Kuinka joku voi olla näin sivistymätön?

Naurun_paikka

Kun luin alla olevan kirjoituksen tällä palstalla minua aluksi nauratti, mutta sitten vakavoiduin. Ymmärsin että koulutuslaitoksessamme on paljon parantamista, jotta tälläiset huu-haa-käsitykset voitaisiin estää syntymästä.


Nimimerkki: " kaikenlaisetsatuilijat"

28.7.2018 10:54

Miksi evoluutio muutoin noudattaa tuota Jumalan luomaa viikkojärjestelmää? Eikö siitä räjähdyksestä olisi voinut seurata miten pitkiä päiviä ja viikkoja tahansa eikä ihmisillä olisi mitään rajaa että jaksaa tehdä niin ja niin paljon töitä. Kaikkeen olisi sopeuduttu kyllä.

Alkuräjähdys kyllä kieltämättä ei oikein tunnu tieteelliseltä selitykseltä kun ei kerrota kuka panostuksen teki ja miksi räjähdyksestä syntyi kaikenlaista kuin tosiaan käy yleensä päinvastoin. Kaikki tuhoutuu.

Eikä siinä vielä kaikki. Kasvien evoluutio ei oikein ole kovin hyvin järjellä selitettävissä kun niiden lisääntyminen erilaista kuin elollisilla eikä niistä ole eri kehitysvaiheen fossiileita. No ainahan voi luoda vaikka tarun siitä miten tapahtunut evoluutiohyppäys niiden kohdalla. Ainahan sitä ihminen voi satuilla kaikenlaista.

13

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sadut_satuina

      Tuo on varmasti kirjoitettu ironisesti huumorilla, ts. kirjoittaja pitää oikeasti Raamattua satukirjana.

    • kummaaväkeäon

      Vois silti joku rikkiviisas vastata että kuka sen alkuräjähdyksen panostuksen teki? Ja miksi yleensä kaikki räjähti ja miksi se synnytti maailmankaikkeuden. Panostus on täytynyt olla hyvin tarkkaan laskettu, ei yhtään liiaksi eikä liian vähän. Muutoin olisi mennyt vituralleen.

      Eikä ole mitään järkeä ihmetellä toisen sivistystä jos ei pysty vastaamaan esitettyihin kysymyksiin kasvien fossiileista että mitä erilaisia kehitysasteita niistä on löydetty. Ja onko joskus ollut sekasikiö, joka on ollut puoliksi kasvi ja puoliksi eläin. Aivan hyvin evoluutio olisi voinut saada päähän kokeilla moista jos vaikka toimisi hyvin. Kuusella olisi suden jalat ja se voisi juosta kasvamaan sinne missä riittää vettä, lämpöä ja aurinkoa.

      Eikä ihminen voi mitään sille jos evoluutio tuntuu huumorilta. Ei vika ole silloin muissa ihmisissä, vaan tuntujan omassa päässä. Tieteellisyyden suuri verho on revennyt.

      • sellaasta

      • alkupamaus
        sellaasta kirjoitti:

        Tyhjästä voi syntyä materiaa/energiaa joka on sama asia. Se on myös todistettu.

        https://arxiv.org/abs/1305.2919

        on on vain vettä juomalla syntyy suurimmat pierutkin, sekin on todistettu.


    • koulusivistääkyl

      Kyllä koulussa jo opetettiin että esim. kuusi on jököttänyt 100 miljoona vuotta vain samanlaisena kun se on haettu Jouluna kotia koristamaan. Ihminen ei ollut vielä pudonnut kunnolla puusta kun se jo käytti aivan samanlaista kuusta koristeena tai husi sillä kärpäsiä takapuolestaan. Itse ihminen on kokenut siinä ajassa älyttömän muutoksen verrattuna vaikka kuusipuuhun. Sellaista opetettiin evoluution olevan. Huuhaatako se olikin nettihörhötiedemiesten mielestä. Mitä heidän hörhökoulussa sitten on opetettu kasvien evoluutiosta? Että se on edennyt nopeasti ja tasaisesti kuin Siperian juna.

      Tietenkään itse opettaja ei ymmärtänyt evoluutiosta höykäsen pöläystä, vaan hän vain käski lukea siten kuten kirjassa sattuman kautta lukee ja luottamaan siihen kuin tulivuoreen, joka voi purkautua millä hetkellä tahansa.

      Onneksi meidän koululaiston on sivistyksen kehto verrattuna nettihörhötiedemieheen, joiden suurin tieteellinen arvo on vittuilussa ja äksyilyssä.

    • humpukiluutiota

      joo harvemmin jäätelökioskilla seisoo missinkasvoinen jääkarhu, on ihme sekin.

      ja miksi se jääkarhu ei ole oppinut edes lumiaa somettamaan ei aina vaan sama tallustelu pitkin huippuvuoria takapuoli ruskeana.

      onneksi ei ole albuumissanikaan yhtään talitinttiöä talipallosssa riippumassa tonttulakki päässä,

    • jumalaonhenki

      Netissä uskonnollisilla palstoilla notkuvat hörhöt eivät ole "oikeita" tiedemiehiä, eivätkä he ymmärrä tieteestä muuta kuin mitä isot pojat ovat kertoneet. Heidän pointtinsa ei ole tuoda esille tieteellisiä tosiasioita tai saada niitä ketään ymmärtämään, vaan he ovat pelkästään pahan hengen vallassa. Eikä se ole sinällään mitään kauheaa, ei mitään mörköjä, vaan Jumalakin on nimenomaan Henki. Ja jos emme ole Jumalan Hengen vallassa, toteutamme muita tarkoitusperiä. Myös uskonnollinen ihminen voi olla samassa tilassa. Itse uskonnollisuus ei ole mitään, ei siitä puhuminen tai hurskastelu, vaan se, että on yhteydessä Luojaamme. Tätä taustaa vastaa näiden "tiedemiesten" kirjoittelut tulee ymmärtää.

      Jumalamme on Henki, joka kuvastuu tavalla tai toisella kaikessa elävässä. Vaikka emme millään tavalla uskoisia Jumalaan, niin me aistimme toisesta ihmisestä sen minkä Hengen vallassa hän on. Ne eivät ole taaskaan mitään mörköjä, vaan tulevat ihmiseen erilaisten elämänvaiheiden myötä. Niillä on ovat syynsä sekä seurauksena ja jos ihminen roikkuu näennäistiedemiehenä nettipalstoilla herjaamassa, on sen hengen syntymiseen oma selityksensä, mutta silti henki ohjaa siinä ihmisen toimintaa eikä niinkään hän itse, vaikka hän kuvittelee olevansa täysin itsenäinen ja tekevänsä mitä tahtoo. Hän on niin kauan orja kuin Herra vapauttaa hänet. Vasta sitten hän on vapaa ajattelemaan, tuntemaan, suhtautumaan asioihin sekä kohtaamaan muita ihmisiä. Tässä kaikessa ei ole evoluutiolla sanan sijaa.

    • Eikiitosjeesus

      Yhtenäisteoria: Jospa alkuräjähdys oli jumalan jumalaton ilmavaiva, ihan kiintoaineen kanssa. Ainakin lopputulos vastaa tätä teoriaa.

    • näinsivistymme

      Monesti ajatellaan, jopa osa uskovista ajattelee, että usko on mielipiteitä tai sitä että yritän olla jonkinlainen. Että usko olisi kuin poliittinen aate, jota täytyy puolustaa ja lukea Raamatusta, että näin se kuule vain on. Ja sitten jopa uskovaiset kinastelevat siitä että pitääkö tehdä näin vai näin ja että onko se helvetti sellainen vai tuollainen. Se kaikki on pelkkää hapatusta. Aivan sama olisi puhua evoluutiosta ja uskoa siihen jos usko on vain aate ja mielipiteitä. Niinhän evoluutionkin on.

      Usko, mikä Kristus meille luo, on Henki. Se mitä me olemme Hengessä ja mitä siinä toteutamme kun annamme Jumalan Hengen vaikuttaa meissä. Ei siis vain se hetki kun lauletaan ylistyslauluja, ei vain se kun veljet ja siskot on kivoja, vaan myös se henki mikä meissä on kuin kohtaamme maallisia tolvanoita hölmöine juttuineen. Ei niiden vuoksi Jumalan Henki meistä katoa eikä meistä tule säikkyjä ja pälyileviä aivan kuin olisimme metsästäjän riistaa. Juuri silloin meidän Hengen hedelmät punnitaan silloin sekä onko meissä profetian Henki sanomaan sitä mitä pitää sanoa.

      Samalla tavalla kuin on Jumalan Henki on myös pahuuden Henki. Sitä ei vain tarvitse pelätä, ei sitä tarvitse ajaa kenestäkään pois. Se vain tulee pystyä erottamaan sekä tietämään että ihmiset, jotka touhuavat täysin älyttömiä eivät sitä tavallaan itse tee sitä, vaan he ovat pahuuden Hengen vallassa ja se vie heitä. Ja niin on aina ellei ihminen ole Jumalan oma. Pahuuden henki vie häntä enemmän tai vähemmän. Joskus se on jopa pukeutunut uskonnolliseen kaapuun ja silloin sen tunnistaminen vaatii tarkkaavaisuutta. Suurin osa uskosta mitä maalliset ihmiset herjaavat, on tätä pahuuden uskonnollisuutta. Sen tarkoitus onkin vääristellä Kristuksen tietä ja harhauttaa ihmisiä kadotukseen.

      Ja jos tulee ajatus, että hengestä puhuminen on jotain huuhaata, jotain kummajaisuutta, niin ei tarvitse kuin hetki istua katselemassa ihmisvilinää rauhassa, niin voi huomata miten erilaisten henkien vallassa me vaellamme ja miten osa siitä heijastuu ihmisistä. Aivan kaikki ei niin ole, vaan aivan pahimmat tapaukset piilevät joskus ystävällisenkin ulkokuoren alla.

      Uskovatkin monesti pelkäävät sitä, että usko olisi oikeasti jotain. Että se olisi sitä elämä, jota me joka hetki elämme ja sitä miten toimimme sekä millaisia olemme eikä vain jotain mielipiteitä tai hetken teeskentelyä jossain. Usko on oikeasti raju asia ihmisen elämässä. Se on vaikuttavinta mitä ihminen voi elämässään kohdata.

    • Samaatietä

      Jaa....vois olla vaikka mun kirjoitus, paitsi mun olis huonompi 😂

    • Nnoorr
    • capiche

      On pakko myöntää, että uskovaisissa on myös kaikenlaiseen huuhaahan ja salaliittoteorioihin taipuvaista sakkia. Ja sama porukka tuntee todennäköisesti
      vetoa myös epäterveisiin hengellisiin ilmiöihin. Eri tahot käyttävät näitä heikkouksia myös surutta hyväksi.

      Trump pelotteli juuri USA:ssa herätyskristittyjä, että jos demokraatit saavat vaaleissa enemmistön kongressiin, niin kristittyjen uskonnonvapaus menee. Järjetön väite historian ja puolueen ideologian (mm. uskonnonvapaus) valossa. Puhumattakaan siitä, että demokraateissa on paljon kristittyjä. Mutta varmasti joku tähänkin "käärmeöljyyn" liukastuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2042
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1325
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1255
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1197
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1115
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe