Maskun jatkuvat alennusmyynnit

Normaalihinta

Uutinen vuodelta 2016: ”Masku on jo toisen kerran rikkonut vuonna 2009 markkinaoikeudelta saamaansa kieltoa, joka koski jatkuvaa alennusmyyntimarkkinointia. Markkinaoikeus tuomitsi Maskun maksettavaksi kuluttaja-asiamiehen hakemuksesta 100 000 euron uhkasakon.”

Sama meno jatkuu vielä tänäkin päivänä. Ollaan sängyn oston jälkeen seurattu Maskun mainontaa (kevään alusta saakka). Joka ainoa viikko on siitä lähtieb kolahtanut postiluukusta Maskun mainoslehti jossa tavaraa myydään jatkuvalla 60-80% alennuksella. Vuoroviikkoina on puolestaaan ”ota kaksi, maksa yksi” tarjoukset voimassa. Käytännössä tavaroiden hinnoista on koko ajan jokin iso ”ale” menossa. Koko homma haisee kilometrien päähän!

Miten on mahdollista että tuota hommaa ei saada kuriin? Tuotteiden hinnoissa 2/3 ilmaa? Luotetaan siihen ettei kuluttajat seuraa mainontaa vaan haksahtavat isoilta näyttäviin aleprosentteihin?

3

609

  Vastaukset

  • Ostettiin myös Maskusta sohva tyyliin ´ota 2 maksa 1´ Sohvan hinta oli 430€. Siihen päälle ilmaiseksi kaappi. No nyt olen kanssa seuraillut, mitä hintoja sohvasta liikkuu kun on taas 50% alet. Tällä hetkellä sohva maksaa 1100€, josta maksettavaa jää alennuksen jälkeen 550€. Aika mielenkiintoista.. meillä kävi tuuri, mutta olis harmittanut, jos olisi ollut toisinpäin. Ihme touhua!

  • Nyt Masku mainostaa Alen viimeisiä voimassaolopäiviä. Kyse siis on vain tämänhetkisen alen vaihtumisesta uuteen aleen. Ei sen kummempaa.
   Väliäkös sillä nyt on ostatko viidensadan sohvan syys-, talvi-, kevät- vai kesäalesta tai jostain siinä välissä olevista lukuisista alekampanjoista. Aleprosentti ollessa 20-30-50 tai peräti 70% . Tai sitten jostain toisesta sohvaliikkeestä samaisen sohvan normmalihintaan 500€ euroa.
   Pointti kai on siinä, että maksat siitä sen 500€, jos katsot sen olevan hinnan väärtti.

   Kai nyt jokainen joka tosissaan on soffaa ostamassa vähän kiertelee ja vertailee hintoja.

  • Homma toimii niin, että Masku laittaa viidensadan sohvalle tonnin hinnaksi ja antaa puolet alea. Eli Masku saa tuotteesta normihinnan ja asiakas on tyytyväinen kun sai mukamas 50% alen. Näin se huonekaupassa menee. Ihmettelen vaan, miten urpoja ihmiset on kun lankeavat tähän kusetukseen vuodesta toiseen? 20 vuoden huonekalukaupan kokemuksella tiedän tasan tarkkaan miten nää hommat menee.

  SEISKA.FI

  • Liian pieni pikkumusta ja hekumallisen muhkeat muodot, siinä vasta paljastava yhdistelmä: Claudia Romanin kauppa-asu oli melkoinen näky - kuvat!
  • Paljastaako tämä valvontakameranauha mystisesti veneretkellä kadonneen näyttelijä Naya Riveran kohtalon? "Äiti hyppäsi veteen" - katso video!
  • Suurin pudottaja -kilpailija Claudia Eve paino-ongelmistaan: ”Olen syönyt suruuni!”

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   683
   14065
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   124
   2276
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   112
   1289
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   103
   1211
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1103