Juoppojen rappujuhlat

alkotlakkoon

Voi helvata. Tän talon juopot istuu usein asunnoissaan. Ja tuolla takapihalla. Ja ullakolla missä on tupakkapaikka. Nyt on helle ajanut juopot asunnoista. Ja siellähän ne istuu rappukäytävässä hörppimässä. Asiatonta oleskelua. Talossa asuu vanhuksia ja kaikenlaista kirjoa. Ihme kun näitä juoppoja saada savustettua pihalle. Jotenkin he ajattelevat et säännöt koske heitä. Ja yx kun tekee, niin loput seuraa perässä.
Siellä ne resupetterit kännää, ja muistelee menneitä aikoja. Haju on mahtava, kun putken välissä näillä helteillä se puhtaus käy mielessä. Sitten joku sammuu, ja käytävä eritteitä täysi. Virkavaltaa kannata soittaa, kun mitä se voi tehdä. Kaikkia voi putkaankaan viedä. Varoitukset turhia. Ehkä sinne vielä poliisi saapuu, ja ambulanssikin. Ovat niin avutonta sakkia, ja teettävät turhaa työtä. Tuossa vielä kodinhoitajat käyvät vanhuksien luona, ja saavat harppoa "kaatuneiden" yli.
Tulispa salama, koska oikeesti väsynyt katsomaan ja kuuntelemaan, kun juopot terrorisoi päivin ja öin.

10

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • konstitkäyttöön

      Kyllä ne poliisi häätää pois häiritsemästä. Meidän taloyhtiön pihaan alkoi kylän nuoriso kokoontumaan mopoineen rälläämään, soittamaan musiikkia yli ääniaaltojen. meteli oli mahtava puoleen yöhön. Otin kameran ja pari valokuvaa sakista, niin vähin äänin häipyivät käskemättä muualle, kun pelästyivät joutuvansa someen kuvineen.

    • Bättre_folk

      Luin ensin että rapujuhlat.

    • äitisi33

      itse olet ihan samanlainen sontahousu että paraskin puhuja muistatko mitä viimeviikolla kävi itsellesi kehtaa edes kertoa ja muistatko mihin löylykauhan olit tunkenut että sinua saa hävetä

      • kyllikinkaveri

        Mikä sun ongelmasi on?


      • Tarkkailija69
        kyllikinkaveri kirjoitti:

        Mikä sun ongelmasi on?

        Sillä on pakkomielle löylykauhoihin ja sontaan. Jos luet eri ketjuja, huomaat että pyörinyt täällä vuosia. Aina samat jutut. Varmaan traumatisoitunut pahasti.


      • äitisi33
        Tarkkailija69 kirjoitti:

        Sillä on pakkomielle löylykauhoihin ja sontaan. Jos luet eri ketjuja, huomaat että pyörinyt täällä vuosia. Aina samat jutut. Varmaan traumatisoitunut pahasti.

        ole sinä hiljaa... onko taas sinulla vahinko ko käynyt kännissä vai mikä vaivaa.. jatka vaan sitä kiljusi lipittämistä


      • jäänytpaitsijostain
        äitisi33 kirjoitti:

        ole sinä hiljaa... onko taas sinulla vahinko ko käynyt kännissä vai mikä vaivaa.. jatka vaan sitä kiljusi lipittämistä

        No onhan sulla joku ongelma. Eikö sua ole lapsena pidetty sylissä ja annettu hellyyttä ja turvaa?


      • äitisi33

        pidäppä sinäkin kiljun lipittäjä suusi kiinni ja ala ryypätä edes kunnolla tuollaset amatöörit tulee kettuilee eika osaa edes kunnolla juoda. kun tulee sonnat ja oksennukset mihin sattuu hä-peä senkin sika


    • alkotlakkoon

      Olen soittanut poliisit. Jos kukaan ei käyttäydy uhkaavasti,niin pyydetään hajaantumaan. Talossa on henkilökuntaa, mutta eivät ota kantaa, kun suurin osa ei ole asiakkaita. Ja sanomaan noille ei uskalla mennä. Tulee vielä uhkailuja, jos saavat selville soittajan. Mulla on syksyllä muutto ja uusi asunto. Noiden vanhusten puolesta tuntuu pahalta. Ja talossa käy vanhusten lapsia viikonloppuisin, joutuvat katsomaan todella vähäasuisia öriseviä humalaisia. Muutamalla humalaisella on auto, ja useasti istuvat siellä. Eikä ole kiva katsella naapureidenkaan kun pihakadusta on tullut julkinen käymälä.
      Jossain ihmisten pitää asua,mutta kaupunki on nuo vähävaraiset sossupummit siirtänyt taloon, jssa enemmistönä näitä vanhuksia.
      Uhkailevat tai kiroilevat jos jotain sanoo. Heillä on omat sääntönsä, ja pihalle kukaan halua mennä,vaikka ne keinut ja tuolit katoksineen pitäisi olla kaikkien käytössä.
      Nämä juopot aiheuttavat turhia hälytyksiä kun poltetaan sisällä. Levyt jää päälle, ja ovat sammuneet sänkyihin ja tupakka aiheuttanut hälytyksen. Ja jokainen turha itseaiheutettu hälytys pitäisi maksaa, mutta nämä ovat persaukista porukkaa.
      Välillä tuntuu että juopoilla on enemmän oikeuksia kuin velvotteita tai vastuuta omista teoista. Sitä se päähänsilittely teettää. Kun se on sairaus, niin mistään jouduta vastuuseen.Inhottavaa katsella kun nämä juopot kusee kaikki paikat. Istuvat kusisilla housuillaan pihapenkeillä. Rappukäytävät on yhtä kusilammikkoa. Miksi näitä hylkiöitä saada paikkaan jossa saisivat olla omiensa kanssa.
      Monta kertaa viikossa joku lähtee asunnoltaan ilman vaatteita pihalle. Jää kotiavaimet sisälle, ja niitä löytyy ties mistä nukkumasta. Kerpele kun ymmärtäisivät itse lähteä vaikka autiolle saarelle.

      • ex-juoppo

        Ongelma johtuukin nimenomaan siitä, kun yhteiskunta EI PIDÄ alkoholismia sairautena.

        Alkoholismi on päättäjille vain sosiaalinen ongelma tai mielenterveyshäriö, ja siksi päättäjät hyysäävät näitä juoppoja auttaen heitä eri tavoin juomaan lisää. Yksi auttamisen muoto on nämä ilmaiset asunnot, joihin Suomi on sitoutunut. Kela jakaa näille "eläkeläisille" juomarahaa ja erilaiset mielenterveysopiskelijat kuuntelevat näiden ongelmia tehden juomisesta taas hetkeksi hauskempaa.
        Yhteiskunnan päättäjät sekä päihdehuoltajat yrittävät kaikin tavoin YMMÄRTÄÄ näitä juoppoja, ja siten he mahdollistavat juoppojen juomista.
        Ymmärtämisen sijaan juopot pitäisikin laittaa selkä seinää vasten; joko kunnolliseen päihdehoitoon tai taivasalle juomaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe