Aihe

Juoppojen rappujuhlat

alkotlakkoon

Voi helvata. Tän talon juopot istuu usein asunnoissaan. Ja tuolla takapihalla. Ja ullakolla missä on tupakkapaikka. Nyt on helle ajanut juopot asunnoista. Ja siellähän ne istuu rappukäytävässä hörppimässä. Asiatonta oleskelua. Talossa asuu vanhuksia ja kaikenlaista kirjoa. Ihme kun näitä juoppoja saada savustettua pihalle. Jotenkin he ajattelevat et säännöt koske heitä. Ja yx kun tekee, niin loput seuraa perässä.
Siellä ne resupetterit kännää, ja muistelee menneitä aikoja. Haju on mahtava, kun putken välissä näillä helteillä se puhtaus käy mielessä. Sitten joku sammuu, ja käytävä eritteitä täysi. Virkavaltaa kannata soittaa, kun mitä se voi tehdä. Kaikkia voi putkaankaan viedä. Varoitukset turhia. Ehkä sinne vielä poliisi saapuu, ja ambulanssikin. Ovat niin avutonta sakkia, ja teettävät turhaa työtä. Tuossa vielä kodinhoitajat käyvät vanhuksien luona, ja saavat harppoa "kaatuneiden" yli.
Tulispa salama, koska oikeesti väsynyt katsomaan ja kuuntelemaan, kun juopot terrorisoi päivin ja öin.

10

239

  Vastaukset

  • Kyllä ne poliisi häätää pois häiritsemästä. Meidän taloyhtiön pihaan alkoi kylän nuoriso kokoontumaan mopoineen rälläämään, soittamaan musiikkia yli ääniaaltojen. meteli oli mahtava puoleen yöhön. Otin kameran ja pari valokuvaa sakista, niin vähin äänin häipyivät käskemättä muualle, kun pelästyivät joutuvansa someen kuvineen.

  • Luin ensin että rapujuhlat.

  • itse olet ihan samanlainen sontahousu että paraskin puhuja muistatko mitä viimeviikolla kävi itsellesi kehtaa edes kertoa ja muistatko mihin löylykauhan olit tunkenut että sinua saa hävetä

   • Mikä sun ongelmasi on?


   • kyllikinkaveri kirjoitti:

    Mikä sun ongelmasi on?

    Sillä on pakkomielle löylykauhoihin ja sontaan. Jos luet eri ketjuja, huomaat että pyörinyt täällä vuosia. Aina samat jutut. Varmaan traumatisoitunut pahasti.


   • Tarkkailija69 kirjoitti:

    Sillä on pakkomielle löylykauhoihin ja sontaan. Jos luet eri ketjuja, huomaat että pyörinyt täällä vuosia. Aina samat jutut. Varmaan traumatisoitunut pahasti.

    ole sinä hiljaa... onko taas sinulla vahinko ko käynyt kännissä vai mikä vaivaa.. jatka vaan sitä kiljusi lipittämistä


   • äitisi33 kirjoitti:

    ole sinä hiljaa... onko taas sinulla vahinko ko käynyt kännissä vai mikä vaivaa.. jatka vaan sitä kiljusi lipittämistä

    No onhan sulla joku ongelma. Eikö sua ole lapsena pidetty sylissä ja annettu hellyyttä ja turvaa?


   • pidäppä sinäkin kiljun lipittäjä suusi kiinni ja ala ryypätä edes kunnolla tuollaset amatöörit tulee kettuilee eika osaa edes kunnolla juoda. kun tulee sonnat ja oksennukset mihin sattuu hä-peä senkin sika


  • Olen soittanut poliisit. Jos kukaan ei käyttäydy uhkaavasti,niin pyydetään hajaantumaan. Talossa on henkilökuntaa, mutta eivät ota kantaa, kun suurin osa ei ole asiakkaita. Ja sanomaan noille ei uskalla mennä. Tulee vielä uhkailuja, jos saavat selville soittajan. Mulla on syksyllä muutto ja uusi asunto. Noiden vanhusten puolesta tuntuu pahalta. Ja talossa käy vanhusten lapsia viikonloppuisin, joutuvat katsomaan todella vähäasuisia öriseviä humalaisia. Muutamalla humalaisella on auto, ja useasti istuvat siellä. Eikä ole kiva katsella naapureidenkaan kun pihakadusta on tullut julkinen käymälä.
   Jossain ihmisten pitää asua,mutta kaupunki on nuo vähävaraiset sossupummit siirtänyt taloon, jssa enemmistönä näitä vanhuksia.
   Uhkailevat tai kiroilevat jos jotain sanoo. Heillä on omat sääntönsä, ja pihalle kukaan halua mennä,vaikka ne keinut ja tuolit katoksineen pitäisi olla kaikkien käytössä.
   Nämä juopot aiheuttavat turhia hälytyksiä kun poltetaan sisällä. Levyt jää päälle, ja ovat sammuneet sänkyihin ja tupakka aiheuttanut hälytyksen. Ja jokainen turha itseaiheutettu hälytys pitäisi maksaa, mutta nämä ovat persaukista porukkaa.
   Välillä tuntuu että juopoilla on enemmän oikeuksia kuin velvotteita tai vastuuta omista teoista. Sitä se päähänsilittely teettää. Kun se on sairaus, niin mistään jouduta vastuuseen.Inhottavaa katsella kun nämä juopot kusee kaikki paikat. Istuvat kusisilla housuillaan pihapenkeillä. Rappukäytävät on yhtä kusilammikkoa. Miksi näitä hylkiöitä saada paikkaan jossa saisivat olla omiensa kanssa.
   Monta kertaa viikossa joku lähtee asunnoltaan ilman vaatteita pihalle. Jää kotiavaimet sisälle, ja niitä löytyy ties mistä nukkumasta. Kerpele kun ymmärtäisivät itse lähteä vaikka autiolle saarelle.

   • Ongelma johtuukin nimenomaan siitä, kun yhteiskunta EI PIDÄ alkoholismia sairautena.

    Alkoholismi on päättäjille vain sosiaalinen ongelma tai mielenterveyshäriö, ja siksi päättäjät hyysäävät näitä juoppoja auttaen heitä eri tavoin juomaan lisää. Yksi auttamisen muoto on nämä ilmaiset asunnot, joihin Suomi on sitoutunut. Kela jakaa näille "eläkeläisille" juomarahaa ja erilaiset mielenterveysopiskelijat kuuntelevat näiden ongelmia tehden juomisesta taas hetkeksi hauskempaa.
    Yhteiskunnan päättäjät sekä päihdehuoltajat yrittävät kaikin tavoin YMMÄRTÄÄ näitä juoppoja, ja siten he mahdollistavat juoppojen juomista.
    Ymmärtämisen sijaan juopot pitäisikin laittaa selkä seinää vasten; joko kunnolliseen päihdehoitoon tai taivasalle juomaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17031
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   14188
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   136
   8789
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   241
   7731
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1835