Työväen akatemia

opiskelija

Hei! Onko täällä ketään joka on alottamassa nyt syksyllä työväen akatemiassa?

6

59

Vastaukset

 • En ole nyt aloittamassa, mutta jos asuntolaan muutat niin varaudu henkisesti siihen, että paikka on TODELLA ankea.

  • Eikös tosta ollu toisessa ketjussa romaanin verran skitsoilua?


  • öhömkröhöm kirjoitti:

   Eikös tosta ollu toisessa ketjussa romaanin verran skitsoilua?

   Oiskohan tää? Salaliittoteoriaa, trollii ja joku skitsoo kuinka kaikki muut oli vittumaisii ja vika ei oo koskaan itessä, jotain asiakommenttei siellä täällä. Vähän paskaa huumorii, mut suosittelen lukasee viihdemieles. :)

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14848540/kauniaisen-tyovaen-akatemiasta


 • Olin siellä joitakin vuosia sitten. Elämäni paras vuosi! Onnea opintoihisi!

  • Pelkkää hyvää sanomista koko paikasta!

   Älkää hyvät immeiset mitään random foorumiskitsoiluja uskoko.


 • Oon ollu Akatemiassa mäkin. Muutama ope kävi hermoille, tokko erilaista kuin muuallakin. Filsan peruskurssista saa jotain halpoi pisteitä jos kestää sen opettajan ärsyttävän opetustyylin.

  Asuntolasta en tiiä. Itelläkin vähän negatiivista kokemusta, mutta lähinnä liittyy homeisiin ja muihin. En menis uskoo tohon yhen ketjun yhen kommentoijan juttuun jossa koko asuntola haukutaan lyttyyn. Mä suosittelisin kattoo eka muualta jotain kämppää tai sit varaa matkaan eestaas lukuvuoden verran jos vain voit kestää. Mutta en sanois tota asuntolaa yhtä pahaks kuin HOAS:in kämppiä. (Ja HOASille nyt on semi-mahdotonta päästä.)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Nyt se sitten tapahtui - Elovena tytön ulkoasu muuttui

  https://www.hs.fi/talous/art-2000006373127.html ”Muutoksen takana on Raision tavoite kasvattaa kansainvälistä kauraliiketoimintaansa”, yhtiö selittää tiedotteessaan.

  281
 • Mitä ****** ? Viemme halvalla ruokaa ja tuomme kallimmalla takaisin ?

  Lihaa vietiin Suomesta lokakuussa 6,7 miljoonaa kiloa ja sen arvo oli 14,8 miljoonaa euroa. Lihaa tuotiin lokakuussa 4,6 miljoonaa kiloa ja sen arvo oli puolestaan 17,2 miljoonaa euroa. Myös maitotuotteissa ja viljassa tuontihinnat vaikuttavat olevan korkeampia kuin vientihinnat. Tiedot selviävät Luonnonvarakeskus Luken Maataloustuotteiden ja elintarvikkeiden ulkomaankauppatilastosta. Maaseudun tulevaisuus https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.787021

  377
 • Mies touhuaa muiden naisten kanssa, mutta sanoo rakastavansa

  Ollaan mieheni kanssa oltu kohta 2v yhdessä ja käyty läpi monen moiset vaikeudet. Suurimmaksi osaksi minun puoleltani vaikeudet syntyneet ( taloudesta valehtelun, huonon itsetunnon ja väärien suojelusmekanismien käytöstä). Näistä kuitenkin selvitty ja apua saan psykoterapiasta. Mies ei ole lähtenyt viereltäni, vaikka moni muu olisi lähtenyt. Tilanne on kuitenkin se, että mies on eri seksi-sivuistoilla jäsenenä, livepornoa (ehkä chattiakin) harrastaa sekä juttelee intiimiin sävyyn naisten kanssa viesteillä. Pettänyt myös kerran ainakin fyysisesti. Annoin anteeksi mutta välillä kalvaa mieltä edelleen. On jäänyt kiinni ja luvannut lopettaa kaiken, mutta näin ei ole kuitenkaan tapahtunut. En halua enään seksiä hänen kanssaan, koska tuntuu etten yksinkertaisesti riitä miehelleni ja että seksi on kuin pakkopullaa. Ollaan erosta puhuttu, mutta kumpikaan ei osaa lähteä. Rakastamme toisiamme kuitenkin, ainakin minä häntä. Tai mistä sitä tietää rakastaako enään kuitenkaan vai onko se vaan olemista toisen kanssa koska rajua muutosta ei halua/uskalla tehdä??? Tämä syö sisältä päin ja pelkään taas mielenterveyden takia tai että saanko tässä suhteessa enään turvaa ja tukea , pitääkö edelleen olla jotain mitä ei ole (tämä ollut minulla ongelmana).. Hylätyksi tulemisen pelko lapsuuden traumojen takia myös. Mieheni tietää kaikesta ja on hyvin tukena ollut, mutta tämä muiden naisten kanssa touhuaminen on jotain mikä sattuu ja hän ei sitä ymmärrä ” sinua kuitenkin rakastan jnejne”. Mitä mielestänne kannattaisi tehdä? Ammattiauttajalle hän ei halua lähteä.

  97

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1083
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  839
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  407
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  403