Mikähän ampiaisenkaltainen on kyseessä?

vuokraisäntä

En varsinaisesti pidä näitä lemmikkeinä, enemmän alivuokralaisina. Ovat nimittäin rakentaneet pesän parveketuolin istuimen ja siinä pehmusteena pitämälleni vanhan päiväpeiton väliin. Ampiaisen näköisiä, mutta hieman pienempiä, ja viirukuviossa keltaiset raidat hyvin ohuita, paljon tummempi kuin amppari. Ääni ei ole terävää surinaa, vaan muistuttaa enemmän hyttysen ininää. Käytökseltään eivät haittaa, välillä uteliaita mutta eivät yhtään aggressiivisia eivätkä tule koskaan iholle. Pesän lähellä käyminen aiheuttaa sellaista hermostunutta lentelyä, muttei hyökkäyspyrkimyksiä.

Olen miettinyt häätämistä kun vieraitakin tulossa, mutta ajattelin kysäistä ensin, etteivät kimpalla hyökkää kiinni jos sitä yritän.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

    Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
    675
    13474
   2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

    Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
    Maailman menoa
    113
    2242
   3. Upea kämppä!

    Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
    95
    1110
   4. Martina bailaamassa. Taas.

    Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
    104
    1073