Maskun jatkuvat alennusmyynnit

Normaalihinta

Uutinen vuodelta 2016: ”Masku on jo toisen kerran rikkonut vuonna 2009 markkinaoikeudelta saamaansa kieltoa, joka koski jatkuvaa alennusmyyntimarkkinointia. Markkinaoikeus tuomitsi Maskun maksettavaksi kuluttaja-asiamiehen hakemuksesta 100 000 euron uhkasakon.”

Sama meno jatkuu vielä tänäkin päivänä. Ollaan sängyn oston jälkeen seurattu Maskun mainontaa (kevään alusta saakka). Joka ainoa viikko on siitä lähtieb kolahtanut postiluukusta Maskun mainoslehti jossa tavaraa myydään jatkuvalla 60-80% alennuksella. Vuoroviikkoina on puolestaaan ”ota kaksi, maksa yksi” tarjoukset voimassa. Käytännössä tavaroiden hinnoista on koko ajan jokin iso ”ale” menossa. Koko homma haisee kilometrien päähän!

Miten on mahdollista että tuota hommaa ei saada kuriin? Tuotteiden hinnoissa 2/3 ilmaa? Luotetaan siihen ettei kuluttajat seuraa mainontaa vaan haksahtavat isoilta näyttäviin aleprosentteihin?

3

395

Vastaukset

  • Ostettiin myös Maskusta sohva tyyliin ´ota 2 maksa 1´ Sohvan hinta oli 430€. Siihen päälle ilmaiseksi kaappi. No nyt olen kanssa seuraillut, mitä hintoja sohvasta liikkuu kun on taas 50% alet. Tällä hetkellä sohva maksaa 1100€, josta maksettavaa jää alennuksen jälkeen 550€. Aika mielenkiintoista.. meillä kävi tuuri, mutta olis harmittanut, jos olisi ollut toisinpäin. Ihme touhua!

  • Nyt Masku mainostaa Alen viimeisiä voimassaolopäiviä. Kyse siis on vain tämänhetkisen alen vaihtumisesta uuteen aleen. Ei sen kummempaa.
    Väliäkös sillä nyt on ostatko viidensadan sohvan syys-, talvi-, kevät- vai kesäalesta tai jostain siinä välissä olevista lukuisista alekampanjoista. Aleprosentti ollessa 20-30-50 tai peräti 70% . Tai sitten jostain toisesta sohvaliikkeestä samaisen sohvan normmalihintaan 500€ euroa.
    Pointti kai on siinä, että maksat siitä sen 500€, jos katsot sen olevan hinnan väärtti.

    Kai nyt jokainen joka tosissaan on soffaa ostamassa vähän kiertelee ja vertailee hintoja.

  • Homma toimii niin, että Masku laittaa viidensadan sohvalle tonnin hinnaksi ja antaa puolet alea. Eli Masku saa tuotteesta normihinnan ja asiakas on tyytyväinen kun sai mukamas 50% alen. Näin se huonekaupassa menee. Ihmettelen vaan, miten urpoja ihmiset on kun lankeavat tähän kusetukseen vuodesta toiseen? 20 vuoden huonekalukaupan kokemuksella tiedän tasan tarkkaan miten nää hommat menee.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.