Mopopojat rällää koko ajan

Vittuuntunut123

Kyllähä tuo vituttaa ku rälläävät koko aja

40

1944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sopua

      Pakko kait niitten nuortenkin on jossain aikaansa viettää.
      Ei kyllä kamalasti ole virikkeitä tällaisella pienellä paikalla.
      Sääliksi käy nuoret. Onko missään edes kokoontumistiloja?

      • jopejopera

        Ter­vei­siä mopo- ja mopo-au­to­tei­nien van­hem­mil­le, et­tei huo­not yö­u­net kes­kus­tan alu­eel­la ole kor­va­tulp­pien tai asen­teen puu­tet­ta vaan kyl­lä ne keh­not yö­u­net ovat ihan näi­den tei­dän kul­lan­nup­pu­jen­ne an­si­o­ta joil­le näi­tä jum­put­ta­via pel­ti­ka­so­ja ja pör­rää­viä mo­pon­ta­pai­sia os­tat­te. Kas­va­tuk­sen puu­te­ko näi­tä lap­sia vai­vaa, jot­ka räl­lää­vät yö­tä päi­vää Kirkonkylällä pääs­tä pää­hän ja häi­rit­se­vät idi­oot­ti­mai­sel­la jum­pu­tuk­sel­laan sekä pä­ri­näl­lään työs­sä­käy­vien ih­mis­ten yö­u­nia? Ei­kö lap­sen­ne viih­dy ko­to­na vai et­te edes ha­lua lap­sien­ne viet­tä­vän ai­kaa ko­to­naan kun on ihan ok, et­tä pit­kin yö­tä ajel­laan ym­pä­ri pi­tä­jää ja pi­de­tään mui­ta he­reil­lä? Vo­lu­me­ta­so­jen tar­kis­tus­tus­ta ja val­von­taa toi­vot­tai­siin niin van­hem­pien kuin po­lii­sin­kin toi­mes­ta. Ja joo­joo ”ol­laan ol­tu nuo­ria kaik­ki”...mut­ta ei kai me kaik­ki ol­la noin huo­nos­ti ja ajat­te­le­mat­to­mas­ti kas­va­tet­tu­ja?
        Pankaapa poliisit nyt kerrankin toimeksi ja menkää siviiliautolla keskustaan ratsamaan sekä kirjoittamaan oikein mojovat sakot melu ilkivallasta. Johan teillä on siihen lupa, niin miksi ette toimi. Eihän ilkivallan tekeminen ole sallittua, niin miksi tätä ilkivaltaa sallitaan ?


    • moih123

      Mopokortin hankkiminen oikeuttaa ajamaan missä tahansa ja milloin tahansa,Mitä se teille kuuluu vaikka mopoilla ajammekin:D Aika hyvät perustelut sanoa vaan että "Kyllähä tuo vituttaa ku rälläävät koko aja". Itsellänikin tosin on melko kova ääninen mopo mutta yritän yöllä varsinkin ajaa sillä hiljaa.Anteeksi

      • noheih321

        "Mopokortin hankkiminen oikeuttaa ajamaan missä tahansa ja milloin tahansa,"
        Ei pidä paikkaansa, mopoilu, kuiten kaikki moottoriajoneuvoilla ajaminen, tulee suorittaa tieliikenne- ja maastoliikennelakia noudattaen, myös järjestyssäännöt tulee ottaa huomioon moottoriajoneuvolla liikkuessa.
        Häiritsevä meteli on kielletty taajama-alueella aina, koskee siis myös mopoilua. Mopojen maksimi desibelimäärä on 79db ja autoissa maksimi on 74db. Desibelirajan ylittyessä kolmella desibelillä, poliisi voi ottaa kilvet ja katastuksessa tulisi ajoneuvo hylätä.


    • buaahh

      En ole koskaan ymmärtänyt mitä ”hohtoa” on päristellä (viritetyllä ja pahaäänisellä) mopolla. Minusta se on vähä-älyisten hommaa,ja kertoo ylimääräisen rahan olemassaolosta.Kokonaan toinen asia sitten on ylipäänsä viritetyillä mopoilla hoopoilu. Ai että kivaa varmaankin saada poliisilta useat sakot narahtaessaan poliisin tekemässä liikennevalvonnassa ,sillä viritetty mopo on ensimmäinen sakon aihe,toinen on se,kun viritetty mopo muuttuukin kevariksi,ja kevarikortti puuttuu,kolmas on sitten se,kun ei ikä vielä riitä kevarilla ajoon.Kaikkein hauskin seuraamus sitten vielä siinä,että oikean ajokortin saaminen voi aivan hyvin siirtyä poliisin toimesta vuodella eteenpäin.Ja ihan turhaa nillittää poliisin toimista,sillä he tekevät vain työtään.

      Ois tosi hyvä asia, jos tähän kesän villitykseen saataisiin jotain kuria! Ei ole mukavaa, kun joka yö (21-05) mopot ja muut pärisiät pörrää koko ajan! Yritä siinä nukkua!! Ja kun on ollut vielä helteiset yöt ja ikkunoita on ollu pakko pitää auki, niin nukkumisesta ei ole tullut mitään! Ihmettelen, miten jotkut vanhemmat antaa penskojen olla ulkona siihen aikaan?!
      Poliisi voisi ottaa myös käyttöön "poliisin kaikki keinot". Viime kädessä vanhemmat ovat vastuussa alaikäisten lastensa tekemisistä. Ei muuta, kuin häiriökäyttäytymisestä sakkolappu kouraan ja vanhempien maksettavaksi, niin johan alkaa jälkikasvun tekemiset kiinnostamaan. Poliisin nykyinen lepsu linja joka asiassa vie uskottavuuden koko touhulta. Sama se on lasten kasvatuksessakin, eli ovatko vanhemmat vanhempia vai lasten kavereita? Sama pätee poliisien toimintaan. Oletteko kavereita, jotka pyytelevät anteeksi omaa olemassaoloaan, vai oletteko järjestyksestä vastaavia poliiseja? Miten on?
      Koko kesän mopoilla ollut kaameaa rallia ja äänet on todella kovat. Kertaakaan ei edes arkipäivänä ole poliisia näkynyt reitillä jossa mopoja menee päivittäin n. 200 kertaa edes takaisin. Turhaa poliisi valittaa kun ei edes koko kesän aikana ole puuttunut millään tavalla asioihin. Usein soitettu ja kerrottu että ralli on kova ja nuoret koulun pihalle ajavat edes takas kylään ja ajetaan jalkakäytävillä ja puiston läpi. Ei vaan yhtäkään poliisia tullut paikalle katsomaan. Samoin ne kovat ylinopeudet 40 alueella tällä pätkällä. Poliisia ei vaan kiinnosta ja nyt sitten valitetaan :D Koko kesä ollut aikaa puuttua mutta ei.

    • tässä-hyviä-neuvoja

      Mopot pitäisi kokonaan kieltää, niistä ei ole kuin harmia. Nyt kun oli kuumat yöt niin oli kiva pitää ikkunat auki, mutta ei voinut, kun mopot rälläsivät edestakaisin koko yön. Ihmettele vanhempia jotka antavat jälkikasvunsa valvoa yöt ja nukkua päivät.
      Jos liikennetörttöilystä kiinnijääneen nuoren molemmat vanhemmat ohjattaisiin jälkikasvunsa kanssa viikonlopun kestävään intensiivikoulutukseen autokouluun, omalla kustannuksella, saattaisivat ongelmat ruveta korjaantumaan. Joko mopo lähtisi, tai sitten sillä vähitellen opittaisiin liikkumaan asiallisesti.
      Jos hirvee ylinopeus nii mopo poliisilaitokselle tai kilvetön tai hirveen metelinn aiheuttaa nii sinne vaan ja sit iskän tai äiskan kaa hakeen se sieltä seuraava arkipäivänä ja AB kortin saaminen kuukaudel tai pahemmast ja puolel vuodella siirtyy ja mopokortti kuivuun , turha jaella niit sakkoja ku eivät yleensä oo 18v ja kenties silloinkaan viel duunissa, tietty vois jätellä odotteleen sinne asti et valtio saa ne.. mut onha noit mopoja aikoinaanki viritelty mut ei sentään metelliin asti jne

    • Mopojonne144

      kukkahattutädeillä tais mennä tunteisiin :D

      • cdertyhn

        Sulla taitaa itku päästä jos vaikka moposta loppuu bensa. Kaikki eivät ole yhtä tunteellisia pillittäjiä mitä sinä tunnut olevan, eivät edes kukkahattutädit.


    • Mopojonne144

      Onneks on rahaa bensaan ku en oo köyhä;)

    • hukgcd2

      minkämalliset mopot aiheuttaa eniten harmia? pienet vai isot, ja minkä väriset, voisin käydä vähän jutustamassa jonneja

    • mopopoijat.kuriin

      Poliisit voisivat syynätä arki-iltapäivisin mopoja ja teinien liikennekäyttäytymistä. Ei tarvitse olla kummonen insinööri kun tajuaa että mopossa on jotakin vikaa kun ääni on niin kauhea että ohikulkevat joutuvat peittämään korvat. Laki määrittää desibelin määrän, mitä kulkuneuvo saa suoltaa, poliisit vaan hoitamaan työtehtävänsä eli valvomaan että lakia noudatetaan. Ensin huomautus tai rikesakko ja jos ei toimi, kulkuneuvo otetaan haltuun. Eiköhän rupeaa desibelirajat ja käytös muuttumaan kun tulee pari kertaa sakot. Viidakkorumpu toimii niin hyvässä kuin pahassa. Kun teinit huomaavat ettei lakia tai sääntöjä tarvitse noudattaa tässä asiassa, mitä se kertoo heidän suhtautumisestaan muihin lakeihin?

    • Elämäonkivaa

      Meneese varmaa elämässä huonosti jos mopot ajelee tai poro näkyy 300m päässä

      • elämävoisollakivempaakin

        Häiritsevä meteli pilaa hyvänkin elämän pahimmillaan kokonaan.


    • Joiooo

      Vituttaahan se kun ei tiedä ite miltä tuntuu olla nuori ja ajella nätissä yössä siinä on tunnelmaa mikä vapauttaa mielen.

      • melu_ei_luo_tunnelmaa

        Tolkuton meteli ei todellakaan luo tunnelmaa, varsinkaan keskellä yötä, ainoastaan ankaraa vitutusta.
        Kaikki aikuiset tietävät miltä tuntuu olla nuori, mutta suurin osa ei häirinnyt ketään, varsinkaan keskellä yötä.
        Nykyäänkin suurin osa nuorista osaa olla asiallisesti häiritsemättä muita, vain ne muutamat poikkeavat riemuidiootit eivät osaa olla ihmisiksi. Sinä ilmeisesti kuulut tähän pieneen idioottien porukkaan joka nyt ei vaan ymmärrä mistään mitään, sitä paitsi mielen vapauttamiseen ei tarvitse mopoa tai mitään muutakaan, ainoastaan toimiva mieli.


      • Mopojonne1443
        melu_ei_luo_tunnelmaa kirjoitti:

        Tolkuton meteli ei todellakaan luo tunnelmaa, varsinkaan keskellä yötä, ainoastaan ankaraa vitutusta.
        Kaikki aikuiset tietävät miltä tuntuu olla nuori, mutta suurin osa ei häirinnyt ketään, varsinkaan keskellä yötä.
        Nykyäänkin suurin osa nuorista osaa olla asiallisesti häiritsemättä muita, vain ne muutamat poikkeavat riemuidiootit eivät osaa olla ihmisiksi. Sinä ilmeisesti kuulut tähän pieneen idioottien porukkaan joka nyt ei vaan ymmärrä mistään mitään, sitä paitsi mielen vapauttamiseen ei tarvitse mopoa tai mitään muutakaan, ainoastaan toimiva mieli.

        se luo tunnelmaa ku tietää että talossa jonka ohi just ajettii vituttaa iha homona :D


      • melu_ei_luo_tunnelmaa
        Mopojonne1443 kirjoitti:

        se luo tunnelmaa ku tietää että talossa jonka ohi just ajettii vituttaa iha homona :D

        Kuvittelet vain että vituttaa, joten sinun tunnelmasi perustuu valheelliselle olettamukselle. Olet siis homo, ainakin oman kirjoituksesi perusteella. Senkö takia sinä rälläät yökaudet pitkin kyliä mopolla? Tule vain rohkeasti kaapista ulos, se on ihan ok olla homo. Helpottaa homoilla kuulemma kummasti kun saavat olla ihan omana itsenään. Ei tartte purkaa sitten sitä oma paahaa oloa muihin.


      • niiettä
        melu_ei_luo_tunnelmaa kirjoitti:

        Kuvittelet vain että vituttaa, joten sinun tunnelmasi perustuu valheelliselle olettamukselle. Olet siis homo, ainakin oman kirjoituksesi perusteella. Senkö takia sinä rälläät yökaudet pitkin kyliä mopolla? Tule vain rohkeasti kaapista ulos, se on ihan ok olla homo. Helpottaa homoilla kuulemma kummasti kun saavat olla ihan omana itsenään. Ei tartte purkaa sitten sitä oma paahaa oloa muihin.

        onko sulla joku homoja vastaan sitte?


      • melu_ei_luo_tunnelmaa
        niiettä kirjoitti:

        onko sulla joku homoja vastaan sitte?

        Onko tässä lauseessa jotain epäselvää? "Tule vain rohkeasti kaapista ulos, se on ihan ok olla homo."


    • KummunPatriisinHau

      Nakerrusmestari Päälatokin rälläsi kunnan moottoripyörällä eikä kukaan narissut.

      • vaipitäsnarista

        Oliko viritelly siitä motarista sellaisen laittoman meluterrorikoneen, jollaisilla nämä muutamat mopojonnet häiriköivät yökaudet?


    • Elämäonkivaa

      Hehheee kohta taas kesä ja kaikki tykkää🙊😊

      • niilo223

        Voin luvata että enskesänä tulen terrorisoimaan mopollani taivalkosken katuja 24/7 vaikka mummot huutas nii perkeleest, mut ei siitä sen enempää:)


      • veli.virkavalta
        niilo223 kirjoitti:

        Voin luvata että enskesänä tulen terrorisoimaan mopollani taivalkosken katuja 24/7 vaikka mummot huutas nii perkeleest, mut ei siitä sen enempää:)

        Saathan sinä ajaa, kun moposi on täysin asianmukainen, eli et ole viritellyt tai laittanut äänitasoa tehdas tasoa kovemmaksi. Kun mopostasi lähtee hiljainen ääni, et keulittele, etkä aja nurmikoilla, niin kellään ei ole mitään sanomista. Jos nämä ohjeet eivät miellytä, niin olet häirikkö, johon tullaan puuttumaan kovalla kädellä


      • tästäonpoistettuviestisä
        niilo223 kirjoitti:

        Voin luvata että enskesänä tulen terrorisoimaan mopollani taivalkosken katuja 24/7 vaikka mummot huutas nii perkeleest, mut ei siitä sen enempää:)

        Eikös tällainen uhkalu ole suoli24:n sääntöjen vastaista?!? Mopojonneista kommentoiminen kuitenkin ilmeisesti on.
        Ei ummarra tätä mielivaltaa...


      • tyhmäähä
        tästäonpoistettuviestisä kirjoitti:

        Eikös tällainen uhkalu ole suoli24:n sääntöjen vastaista?!? Mopojonneista kommentoiminen kuitenkin ilmeisesti on.
        Ei ummarra tätä mielivaltaa...

        mopojonnet on hypokriittejä T.vähän viisaampi mopojonne


    • rekkarion

      Takapuskurissa kiini ajavilta korttipois!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • muistaturvaväli

        Sopeuta ajonopeutesi kohdalleen turvaväliin nähden painamalla jarrua, jolloin takapuskurissa kiinni ajavan liikenneturvallisuus paranee. On erittäin vaarallista ajaa liian lähellä edellä ajavaa, ja jos ei perässä roikkuja itse ymmärrä huolehtia turvavälistä, kannattaa edellä liikkuvan huolehtia siitä takana roikkuja puolesta, runttaamalla jarr... siis hidastamalla varovasti nopeuttaan.


    • jatkossa

      Äkkijarrutus on se avainsana!!!

    • Lähemmävittuu

      Ajas ilma putkea koko kesän

    • pakoputki_perseen

      Työntäkää näille mopo pojille pakoputki perseeseen loppuu ajo heti

      • 420

        Sulla taitaa olla joku sielä ja syvällä😂🤭


      • 420

        Niise hilijakseksi meni🤭


      • tungitkoperilleasti
        420 kirjoitti:

        Niise hilijakseksi meni🤭

        Hommasitko pakarin putkees?


    • Per-kel

      Minäkin päristelin 1965 :) Soliferilla :D

      • jonneJopera

        Joo, niin minäkin päristelin Solifer Speedillä, mutta niistäpä ei lähtenytkään hirveää ääntä niinkuin näistä nyky rakkineista lähtee. Ennen osattiin tehdä niin hyviä mopoja ja autoja, mutta ei nykyvään. Nykyautot ovat kanan munan kuorista tehty. Ennen oli autoissa luja pelti ja edessä rauta puskuri, niin saattoi porojakin tökkiä huoletta pois edestään maleksimasta


      • 420
        jonneJopera kirjoitti:

        Joo, niin minäkin päristelin Solifer Speedillä, mutta niistäpä ei lähtenytkään hirveää ääntä niinkuin näistä nyky rakkineista lähtee. Ennen osattiin tehdä niin hyviä mopoja ja autoja, mutta ei nykyvään. Nykyautot ovat kanan munan kuorista tehty. Ennen oli autoissa luja pelti ja edessä rauta puskuri, niin saattoi porojakin tökkiä huoletta pois edestään maleksimasta

        Niise hupiukko on


      • oottylsis
        420 kirjoitti:

        Niise hupiukko on

        juu ja susta ei oo hupia ollenkaan.


    • Anonyymi

      Muistutan että soittakaa HÄTÄKESKUKSEEN jos yöllinen moporalli häiritsee yöunta ja samaa koskee kevareila ja autolla häiritsevä ralli.
      Työssäkäyvä tarvitsee kunnon yöunet että jaksaa herätä aamulla ja paiskia päivä töitä, tätä ei näköjään viisitoista vuotias vielä tajua.

      • Anonyymi

        Kevyenliikenteen kulkureitit. Siellä ajaa moottoripyörät, autot,mönkijät . miksi Poliisi ei puutu asiaan. Kaahataan hirveetä vauhtia...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe