyksiä, tulee kierteleviä vastauksia "kato googlesta" jne. Ilmeisestikin halutaan peitellä omaa tietämättömyyttä kun yksinkertainenkin kysymys jää vaille vastausta.

    Mainosta nyt edes vähän jos uskot hankkeeseen!


   • Kiitos linkistä! älyttömän helppo käyttösempi kuin muut kryptot! muutenkin pätevä idea


  • Nyt vanha XP-celeron kone työssä. prosessori huutaa ja valot vilkkuu. Just tunkee ulos 1000 € seteliä USB 1 aukosta, CD-asema on rahasta jo ihan tukossa. Ali-Baba ja 40 iloista treidaajaa antaa lisä vinkkejä. Nyt kannattaa liittyä.

   Kyllä nyt tampiot oli ihan väärässä, kohta lattiaa peittää 20 cm setelikerros, lisäksi kohtaa aukeaa 50000 kuppauspaikkaa ja konsertoiva (vivaldi) maisteriCard on tulossa pohjattomalla luotolla.

   • Joo, sama juttu. Mutta minä prosessoin ja louhin vanhalla kunnon COMMODORE 64:llä. Ja on niin mahtavaa!! KYRPOVALUUTTAA tulee nyt niin paljon että ISÄNNÖITSIÄ heittää kohta minut pihalle kun VALUUTTAA valuu jo rappukäytävään ja pihalle!! En tiedä mitä teen! Auttakaa pliis!


  • Kyllä minä ainakin uskon että ruja tulee vielä ja sitten saadaan maitoa ja huonekaluja.

   • Muista myös lääkkeet ja autot!

    Näin vakuutti tämä 4 miljoonaa kk tienaava hirmu-ukkeli eräällä videopätkällä - pakkohan sen on totta silloin olla?


  • Sanokaas vielä koska ja missä tätä coinia voi vaihtaa oikeaksi rahaksi?

  • Tampio ku näyttää osaavan suoltaa tota paskaasa tännekkii ni varmaan osaa googlettaa ton jsecoinin ideanki,ei oo niin vaikeeta jos yhtään lontoo taipuu.
   Jaksa alkaa trolleille lässyttämää mitää selityksiä ku asenne on jo alkuun tommonen

   • Jälleen tyypillinen kaksiaivosoluisen kiertelevä "vastaus". Retoriikka on kehittymätöntä ja vastaus taas luokkaa OTTAKAA ASIOISTA SELVÄÄ. Ja "vittu mä ala sulle selittämään kun et tajua mitään".

    Tosiasiassa nimimerkki ei itsekään tiedä mistä on kysymys eikä osaa selittää. Tällaiset yksilöt ovat kusettajille lottovoitto sillä heitä on yhtä helppo huijata kuin tikkunekun riistäminen lapselta.


   • No jos se jsecoinin idea on noin helppo, niin miksi ihmeessä et voisi kertoa siitä täällä? Mikä siinä on niin vaikeata? En käsitä. Jos asia on yksinkertainen niin voisit aivan hyvin kertoa siitä muutaman sanan.


  • Ihan hirveetä kusetusta tossa en nää koska itellä nyt louhittuna reilu 5k coinia mihkä ei ole menny sentin senttiä rahaa,tietty jos tampio on niin idiootti että alkaa heti sijottelee jotai 10k summia niin sitten se on ihan tampion oma vika.

   • Ei tuo kerro mitään siitä onko kusetus vai ei. Kaikille annetaan siis vastikkeetta 5k coinia tai jotain. Tuollainen ainoastaan alentaa kolikon arvoa suhteessa kokonaismäärään. Tavallaan nuo ensimmäiset 5k coinia - tai mikä lukumäärä hyvänsä mikä annetaan vastikkeettomasti - ovat arvottomia ja arvollisia coineja saat tavallaan vasta ostamalla niitä lisää sijoittamalla JSECoiniin.

    Jos kuvittelet että kaikille suomalaisille annettaisiin huomenna vastikkeetta miljoona euroa, niin mitä luulisit tapahtuvan hinnoille kaupoissa. Ne nousisivat dramaattisesti siksi aikaa kunnes nuo ylimääräiset miljoonat eurot on kierrätetty . (knoppikysymys: minnehän ne mahtaisivat päätyä, MUAHAHMUAHA)

    Ja hinnat laskisivat vasta sitten kun suuren massan miljoonat on käytetty eikä heillä ole enää varaa maksaa pyydettyjä hintoja. Inflaation jälkeen tulee deflaatio.

    No, naiivia spekulointia. JSECoin "haiskahtaa" kusetukselta, mutta faktoja se todistamiseen ei ole. Mutta onhan näitä ICOja vaikka kuinka monta jossa coinin alullepanijat katoavat ja serveristä nyppäistään piuhat irti sitten kun lisää rahaa ei saada enää haalittua. Ja näin on JSECoinissakin, saat ilmaiseksi jonkin määrän coineja ja sitten tarjotaan mahdollisuus ostaa niitä lisää sijoittamalla, eli ostamalla joku "paketti" jolla selain saadaan "louhimaan" lisää kolikoita. Kaikki niin ilmeistä.

    Järki käteen nyt! Poijjaat!


   • Ensinnäkin jos lukutaito on vielä tallella niin olen louhinut omalla koneella noi 5k coinia about 5 kk:n aikana,ei ole tullut mitään vastikkeetta eikä tarvi mitään ostella että voi louhia.
    Jos aikuinen ihminen ei ite osaa tietoa ettiä tosta niin kannattaisko silloin olla ihan hissukseen ja olla vinkumatta että täyttä kusetusta jos ei hevonvittua asiasta tiedä.
    Ja oikeessa olet että en osaa itekkää sulle tota kuviota selittää mutta koska se ei multa rahaa vaadi ja ja louhiminen onnistuu tossa samalla ku tietokone on päällä ni en ihan hirveesti siinä haittaakaan näe,tietysti voihan siinä muutamalla sentillä sähkölasku nousta mut se on aika pientä.


   • umpio kirjoitti:

    Ensinnäkin jos lukutaito on vielä tallella niin olen louhinut omalla koneella noi 5k coinia about 5 kk:n aikana,ei ole tullut mitään vastikkeetta eikä tarvi mitään ostella että voi louhia.
    Jos aikuinen ihminen ei ite osaa tietoa ettiä tosta niin kannattaisko silloin olla ihan hissukseen ja olla vinkumatta että täyttä kusetusta jos ei hevonvittua asiasta tiedä.
    Ja oikeessa olet että en osaa itekkää sulle tota kuviota selittää mutta koska se ei multa rahaa vaadi ja ja louhiminen onnistuu tossa samalla ku tietokone on päällä ni en ihan hirveesti siinä haittaakaan näe,tietysti voihan siinä muutamalla sentillä sähkölasku nousta mut se on aika pientä.

    Huoh.
    Täyttä kusetusta tuokin viritys -mitään oikeata rahaa et tuosta ikinä hyödy.
    Äläkä sinä vingu yhtikäs mitään koska et ymmärrä koko hölynpölystä yhtikäs mitään. Et YHTIKÄS MITÄÄN!
    Minä taas ymmärrän: kusetus. Pysy erossa.


   • Enkä mitään oikeata rahaa tossa menetäkkään.
    Hyvin tunnut tietävän jo valmiiks että kusetusta vaikket oo ees viittiny ottaa selvää koko asiasta.


   • umpio kirjoitti:

    Enkä mitään oikeata rahaa tossa menetäkkään.
    Hyvin tunnut tietävän jo valmiiks että kusetusta vaikket oo ees viittiny ottaa selvää koko asiasta.

    No sitähän minä juuri tarkoitin . Olet saanut 5000 coinia vastikkeettomasti, ilmaiseksi. Odotatko että niillä olisi joskus jotain arvoa, varsinkin kun kaikki muutkin mukanaolevat ovat saaneet saman määrän ilmaiseksi? Miten ilmaiseksi annettu voisi muuttua arvokkaaksi, ja miksi juuri JSECoin?

    Onko JSECoin ottanut jo sinuun yhteyttä että maksamalla "luohintatehosi" moninkertaistuu? Ja että maksamalla vielä lisää se moninkertaistuu enemmän?

    Oletko lainkaan tutkinut mitä koneeseesi asennettu ohjelmisto taustalla tekee? Konettasi voitaisiin käyttää esim. palvelimena roskapostien massalähetyksiin, TOR-verkoston palvelimena, laittomien filmi- tms. kopioiden levitykseen jne. Toisin sanoen, koneesi on kaapattu. Oletko katsonut selaimen network-lehdykästä mitä verkkoliikennettä se tekee? Viimeksimainittu ei tosin kerro mitään jos/kun sinun on pitänyt asentaa koneeseesi selaimen lisäosan lisäksi jotain selaimesta riippumatonta.

    >Hyvin tunnut tietävän jo valmiiks että kusetusta vaikket oo ees viittiny ottaa selvää koko asiasta

    Kyllä tämä löyhkää kusetukselta hyvin kauas. Niiden webbisivut ovat kovin vaitonaisia siitä "miksi juuri JSECoin". Paitsi että se kyllä tehdään selväksi, että NYT sinulla on AINUTLAATUINEN mahdollisuus! Asiaa kylläkään valoteta sen syvällisemmin.

    Ja ylipäätään, mitä louhintaan tulee, bitcoiniin on liitetty teennäinen "louhintavaikeus" jotta kukaan ei pystyisi tuottamaan kaikkia coineja saman tien. Louhinta muuttuu sitä helpommaksi mitä tehokkaampi kone ja sellaiseen pitää investoida. Sen sijaan puhe louhinnasta standardikoneella ja selaimella on naurettavaa, sikäli kuin louhintaa oikeasti edes tapahtuu. Ja että maksamalla lisää louhintatehosi kasvaa. Sehän kuulostaa silkalta rahankeruulta! Eli saan louhittua ikivanhalla koneromulla 10 kertaa enemmän kunhan vain maksan lisää. KUULOSTAA KUSETUKSELTA!

    Oikeasti en usko että JSECoinissa on olemassa mitään louhintaa tai lohkoketjua. Hajautettu louhinta vaatii bitcoinin tyylisen keinotekoisen louhintavaikeuden johon voi vastata ainoastaan prosessoriteholla. Mutta että maksamalla lisää saisin samalla raudalla lisää louhintatehoa ... KUSETUSTA!

    Poijjaat!! Taasen!


   • Avotampio_ kirjoitti:

    No sitähän minä juuri tarkoitin . Olet saanut 5000 coinia vastikkeettomasti, ilmaiseksi. Odotatko että niillä olisi joskus jotain arvoa, varsinkin kun kaikki muutkin mukanaolevat ovat saaneet saman määrän ilmaiseksi? Miten ilmaiseksi annettu voisi muuttua arvokkaaksi, ja miksi juuri JSECoin?

    Onko JSECoin ottanut jo sinuun yhteyttä että maksamalla "luohintatehosi" moninkertaistuu? Ja että maksamalla vielä lisää se moninkertaistuu enemmän?

    Oletko lainkaan tutkinut mitä koneeseesi asennettu ohjelmisto taustalla tekee? Konettasi voitaisiin käyttää esim. palvelimena roskapostien massalähetyksiin, TOR-verkoston palvelimena, laittomien filmi- tms. kopioiden levitykseen jne. Toisin sanoen, koneesi on kaapattu. Oletko katsonut selaimen network-lehdykästä mitä verkkoliikennettä se tekee? Viimeksimainittu ei tosin kerro mitään jos/kun sinun on pitänyt asentaa koneeseesi selaimen lisäosan lisäksi jotain selaimesta riippumatonta.

    >Hyvin tunnut tietävän jo valmiiks että kusetusta vaikket oo ees viittiny ottaa selvää koko asiasta

    Kyllä tämä löyhkää kusetukselta hyvin kauas. Niiden webbisivut ovat kovin vaitonaisia siitä "miksi juuri JSECoin". Paitsi että se kyllä tehdään selväksi, että NYT sinulla on AINUTLAATUINEN mahdollisuus! Asiaa kylläkään valoteta sen syvällisemmin.

    Ja ylipäätään, mitä louhintaan tulee, bitcoiniin on liitetty teennäinen "louhintavaikeus" jotta kukaan ei pystyisi tuottamaan kaikkia coineja saman tien. Louhinta muuttuu sitä helpommaksi mitä tehokkaampi kone ja sellaiseen pitää investoida. Sen sijaan puhe louhinnasta standardikoneella ja selaimella on naurettavaa, sikäli kuin louhintaa oikeasti edes tapahtuu. Ja että maksamalla lisää louhintatehosi kasvaa. Sehän kuulostaa silkalta rahankeruulta! Eli saan louhittua ikivanhalla koneromulla 10 kertaa enemmän kunhan vain maksan lisää. KUULOSTAA KUSETUKSELTA!

    Oikeasti en usko että JSECoinissa on olemassa mitään louhintaa tai lohkoketjua. Hajautettu louhinta vaatii bitcoinin tyylisen keinotekoisen louhintavaikeuden johon voi vastata ainoastaan prosessoriteholla. Mutta että maksamalla lisää saisin samalla raudalla lisää louhintatehoa ... KUSETUSTA!

    Poijjaat!! Taasen!

    joo myin jo vasemman munuaiseni pois että saan coineja.
    Tampio on niin vitun fiksu olevinaan ja tietää kaikesta kaiken ni ala ny tommosen kanssa sit vääntämään.
    Varmaa onecoinissa hävinny kaikki hillosa ni nyt kiukkusena pitää yrittää päteä joka paikassa.


   • "Ja että maksamalla lisää louhintatehosi kasvaa. Sehän kuulostaa silkalta rahankeruulta!"
    Tää joku sun oma fantasia vai mistä tämmöstä juttuu oot löytäny.
    Ootkohan nyt ees oikeella sivulla pyöriny ku noi sun jutut kuulostaa aika harhasilta.


   • umpio kirjoitti:

    "Ja että maksamalla lisää louhintatehosi kasvaa. Sehän kuulostaa silkalta rahankeruulta!"
    Tää joku sun oma fantasia vai mistä tämmöstä juttuu oot löytäny.
    Ootkohan nyt ees oikeella sivulla pyöriny ku noi sun jutut kuulostaa aika harhasilta.

    No mistä ne sitten rahaa tekevät elleivät pyydä maksamaan lisää jotta louhintateho kasvaisi?

    Et kai luule että ne tekevät tätä ihan hyvää hyvyyttään? Jos niiden bisneskonseptissa ei ole "lisämaksulla lisää coineja", niin silloin niiden bisnes on sinun koneesi valjastaminen niiden omaan käyttöön, kuten edellä kerroin. Voisitko kertoa mitä softia olet mennyt asentamaan koneellesi? Voisin koittaa tutkia onko niistä varoituksia ... siis juuri virus/hyväksikäyttömielessä. Eli käyttävät konettasi spämmimailien levitykseen tms.

    Mutta usko pois, nämä tyypit eivät tee tätä hyvää hyvyyttään. Ne haluavat tienata. Eikä tämä ole fantasiaa!


   • Valitettavasti en ole koneelle asentanu yhtään mitään ohjelmia :(
    Louhiminen tapahtuu ihan pitämällä tota niitten sivua tossa auki ja luulisin että olisin huomannu tässä 5 kuukauden aikana jos jotai serveri tai spämmihässäkkää täs ois taustalla,ihan noin tyhmänä tarvii sentää ihmisiä pitää.
    Siellä niitten sivuilla on kyllä hyvinkin tarkkaan selitetty toi koko systeemi mut alkaa vähän tuntumaa että et joko osaa englantia tai sitte oot käyny jossain ihan vika paikassa kehittelemäs noita harhojas.
    Lopetan tän vääntämisen tähän koska tampio kehittelee hatustaa noit teorioitaa eikä viitti ottaa asioista selvää ni ei jaksa enää vääntää.


   • umpio kirjoitti:

    Valitettavasti en ole koneelle asentanu yhtään mitään ohjelmia :(
    Louhiminen tapahtuu ihan pitämällä tota niitten sivua tossa auki ja luulisin että olisin huomannu tässä 5 kuukauden aikana jos jotai serveri tai spämmihässäkkää täs ois taustalla,ihan noin tyhmänä tarvii sentää ihmisiä pitää.
    Siellä niitten sivuilla on kyllä hyvinkin tarkkaan selitetty toi koko systeemi mut alkaa vähän tuntumaa että et joko osaa englantia tai sitte oot käyny jossain ihan vika paikassa kehittelemäs noita harhojas.
    Lopetan tän vääntämisen tähän koska tampio kehittelee hatustaa noit teorioitaa eikä viitti ottaa asioista selvää ni ei jaksa enää vääntää.

    Ei, kukaan ei pidä ketään tyhmänä. Kysytään nyt vielä uudestaan: millaisen pluginin (lisäosa) asensit selaimeesi? Mikä selain? Chrome, Firefox, ...? Ilman plugin asennusta selaimesi ei mitenkään voi pystyä louhimaan yhtään mitään. Ja pitämällä sivua auki ko. plugin voi tehdä mitä tahansa niiden suunnittelijat ovat miettineet. Ja ainoastaan silloin kun pidät sivua auki.

    Sinun kannattaisi luottaa minuun.


   • Avotampio_ kirjoitti:

    Ei, kukaan ei pidä ketään tyhmänä. Kysytään nyt vielä uudestaan: millaisen pluginin (lisäosa) asensit selaimeesi? Mikä selain? Chrome, Firefox, ...? Ilman plugin asennusta selaimesi ei mitenkään voi pystyä louhimaan yhtään mitään. Ja pitämällä sivua auki ko. plugin voi tehdä mitä tahansa niiden suunnittelijat ovat miettineet. Ja ainoastaan silloin kun pidät sivua auki.

    Sinun kannattaisi luottaa minuun.

    Niin ja "louhinta" pitämällä pelkästään sivua auki on mahdotonta ellet ole asentanut niiden haluamaa pluginia (lisäosa) selaimeesi. Tai jos ei ole lisäosaa, niin sinun selaimellasi ei louhita mitään. Kaikki on vain videoshow JSECoinin taholta, näytöllä lukemat vilkkuu mutta mitään toimintaa ei tapahdu sinun koneellasi. ==> KUSETUS


   • Haha, avo taas kujalla kun puhutaan oikeista kryptovaluutoista :D


   • kumpikampio kirjoitti:

    Haha, avo taas kujalla kun puhutaan oikeista kryptovaluutoista :D

    Hehee, avotampio on hyvinkin usein kujalla, mutta se ei liity tähän. Voisitko tarkentaa missä yksityiskohdissa avotampio on pihalla? Ja miten niin "oikeista" kryptovaluutoista? Voisitko tarkentaa? En usko että olet pelkkä suunsoittaja.


   • Ei tarvi mitään plukareita asennella että saa selaimen louhimaan kryptoa. Jos et ole erikseen napannut javascriptiä selaimestasi pois päältä, niin voipi olla, että olet itsekin tullut tietämättäsi louhineeksi esim. Moneroa vieraillessasi jollain sellaisella saitilla, joka on valjastanut vierailijoiden koneet louhimaan.


   • kumpikampio kirjoitti:

    Ei tarvi mitään plukareita asennella että saa selaimen louhimaan kryptoa. Jos et ole erikseen napannut javascriptiä selaimestasi pois päältä, niin voipi olla, että olet itsekin tullut tietämättäsi louhineeksi esim. Moneroa vieraillessasi jollain sellaisella saitilla, joka on valjastanut vierailijoiden koneet louhimaan.

    Jaa, eli louhintaa pelkällä javascriptillä?!? Uskomatonta. Ehkä avotampio on _taas_ kujalla, mutta prosessorinkäytön kannalta selain ja javascript ovat todellakin huonoin mahdollinen yhdistelmä. Selain näet ajaa javascriptiä aina vain yhdellä säikeellä, jolloin ei ole merkitystä miten tehokas tietokone sinulla on (montako corea).

    Näin ollen, jos kaikki louhivat samalla teholla, niin mitä merkitystä on sillä onko kullakin 1, tuhat, tai miljoona coinia? Kaikki ovat samassa asemassa jos tullaan siihen tilanteeseen että coineja voisi vaihtaa oikeaksi rahaksi. Siihen asti kaikki on pelkkää tietokonepeliä.

    Eli: what's the fucking point???


   • Pointti on kasvattaa saitin ylläpitäjän lompakon saldoa.

    "Vuoden 2017 aikana, IT-lehdistö uutisoi laajasti Coinhive-yrityksen järjestelmästä, joka mahdollistaa Moneron louhimista selaimessa, JavaScriptin kautta, mainosten rahallisena korvaajana. Käytönnössä, tekniikka kuitenkin myös toimii ilman käyttäjien suostumusta. Coinhiven louhimistekniikka lisättiin tietomurtojen kautta moniin sivustoihin ilman lupaa.[9][10][11][12]

    Markkoinoille on loppuvuodesta 2017 ilmestynyt myös muita Coinhiven menettelytapoja hyödyntäviä palveluja.[13] Esimerkiksi The Pirate Bay ja suomalainen vastamedia MV-lehti ovat kokeilleet JavaScript-pohjaista louhintaa, käyttäjien päätelaitteiden kasvavan virrankulutuksen kustannuksella.[14]

    Selaimissa suoritettavaa louhintaa voidaan pitää taloudellisesti kannattavana, koska Moneron louhinta toimii tehokkasti yleisillä mikroprosessoreilla, eikä Bitcoinin tavoin pelkästään näytönohjainten kaltaisilla erikoistuneilla laitteilla."

    Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Monero_(kryptovaluutta)


   • kumpikampio kirjoitti:

    Pointti on kasvattaa saitin ylläpitäjän lompakon saldoa.

    "Vuoden 2017 aikana, IT-lehdistö uutisoi laajasti Coinhive-yrityksen järjestelmästä, joka mahdollistaa Moneron louhimista selaimessa, JavaScriptin kautta, mainosten rahallisena korvaajana. Käytönnössä, tekniikka kuitenkin myös toimii ilman käyttäjien suostumusta. Coinhiven louhimistekniikka lisättiin tietomurtojen kautta moniin sivustoihin ilman lupaa.[9][10][11][12]

    Markkoinoille on loppuvuodesta 2017 ilmestynyt myös muita Coinhiven menettelytapoja hyödyntäviä palveluja.[13] Esimerkiksi The Pirate Bay ja suomalainen vastamedia MV-lehti ovat kokeilleet JavaScript-pohjaista louhintaa, käyttäjien päätelaitteiden kasvavan virrankulutuksen kustannuksella.[14]

    Selaimissa suoritettavaa louhintaa voidaan pitää taloudellisesti kannattavana, koska Moneron louhinta toimii tehokkasti yleisillä mikroprosessoreilla, eikä Bitcoinin tavoin pelkästään näytönohjainten kaltaisilla erikoistuneilla laitteilla."

    Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Monero_(kryptovaluutta)

    Kiitokset tästä!!! Nyt oli avotampio niin totaalisen KUJALLA kuin vain voi olla!!!!!

    Heh heh ... näitä tulee aina ... eikä takuulla ole viimeinen ...


   • Avotampio_ kirjoitti:

    Kiitokset tästä!!! Nyt oli avotampio niin totaalisen KUJALLA kuin vain voi olla!!!!!

    Heh heh ... näitä tulee aina ... eikä takuulla ole viimeinen ...

    Heh heh


   • Avotampio_ kirjoitti:

    Kiitokset tästä!!! Nyt oli avotampio niin totaalisen KUJALLA kuin vain voi olla!!!!!

    Heh heh ... näitä tulee aina ... eikä takuulla ole viimeinen ...

    Poijjaat!! Taasen!


  • >JSEcoinin nimellinen arvo on tällä hetkellä 1JSE=0.06USD mutta tulee nousemaan listautumisen jälkeen varmasti hyvin sillä heillä on toimiva liikeidea ja henkilöt yrityksen takana

   Arvo siis tulee nousemaan VARMASTI. Ja argumenttina toimiva LIIKEIDEA ja HENKILÖT yrityksen takana?

   Mikä tuo liikeidea on? Voisitko tässä kuvailla sitä vaikka muutamalla lauseella. Ja pyydän, älä vastaa että "googleta"! Kyllä, me kaikki osaamme googlettaa. Mutta haluaisimme että SINÄ nyt vastaat puheeseesi: mikä on tuo LIIKEIDEA?

   Ja edelleen viittaat henkilöihin yrityksen takana. Kun nyt käytät tätä argumenttina, niin keitähän nuo HENKILÖT mahtavat olla, joihin meidän pitäisi sokeasti luottaa? Ovathan nämä HENKILÖT siis kuitenkin arvonnousun tae?

   Voisitko valottaa/mainostaa tätä liikeideaa vähän enemmän niin pääsemme kärryille. Ja ei, me osaamme kaikki googlettaa mutta haluamme että juuri SINÄ kerrot meille MIKSI kannattaa lähteä mukaan!!!

   Näiden antamiesi tietojen perusteella mekin ehkä uskomme väittämäsi että sen arvo nousee VARMASTI. Eikös vaan?

   Voisitko valottaa asioita?

   • Mitenkä et ymmärrä nyt sitä ideaa? Siinä tavoitteena on saada mahdollisimman paljon louhijoita. Siitä sitten "palkitaan".


  • HYVÄT JÄSENET, ÄLKÄÄ KÄYKÖ TÄÄLÄ KESKUSTELUA.
   TÄÄLÄ ON VAIN NEGATIIVIKIRJOITTELUA.
   ME TIEDÄMME, ETTÄ TÄÄ TOIMII JA HENKILÖKUNTTA AUTTAA !

  • Miksi tasokorotus pitää maksaa WU:n kautta ?

   • Koska sun ÄO ei riitä muuhun ja olet PA.


  • Hahahahahaha, ei jumaliste repesin kun luin tätä keskustelua. Täällä taitaa itkeä kaikki jotka ovat hävinneet rahansa onecoiniin ja dagcoiniin. JSEcoin kyllä vaikuttaa noihin pariin edellämainittuun verrattuna erittäinkin lupaavalta. Eipä tuosta jaksa täällä alkaa väittelemään. Propsit vaan niille jotka on jaksanut täällä yrittää asiallisesti keskustella. Itse olen nyt jonkun aikaa louhinut kyseistä coinia ja aion louhia jatkossakin. En ole senttiäkään sijoittanut muutakuin sähkön hinnan muodossa mitä kone on vienyt päällä ollessaan. Menkääs te pojat ostamaan vaikka lisää dagcoineja, niin meikäläinen louhii!

  • Hyvä! Jatka sinä louhimista, jo rahat ei riitä sähkölaskuun niin tässä loistava sijoituksen kohde.
   https://solidusglobal.com

   • Näyttää PONZILTA


   • Jos puhutaan "direct sales" , indirect sales, legs, matching Bonus,niin juokse kauas😅


   • Ootko ostanut jo solidusta? :D Samat koijarithan tuossa on mukana kun onecoinissa. Itselläni ei ole tapana syytää rahoja tuollaisiin ponzeihin.


   • mrkort kirjoitti:

    Jos puhutaan "direct sales" , indirect sales, legs, matching Bonus,niin juokse kauas😅

    En todellakaan osta! Huijarina toimii Juha Parhiala Pattayalta käsin.
    Sain kuulla töissä, että Juha on toiminut taikkuvaimon tarkastajana, ei muuta kun onnea avioliitolle.😂


  • Hei tänne kannattaa luoda tili: https://initiativeq.com/invite/Hl1rqAEnQ
   Koska siellä jaetaan ilmaista kryptovaluuttaa mitä ei ole vielä tullut myyntiin.
   Tämä on tälläinen ex paypal tyyppinen projekti.

   • Anna lisää tietoa! Sijoitan heti! Anna nimesi ja hetu niin voin luottaa sinuun. Jos annat, voisin heti laittaa ainakin kymppitonnin. Mutta nimettömään nettilinkkiin en sijoita. Miten on?


   • Mullakin olisi hyvä sijoituskohde. Lähtisikö joku mukaan kun lupaan rahaa ilmaiseksi ja antaisin jonkin hämärän nettiosoitteen? Jos joku lähtee niin annan ekana pankkitilinumeron jonne voitte laittaa rahaa, ja sitten vasta annan nettiosoitteen.

    Ja muistakaa, sieltä saatte rahaa ILMAISEKSI


  • Rami K jaksaa uskoa näihin

  • JSEcoinin louhinta edelleen käynnissä !!!

   JSEcoin virtuaalivaluutta jatkaa leviämistään. ICO päättyi lokakuussa 2018 ja tänä päivänä JSEcoinia voi vaihtaa vaikkapa LAtokenin kautta. Kurssi on laskenut ICO:n jälkeen, eli suora sijoittaminen nyt huomattavasti edullisempaa kuin ICOn aikana. Myöskin louhinta tuottaa louhijalle vielä tässä vaiheessa hyvin JSEcoinia, sillä louhijoiden määrä on vielä suhteellisen pieni, vaikkakin kasvupotentiaalia löytyy.

   JSEcoin tarjoaa ympäristöystävällisen tavan louhia virtuaalivaluuttaa lohkoketjutekniikkaa hyödyntäen ja tarjoaa tavalliselle netin käyttäjälle mahdollisuuden louhia virtuaalivaluuttaa selaimen ylijäämäenergiaa hyödyntäen. Ja siinä missä esimerkiksi Bitcoin käyttää louhintaan valtavia louhintafarmeja, louhintaan soveltuvia tehokkaita tietokoneita ( myös hyvin hintavia ) ja kuluttaa suuria määriä sähköä, niin JSEcoinin louhinta käy tavallisella kotikoneella, kannettavalla tai vaikka älypuhelimella, joko selaimen välityksellä ( Firefox, Brave, Crome ) tai asentamalla koneelle JSEcoin platform sovelluksen.

   Louhinta itsessään on yksinkertaista, eikä vaadi käyttäjältä erityistä osaamista, vaan louhinta-alustan käytön oppii helposti ja louhinta tapahtuu taustalla käyttäessäsi konettasi arjen toimintoihisi, kuitenkaan konetta hidastamatta.

   Virtuaalivaluutat tekevät tulemistaan suuren yleisön tietoisuuteen. Ole mukana rakentamassa, uudenlaista, ekologista valuuttajärjestelmää ja tukemassa ympäristöystävällisen, turvallisen ja hajautetun JSEcoin virtuaalivaluutan kehitystä.

   Ohessa linkki, jonka kautta voit rekisteröityä osaksi kasvavaa JSEcoin-yhteisöä ja aloittaa JSEcoin-louhinnan jo tänään !!!

   https://jsecoin.com/?utm_source=referral&utm_campaign=aff144481&utm_content=

   JSEcoin : YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ VIRTUAALIVALUUTTAA !!!

   *** WELCOME TO THE GREEN SIDE OF THE COIN ***

   • "louhia (luohia) virtuaalivaluuttaa selaimen ylijäämäenergiaa hyödyntäen"?!?

    Mikäs se sellainen selain on joka tuottaa energiaa ja siitä jää vielä ylijäämää?!? Kyllä minun koneessani selain käyttää prosessoria juuri niin paljon kuin se tarvitsee. Jos louhitaan (luohitaan), se tarvitsee enemmän prosessoritehoa. Miten tämä - tai siihen liitetty "louhinta" (luohinta) on muka "ympäristöystävällistä"?

    "Virtuaalivaluutat tekevät tulemistaan suuren yleisön tietoisuuteen"

    Kyllä, ovat tehneet jo kymmenisen vuotta. Bitcoin on näistä ainoa jonka voi sanoa tulleen kymmenessä vuodessa suurempaan tietoisuuteen. Eikä sillä siltikään voi tehdä mitään. Niin paitsi tietenkin leikkiä "sioituspeliä".

    "Ole mukana rakentamassa, uudenlaista, ekologista valuuttajärjestelmää"

    Ai jaa, luulin että onecoin olisi se tulevaisuuden maksu- ja valuuttajärjestelmä. Olen näköjään erehtynyt. Miten tämä jsecoin on muka "ekologinen"? Viittasinkin tähän jo edellä. Niin, ja mihin minä tarvitsisin jsecoinia, mitä minä tekisin sillä? Miksi louhisin (luohisin) jsecoinia?

    Minä luotan mieluummin ManureCoiniin, tulevaisuuden maksuvaluuttaan! Sen arvo nousee tulevaisuudessa takuuvarmasti. Tässä linkki josta voi liittyä: http:/etelaputaanpaskasepot.www.fi

    MUAHAHAMUAHAHANMUAHAHAHAA

    Poijjaat!! Taasen!


  • Ympäristöystävällistä louhintaa..

   Virtuaalivaluuttojen louhiminen kuluttaa tänäpäivänä energiaa jo usean pienen valtion verran ja niiden käyttö lisääntyy päivittäin, kuin myös virtuaalirahalla tarjolla olevien tuotteiden ja palveluiden määrä. JSEcoin käyttää louhintaan selaimen ylijäämäenergiaa, eli yksinkertaisesti voit louhia JSEcoin virtuaalivaluuttaa samalla kun käytät tietokonettasi, teet sitten töitäsi verkossa, kirjoittelet keskustelupalstoille, pelaat online-pelejä, tai katsot videoita suoratoistopalvelusta., jne..

   Tämän lisäksi JSEcoin tarjoaa myös kotisivujen ylläpitäjille mahdollisuuden louhia JSEcoinia. Kotisivujen ylläpitäjät voivat yksinkertaisesti lisätä JSEcoin-koodin websivustolleen, ja näin osallistaa sivuilla kävijät JSEcoinin louhintaan sivujesi käyttäjäkokemuksen kärsimättä.

   On totta, että JSEcoin on vielä pieni start-up yritys, mutta on jo pienessä ajassa luonut globaalisti kasvavan yhteisön, ja esimerkiksi tammikuun 2019 tilastoissa omaa jo 17,9 % markkinaosuuden kotisivujen ylläpitäjien käyttämästä selainpohjaisesta louhinnasta. Ja myöski muilta osin tilastot ovat kannustavia ja potentiaalia löytyy..

   MIelestäni tänä päivänä, kun ihmisiä kiinnostaa niin ruuan, kulutustuotteiden kuin energiankin alkuperä, niin myös ympäristöystävällinen virtuaalivaluutta löytää varmuudella kannattajakuntansa.

   tilastoja: valitse linkki ja klikkaa sieltä graphical overwiev

   https://jsecoin.com/en/technical/stats/

   Ja asiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua vaikka heidän Whitepaperiin.

   Ja tässä linkki aloitussivuille josta löytyy em. Whitepaper

   https://jsecoin.com/?utm_source=referral&utm_campaign=aff144481&utm_content=

   *** WELCOME TO THE GREEN SIDE OF THE COIN ***

   • Puutaheinää ja harhaanjohtamista. Jsecoinissa ei ole mitään ekologista. Selaimessa - eikä tietokoneessa - ei ole mitään "ylijäämäenergiaa", jota voitaisiin käyttää louhintaan. Jos tietokonettasi käytetään louhintaan - tai mihin tahansa - se vaatii prosessoritehoa. Jos koneella tehdään louhinnan aikana jotain muuta, tarvitaan enemmän prosessoritehoa.

    "On totta, että JSEcoin on vielä pieni start-up yritys, mutta on jo pienessä ajassa luonut globaalisti kasvavan yhteisön"

    Joo joo. Globaalisti kasvava ja niin poispäin. Muistaako kukaan samoja sanoja onecoinista?

    "MIelestäni tänä päivänä, kun ihmisiä kiinnostaa niin ruuan, kulutustuotteiden kuin energiankin alkuperä, niin myös ympäristöystävällinen virtuaalivaluutta löytää varmuudella kannattajakuntansa."

    Kerropas nyt tarkemmin mitä "ympäristöystävällistä" tässä on. Vastaan itse: EI MITÄÄN.

    Taas yksi uusi huijausyritys. Huijausargumentiksi on nyt keksitty "ympäristöystävällisyys".

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAHAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


   • " ja niiden käyttö lisääntyy päivittäin, kuin myös virtuaalirahalla tarjolla olevien tuotteiden ja palveluiden määrä"

    Roskaa. Virtuaalivaluuttojen käyttö ei lisäänny missään eikä ole tarjolla mitään tuotteita tai palveluita joita voisi ostaa virtuaalivaluutoilla. Täyttä tuubaa.


  • Ympäristöystävällisyys syntyy nähdäkseni jo siitä että koska lohkoketjutekniikka itsessään on jo haastamassa ja tulee korvaamaan esim. nykyisiä tapojamme säilyttää tietoa, valuuttaa jne. niin JSEcoinin tarjoama tekniikka säästäisi jo nyt käytössäollessaan energiaa juuri niiden lukuisten voimaloiden verran joka kuluu olemassaolevien lohkoketjujärjestelmien ylläpitoon.

   Itse kohkoketjutekniikka on varmasti osana muodostamassa uudenlaista läpinäkyvämpää globaalia verkostoa tiedon, valuutan tm. välittämiselle ja arkistoimiselle, ja tarjoaa lukemattomia soveltamismahdollisuuksia yhteiskunnan eri saroilla, kuten koulutuksessa, monenlaisessa tietojen turvallisessa hajautetussa arkistoinnissa, äänestyksissä, jne ja tässä on vasta jäävuoren huippu. Uskonkin että lohkoketjutekniikka ja sen kehittyminen edelleen tulevat muuttamaan tuntemamme maailman omistussuhteita, niin materiaalisen kuin immateriaalisenkin omaisuuden ja varallisuuden osalta. Ja omalta osaltaan tämän esiintuleminen juuri tässä ajassa vain ilmaisee uuden sukupolven yhteisöperustaisuutta ja haastaa kovaäänisesti meitä sitovia tiedonhallinnan ja keskittyneen varallisuuden rakenteita.

   Ja nyt tälle lohkoketjutekniikka hyödyntävien pelaajien kentälle on ilmestynyt uusi pelaaja. JSEcoin, joka muista poiketen käyttää selaimen käytöstä jäävää energiaa algoritmien laskemiseen ja lohkoketjun varmistamiseen. Eli omaa valtavaa potentiaalia ja mahdollisuuksia erilaisten tahojen intergoida lohkoketjutekniikka osaksi heidän toimintaansa. Energia-ystävällisyydestään johtuen mahdollistaa lohkoketjuun osallistumisen tavaliselle internetin käyttäjälle vaikkapa älypuhelimella. Ja jos taas mietimme energian säästöä niin valtakunnallisten rekistereiden ylläpitämisessä kuin globaalien valuuttajärjestelmien turvaamisessa, niin ero nykyisiin järjestelmiin valtavine bittilouhoksineen on valtava, ja lohkoketjutekniikka on vasta tekemässä tuloaan. Jo lähivuosina lohkoketjutekniikan käytön ennustetaan lisääntyvän räjähdysmäisesti.

   Eli toivottakaamme tervetulleeksi uusi, ympäristöystävällinen virtuaalivaluutta

   ECOlogical JSEcoin !!!

   • Edelleen täyttä tuubaa ja asioiden tarkoitushakuista sekoittamista keskenään.

    1) Lohkoketjuteknologia on todellakin leviämässä maailmassa kovaa vauhtia. Mutta on ymmärrettävä että KRYPTOVALUUTAT ovat vain yksi kärpäsenpaskan kokoinen lohkoketjuteknologian sovellus. Siten on äärimmäisen harhaanjohtavaa kytkeä lohkoketjuteknologian suosio kryptovaluuttojen suosioon, puhumattakaan jsecoinista.

    2) Jsecoin EI ole sen ympäristöystävällinen kuin mikään muukaan kryptovaluutta.

    "on ilmestynyt uusi pelaaja. JSEcoin, joka muista poiketen käyttää selaimen käytöstä jäävää energiaa algoritmien laskemiseen ja lohkoketjun varmistamiseen"

    Nimimerkki kieltäytyy käsittämästä että selaimen käytöstä EI jää mitään ylimääräistä energiaa. Tietokone ei tuota mitään ylimääräistä energiaa "hukkaenergiana" jota voitaisiin käyttää johonkin muuhun, poislukien prosessorien tuottama lämpö.

    Yritetään vääntää rautalangasta. Jos käynnistät auton, se käy "tyhjäkäynnillä", mutta se kuluttaa silti polttoainetta. Jos teet autolle jotain, vaikka kytket puhalluslaitteen päälle, se kuluttaa enemmän polttoainetta. Ei ole mitään hukkaenergiaa jota voitaisiin käyttää johonkin muuhun, poislukien moottorin tuottama lämpöenergia.

    Kun käynnistät tietokoneen, se kuluttaa sähköä. Se kuluttaa sähköä vaikka se silminnähden olisi "tyhjäkäynnillä". Jos tietokoneella tehdään jotain, se kuluttaa enemmän sähköä. EI ole mitään hukkaenergiaa jota voitaisiin käyttää johonkin muuhun, kuten esim. louhintaan.

    Nimimerkki on tyypillinen nettihuijari. Hän yhdistelee toisiinsa kuulumattomia asioita ja esittää väitteitä joilla ei ole mitään pohjaa. Populaatiosta muutama prosentti aina uskoo tällaisiin ja lähtee mukaan näihin koijauksiin. Nimimerkki kiittää jokaista tällaista sillä hänen kauttaan mukaan liittyvät tuottavat tälle nimimerkille rahaa.

    Jsecoinissa on kyse siitä että luovutat koneesi mainostajien käyttöön. Asentamalla heidän selaimensa tms. softaa, koneellesi julkaistaan mainoksia ja koneesi tietoja kerätään. Palkkioksi sinä muka "louhit kryptovaluuttaa" jota ehkä jossain voi vaihtaa oikeaksi rahaksikin. Jos pyytäisit näiltä mainostajilta korvauksen mieluiten oikeassa rahassa, sinut todennäköisesti heitettäisiin ko. verkostosta ulos.

    Niin ja toisinpäin, onhan se mediaseksikkäämpää värvätä jäseniä verkostoon muka "louhimaan kryptovaluuttaa" kuin täräyttää suoraan "anna meidän lähettää koneellesi mainoksia ja saat korvaukseksi muutaman euron kuussa. Ja jos värväät verkostoon lisää jäseniä saat enemmän euroja".

    Unohtakaa tällaiset huijarit!


   • Korjataan lisää nimimerkin tarkoitushakuisesti harhaisia väittämiä. Puhutaan energiankäytöstä.

    Lohkoketjuteknologia ja sen ylläpitäminen ei vie yhtään sen enempää/vähempää energiaa kuin minkään muunkaan IT teknologian ylläpito. Kuriositeettina voisi mainita että tavallinen netissä surffaaminen vie huomattavasti enemmän energiaa prosessoritehon muodossa kuin lohkoketjujen lohkojen muodostaminen suurissa määrin samassa ajassa.

    Nimimerkki antaa ymmärtää lohkoketjuteknologian energiasyöpöksi viittaamalla rivien välistä bitcoiniin. Bitcoinin louhinta todellakin vaatii laskentaan viritettyjä erikoisprosessoreja - joita on mm. näytönohjaimissa - sekä monimutkaista laskentaa. Mutta tämä kaikki on keinotekoista. Bitcoinin lohkoihin on keinotekoisesti lisätty vaikeustekijä, minkä vuoksi vain tietyt ehdot täyttävät lohkot hyväksytään ketjuun. Näin on tehty siksi että kuka tahansa ei voi välittömästi louhia itselleen suuria määria bitcoineja. Siten bitcoinin louhijat joutuvat yritys-erehdys menetelmällä kokeilemaan suuria määriä lohkoja ennen kuin löytävät ketjuun kelpaavan lohkon.

    Mutta kaikki tämä energiantarve liittyy vain ja ainoastaan bitcoiniin, ei mihinkään muuhun lohkoketjuteknologiaa hyödyntävään sovellukseen.

    Jos JSECoinissa olisi oikeasti sitä "jotain", miksi sitä yritetään tuoda esiin tällaisilla taivaanrannan maalauksilla ja/tai argumenteilla jotka eivät kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua.

    No, vastaan itse tähän retoriseen kysymykseeni: tarkoitus on niistää ylimääräiset rahat sellaisilta jotka eivät tunnista kusetusta. Muka "selaimen ylijäämäenergia" MUAHAHAMUAHAHA

    Mulle tuli heti parempi idea nimimerkille: perusta voimalaitos joka ottaa talteen "selaimen ylijäämäenergian" ja ryhdy kauppaamaan sitä vaikka Fennovoimalle ydinvoiman korvikkeeksi. MUAHAHAMUAHAHAHA. Keksit vielä IKILIIKKUJAN! Fennovoima tuottaa sähköä jonka sinun tietokoneesi ottaa talteen ylijäämäenergiana ja myy takaisin Fennovoimalle jne.jne. MUAHAHAMUAHAHAAA


  • asiallinen whitepaper.

   • No asialliseksi sitä ei todellakaan voi kutsua.

    Aloitetaan whitepaperin ensimmäisestä sivusta, otsikolla "Vision"

    "Our ambition is to create an energy efficient cryptocurrency mined by webmasters which is
    adopted globally by mainstream users"

    Kuten jo edellä totesin, kryptovaluutan louhinta ei missään muodossa vie sen enempää energiaa kuin esim. nettisivuilla surffaaminen. Poikkeuksena bitcoin mihin on keinotekoisesti lisätty prosessoritehoa vaativia elementtejä - jotta kukaan ei kerralla louhisi itselleen suuria määriä coineja.

    Viittaukset energiatehokkuuteen on harhaanjohtamista.

    "Hashing is a mathematical equation that is carried out at large scale to secure a blockchain
    which is the underlying transaction database of a cryptocurrency. This process consumes huge
    amounts of computing power,"

    Ei pidä paikkaansa, paitsi bitcoinin osalta kuten olen todennut. Hash-summan laskeminen lohkoketjun lohkolle on mille tahansa prosessorille standardilaskentaa eikä vaadi sen kummempaa energiaa. Tällaista laskentaa voidaan suorittaa vaikka selaimessa Javascriptillä laaditulla ohjelmanpätkällä. Viitaukset hurjiin energiamääriin ovat harhaanjohtamista.

    "By using surplus CPU power, huge energy and cost savings could be made over traditional
    cryptocurrency networks"

    Pelkää sumutusta. Tietokoneessa ei ole mitään ylimääräistä energiaa eikä se tuota sellaista, poislukien prosessorien lämpenemisestä syntyvä hukkalämpö.

    "Problems we are trying to solve"
    -bitcoinin louhinnan vaatima energiantarve on keinotekoinen
    -toinen pallukka jo antaa hieman taustaa mitä varten tämä härpäke on olemassa: mainoksien levittäminen
    -kolmas pallukka on taas samaa diibadaabaa

    Tässä siis kommentit whitepaperin ekalle sivulle. Edetään seuraavalle sivulle sitten kun on taas sitä kuuluisaa "HUKKA-AIKAA" .... MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAHAAA


  • Tässä nyt ei ilmeisestikkään edes tahdota ymmärtää määrittelemääni enerigian säästöä.. En väitä, että JSEcoinia voisi lohia käynnistämättä konettasi.. Vaan jos ja kun miljardi ihmistä on jokatapauksessa verkossa selaamassa kuka mitäkin, ja samaan aikaan on olemassa tarve virtuaalivaluutoille, niin JSEcoin tarjoaa ratkaisun yhdistää nämä kaksi..

   Eli hyödyntää selainpohjaista lohkoketjutekniikkaa

   Ymmärrän monien skeptisyyden uusien sovellusten edessä, ja onkin jokaisen oma valinta mihin suuntaan täällä huomiotansa kohdistaa. En minäkään tiedä varmuudella JSEcoin kehittäjätiimin vaikutteita enkä suinkaan ymmärrä täysin lohkoketjutekniikan mahdollisuuksia ja haasteita, mutta seuraan mielelläni tämän start-upin vaiheita ja tahdon osaltani olla mukana yhteisön rakentamisessa, enkä suinkaan tulevien arvonnousujen toivossa, vaan koska näen tässä tavan olla mukana uudenlaisten yhteisövaluuttojen kehityksessä ja lohkoketjutekniikan soveltamisessa.

   Toivonkin, että onnistuisimme rakentamaan kehittävää vuoropuhelua eriävistä mielipiteistä huolimatta ja näin saamaan kukin tahoillamme kokonaisvaltaisempaa kuvaa asiasta.

   • Tuli tarjous nostaa louhintatehoa euroilla. Kuulemma kestää kauan saavuttaa coineja hukkateholla. En maksa.


   • "Vaan jos ja kun miljardi ihmistä on jokatapauksessa verkossa selaamassa kuka mitäkin, ja samaan aikaan on olemassa tarve virtuaalivaluutoille, niin JSEcoin tarjoaa ratkaisun yhdistää nämä kaksi."

    Eikö siinä tapauksessa olisi energiatehokkainta markkinoida ihmisille suoraan tietokoneeseen asennettavaa selaimesta riippumatonta ohjelmaa. Selain nimittäin on itse varsin tehoton minkäänlaiseen laskentaan ja on siten energiasyöppö. Erillinen ohjelma laskisi lohkoketjun lohkoja huomattavasti selainta tehokkaammin (= PIENEMMÄLLÄ ENERGIALLA). JSEcoin ei tarjoa minkäänlaista ratkaisua mihinkään, silloinkaan jos argumenttina on energiansäästö.

    "vaan koska näen tässä tavan olla mukana uudenlaisten yhteisövaluuttojen kehityksessä ja lohkoketjutekniikan soveltamisessa"

    Vai niin. Sitten pitää vaan toivoa että olet vahva uskossasi. Tietänet että samankaltaisia kryptovaluuttahankkeita on pilvin pimein. Ja kas kummaa, bitcoinia lukuunottamatta kaikki ovat kuihtuneet. Minkähän takia?

    Vastaan itse retoriseen kysymykseeni: kryptovaluutoilla - siten kuin se näissä keskusteluissa on ymmärretty - ei tule olemaan minkäänlaista asemaa eikä sijaa maailmantaloudessa.

    Oletko muuten kuullut 1600-luvun Hollannissa esiintyneestä tulppaanisipulibuumista ... huomaatko minkäänlaista analogiaa ...


   • PITÄKÖÖTPASKANSA kirjoitti:

    Tuli tarjous nostaa louhintatehoa euroilla. Kuulemma kestää kauan saavuttaa coineja hukkateholla. En maksa.

    BUAHAHABUAHAHAHAAAAA ... nyt päästiin asian ytimeen. MAKSA lisää niin louhinta nopeutuu, BUAHAHABUAHAHAAAAA

    Tosiaan, maksamalla lisää saan tietokoneeni tuottamaan lisää HUKKAENERGIAA jota voidaan kätevästi käyttää LOUHINTAAN! On se tämä ympäristöystävällisyys todella loppuun asti mietittyä! Todellakin vertaansa vailla oleva ja maailman mullistava GREEN COIN!

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHHAAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


   • Avotampio_ kirjoitti:

    BUAHAHABUAHAHAHAAAAA ... nyt päästiin asian ytimeen. MAKSA lisää niin louhinta nopeutuu, BUAHAHABUAHAHAAAAA

    Tosiaan, maksamalla lisää saan tietokoneeni tuottamaan lisää HUKKAENERGIAA jota voidaan kätevästi käyttää LOUHINTAAN! On se tämä ympäristöystävällisyys todella loppuun asti mietittyä! Todellakin vertaansa vailla oleva ja maailman mullistava GREEN COIN!

    MUAHAHAMUAHAHAMUAHHAAAAAA

    Poijjaat!! Taasen!

    näin o


  • Ainakin itselläni JSEalusta on toiminut. Helppo tapa tutustua turvallisesti virtuaalivaluutan käsitteisiin ja käytäntöihin.

  • Käytän app.ia. ja louhii ihan hyvän määrän vuorokaudessa, eikä haittaa muuta netin käyttöä. Ja on myös JSEkoodi kotisivuilla eli niidenkin kautta tulee coineja ihan kivasti.. eikä oo ollut ongelmia. Myös tiimiin on saanut yhteyden kun tullut kysyttävää. Aika näyttää, että saako juuri ko. valuutta riittävästi suosiota.. se kai sen arvon nousun osaltaan määrittää, vaan varmasti potentiaalisia käyttäjiä riittää, jos ajattelee vaikka ns. kolmatta maailmaa joissa elää helposti miljardi ihmistä vailla pääsyä pankkipalveluiden piiriin. Mobiilisti toimiva lohkoketjutekniikkaa hyödyntävä email-perustainen tili mahdollistaa tilisiirrot ja vaikka yritystoiminnan aloittamisen kevyesti myös näille ihmisille. Loistavia innovaatioita. Nostan pipoa tälle idealle !!!

   • Loistavaa trollausta! Komiikkaa vailla vertaa!

    "kolmas maailma ja miljardi ihmistä vailla pankkipalveluita". Hyvä kun unohdit sanan "internet"

    "Mobiilisti toimiva lohkoketjutekniikkaa hyödyntävä email-perustainen tili mahdollistaa tilisiirrot ja vaikka yritystoiminnan aloittamisen kevyesti myös näille ihmisille"

    Täyttä tuubaa loistavasti pakattuna!!!!!!
   • Avotampio_ kirjoitti:

    Kyllä,tämä on totta! Olen jo tienannut satasen vaikka vasta tänään aloitin! Kyllä kannattaa unohtaa JSECoinit, tämä on todellisuutta!

    Ei voi olla totta! Nyt olen tienannut jo tonnin. Mutta yksi ongelma tässä on. Tililtä ei voi nimittäin nostaa rahoja pois, ne on pakko jättää sisään kasvamaan korkoa korolle. Mutta jos SIOITTAA lisää on kuulemma jotain mahdollisuuksia. Tonni kuulemma pitäisi laittaa lisää sisään. Laitanko?


  • Avotampio jakaa vale-uutisia.. varokaa linkkiä!!! Ei meinaa päästä sivuilta pois

  • Voi voi.. hyvä avotampio.. Toivottavasti opit tarkastamaan lähteitäsi paremmin. Näitä bottien kääntämiä uutisia tulee vastaan sieltä täältä ja niihin on liitetty täällä meillä suomalaisten toimijoiden nimiä ja tekaistuja haastatteluja.. joissain Harkimo suosittelee jotain pyramidipeliä ja milloin leijonan luolan jäsenet kehuvat tapaa rikastua hetkessä. Nämä linkit voivat olla haitallisia jo itsessään, uutisoinnista puhumattakaan.. ja juu, sivuilta poistuminen on hankalaa, kun selain ei meinaa hyväksyä paluu nappia. Ymmärrän nyt paremmin vastahakoiset ja negatiiviset kommenttisi JSEcoinia vastaan, jos perustat tietosi vastaavanlaiselle uutisoinnille. Toisinaan toimituksetkin harhautuvat valheelliseen tietoon, eivätkä tarkasta lähteitään vaan kopioivat artikkelin ulkomaisista lehdistä. Näin on käynyt JSEcoininkin kohdalla. Esimerkiksi Talouselämä, Tietokone-lehti sekä Iltalehti julkaisivat valheellisen käännösartikkelin, jossa JSEcoin listattiin haittaohjelmaksi, jota se ei todellakaan ole. Olen ollut yhteydessä em. lehtiin ja juttujen toimittajiin ja pyytänyt heitä korjaamaan virheellistä ja haitallista uutisointia.

   Jsecoin on mielestäni lupaava start-up, joka tekee omalta osaltaan tärkeää työtä pienin askelin, niin rahoitusmarkkinoiden läpinäkyvyyden lisäämiseksi, virtuaalivaluuttojen ekologisemman louhimisen eteen kuin myös lohkoketjutekniikan kehittämiseksi ja tuomiseksi yleisempään tietoisuuteen. Ja tietysti tarjoaa kotisivun pitäjille mahdollisuuden osallistua louhintaan yksinkertaisella tavalla. Pian julkaistava ad.exchange tulee osaltaan vielä lisäämään JSEcoinin mahdollisuuksia.

   Kiinnostuneita suosittelen tutustumaan aiheeseen tarkemmin.

   https://jsecoin.com/o/?a=144481

   • "Näin on käynyt JSEcoininkin kohdalla. Esimerkiksi Talouselämä, Tietokone-lehti sekä Iltalehti julkaisivat valheellisen käännösartikkelin, jossa JSEcoin listattiin haittaohjelmaksi"

    Oletko lainkaan miettinyt miksi kolme arvostettua mediaa luetteloivat jsecoinin haittaohjelmaksi? Haittaohjelma on katsos sellainen joka tuo mukanaan sisältöä jota ei ole pyydetty/tilattu. Tällaisia ovat mm. mainokset. Jsecoin on markkinointikanava joka tekee tilinsä levittämällä mainoksia. Virtuaalivaluutan louhinta on vain lavaste jonka suojissa mainostaminen tapahtuu.

    "Ymmärrän nyt paremmin vastahakoiset ja negatiiviset kommenttisi JSEcoinia vastaan, jos perustat tietosi vastaavanlaiselle uutisoinnille"

    Ei, en perusta näkemyksiäni uutisoinnille. Olen IT alan raskaan sarjan ammattilainen ja osaan haistaa sen suojissa tapahtuvan kusetuksen hyvin kaukaa.

    JSECoinin white paper on tarkoituksella ympäripyöreä, sisältää muualta plagioitua materiaalia jota on muokattu ja sisältää suoranaisia asiavirheitä. Tässä tulikin lueteltua kusetuksen täydelliset tunnusmerkit.

    "virtuaalivaluuttojen ekologisemman louhimisen eteen kuin myös lohkoketjutekniikan kehittämiseksi ja tuomiseksi yleisempään tietoisuuteen"

    -Olen jo perustellut miksei jsecoinissa ole mitään ekologista
    -Jsecoin ei ole mukana kehittämässä lohkoketjuteknologiaa. Sellainen on keksitty jo kauan sitten
    -Virtuaalivaluutat ja lohkoketjuteknologiat ovat termeinä hyvin yleisesti tunnettuja

    "Pian julkaistava ad.exchange tulee osaltaan vielä lisäämään JSEcoinin mahdollisuuksia"

    Jaaha, no kerropa nyt lisää! Pääset tässä mainostamaan!


   • Vastaa kysymyksiin:

    1) Miksi kukaan antaisi minun louhia itselleni kryptovaluuttaa ilmaiseksi?

    2) Mihin tässä mitään selaimia tarvitaan. Mikseivät anna minulle niitä kryptovaluuttoja suoraan? Miksi tämä on tehty näin hankalaksi?

    3) Jos minulla olisi webbisaitti, minkä takia minun pitää lisätä sivustooni kryptovaluuttaa louhiva kilke, joka pyörii asiakkaitteni selaimilla, saadakseni siitä palkkioksi kryptovaluuttaa? Mikseivät anna sitä minulle suoraan, ilman mitään välikäsiä?


   • puupäidenkonferenssi kirjoitti:

    Vastaa kysymyksiin:

    1) Miksi kukaan antaisi minun louhia itselleni kryptovaluuttaa ilmaiseksi?

    2) Mihin tässä mitään selaimia tarvitaan. Mikseivät anna minulle niitä kryptovaluuttoja suoraan? Miksi tämä on tehty näin hankalaksi?

    3) Jos minulla olisi webbisaitti, minkä takia minun pitää lisätä sivustooni kryptovaluuttaa louhiva kilke, joka pyörii asiakkaitteni selaimilla, saadakseni siitä palkkioksi kryptovaluuttaa? Mikseivät anna sitä minulle suoraan, ilman mitään välikäsiä?

    Muutenkin, jos ne puhuvat tosissaan muka ekologisesta louhinnasta (jos mitään louhintaa oikeasti edes tapahtuu), niin IT-ammattilaisena voin kertoa, että selaimella tehtävä louhinta on erittäin tehotonta. Tarjoaisivat mieluummin koneeseen suoraan asennettavan binäärin (ohjelman) joka louhii huomattavasti tehokkaammin kuin selain.

    No, eihän siellä mitään louhintaa oikeasti tapahdu,

    Niin ja kaikille järkeville ihmisille: ymmärrättehän että näiden puheet tietokoneen "hukkaenergiasta" on silkkaa roskaa. Jos tietokoneella tehdään jotain, se syö sähköä. Ja toisinpäin, tietokone syö sähköä juuri sen verran kuin se suoritukseensa tarvitsee, ei yhtään enempää eikä vähempää. Ei ole mitään "hukkaenergiaa" jota voitaisiin käyttää muka johonkin väitettyyn louhintaan.

    Kryptokoijarit, eikö olekin noloa että teidän yritelmänne ammutaan näin yksinkertaisilla pikkufaktoilla alas? MUAHAHAMUAHAHAHAAAAAA


   • Ei kannata klikkailla nimimerkin "QuantumWind " antamaa linkkiä. Eikä missään tapauksessa rekisteröityä. QuantumWind koittaa vaan suositella pyramidiin lisää kusetettavia


  • Saadaksesi vakuudetonta lainaa täytät vain yksinkertaisen hakemuksen. Yllätys-yllätys-anomuksesi meni läpi-saat lainarahaa! Lainojen käsittelyyn tarvitaan etukäteen järjestelymaksu. Järjestelymaksujen kerääminen on toiminnan ydinosa.

  • Larryn meininki on tuttua.

   Samankaltaista on jsecoinissa. Liityttyäsi tulee jossain vaiheessa sähköpostia "louhinnan oletusnopeus on alhainen. Koneessasi on vielä paljon hukkaenergiaa jonka voisi käyttää louhintaan. Saat nyt erikoustarjouksena turbolouhijan etuhintaan 99,99€. Tarjous on voimassa vain tämän viikon".

   • pahamaineinen jsecoin.com löytyy usealta muultakin vastaavalta listalta. Järkevät ihmiset: pysykää kaukana näistä koijareista! Jsecoin ei louhi mitään kryptovaluuttaa eikä sillä ole sellaisen kanssa mitään tekemistä. Ne haluavat valjastaa koneesi mainosten levittämiseen.


   • Höpö höpö just kotiutin miljardin, tosin celeron prosessori kuumeni liikaa WIN95 koneessa mutta hyvä kate tuli.
    Mainoksia en nähnyt jokin pizzamainos tipahti etanapostissa, ei kelvannut wc paperiksi.

    Koijarin on kivoja, he itsekin uskoo olemattomaan ja houkuttelee höynät mukaan.


  • Nimimerkille QuantumWind hieman kommenttia, joka hänen olisi syytä lukea ERITTÄIN tarkasti!

   Huomasittehan kaikki hänen jakamassaan linkissä olevan URL-parametrin "a=144481"? Kun menette sivulle, se avataan parametriksi "affiliate=144481". Siitä voi heti haistaa että kun hänen antamansa linkin kautta rekisteröityy jseCoinistiksi, nimimerkki saa siitä bonuksia. Valitettavasti vain arvottomina leikkikryptokolikkona.

   Tästä kuitenkin paljastuu kupletin juoni. Koitetaan saada jäseniä jotka hankkivat jäseniä jne.jne. Kätevää tässä on se että homman pyörittäjä saa kaikki nämä jäsenet ILMAISEKSI. Heille annetaan palkkioksi arvotonta leikkirahaa. Yhtä hyvin voisivat antaa monopolipelin leikkiseteleitä.

   Heitä huijataan väittämällä että he louhivat selaimellaan kryptovaluuttaa. Tämä on vale. Kävin vilkaisemassa githubissa JseCoinin codebasea, eikä siellä ole mitään sellaista koodipakettia jossa olisi louhintaa suorittavaa logiikkaa. Koko "louhinta" on jseCoinissa vain sumutusta. Louhinnan varjolla käyttäjän selaimeen saadaan välitettyä MAINOKSIA ja tämä on se juju jolla homman ydinpyörittäjät tekevät HILLOA, siis OIKEATA rahaa!

   Nimimerkkiä QuantumWind on kusetettu raskaamman kautta. Toivottavasti muut eivät sorru tähän.

   MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

   • Tampio on tosiaan oikeassa. https://github.com/JSEcoin jos kloonaa sieltä koodit niin näkee ettei selaimessa suoriteta mitään louhintaa. Jsecoin on näköjään tarkoitettu kryptovaluuttoihin höyrähtäneille joilla on kova kiire rikastua. Kannattaisi mieluummin ottaa rauhallisesti ja ottaa asioista paremmin selvää.


  • Hyvä trollimetsän väki.. ja muutkin.. en tiedä mitä coineja täällä kullakin on salkuissansa, vaan kovaa vastakkainasettelua tämä lanka on saanut aika ajoin aikaiseksi.. Aika näyttää onko JSEcoinilla visiota haastaa todenteolla toimijoita kryptovaluuttojen saralla, se on kuten tiedämme vaatii* monien asioiden yhteenhitsaantumista, että tällainen saa todellista jalansijaa, mutta potentiaalia tässä löytyy.. Se millä tavoin kehittäjätiimi ja yhteisö vie tätä asiaa eteenpäin jää nähtäväksi. .

  • HYVIN LOUHII JSEtä ainakin täällä. Ei oo tullut viiruksii tai mainoksii.. hyvin pelaa..

  • Huomaan, että täällä on todellakin kyse suoranaisesta trollaamisesta, eli negatiivisesta vaikuttamisesta valheellista informaatiota jakamalla..

   Ensinnäkin.. JSEcoin ei tarjoa rahalla nopeampia louhintayhteyksiä, vaikka täällä joku väittääkin että JSEcoin tarjoaisi tällaista mahdollisuutta!!! Tässä on juuri JSEcoinin eräs valteista kilpailussa muita virtuaalivaluuttoja vastaan. SE EI MAHDOLLISTA LOUHINTAFARMIEN PERUSTAMISTA. Toimija voi luoda palveluun vain yhden tilin, ja tilille voi louhia vain yhtä sovellusta käyttäen. Yksi toimija ei siis voi hankkia nopeampia laitteita tai useampia koneita louhiakseen suurempia määriä jsecoinia.

   Tavalliselle platform-louhijalle riittää nopeudeksi hashrate n 4000-5000 hashes/sec. jotta hän voi louhia maksimimäärän JSEcoinia vuorokaudessa. Hitaille yhteyksille sovelluksessa on hashrate accelerator, jota klikkaamalla voi nostaa tätä nopeutta.

   JSEcoin suorittaa java-script pohjaista algoritmilaskentaa, ja toisin kuin täällä väitetään JSEcoin tarjoaa myös ladattavan sovelluksen, jolloin louhintaa ei tarvitse tehdä selaimella.. Kirjoittaja kyllä mainitsee tutustuneensa huolellisesti JSEcoinin toimintaan, mutta ei kuitenkaan sen vertaa, että tietäisi että sovelluksia on ladattavissa play-kaupasta ja hyvin toimivat !!! Sovelluksen käyttömahdollisuus mainitaan myös JSEcoinin sivuilla hyvin selkeästi, jos siellä vain vierailee silmät avoinna. Itse käytän tätä sovellusta ja se riittää yksinään hyvin päivittäisen maksimimäärän louhintaan joka on tällä louhijamäärällä n. 50 jsecoin / vrk. Vaan toki kotisivujen pitäjille juuri selainlouhinta on erinomainen tapa luoda virtuaalivaluuttaa.

   Käytännössä JSEcoin jakaa 144 000 Jsecoinia / vrk / = platform-miners ja jako tapahtuu arvontaa käyttäen. Eli 30 sekunnin väleinJSEcoin arpoo 50 coinia kaikkien onnistuneiden laskija/louhintaosotteiden kanssa ( -IP), ja jotta saa tämän arvontalipun tarvitsee louhia/löytää siis yksi HASH/30 sek. jotta on mukana joka arvonnassa. Suuremman laskentatehon tuottaminen ei lisää palkintomahdollisuuksia, sillä mahdollista on saada näin vain 1/30sec. ja tähän riittää jo n 4000hashes/sec. hashrate.

   Näin rahalla ja laskentateholla ei saa lisää coinia !!!

   Ja kyllä, JSEcoin todellakin laskee algoritmejä ja käyttää lohkoketjutekniikkaa tämän toteuttamiseen. Vaikka täällä esittäydytään IT-alan ammattilaisena ja puhutaan koodien tarkistamisista, niin tämä kaikki on yhtä sumutusta!!!! Ja ajatuksena on vain jakaa täysin valheellista tietoa JSEcoinista. Jos edellisten väitteiden esittäjä olisi todellakin tutustunut JSEcoinin tarjoamaan materiaaliin tai tutustunut palveluun, hän ymmärtäisi mistä on kysymys. Louhinta ei suinkaan ole tehotonta vaan tarjoaa näin loistavan tavan lohkoketjutekniikan hyödyntämiseen.

   < Enkä ole väittänyt, ettei JSEcoinin louhinta kuluta lainkaan energiaa!!! Se vain kuluttaa sitä ERITTÄIN VÄHÄN, kun vertaamme vaikka muiden louhijoiden energiankulutukseen. LOUHINTAFARMIT eivät tee virtuaalivaluutoista kovin ekologisia ja estävät näin osaltaan lohkoketjutekniikan omaksumista niiltä jotka ovat kiinnostuneita ekologisuudesta.

   En myöskään ole väittänyt, että JSEcoin olisi keksinyt lohkoketjutekniikan!!! Jsecoin on kuitenkin omalla panoksellaan kehittämässä tämän tekniikan käyttöönottoa tarjoamalla ympäristöystävällisemmän tavan lohkoketjutekniikan hyödyntämiseen.

   LOHKOKETJUTEKNIIKKA itsessään on mullistamassa rahoitusmarkkinoiden ja muidenkin yhteiskunnan osa-alueiden luonnetta hajautetun arkistoinnin ansiosta, ja JSEcoin tekee osaltaan hyvää työtä haastaessaan muita alan toimijoita louhintafarmeineen..

   Tietysti paljon riippuu JSEcoinin kehittäjien, kuin myös yhteisön toimista miten JSEcoin pystyy vastaamaan kaikkiin vastaantuleviin haasteisiin.. Kasvavalle start-up yritykselle näitä hermopisteitä kyllä löytyy riittämiin.. eikä kaikki ole suinkaan edes vain kehittäjien tai kasvavan yhteisön käsissä. Jo eri maiden ja talousalueiden virtuaalivaluuttasäädökset tai vaikka hakukonerajoitukset ja toimintaperiaatteet aiheuttavat edelleen haasteita monille kasvua etsiville virtuaalivaluutoille.

   Ja edlleen, jollekkin aiheuttaa murhetta linkkien jakamisesta maksettavat palkkiot !!! juu, jos joku rekisteröityy linkkiäni käyttämällä saan 300 JSEcoinin palkkion.. JA tämä on nykykurssilla n.30 senttiä !!! Eli jos joku tälläperusteella saa mielessään rakennettua tästä pyramidihuijauksen niin aivan rauhassa !!! Enemmän todellista arvoa tuo itse jokaisen käyttäjän rekisteröityminen ja todellisen käytön luominen JSEcoinille.

   Virtuaalivaluuttoja on monenlaisia, jokainen saa niistä valita tahtonsa mukaan. JSEcoin tarjoaa ympäristöystävällisen tavan louhia virtuaalivaluuttaa ja olla samalla osa elävää ja kasvavaa yhteisöä ja mukana kehittämässä lohkoketjutekniikan käyttöä eri osa-alueilla ja näin haastamassa olemassaolevien rahoitusalan toimijoiden ylivaltaa..

   JSEcoin - YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ LOUHINTAA !!!

  • Ja sananen JSEcoinin laskentatehosta.. JSEkoodi käyttää CPU energiaa n. keskiverto mainoksen verran, eli n 5% selaimen käyttämästä energiasta !!! Eli erittäin ympäristöystävällistä verrattuna useiden toimijoiden louhintafarmeihin, jotka yrittävät keksiä käyttö' farmiensa tuottamalle hukka-lämmölle.. OIKEASTI !!!

   Eikä tämä laskenta suinkaan ole tehotonta, vaikka joku tietämättömyyttään täällä niin väittääkin.. Tämä määrä CPU tehoa riittää erinomaisesti algoritmin tarvitseman laskutoimituksen suorittamiseen, ja näin turvallisen lohkoketjun muodostamiseen ja transaktio- ym tietojen turvattuun hajauttamiseen..

   • No johan nyt on mahdotonta!!!!

    Tämä nimimerkki ei suostu uskomaan että selaimessa EI tapahdu mitään louhintaa.

    Käy githubissa kloonaamassa itsellesi codebase ja lue sieltä: EI OLE LOUHINTAA!

    Onkohan tämä nimimerkki trolli joka saa huvinsa siitä että allekirjoittanut ottaa hänen viestinsä tosissaan ;-)
    No, ei olisi ensimmäinen kerta eikä TOSIAAN viimeinen, MUAHAHAMUAHHHAAAAAA

    >JSEkoodi käyttää CPU energiaa n. keskiverto mainoksen verran, eli n 5% selaimen käyttämästä energiasta !!!

    No joo, trollihan se siellä seilaa. Vai että viisi prosenttia. MUAHAHAMUAHAHAHAA. Viisipä todellakin, MNUAHAHAMUAHAHAHAAAAA

    Nimimerkki sai minut todellakin lankaan, myönnän tappioni, MUAHAHAMUAHHAAAAA, mutta hulluna on hyvä olla, MUAHAHAMUAHHAAHAAA

    Kyllä se on ekoloogista ja on ympäristöystävällistä selausta ja luohintaa, MUAHAHAAAA vihreät ja ekoloogiset arvot kunniaan MUAHAHAHMUAHHAHAAA ja luohitaan MUAHAHAHAAAA

    Poijjaat!! Taasen!

    MUAHAHAMUAHAHAHAAAAA


  • Ja edelleen..

   Jos perehtyy JSEcoinin rakenteeseen ja luotavan valuutan jakautumiseen niin ymmärtää, että JSEcoin tarjoaa myös tältäosin erittäin oikeudenmukaisesti jakautuvan valuutan jakautumisen, joka pyrkii mm. estämään suurten toimijoiden suorittamia nurkanvaltauksia, jne.. ( ei louhintafarmeja, ei monopoleja rahalla!!! )

   Myöskään todelliset omistajaosuudet ovat verrattain pieniä..

   95% olemassaolevasta valuuttamäärästä on itse JSEcoinin hallussa siten, että tästä vähintään puolet on sidottu JSEcoinin maksettaviin palkkiohin seuraavalle 10 vuodelle. Toisen puolen muodostaa ICO-listautumisesta jääneet kolikot, joiden käyttöä ja jakamista nyt pohditaan kehittäjien ja yhteisön kanssa. Kuitenkin tavalla, että tämä ICO:sta jäänyt määrä JSEcoinia jakautuisi rakentamaan JSEcoinin leviämistä, esim yksinkertaisesti liittämällä nämä jääneet JSEcoinit suoraan maksettavien palkkioden määrään, jolloin louhinnasta saatu palkkio nousisi nykyisestä. Sekä tiimi että yhteisö ovat osallistuneet tähän keskusteluun miten nämä ICOsta jääneet coinit voitaisiin käyttää ja jakaa JSEcoinin leviämistä parhaiten hyödyntävällä tavalla.. Vielä ei ole päätöksiä tehty vaan kaikki esille tuodut ehdotukset ovat olleet rakentavia ja selkeästi JSEcoin yhteisöä ja JSEcoinin kestävää perustaa rakentavia. TIME WILL TELL US !!!

   JSEcoin - Ympäristöystävällistä louhintaa !!!

   Be there or be square !!!

  • Miksi pitää louhia jollei sitä hyödy valuutta mitään jota louhitaan... Ei aukea

  • Kas kun meni jsecoinisti hiljaiseksi. Hyvin hiljaiseksi. No, eipä ihme, taitaa olla pienelle aivolle paljon ihmeteltävää, suuressa maailmassa, MUAHAHAMUAHHAHAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

   MUAHAHAMUAHAHAMUAHHAHAAAA

  • JSEcoin on havaittu huijaukseksi ja kusetukseksi kaikkialla maailmassa. Älkää hyvät ihmiset uskoko näitä KUSETTAJIA

  • Tosiaan, minkähän takia nimimerkki qwind meni täysin mykäksi? Tulee mieleen samat liikkeet kuin MAAJOHTAJALLA, joka ei nykyisin vastaa sähköposteihin eikä ota haastattelupyyntöjä.

   Tunnettu kusetusseurakunta KYRPOKESKUS julkaisi MAAJOHTAJASTA haastattelun hiljattain jossa miekkonen vakuutti onecoin-pörssin aukeavan helmikuussa. Nyttemmin KYRPOKESKUS on poistanut tuon julkaisun mutta onneksi se on vielä webissä luettavissa, MUAHAHAMUAHHAAA. Laitan linkin webbihistoriaan erikseen.

   MAAJOHTAJA on typeryyksissään antanut haastattelun joka videoitiin, ja ilmeisestikin on vaatinut sitten sen poistamista, MUAHAHAMUHGAHAHAHAHAAA. Tämä äärimmäisen typerä ihminen joka aina tekee saman virheen ja uudestaan. Johan Valkohammas VALLU teki hänet naurunalaiseksi Tampereen Yliopiston juhlasalissa kun siellä olivat markkinoimassa onecoinia. Mutta MAAJOHTAJA ei ymmärrä sitäkään kun hänestä tehdään naurunalainen ...

   Niin ja MAAJOHTAJA kyllä tarkoitti tämän vuoden HELMIKUUTA. Kaikkihan me tiedämme ettei sellainen koskaan toteudu, MUAHAHAMUAHHHAAAA. Miksi tämä miekkonen HÄVIÄÄ aina, kaikessa, MUAHAHAMUAHAHAHAAAA

   No mutta, nythän eksyin aiheesta ... mahtaako siis kukaan KYRPOKESKUKSESTA enää kommentoida näitä uusia KYRPOVALUUTTOJA? JSECoin on todistettu kusetukseksi. Tuleeko uusia?

   MUAHAHAMUAHAHAHMUAHAHAHAHHAHAAA

   Poijjaat!! Taasen!

   (PS. Kyrpomiehet: ... ever get the feeling you've been cheated ....)

  • JSEcoin on toimiva projekti. Julkaisi juuri ad.exchange palvelun joka mahdollistaa kotisivun pitäjälle mainostulojen hankkimisen JSEcoinia käyttäen. Ei mikään kusetus siis. Ja toimii, kokeilin myös tätä mainostamista sivuiilamme, mutta koska emme kaipaa juuri nyt mainoksia sivuillemme, niin en käytä tätä mahdollisuutta. Kuitenkin sivuillamme toimii taustalla JSEcoin-koodi joka antaa sivuillamme vieraileville mahdollisuuden osallistua louhintaan samalla kun vierailevat sivuillamme. Ja toimii hienosti. Ei myöskään louhi salaa, vaan kysyy sivulle tulijalta luvan louhinnan suorittamiseen.

   ekologista virtuaalivaluuttaa? todentotta jos vertaa moniin muihin vaihtoehtoihin markkinoilla..

   Kannattaa tutustua.

   • Tuo on laitonta


  • Ja millä perusteella? Ei ole laitonta vaan loistava tapa soveltaa lohkoketjutekniikkaa. JSEcoin-koodi suorittaa algoritmi laskentaa luoden näin virtuaalivaluuttaa aivan kuten Bitcoin tms. suurimpana erona ekologisuus, sillä javascript. selainpohjainen louhinta kulutta energiaa vain murto-osan selaimen käyttämästä energiasta, eli n. saman verran kuin useilla sivustoilla näkyvät mainokset. Louhinta ei siis vaikuta myöskään sivustolla vierailijan käyttökokemukseen. Myöskin JSEcoinin sovellus pyytää sivustolle tulijalta luvan tähän ekologiseen louhintaan, ja uuteen tapaan ohjata pieni korvaus sisällöstä sivujen ylläpitäjälle. Mielestäni loistava tapa toteuttaa tämä korvaus käyttäjän/sisällöntuottajan välillä jos vertaa, että käyttäisi sivustollaan vaikka useita mainos-bannereita jne. Olen havainnut, että JSEcoinia on väärin uutisoitu virallisissakin medioissa haittaohjelmana. Tämä uutinen oli suoraan kopioitu ulkomaalaiselta sivustolta ja jaettu useissa suomalaisissa medioisTelegramissa toimii JSEcoin ryhmä, jossa aktiivisesti tiedotetaan JSEcoinin vaiheista myös kehittäjien osalta, ja sen kautta kehittäjiin saa myös henkilökohtaisen yhteyden jos herää kysymyksiä. Olen itse ollut yhteydessä kehittäjätiimiin ja ajatuksena on avata online kauppa jossa JSEcoinia voisi alkaa käyttää maksuvälineenä ja tämänkin järjestäminen JSEcoin-alustan kautta on tehty helpoksi. Muutama JSEcoinia hyväksyvä verkkokauppa on jo ilmestynyt ja hiljalleen vasta puoli vuotta sitten ICO-listautunut JSEcoin jatkaa kehittymistään ja tarjoaa erinomaisia ratkaisuja moniin nykyajan haasteisiin.

   Suosittelen tutustumaan tarkemmin ajan kanssa. Mielestäni loistava sovellus !!!

   www.jsecoin.com / whitepaper / jne..

   Ja antoisaa louhintaa !!!

   • Mistä löytää jsecoinia hyväksyviä kauppa paikkoja ja verkkokauppoja? Linkki?


   • Mikä jsecoinin kurssi on ja missä sitä voi vaihtaa euroiksi missä (linkki)?


   • verkkokauppias kirjoitti:

    Mistä löytää jsecoinia hyväksyviä kauppa paikkoja ja verkkokauppoja? Linkki?

    voit perustaa vaikka heti oman kaupan missä käy jse


   • onkooikeavaluutta kirjoitti:

    Mikä jsecoinin kurssi on ja missä sitä voi vaihtaa euroiksi missä (linkki)?

    coimarketcap.com löytyy kurssi ja ainakin latoken vaihtaa


   • lerskanaama kirjoitti:

    voit perustaa vaikka heti oman kaupan missä käy jse

    Perustan heti oman verkkokaupan jossa myyn KÄYTETTYJÄ saunan kiukaan kiviä JSECOINEILLA!

    Volyymi on pieni koska ne kestävät kiukaassani aika kauan. Mutta aina kun vaihdan kiviä, laitan uuteen nettikauppaani tiedon että nyt saa taas KIVIÄ!! Ja coineilla!!

    Mutta asiaan ... kävin tsekkaamassa jsecoinia hyväksyvät verkkokaupat. Niissä ei ollut mitään tarjontaa. Onecoinin dealshitterikin on parempi. Sieltä saa sentään TEEPOTTUJA!

    MUAHAHAMUAHAHAMNUHAHHAHAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


  • Olen tietoinen, että väärää uutisointia jakaneisiin toimituksiin on oltu yhteydessä. On valitettavaa, etteivät edes suuremmat toimitukset vaivaudu tarkistamaan toimittajiensa lähdeaineiston todenperäisyyttä.

   Totuus on TOTTA

  • Hei.

   Hyviä kysymyksiä.. JSEcoinia voi ostaa mm. LAtokenista, siellä olen itse pienet ostoni tehnyt. Kurssi on tällä hetkellä 1JSE = 0.00000030 BTC eli n. 0,0011$.. Ei käsittääkseni voi ostaa vielä suoraan euroilla vaan bitcoinin, ethereumin kautta. Ja samassa paikassa voi myös myydä esim. kotisivuillaan tai mainoksilla ansaitsemiaan coineja. Suosittelen tutustumaan whitepaperiin ja muutenkin heidän sivuihinsa ja JSEcoinin ideaan.

   www.jsecoin.com

   www.latoken.com

  • Aloitustekstistä lainattu:
   "JSEcoinin nimellinen arvo on tällä hetkellä 1JSE=0.06USD"

   Aika kaukana ollaan :
   Kurssi on tällä hetkellä 1JSE = 0.00000030 BTC eli n. 0,0011$.

   Ja ei voi ostaa euroilla, riipaisee "hiukan" tuota mahdollista ostaja- / "käyttäjäkuntaa" pois.

   Ei jatkoon

  • Tässä on esimerkki JSEcoinia käyttävästä verkkokaupasta, jossa maksu tapahtuu JSEcoinin välityksellä. www.thebrandmoneycantbuy.com Kyseessä on JSEcoinin brand-tuotteita tarjoava verkkokauppa, mutta antaa hyvän kuvan kuinka helposti JSEcoinin käytön liittäminen verkkokauppaan onnistuu. Itselläni on ajatuksena tarjota näin alkuun taidepainotteisessa verkkokaupassa mahdollisuuteen maksaa sekä euroilla että JSEcoinia käyttäen.. Nykytaidetta, kierrätystaidtta, maalauksia, veistoksia, digitaalista taidetta, kotimaisia villi-yrttejä, suomalaista taidekäsityötä, koruja, jne kuin myös erilaisia palveluita: koulutusta, workshoppeja, tapahtumia jne.. Ajatuksena avata verkkokauppa kesään mennessä. Olemme pohtineet myös mm. tauluihin liitettävää QRkoodia joka sisältäisi uniikkia dataa esim 10 000JSEcoinin lunastusoikeuteen. Näin ostamalla esim. taidejulisteen esim hintaan 30e saisi mukana sijoituksena 10 000 JSEcoinia, jotka mahdollisen JSEcoinin arvonnousun myötä voisivatkin olla arvoltaan moninkertaiset vuosien kuluttua. Tiedän, että myös mm kotisivusuunnittelua, digidesign-palveluita ym. saa JSEcoinia käyttäen. Pieniä askeleita, vaan erinomaista kehitystä ajatellen, että kolikko ICO.listautui vasta marraskuussa !!!

   Miten sinä maksat ??? - JSEcoin - Ekologinen virtuaalivaluutta !!!

   • "olemme pohtineet" ? Ketkä me ?
    Villiyrttien vetäminen kannattasi jättää vähemmälle, niin ei
    tulisi noin harhaisia "tulevaisuuden" haaveita.
    Käynti psykiatrilla voisi auttaa.


   • Kuka idiooti töherryksiä ostaa.

    Teepottia pitää olla


  • Voiko jsecoinilla ostaa keinosiementäjän kurssin kuten onecoineilla? www.thebrandmoneycantbuy.com ei pärjää maailman johtavalla krypto kauppa paikalle dealshakerille!

   Onecoin on paljon ekologisempi krypto valuutta kuin jsecoin sillä sitä EI LOUHITA LAINKAAN!

   Vaan eipä silti, ei jsecoiniakaan louhita. Debuggasin koodia eikä siellä mitään louhintaa tapahdu. Pelkkää silmänlumetta ainoastaan. Mainostenlevitys on jsecoinin bisnes, ei mikään kryptovaluutan louhinta.

   MUIAHAAMAUAHAHAMAUAHAHAHHAAAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

  • Minkä takia kaikki virustarkistusohjelmat sanovat jsecoinia haittaohjelmaksi? Minkä takia on pakko sallia mainokset jos haluaa louhia jsecoinia? Tämä mietityttää pientä kulkijaa

   • Sijoita älä kysele.
    Liimaa tarra % ei mainoksia % näyttöruutuun keskele niin uskovat sen ja mainos loppuu


  • Jsecoin on täyttä kusetusta. Muka "ekologista" louhintaa, RÄHÄHÄRÄHÄHÄHÄHHÄÄ.

   Tää yksi tosiuskovainen täällä heittää samaa mantraa mutta kaikki nauraa sille.

   Kusetusta!

   • Näin on! Olen perehtynyt jsecoinin lähdekoodiin ja voin kertoa ettei siellä todellakaan suoriteta minkäänlaista louhintaa. Kaikki on vain silmänlumetta. Jsecoinin bisnes on mainosten levittäminen mistä homman perustajat saavat oikeata rahaa. Jsecoin on tunnistettu haittaohjelma ja sitä pitää varoa.

    Älkää hyvät ihmiset luovuttako tietokonettanne näiden huijareiden käyttöön. He levittävät mainoksia tietokoneesi kautta kun muka suoritat "louhintaa".


   • Avotampio_ kirjoitti:

    Näin on! Olen perehtynyt jsecoinin lähdekoodiin ja voin kertoa ettei siellä todellakaan suoriteta minkäänlaista louhintaa. Kaikki on vain silmänlumetta. Jsecoinin bisnes on mainosten levittäminen mistä homman perustajat saavat oikeata rahaa. Jsecoin on tunnistettu haittaohjelma ja sitä pitää varoa.

    Älkää hyvät ihmiset luovuttako tietokonettanne näiden huijareiden käyttöön. He levittävät mainoksia tietokoneesi kautta kun muka suoritat "louhintaa".

    jsecoin on siis todistetusti KYRPOVALUUTTA, RÄHÄRÄHÄHÄHÄHÄRÄHÄHÄHÄHÄHÄÄÄHÄÄÄ


  • Huijausvaluutta jsecoin. Ekologinen perseestä katsottuna. Mutta huijausta.

   KRIHIHIKRHIHIHIHI

   Tietokoneeni käy ekologisemmin ilman jsecoin kusetusta. Mitäs siihen sanotte? Huijarit!

   Huijausta!

   HIHIHIHIHIHIHIHIIIII

  • Jsecoin ei ole mikään kryptovaluutta. Sitä ei louhita, se ei ole mitään. Tai jos saivarrellaan, se on "valmiiksi louhittu", sillä on lohkoketjua feikkaava rajapinta jotta se näyttäisi oikealta kryptovaluutalta. Sitä ei voi vaihtaa oikeaksi rahaksi kuin yhdessä pörssissä.

   Tosiasiassa jsecoin on mainostenlevitysalusta ja sen ylläpitäjät tekevät tilinsä levittämällä mainoksia. Jsecoin on tunnistettu haittaohjelma eikä sitä pidä asentaa koneeseensa jos haluaa välttää ongelmia. Puheet jsecoinin ekologisudesta ovat täyttä roskaa, eihän sitä edes louhita. Se joka lähtee jsecoiniin mukaan luovuttaa koneensa mainostenlevittäjien käytettäväksi, saa siitä palkkioksi joitakin arvottomia jsecoineja.

   Täyttä kusetusta ja roskaa!

  • JSEcoin tarjoaa mahdollisuuden käyttää Javascript koodia myös ainostaan louhintaan. Tämä vaihtoehto on alustalla > publishers > earn additional revenue with advertising Yksinkertaisesti klikkaamalla tämä ruutu tyhjäksi voit käyttää ainoastaa JSEcoin koodia sivuillasi. Itse en kaipaa sivuilleni mainoksia ja olen myös näin generoinut koodin ilman mainostusta.

   Ja on aivan virheellistä väittää, että JSEcoin on rakentunut mainostamisen ympärille. JSEcoin projektia on kehityetty jo vuodesta 2017. ( New Hashing System Going Live Tomorrow / December 19, 2017 ) JSEcoin ICO listautui viime vuoden lopulla ja tämä laajennus alustaan eli mahdollisuus myös mainostamiseen kotisivuillaan JSEcoin alustaa käyttäen avattiin vasta muutama viikko sitten.

   Se, että JSEcoin ohjelma on luokiteltu haittaohjelmaksi paikka paikoin, johtuu osin tietämättömyydestä kuin myös jatkuvassa muutoksessa olevasta lainsäädännöstä virtuaalivaluuttoja ja tiedonsiirtoa ja hallintaa koskien. Eri maiden linjaukset, kuten mm. Venäjän RUNETIN valmistelu, Yandexin ja Operan uudet tiukat linjaukset jne, ovat osaltaan muovaamassa tätä virtuaalista tilaa, jossa me toimimme. Ja vastaavasti eri maiden ulostulot lohkoketjutekniikan kehittämisessä ja virtuaalivaluuttojen ymmärtämisessä ja integroimisessa myös rakentavat ja kehittävät tätä valtavaa virtuaalista kenttää edelleen. Näin onkin osaltaan kaikkien meidän käsissä minkälaista virtuaalista verkostoa me täällä rakennamme.

   • On siinä mainospuhetta kerrakseen.


   • Joopa joo. Jsecoin on luokiteltu haittaohjelmaksi TIETÄMÄTTÖMYYDEN sekä VIRHEELLISEN lainsäädännön takia. Huh huh! Nimimerkin on syytä ymmärtää että jsecoin on luokiteltu HAITTAOHJELMAKSI sellaisten ihmisten toimesta jotka ovat AMMATTILAISIA intenetin maailmassa.

    Nämä AMMATTILAISET eivät luokittele haittaohjelmaksi sellaista ohjelmaa joka EI OLE haittaohjelma.

    Luepas intenetistä googlettamalla mitä tarkoitetaan sanalla "HAITTAOHJELMA". Ymmärrät sen jälkeen että jsecoin täyttää KAIKKI haittaohjelman tunnusmerkit.

    Eikä tässä vielä kaikki. Jsecoinin mainostajat yrittävät lisäksi saada sinut asentamaan tietokoneeseesi heidän epämääräisiä ohjelmiaan, jotka MUKA suorittavat LOUHINTAA. Mitä lie mahtavat tehdä muka "louhimalla"?!? Tietääkö nimimerkki että tämä täyttää klassisen koneenkaappauksen tunnusmerkit. Kaapatulla koneella voidaan tehdä mitä tahansa, huumekauppaa, pornosivujen välitystä, ihmiskauppaa, ...

    Että siitä vaan asentelemaan jsecoinin kilkkeitä! Muka "louhintaa", MUAHAHAMUAHAHAAAA

    Poijjaat!! Taasen!


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2500
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2369
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   74
   1822
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   48
   1467
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1278