ETSINNÄSSÄ!

Marjavaras

Juuri paikkakunnalle muuttaneena haluaisin tietää missä täällä voi käydä herne-, mansikka-, peruna-,(mielellään siikli) yms. varkaissa?

7

338

Vastaukset

 • Eikö köyhällä ole varaa ostaa perunoita yms.?

 • Ei tarvitse näpistää, kun Porin Hanhipuistoon on avattu Suomen ensimmäinen julkinen ruokapuisto.

 • Ap:n järjen juoksun perusteella muutit omanlaistesi seuraan!
  Toivottavasti pysyt siellä.

 • Vastaus tulee hieman myöhässä, mutta hienoa, että olemme saaneet rehellisen kriminaalin keskuuteemme. Mansikkaryöstöstä en osaa neuvoa, mutta herneitä voi poimia heti kun naapurikunnan hernepuimurit ovat poistuneet pellolta. Jos haluat jännitystä elämääsi, sen voi tehdä myös yöaikaan. Mitä pottuvarkaisiin tulee, niin vähemmällä vaivalla pääset, kun pussitat siiklisi paikallisessa kaupassa ja maksat kassalla, koska pottujen kaivaminen pellosta on todella työlästä. Aiheesta ohi, mutta omenavarkaus on myöskin tehty todella vaikeaksi paikkakunnallamme koska monet kotipuutarhurit tarjoavat niitä ilmaiseksi. Tervetuloa kuitenkin kummien ihmisten kaupunkiin!

 • Juuri harjavaltaan muuttanut kysyy missä on harjavallan keskusta kun en tiedä. En jaksa lähteä etsimään ja gps on rikki. Jos olen litlin pihassa niin mihin päin menen että keskusta löytyy?
  Jakues Kustoo

  • eka pihasta vasemmalleympyrästä kolmas oikeelle-sieltä kolmas oikeelle-ajat n.250km ni eiköhä jonkunnäkönen keskusta löydy...


 • Toivottavasti Kustoon Jakues on jo löytänyt ihtensä Litlin pihalta muuanne, kun parkkiongelmaa varmasti tässä eläväisessä ja niin kehittyvässä kaupungissamme on muutenkin riittämiin. Jos nyt kuitenkin vielä siellä pyörit, niin kuuntele hiljaisuutta. Hetken päästä oletkin jo linja-autoasemalla, jossa sijaitsee myös taksiasema. Jos sieltä ei apu löydy, höristele vielä seesteistä kaupunkielämäämme, ja kulje tyhjien liikehuoneistojen ohi, silloin olet jo kauniin kaupunkimme ytimessä. Nimestä päätellen olet kaukaista sukua kuuluisalle tutkimusmatkailijalle, joten Ärrän löytäminen ei tuotane suuria vaikeuksia. Sieltä voi lunastaa junalipun siviilisaation pariin, sitten tiukka oikea ja st:n ohi, ja sitten sinulla onkin jännittävä tarina kerrottavana vielä lasten lapsillekin

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.