Porukka Pinjan pillulla (Koko novelli)

novelpro

Olimme treenikaveri porukalla pikkujouluja viettämässä saunoen ja ryypäten. Meitä oli yhteensä noin n. 10 miestä ja 5 naista. Saunassa tavalliseen tapaan keskusteltiin naisista ja myös nyt mukana olevista naisista. Humalassa kun oltiin niin keskustelu oli melko rajua ja suorasanaista. Välillä mietimme miten saamme porukalla sänkyyn kaikki nuo 5 naista. Sen verran kuitenkin oli päässä järkeä että totesimme että taitaa olla parempi että emme edes kysy. Iltana eteni leppoisasti vanhoja tarinoita muistelleen. Jossain vaiheessa lähdimme kaikki jatkoille ravintola Kultaiseen lyhtyyn. Kävelin matkan sinne yhdessä Mikan, Villen ja Kain kanssa. Matkalla taas uhosimme miten tänään löydämme hyviä mimmejä. Palasimme jälleen lempiaiheeseemme ryhmäseksiin. Ville kertoi että oikeastaan hänellä olisi kotona sellainen mimmi joka ottaisi varmaan meidät kaikki jos saisi.

No siitähän minä ja Kai innostuimme. No totta kai lähdemme sun muijaa panemaan jos haluat. Ville jatkoi, yritänkö järjestää? Yritä yritä sanoimme Kain kanssa ja nauroimme. Emme uskoneet Villen olevan tosissaan. Olimme olleet Kultaisessa lyhdyssä ehkä tunnin tai kaksi kun Ville tuli luokseni. Hän sanoi että tässä melussa oli pakko lähetellä tekstiviestejä kotia ja siksi kesti hiukan. Mutta nyt olisi se tilanne että Pinja odottaa kotona että tuon pian mukanani ainakin kaksi miestä. Hän on valmis ottamaan vastaan meidät kaikki. Siis oletko tosissasi kysyin. Kyllä, Ville sanoi. Mitä oikein sovit Pinjan kanssa, kysyin. Sovimme pelisäännöt jotka menevät seuraavasti: kun menemme meille niin Pinja on jo valmiina makuuhuoneessa. Menen laittamaan hänelle silmille huivin niin että hän ei näe teitä. Sitten kun pistämme homman käyntiin niin minä ainoastaan puhun. Ohjaan hommaa härskisti ja rajusti. Pinja pitää härskistä puheesta. Kutsun teitä väärillä nimillä tai ainakin niin että Pinja ei tiedä kuka on kuka. Pinja toivoi mukaan niin montaa miestä kun mahdollista ja sellaisia miehiä jotka panevat myös perseeseen. Ja tietenkin mitä isompi kulli sen parempi. No johan on tuumin. Tällainen tilaisuus ei kyllä toistu joten kyllä minä tulen mukaan. Hyvä juttu Ville tuumi, Menen vielä kysymään Kailta, Jarkolta ja Vesalta. Tilasin vielä yhden paukun sillä nyt olin sen tarpeessa.

Ei mennyt kovinkaan kauaa kun Ville tuli takaisin ja sanoi että mennään. Kysyin ketkä kaikki tulevat? Kaikki jolta kysyin tuumasi Ville ja hymyili. Menimme ulos ja tilasimme taksin. Tunnelma oli erikoinen kaikilla oli hauskaa mutta kuitenkin vähän oli jännittynyt olo. Kaikki varmaan miettivät että voiko tämä olla totta? Taksi tuli ja hyppäsimme kyytiin. Matkalla Kai kysyi Villeltä että onko siellä riittävästi kortsuja. Ville ei ollut varma ja siksi soitti Pinjalle. Moi, olemme nyt tulossa taksissa sanoi Ville puhelimeen kun Pinja vastasi. Meitä on yhteensä 5 heppua. Löytyykö kaikille kortsut ja mieluimmin vaikka pari ylimääräistä. Tässä vaiheessa taksikuski vilkaisi taustapeilin kautta takapenkille. Ei luultavasti uskonut mitä juuri kuuli. Ok, nähdään kohta sanoi Ville ja sulki puhelimen. Siellä on avaamaton 20 kortsun paketti. Loistavaa totesin. Ei kai tässä sitten muuta kuin Pinjaa panemaan. Aivan totesi Vesa. Tässä vaiheessa taksikuski ei voinut vastustaa kiusausta vaan kysyi, oletteko kaikki menossa naimaan samaa muijaa. Jep, Ville sanoi. Mun vaimoa. Se ilme olisi pitänyt saada ikuistettua oli se nimittäin niin näkemisen arvoinen.

Saavuimme Villen luo. Ville maksoi taksin. Menimme sisälle. Ulkovaatteet riisuttua asetuimme olohuoneeseen odottamaan. Ville meni suoraan makuuhuoneeseen. Olohuoneessa oli odottava tunnelma kukaan ei sanonut mitään. Ville tuli takaisin. Ok, ei kait tässä muuta kuin naimaan. Kertaan vielä kuvion. Pinjalla on side silmillä. Ainoastaan minä puhun. Ohjaan hommaa mahdollisimman härskisti. Pinja on jo lämmitellyt siellä oli dildot jo sängyllä. Voidettakin oli jo levitelty molempiin reikiin. Tarkoitus on panna niin paljon ja kauan kuin vain kestämme. Mitään kiirettä ei tarvitse pitää. Varmasti kaikki saavat naida pillua ja persettä niin paljon kun jaksatte. Kaikki ok? Ok, sanoivat kaikki.

10

8123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Huoneessa oli kevyt valaistus. Pinja oli jo sängyllä istuallaan musta side silmillä. Tähän sessioon oli todella mukava osallistua sillä olen aina pitänyt Pinjaa seksikkäänä. Hän on hyvin hoikka, pitkä hiuksinen ja pieni rintainen. Ville meni Pinjan eteen ja työnsi kullin Pinjan suuhun. Ime, Ville sanoi. Pinja alkoi imeä. Siirry tuohon ja anna kullisi Pinjalle komensi Ville mulle. Kävelin Pinjan vasemmalle puolelle. Pinja otti kullistani kiinni. Se oli jo lähes täydessä varustuksessa. Yes, sanoi Pinja. Tämä on kunnon vehje. Sitten hän otti kullini suuhun. Itse asiassa kullini on ehkä keskivertoa suurempi, ainakin paksumpi. Pinja imi kulliani kiihkeästi. Kai oli siirtynyt oikealle puolelle. Tuossa, ime tätä sanoi Ville ja ohjasi Kain kullin Pinjan suuhun. Jarkko ja Vesa olivat siirtyneet Pinjan selkäpuolelle. Ville ohjasi vuorostaan Pinjan sinne. Tuossa, ime, ohjasi Ville. Sitten vuorossa oli Jarkko. Ville ohjasi Pinjan keskelle lattiaa polville. Keräännyimme kaikki Pinjan ympärille rinkiin. Vuorotelleen Pinja imi kaikkien kulleja. Välillä hän puristi yhtä samalla kun imi toista. Hyväilimme ja hipelöimme kaikki Pinjaa. Itse puristelin kädellä hänen kauniita rintoja. Otin nännin sormenpäiden väliin ja puristin. Pinja nytkähti mutta saman tien jatkoi Jarkon kullin imemistä. Nuole kiveksiä komensi Ville. Ville nosti Jarkon kullin pystyyn ja nuoli kiveksiä. Sitten hän siirtyi Villeen ja teki saman. Viimeisenä oli mun vuoro.

      Sitten Ville ohjasi Pinjan ylös ja sängylle. Mene selälle makaamaan sanoi Ville. Levitä jalat. Sitten hän siirtyi Pinjan jalkojen väliin ja alkoi nuolla pillua. Helppo oli nuolla sillä Pinjalla oli posliini pillu. Itse siirryin Pinjan sivulle niin että hän sai kullini suuhun. Jarkko meni toiselle puolelle. Kai asettui nuolemaan rintoja. Pian vedin kullin pois Pinjan suusta sillä nyt halusin päästä nuolemaan pillua. Hyvä Pinjan pillua kunnolla, innostui Ville. No niin, nyt on aika päästä naimaan pilluun sanoi Ville. Nosta jalat ylös ja pojat menkää te kaksi jonoon. Tuolla Ville tarkoitti Kaita ja Jarkkoa. Jarkko meni pelipaikalle. Ville komensi: nai .. nai. Pane kulli pilluun. Jarkko ohjasi kalun kädellä oikeaan osoitteeseen ja kun se löytyi alkoi Jarkko painaa lantiota alaspäin. Painoin niin syvällä kuin meni. Lisää kyrpiä suuhun komensi Ville. Itse olin unohtunut katsomaan Jarkon toimia. Siirryin pään viereen niin että Pinja sai kullini taas suuhun. Pinja imi sitä hetken ja sitten totesi tämän kyrvän haluan nyt sisälle. Pinja tuntui olevan ihastunut tällaiseen hyvin varusteltuun kyrpään. Siirryin valkoväliin. Hitaasti porasin elintäni melko tiukkaan pilluun. Pillu oli tiukka, tulikuuma ja niin märkä että valui. Eikä kaluni edes sopinut kokonaan häneen, vaan jäi muutaman sentin ulkopuolelle kun painoin pohjaan asti. Pinja vaikersi. Painoin lisää ja Pinja vaikersi lisää. Kai ja Jarkko olivat samalla suorastaan kilpaa tunkemassa kullejansa Pinja suuhun toivonen että kumpikin saisi osansa. Nousin pois pukilta kun Kai tuli vuoroon. Kailla oli jo kumi päällä. Itsekin päätin mennä laittamaan sen päälle. Jarkko ja Ville antoivat vielä odottaa sillä nyt Pinja imi heidän kullejaan vuorotelleen. Kai piti tiukasti kiinni Pinjan lantioista samalla kun hän tunki kullinsa uudestaan ja yhä uudestaan tiukkaan posliini pilluun. Nyt Jarkkokin laittoi kumin päälle ja siirtyi panemaan Pinjaa.

    • novelpro

      Pane perhana niin että tuntuu sanoi Ville. Jarkko runkkasi ensi vähän käsillä pillua ja sitten tunki kalun sisälle. Pinja voihki samassa tahdissa Jarkon työntöjen kanssa. Ville antoi Jarkon painaa vaimoaan hetken kunnes kysyi haluaako kukaan persettä. Kaikki nyökkäsivät. Voin kertoi Pinja että täällä on viisi halukasta miestä panemaan sua perseeseen. Juuri mitä kaipasinkin sanoi Pinja ja kääntyi mahalle. Varmistukseksi että tietäisimme minne kullin työntää hän ohjasi etusormen ryppyreiälle ja sanoi ”tänne pojat tänne”. Älkää arastelko yhtään vaan vetäkää perseeseen niin kuin olette aina halunneet. Tämä perse kyllä kestää, jatkoi Ville. Meninkin ensimmäisenä pukille. Ville huomasi että suurinta kalua oli tarjolla heti ensimmäiseksi. Pinja rentouta perse sillä nyt tulee paukku joka räjäyttää anuksesi riekaleiksi. Ja totta tosiaan kun työnsin kullia perseeseen niin tuntui että ei se mahdu. Otin lantiosta parempaa otetta ja painoin. Vedin vähän takaisin ja taas työnsin minkä suinkin uskalsin. Pinja ulvoi kivusta tai nautinnosta vaikea sanoa sillä ulvonta oli niin sekavaa. Ville kysyi, haluatko sitä lisää perseeseen? Pinja nyökkäili sillä kaikki ääni varat meni mouruamiseen. Jatkuvan mouruamisen katkaisi vain kirkaisu kun painoin kulliani syvemmälle. Aaa, mun perse räjähtää huusi Pinja. Otin kullini ulos ja menin huilaamana. Jarkko asettui paikalleni ja työnsi kulliaan sisälle. Jarkon kulli oli paremman kokoinen tähän perseeseen. Tiukkaa nytkin teki mutta mahtui sentään sisään. Pinja jatkoi jälleen mouruamista. Jarkko veti kullia hiukan ulos ja sitten taas sisälle. Pinjan vartalo nytkähti. Sitten Jarkko veti kullin ulos ja vuoroon tuli Kai.

      Kai painoi kullin perseeseen. Nyt alkoi jo hiukan olemaan tilaa mutta edelleen Pinja vaikersi kun Kai nytkytti kullia edes takaisin. Runkkaa pillu samalla, Ville sanoi ja katsoi mua. Varsin ahdasta oli mutta sain alakautta ohjattua käden pillulle. Aloitin runkkaamisen. Työnsin sormia sisälle ja ulos samalla kun Kai veti perseeseen. Ja nyt rouvalle kerrosvoileipää mitä eniten haluaakin, tuumasi Ville. Ketäs tulee perseeseen. Pinja haluatko suurimman perseeseen? Ei, ei suurinta perseeseen. Haluan että sillä naidaan mua pilluun samalla kun joku toinen on mukavasti ja syvällä takapuolessa. Ville ohjasi Jarkon selälle sängylle. Sitten ohjattiin Pinja istumaan kullin päälle. Pinja asetteli hiukan varovasti kullia kohdalle kun Ville komenteli sivusta että työnnä se sisälle vaan. Samalla kun kulli upposi sisään niin Pinjan suusta kuului uuuuuuh. Ja nyt pojat painakaan vuorotelleen tätä pillua niin että multa lähtee taju. No eipä siinä kannattanut muuta kuin totella Pinjan sanoja. Pinja jatkaa vielä anelua ”nai mua”. Asetun paikoille ja painan kullin sisälle. Otan toisella kädellä tukea ja toisella hyväilen rintoja. Samalla pumppaan litisevää pillua. Vedän melkein ulos asti ja sitten painan niin syvälle kuin pystyn. Pinja alkaa huohottamaan entistä enemmän. Lisään tahtia samoin tekee Kai. Kohta alkaa kuulua aikamoista litinää ja lotinaa pillusta, kun kova kulli jyskyttää märässä pillussa. Pinja alkaa voihkia kovempaa, ja hänen lantionsa liikkeet laajenevat koko ajan. Samalla Kain kulli jauhaa persettä entistä kovemmin. Pinja alkaa huutaa. Hänen lantionsa liikehtii rajusti kun orgasmi alkaa lähestyä. Minä nussin niin että pussit iskeytyvät iholle kovalla voimalla. Pinjan orgasmi jatkuu, hän heittelehtii rajusti edes takaisin. Nyt lähtee minultakin. Tihennän vielä tahtia ja orkku purkautuu kortsuun syvälle sisälle. Vedän kullin ulos. Pinja vielä palautuu kun Jarkko jo työntää oman kullinsa sisälle. Nyt sua naidaan porukalla niin kuin pitää sanoo Ville ja kehottaa Jarkkoa kiihdyttämään tahtia. Pian Ville kysyy että spermat perseeseen vai pilluun. Jarkko vastaa heti että perseeseen kerran sellaista on tarjolla. Asetelma puretaan niin että Pinja menee jälleen mahalle niin että polvet ovat lattialla ja rintakehä sängyllä. Jarkko runkkaa sormilla hiukan persettä. Sitten hän ohjaa kullin takaovesta sisälle. Montaa vetoa ei tarvittu kun orkku tuli. Jarkko painoi kullia sisälle aina viimeiseen voimanrippeeseen saakka. Ville kysyi Kailta että persettä vai pillua. Siihen Kai tuumasi että koska tuo perse on tuossa noin hienosti pystyssä niin sinne kullini haluan pistää. Siihen Ville tuumasi Pinjalle, kyllä sua nyt halutaan vetää perseeseen. Jokin siinä viehättää. Kai otti lujasti lantiosta kiinni. Pitkin rauhallisin vedoin hän työntyi yhä syvemmälle sisälle. Pinja ohjaili takapuoltaan niin että Kain kullissa varmasti tuntui riittävästi lantion liikkeet. Perse oli sen verran tiukkaa tavaraa että montaa vetoa ei Kain tarvinnut panna kun koko vartalo jo värisi orkun voimasta. Kai veti kullin ulos Pinjasta ja asettui tuolille istumaan.

    • novelpro

      Ville tuli Pinjan luokse ja suuteli tätä suulle. Sitten hän käänsi Pinjan selälle ja levitti jalat. Ville aloitti nussimaan Pinjaa rytmikkäästi. Ensimmäisestä työnnöstä lähtien Pinja alkoi jälleen vaipua hurmokseen. Villen kyrpä tuntui löytävän juuri oikeat paikat sillä pian Pinja alkoi voihkia äänekkäästi. Ääni voimistui ja voimistui kunnes sekä Ville että Pinja päästivät yhtä aikaa tasaista huutoa. Molemmat olivat juuri orgasmin kynsissä. Ville painoi vielä muutamat kerrat mutta sitten loppui voimat. Ville veti kullinsa ulos ja ohjasi meidät kaikki ulos huoneesta. Menimme olohuoneeseen. Puimme housut jalkaan ja sitten Pinja tuli makuuhuoneesta ulos. Istuimme kaikki olohuoneessa toisiamme katsellen. Ville kysyi Pinjalta että oliko hyvä? Kyllä oli, oikein makeeta totesi Pinja. Perse on kyllä nyt niin arkana että ette pojat pääse aivan heti panemaan uudestaan. Harmi, sanoin ja todella tarkoitin sitä sillä Pinja oli juuri sellainen pornonainen. Täynnä seksuaalista energiaa, tietää mitä tahtoo varsinainen munahaukka. Miten on Ville, tullaanko poikien kanssa toistekin auttamaan sua Pinjan panemisessa. Totta kai tulette sanoi Ville. Musta tuntuu että aina riitä tälle naiselle. Huomenna pitäisi jo taas saada vai kuinka. No, jos rakas vain jaksat. Mutta perse jätetään huomenna rauhaan. Nyt tuntuu että sitä olisi painanut kokonainen legioona miehiä. Ilta oli päättynyt. Poistuimme kaikki omille teillemme.

      -LOPPU-

    • nasimoka

      Vallattoman hyvä :)

      • sompod

        Ihan jees :)


    • jimbojoonas

      Kivaa iltalukemista :)

      • ksmok

        Totta, silloin parasta lukea :)


    • toimepno

      Kiitti kun lisäsit tämän :)

    • kemosk

      porukka pöllytti :)

    • tismod

      porukalla olvatten siellä niin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe