Fortnite on täyttä paskaa.

Shushie

Saan varmaan tappouhkauksia jo otsikon perusteella.

Listaillaanpa, miksi en. Omasta näkövinkkelistä. Eipä missään järjestyksessä.

1. Tyyli ei osu. Ei vaan osu. That's it. Tykkään realistisesta enemmän.

2. Mitä varten se kaikki sivusälä on? Tanssit, golfin ja ties minkä pelaaminen siinä sivussa ja rakentaminen. Eikö se ollutkaan shooter? On muissakin shootereissa pärjätty ilman rakentamistakin. Voit vaan rakentaa talon uudestaan ja uudestaan ja odottaa että paikan populääri vähenee jotta voit ryömiä ulos kolostasi.

3. Pelin valuuttaa ei kuulemma saa rewardina kovasta työstä vaan kovasta lompakon nyörien höllennyksestä. Missä se free to play on? :D Pelissä jota pelaan, on mahollista farmata reward boxeja tekemällä päivittäisiä ym. ja pienellä mahollisuudella mutta mahollisuudella kumminkin ansaita itemi, jolla saat tehtyä 80 cash shoppiin käypää valuuttacoinssia. Myös pelissä farmattavaa kultaa voi vaihtaa kyseisiin coinsseihin. Maksullinen pelivaluutta on erikseen. Tosin onko liian raakaa verrata MMORPG ja shooter genren pelejä? Valuutasta puheen ollen se ei ole kiellettyäkään.

4. Epätoivoinen mainostus vaikka peli on jo hiton hype 3-25 vuotiaiden keskuudessa. En ikinä kato videoita Fortnitestä tai hae sillä sanalla mitään, enkä mitään peliin liittyvää. Silti jokainen sivu jolla käyn on täynnä Fortnite-mainoksia. Ennätys on 6 FN mainosta samalla hiton sivulla. Muistutettakoon, että oon blokannu sen että mainokset tulis mun selauksen mukaan joten shh.

5. Se community on tosi hiton toxic. Mitä muilta kuulee, nii pikkulapset ja aikuiset yhtä lailla huutaa suoraa kurkkua mikkiin. 12 v pikkuihmiset heittää tantrumit jos joku tappaa ne ja sellastahan näki ennen vaan gamer cringe compilationeissa. Nyt jos sattuu vaan paikalle oikeeseen aikaan nii jollain ala-asteelaisryhmällä on kaikilla joku Fortnite mobile ja ne huutaa kun apinat ja jos joku kuolee nii se repii vaatteensa irti ja huutaa vielä kovempaa. Sitten on ne jotka spottaa jokaisen 'Fortnite on paskaa' keskustelun ja lukematta koko hommaa kommentoi "oot vaan paska mee äitis hamee alle itkemään!"

Joo okei.

6. Mikä se aseiden ap on? Mitä oon kuullu joku shotgun menee jollain alle 15 attack powerilla? Joko ihmisillä on tosi alhanen HP tai tää aseiden ap on täyttä bullshittiä. :D

7. Kuuleman mukaan glitchit ja lagit on yleisiä ja kokoaikasia. Maintitkaa ei kuulemma korjaa asiaa. Hienosti hoidettu.

8. Se kopioi liikaa ellei melkein kokonaan Player Unknown's Battlegrounds -peliä looting systemiä, kentälle liitämistä ja laskeutumista ym. myöten.

9. Character customization on joku asia mistä Epic games on nevahööd. Ainoo tapa on läntätä skini hahmolle ettet näytä joltain metsämieheltä ja joudu haukutuks. Haukkujat on yleensä niitä jotka vaati äidiltään rahaa skiniin noin kuukauden. Ja jos näytät metsämieheltä nii oot automaattisesti paska koska et vaan jaksa kipata rahaa skiniin. Eipä ne skinit mitää legendaarisia voimiakaan anna. Ja jos antais nii automaattinen p2w peli eli vielä pahempaa bullshittii.

10. Ylipäätään se pikkulapsien addiktoituminen bullshittiin on järkyttävää. Jos ei saa peliä käsiin nii sitte tanssitaan sitä paskaa. Menkää juma pelaamaan vaikka jalkapalloo tai jotain välillä. Leikkimään niiku lapsien kuuluu.
Monet äidit ja isätki on tosi pahalla tuulella tän takii koska ei voi viettää enää laatuaikaa perheen kanssa ku lasten aihe on iänikuinen Fortnite ja lapset unohtaa leikkiä ja olla vanhempien kanssa nii se tuntuu vanhempien mielestä ihan vitun paskalle.
Just se.
"make kids", they said. "It'll be fun", they said. Oikeesti menkää tekee jotain vanhempienne kanssa välillä ja kattokaa ettette mainitsekaan fortnitee.

saa listata lisää ja oli sitte positiivista tai negatiivista palautetta nii olkaa asiallisia kiitos.

36

2817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No.sit.on

      En jaksa lukea noin paljoa, evvk.

      • Shushie

        Oisko pitäny tiivistää vittu yhteen lauseeseen? :D


      • Donkki

        EVKK mut sauhuja olis tarjolla veijon essolla..,D uutta satoa suoraan ratakadulta


      • haavistonhomo
        Donkki kirjoitti:

        EVKK mut sauhuja olis tarjolla veijon essolla..,D uutta satoa suoraan ratakadulta

        sekooks pää tarpeeks ddytyyy vai tuleeks musta KYTTÄ eliks sinivuokko joku päällystöön kuiteski kuuluva vaik aarnio tai muu nussukka


      • urpoo

        Ei tuu, sinne vaaditaan kusipäisyyttä tai muuten vajakkia


      • homppelihemo

        aijaa et must tuleekin vain vihreitten haavisto , perse ruvella ja ripulit lahkeessa. Mut mä voin vittuilla hesan liikenne järjesteyistä kunhan TAKSIliikenne toimii puolueen HOLKEREITTEN eduksi ja lentäen aina pääsee kunhan pudottaa pari euroa ilmansaasteisiin jotka kerään puolueeleni kassaan. Kyllä maailma pelastuu kun killinki kirstuun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa


      • jeeeeee
        Shushie kirjoitti:

        Oisko pitäny tiivistää vittu yhteen lauseeseen? :D

        reikäääääää jeee


      • Kiihoittunutmies322

        FOrtniten grafiikat kiihoittavat ainakin calamity skini on tosi kuuuuumaa


      • Anonyymi

        herätkää saatanan ipanat niinku fr fortnite on niin kuollu peli et ei sitä enää kukaa pelaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        herätkää saatanan ipanat niinku fr fortnite on niin kuollu peli et ei sitä enää kukaa pelaa.

        Sitä pelaa yli 600.000000000


      • Anonyymi
        haavistonhomo kirjoitti:

        sekooks pää tarpeeks ddytyyy vai tuleeks musta KYTTÄ eliks sinivuokko joku päällystöön kuiteski kuuluva vaik aarnio tai muu nussukka

        Siis fortti on aivan paska


    • HyiFortnite

      Joooo... en itsekään siedä Fortnitea enää yhtään. Sitä pelataan kaikkialla ja koko ajan. Siskokin vaan sanoo, että haluu pelata Fortniteä, kun siel on sen kaverit, vaikka mäkin haluisin joskus tehdä jotain. Meidän PS4 hankittiin yhdessä siskon kanssa, jaettiin hinta puoliks, mut arvaa kuka sen eniten käyttää: Sisko! Ainoastaan fortniten takii... Tuntuu siltä että Fortnite saa liikaa yliarvostusta...

      Ihan paska peli! Mä joskus latasin sen ja pelasin pari kertaa, mut tajusin että EIII. Tänään lähen poistaa koko peli koneesta, vie turhaan tilaa...

      • seisoki

        mullakin seisoo, mut lähdin pois


      • hilloperse

        Soinilla ei koskaan seissyt.....muuta kuin järki vedettyään Sipilän perseestä mulkkunsan pois, ai niin sehän oli pää. helluntalaisista/katolilaisista koskaan voi tietää, takkikin kääntyy vaikka housuiksi hilloperseillä.


      • Anonyymi

        Et vaan osaa pelata sitä ja sen takia sulla meni se tunteisiin!


    • GEIPOI

      wortshitti on iha paskavaikka se pyörii max graffuilla 500 fps mun puhelimel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!qqqqqqqqqqqqqqq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ki;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wwwwwwww""""""""""""###########¤¤##¤edsfdset#dt4ZFGTA<5EWT6FG5AWYI6ERYG

    • fornitegod

      mikä vitu ability power? XD

    • lakeri

      onks sellaista peliä jossa tapetaan poliitikkoja? Parhaimmat pisteet saa kun upottaa MINISTERIT suohon, mielellään pää alaspäin ja jalka sienestä saa 10 pistettä ja lakeri kengistä maksimi pisteet, mielellään herran perseeseen työnnettynä.

      • activisionmalli

        Tuossahan on kuitenkin idea pelille. Suomessakin alkaa noita pelin kehittäjiä jo olemaan.
        Suohon upottaminenkin voisi tapahtua perinteiseen tapaan laulamalla. Todistetusti toimii, koska
        oma telkkari lensi suohon jo talentsidolsin alkumetreillä.
        Tuosta kenkien palautuksesta tulisi hyvä boss fight.


    • KiitosOlenPuhunut

      Voin tiivistää tekstin yhteen lauseeseen.
      -> Fortnite on paska peli!
      Ja olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä.

      • Anonyymi

        seksi
        lol


    • Ekebdunejdkms

      Fortnite vittuun pls epic games

    • Sandelippos

      Otsikko kertoi jo kaiken oleellisen. Muoti- ilmiö. Peleistä mitään tietämättömätkin osaa pelata tätä shaibaa. Tietty haluavatkin, koska se on in. Ite pelaan kunnon pelejä 😂

    • FortniteOnPaskaPeli

      Onneks olen 01 syntynyt enkä pelaa syöpää nimeltä fortnite

      • Eeeee

        Minun nuoruudessani pelattiin nokialla golfia ja rallia jossa pysty pelaamaan kahestaan bluetooth:illa


    • Anonyymi

      Olen täysin samaa mieltä kanssasi.

    • Anonyymi

      Nyt tuli kyllä faktat pöytään. Hyvä, että joillakin ihmisillä vielää aivot toimii.

    • Anonyymi

      Fortnite uusiutui nykyää hyvä ennen kuollu

    • Anonyymi

      Siis parastahan olisi jos ei pelaisi yhtään mitään peliä.

    • Anonyymi

      Rauhotu se on vaa peli lol

    • Anonyymi

      Minecraft parempi

    • Anonyymi

      Noniin, fortnite on paskaa. Ei realistista paikkaa eikä realistisia aseita. Call of duty on parempi realistisempi ja paremmat aseet.

    • Anonyymi

      sigma

    • Anonyymi

      Oot ihan oikeesti fore on paska peli

    • Anonyymi

      olet aivan vitun oikeassa mutta eihän se saatanan peli edes toimi kun nyt kun alkoi uusi kausi niin joka paikassa lukee server offline jos epic games näkee tän niin voi haistaa VITTU!!!!!!!!!!!!!

    • Battle Royale -pelit eivät nyt muutenkaan ole tyyliäni. Tunnen vahvaa vetoa peleihin joissa pelaajien oman luovuuden annetaan kukoistaa ja joissa on pitkäkantoisempi taustatarina.

      Battle royalessa tosin hypätään koneesta ja tapellaan, ja toistetaan kaavaa. Hetken rauhaa ei löydy ja pitkällisellä keskittymiskyvyllä ei ole niin väliä.

      Puettavaa sälää löytyy kännykkäpelien tyyliin mutta siinä se...

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      456
      3326
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      436
      3115
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2849
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2202
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2050
    6. 182
      1420
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      81
      1200
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe