Auringonotto stringeissä

Stringit.jalkaan

Rakastan tunnetta kun saan olla aurinkoa ottamassa stringit jalassa. En käy vilkkailla rannoilla vaan vähän rauhallisimmilla paikoilla mutta nähdyksi tuleminen kiihottaa minua kovasti samoin kuin pitkälle syksyyn kehoa koristavat stringien muotoiset rusketusraidat. Uimahallissa tai kuntosalilla en muilla miehillä vastaavaa rusketusta ole nähnyt vaikka mielelläni näkisinkin.

Mitä mieltä olette jos uimahallissa käydessänne näkisit jollakin ko rusketuksen? Vähän välillä ajattelen mitä muut asiasta pohtivat ja ehkä jopa välillä yritänkin piiloyella asiaa. Toki "huoleni" voi myös olla täysin turha eikä muut edes ajattele asiaa.

Heteromies 33 v jolla alushousuina aina stringit ja välillä rannallakin.

12

1113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ymmärrä, miksi miesten auringonotto stringeissä nähdään jotenkin erikoisena tai tuomittavana.
      Miksi ruskettunut pylly olisi vain naisten etuoikeus?
      Nykyään loukkaannutaan kovin herkästi kaikesta, ja alastoman tai puolialastoman ihmisen näkeminen muualla kuin kotona saa monet pahalle päälle...
      Itse näen stringit seksikkäinä alushousuina, olivatpa ne sitten miehen tai naisen yllä. Peppu on ihmisen seksikkäin osa, eikä sitä kannata peittää liikaa ;)

      • Anonyymi

        80 luvulla tuo "stringeissä" (silloin taidettiin kutsua tangoiksi?) auringon otto miehillä oli ihan yleistä. Ne olivat ihan tavallisia uimahousuja.

        Muistan naapurin miehen joka aina makasi Lepolassella ja jalassaan nuo tangat jotka peittivät pallit ja kivekset.

        Aloittaja, jos haluat sellaiset rusketusraidat jotka näyttävät siltä niinkuin olisit käyttänyt stringejä, niin vedä ne sivut mahdollisimman ylös kylkiin. Silloin se näyttää siltä niinkuin naiset rannalla stringibikinien kanssa.


    • Anonyymi

      H­­ei! Om­a str­­eam. Sisää­­­nkäynti k­aiki­­­lle, jotk­­a haluav­­­at pi­­­tää ha­uskaa 👉 http://9303333.com/H/pK55o 👈

    • Anonyymi

      Itse mietin asiaa tästä näkökulmasta: Jos mies haluaa ruskettua tasaisesti selkäpuolelta, niin miksi hitossa takamus pitäisi kätkeä uimashortseilla tai jollakin muulla yhtä kulttuurisovinnaisella kangaskerralla. Hienoko on sellainen lopputulos, kun valkoinen peppu loistaa muuten ruskettuneesta selkämyksestä.
      Olen 100% hetero mies, enkä ymmärrä sitä ajatusta, että stringien käyttö olisi jotenkin merkki jostain orastavasta homoudesta tai naismaisuudesta. Mulle on ihan sama, vaikka jotkut eivät tykkää, pakko ei ole kenenkään katsoa. Jotkut (toivottavasti naiset) varmaan katsovat ja saattavat tykätäkin siitä, mitä näkevät.
      Lisäksi suomen kielessä ei ole kunnon vastinetta sanalle thong, jolloin kaikki "stringit" nähdään varmaankin g-string mallisina naruina.
      Itselläni on tällaiset:
      dessue.com/en/mens-swim-thongs-roberto-lucca-10107-80107/tanga-45.html

      Ja lisäksi kahdet bikinit, jotka peittävät osan pepusta.

      • Anonyymi

        Ruskettuminen on varmasti tehokkaampaa ku arska paistaa iholle eikä vaatteisiin;)
        Semmoset vanhemmat jokka puhuu tyttölapselle etupyllystä sais jäädä rannoilta kotiin. Sielhä saattaa nähdä vaikka tissit. Meiä suhtautuminen alastomuuteen on ylilatautunutta ollu aina.


      • Anonyymi

        Suomessa on vastine tuolle thong nimelle. Niiden nimi on tanga tai tangat.

        Tangat EIVÄT ole stringit.

        Tangat on string tyyliset, mutta eivät narut. Tangoissa on selkeä vyötärönauha (eli tasainen nauha, kuten tuosta kuvastakin näkyy) ja joka vähintään yhdistää etu ja takakappaleen toisiinsa. Taas stringeissä vyötärönauhana on nimensä mukaan naru.

        Stringien naru voi olla putkimaista kangasnarua, jolloin se painuu tasaiseksi ihoa vasten ja voi näyttää vyötärönauhalta, mutta narustringit ovat nimenomaan sellaiset joissa naru kulkee stringien etu ja takakappaleen sisäpuolelta (joko neulottuna kiinni tai joskus irtonaisena), ja naru voi olla joko täysin joustamaton (jolloin se sidotaan kyljille) tai se voi olla vähän joustavaa, jolloin se sidotaan ja helpottaa esimerkiksi uimista niin ettei stringit tipu.

        Sen sijaan tangoissa, kangaskaistale on joustavaa ja sen sisällä voi olla erikseen esimerkiksi uimista varten kiristettävä nauha


      • Anonyymi

        Ei nuo miestangat mistään naismaisuudesta tai homoudesta kerro kun miehillä noista housuista ei vilku tavara. Esimerkiksi nuorempana kun harrastin taistelulajeja, ellei munasuojia tarvinnut eli vedettiin vaan kuntotreeniä, niin joka treenikerralla oli tangat. Ne antoivat liikkuvuutta, eivätkä hanganneet välejä ja pitivät munat paikoillaan.

        Monen muunkin olen nähnyt käyttävän noita niin lätkä kuin jalkkitreeneissä ja uimahalleissa tangoja käyttäviä miehiä on paljon. Rannalla on tietysti eri asia käyttää shortseja, koska rannalla tulee istuttua hiekalla tai esimerkiksi penkeillä, joille ei tee mieli asettaa paljaita pakaroita kun siellä lapset juoksee penkeillä tai syö jäätelöä tai juovat mehua, mitkä sitten tippuvat niille penkeille.


      • Anonyymi

        Noi linkistä löytyvät näyttää ihan miehekkäiltä 🤗


    • Anonyymi

      yleisillä rannoilla kukaan ei katso ihmetellen jos mies paikat paljaana mutta auta armias jos naiselta näkyy nänni johan 7lehden toimittajat paikalla

    • Anonyymi

      Ajattelin mennä Yyteriin kokeilemaan, miten miesten stringiuikkareihin suhtaudutaan. Sinne luulisi mahtuvan sekaan, vaikkei kostyymi aivan kaikista yleisin olisikaan. Toivon yllättyväni positiivisesti. Tuskin sielläkään niitä kovinkaan monia tulee vastaan, mutta saapahan olla kummajaisena.
      Mua jotenkin huvittaa se, että naiset saavat olla rannalla koosta ja iästä riippumatta vähissä pukeissa, mutta miehet laittavat päälleen telttashortsit. Niiden puntithan voi kääriä muniin saakka sellaiseksi tolloksi, jos haluaa jaloille aurinkoa. Miehet ovat tosi fiksuja.

    • Anonyymi

      Kyllä auringon otto on paljon nautinnollisempaa alastomana. Aurinko kun kuumottaa pehvavakoa suoraan, niin se saa kiihotuksen aikaan.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe