lääketeollisuus, kolmiomerkki, huumeet, !

Publicslutfromhell

lääketeollisuus, kolmiomerkki, huumeet huutomerkki

Suomen kansantalouden tila on ollut pitkään huonossa tilassa ja tätä ei ainakaan helpota myöskään lääketeollisuuden ja heidän lobbaamien lääkäreiden lähes ilmaiseksi jakamat lääkkeet, joita voidaan huumeiksikin luokitella. Kokemuksesta tiedän, että lääkäri määrää lääkereseptin ja sitten reseptiä on noudatettava ja monet lääkkeet eli nämä kolmiomerkinnällä olevat ovat huumausaineiksi luokiteltavia.
Maassamme kulutetaan miljoonia euroja vuosittain lääkkeisiin, vaikka hyvin yleisesto tiedetään maamme taloudellisesta tilasta eöo vallotsevasta taloudellisesta lamasta. Toinen asia, joka ajaa matamme pahentuneesern tilaan ja siten kohti tuhoa, on pohjavesivarastojemme myyminen ulkomaalaisille monikansallisille globaaleille yrityksille ja bulvaaneille, joiden etu ei varmasti ole maamme etu. Mitä tähän sanoo valtio? Jännä ajatella, mutta kun kerran jätin lääkkeet syömättä, niin pään sisällä tuntui tyhjälöä ja sätkähdyksiä tai salamia meni aivojen lohkoista toiseen. Silloin ymmärsin, kuinka isoista jutuista puhun ja lopullinen tajuaminen, syvällinen nöyryys omana virtuosoteetina rumpalina . Tämä kokemus oli puhdistava, mutta varoittava ja tajusin olevani yksin omalla musiikillisella tiellä, mutta mestareiden joukossa. Kuolematon olen hengeltäni, vaikka ruumiini poistui. Se kyllä kasvaa loppua kohden ainakin siis painoindeksin perusteella, mutta nyt hyvää yötä näihin ajatuksiin huumeista ja muista tärkeistä asioista.

74

2362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Publicslutfromhell

      ja ketään ei kiinnosta? onko tänä suomen huumekeskustelun todellisuus ettei ketään huvita keskustella eikä näe todellisuutta ja faktoja. faktaa ja todellisuuttahan on esim, että olen tämän hetken maailman parhain improvisaatiosoittaja ja hallitsen rummut suvereenisti itsekokoamillani rumpuilla. oken rumpujensoiton mikkelangelo ja jacson pollock.

    • Publicslutfromhell

      tässäkö on todellakin keskustelun taso, ettei ketään kiinnosta tärkeään asiaan ottaa kantaa?? .vai olisiko vain, että teitä kaikkia ärsyttää, koska olette niin kateellisia minulle?... ei ihmekään, sillä vaikka olenkin itseoppinut, niin olen tämän hetken maailman paras improvisaatiorumpali.

      olen rytmien kuningas ja virvelin vizardi, bassorummun suverrrni mestari ja muusikkona minua verrattu Jackson Pollockiin. Jännä ajatella asiaa.

    • Publicslutfromhell

      tässäkö on keskustelun taso? eli tämä on todiste kateudesta ja on siis viimeinen todiste, että olen maailman paras improvisaatiosoittaja!

    • Publicslutfromhell

      On kyllä täysin käsittämätöntä, että ainoa joka osallistuu tähän tekemääni avaukseen, on vain tuo kapulansa pudottanut häirikkö! Se vain todistaa, kuinka paljon maailmalla kopioidaan ja ihaillaan tyyliäni. Olen hyvin arvostettu rumpuvirtuoosi, suvereeni tyylitaituri ja maailman paras improvisaatiosoittaja. Jännä ajatella asiaa.

      • Traati

        Jännä ajatella, että sinä et kuule edes missä kapula tippuu, vaikka kuinka leikit olevasi Misse. Olet aivan sekaisin.


    • Publicslutfromhell

      varmaan sinin Misse kannattaisi kehitellä jokin oma juttusi ja tulla esittelemään se nuusikoiden nettiin. Sinuahan on tosin sinne monesti kutsuttu, muttei sinua siellä näy. Sinulta kapula tipahti ji n 10 vuotta sitten, kun kateellisena aloitit kiusaamiseni. jännö ajatella, että siinä ajassa sarveni ovat kasvaneet ja olen kehittynyt maailman parhaaksi rumpaliksi. Etkä vieläkään ole löytänyt minua parempaa soittajaa vaikka aikaahan sinulle on annettu. Oikeastaan sinua pitäisi vain sääliä.

      • Misse_Orig

        Olet selkeästi taas aivan sekaisin. Uskon heti että olet minä, jos osaat edes kertoa missä kapula tippuu. "Oma" soittosi kuitenkin kyseessä.


    • Misse_Orig

      "yltiömultikansalliset korporaatiot varastavat kalliin pohjaveden"

      Johan ne "varastivat" sähköverkonkin, ja hinnat tulevat nousemaan vielä paljon siitä, mitä ne heti nousivat. Luonnollisen monopolin myynti ulkomaille täyttäisi lähinnä jo maanpetoksen tunnusmerkit.

      Ja Berner on yrittänyt myydä tieverkon, mutta ei ainakaan ihan vielä ole onnistunut. Paljon on jo myyty perin halvalla kansallista omaisuutta, joka on verovaroin maksettu vuosikymmenien aikana.

    • Jukkikukko

      "Italian turmasilta vain viikkoja ennen onnettomuutta – kuva!
      Morandi-sillasta roikkuu selvästi kaapeleita ja se näyttää muutenkin siltä, ettei se ole kovin hyvässä kunnossa.

      16.08.2018 19:30, 2721 lukukertaa

      Genoa, Italia. Kuva on otettu vain joitain viikkoja ennen tuhoisaa onnettomuutta, joka tappoi ainakin 39 ihmistä. Kuvasta näkee selvästi sillan ränsistyneen tilan.

      Morandi-sillasta roikkuu selvästi kaapeleita ja se näyttää muutenkin siltä, ettei se ole kovin hyvässä kunnossa. Sekä uhrien omaiset, että hallitus ovat ilmaisseet syvää järkytystä ja surua onnettomuuden johdosta. Sillan huonosta kunnosta syytetään yksityistä firmaa, joka vastaa monista tietulleilla varustetuista valtateistä Italiassa."

      Berner myy tiet kavereilleen Suomessa ja nämä lypsävät rahaa ränsistyvällä tieverkolla jota eivät edes aio korjata.

    • Publicslutfromhell

      oletpa vaan säälittävä, kun kopioit muita. Mikä tuo kapula juttusi on? Onko kapulat hukassa?

      • Misse_Orig

        Jännä ajatella, että et kuule edes missä kapula tippuu, vaikka kyseessä pitäisi olla "oma" soittosi.


      • Publicslutfromhell

        Jännä ajatella, että tulet tänne väittämään olevasi minä ja samalla kyselet melko alkeellisia soittoon liittyviä kysymyksiä. Jos haluat vastauksia, niin joudun veloittamaan sinua, mutta sarvenkuvia en näytä, koska väittäisit niitä photoshopatuiksi.


      • Publicslutfromhell

        kuka on tuo ihailemasi Nisse?


      • Ferris
        Publicslutfromhell kirjoitti:

        Jännä ajatella, että tulet tänne väittämään olevasi minä ja samalla kyselet melko alkeellisia soittoon liittyviä kysymyksiä. Jos haluat vastauksia, niin joudun veloittamaan sinua, mutta sarvenkuvia en näytä, koska väittäisit niitä photoshopatuiksi.

        Jos on alkeellisia kysymyksiä, niin miksi et kykene vastaamaan kuitenkaan? Ehkä siitä syystä, että et ole Misse.


    • Publicslutfromhell

      Kannabis on aika huono eskapismin saavuttamiseen. Alkoholilla voi ainoastaan saada eskapismin ja siksi suosin nykyään alkoholia. Kannabis auttaa keskittymään rumpujensoitossa ja corpus callosumin kehittämisessä eli aivolohkojen pullistumat näkyvät päässä ulokkeina eli sarvina jotka on magneettikuvattukin, mutta kuvia on turha näyttä koska sanoisit niitä photoshopatuiksi ja jännä ajatella, että olen maailman ehdottomasti paras improvisaatiosoittaja.

      Minun ei tarvitse laittaa tänne videoita ja kysellä, että missä kohtaa kapula tipahti. Siitä tuntee kateellisen matkijan ja todellisen virtuoosin.

      • Bannix

        Jännä ajatella, että et edes "omasta" soitostasi kykene kertomaan missä kapula tippuu. Et taida olla Misse. Misse on kyllä tosi mahtava.


    • hilkeer

      hyvin sanottu. ollaan täällä muusikoiden netissä kovasti ihailtu soittoasi ja sarvien kuviasikin. Jape sanoi, että aikoo kasvattaa samanlaiset kuin sinullakin ja Modern Drummer lehden juttu tulee olemaan mullistava. olet paras niinkuin Jackson Pollock.

      • Ferogrom

        Ketäs ne siellä muusi.netissä olivat, jotka anteeksi pyytelivät Nisseltä? Onko sinulla tietoa asiasta?


    • Publicslutfromhell

      Miksi puhut tuosta Nissestäsi joissain viesteissä kolmannessa persoonassa eli hän-muodossa, välillä sitten väität olevasi hän itse ja välillä luulet itseäsi minuksi, maailman parhaaksi virtuoosimaiseksi improvisaatiorumpaliksi?

      Todellisen virtuositeetin ja kaltaisesi häirikön erottaa siitä, että virtuoosi ei tule kyselemään, missä kohtaa kapula tipahti. Sinun kohdalla näyttää valitettavasti paljon muutakin tippuneen kuin kapula. Sitä asiaa ei paljoa tarvitse ajatellakaan. Tai ehkä sinulla varmaan menee jonkin aikaa ajatella ja ymmärtää asia.

      • Ferris

        Ethän sinä edes erota missä kapula tippuu, joten sinulta on tosiaan turha kysyä. Et osaa soittaa, et ole virtuoosi. Et ole Misse, vaan olet ihan sekaisin päästäsi.


      • Snappis

        "se joka kysyy, ei tiedä. "

        Ja joka ei vastaa, ei myöskään tiedä.


      • Publicslutfromhell

        Vastaamattomuuteni ei merkitse tiedon puutetta, koska tiedän vastauksen. Et vain ole sen arvoinen.


      • HaunoLauromo
        Publicslutfromhell kirjoitti:

        Vastaamattomuuteni ei merkitse tiedon puutetta, koska tiedän vastauksen. Et vain ole sen arvoinen.

        Oletpa tosi lapsellinen. Et sinä kuule kenenkään soitosta yhtään mitään, koska sinulta puuttuu soittotaito aivan kokonaan.


    • Publicslutfromhell

      jännä ajatella, että olen ammattilaisten kehuma improvisaatiorumpali ja yleisesti maailman parhaaksi todettu rumpali muutenkin, niin sitten joku kaveri tulee tänne ja laittaa videon ja kysyy apuja ja kun periaatteeni on , etten auta muuten kuin maksusta, niin tuo kaveri sekoaa ja luulee sitten olevansa minä. Siis ei mitään henkilökohtaista, mutta jos rupean auttamaan kaikkia, niin oven takana olisi kilometrien pituinen jono avun pyytäjiä. sarvenkuvia on turha pyytää, koska väittäisit niitä photoshopatuiksi.

    • Publicslutfromhell

      Hei vaan, en kuvittele olevani kukaan Misse, joka laittaa tänne soittovideoita ja tulee kysymään muiden apua soittovideoiden ymmärtämiseen. Ymmärrän kaiken ja näen virheet, mutta minulla ei ole aikaa alkaa auttamaan sinua. Jos tarvitset apua, niin tetvetuloa muusikoiden nettiin keskustelemaan. Sinuahan on toki sinne jo pyydetty ja täälläkin näyttämään edes yksi minua parempi soittaja, muttet ole sellaiseen pystynyt. Jännä ajatella, että siinä ajassa kun täällä tuhlasit aikaasi minun haukkumiseen, niin ammattilaiset antoivat kehittämälleni tekniikalle nimen ja sarveni myös magneettikuvattiin ja Modetn drummer lehden artikkeli ilmestyi. Varmasti vituttaa olla luuseri?

      • Birons

        Ihan turhaan olet Misselle kateellinen. Sinulla on ollut sama aika käytössäsi mitä Misselläkin. Sinä vain päätit häiriköidä ja valehdella sen ajan, minkä Misse käytti treenaamiseen, jotta hänestä tuli paras.


      • Falinko

        Aika monta vuotta olet misseä vainonnut ja tunnut sekoavan vain enemmän ja enemmän koko ajan.


      • Riipake

        Missä on näytöt soittotaidoistasi, jos väität olevasi Misseä parempi improvisaation soittaja?


      • Silendo
        Riipake kirjoitti:

        Missä on näytöt soittotaidoistasi, jos väität olevasi Misseä parempi improvisaation soittaja?

        https://www.youtube.com/watch?v=vacI4c4VeJ8

        Missen näytöt improvisaatiossa ovat aika vahvat. Ei ihme, että häntä on kehuneet ammattilaisetkin.


      • Maretos

        Se on tosiaan huomattu. Selitystä Missen vainoojalla kyllä riittää aamusta iltaan, mutta vastaamaan ei kykene edes helppoon kysymykseen koska osaa soittaa vain haaveissaan.


    • Vieressälääppijä

      "Raamatussa kerrotaan eräästä puusta / kasvista, joka oli keskellä paratiisia. Raamattu ei kuitenkaan mainitse sen puun nimeä.
      Mutta päätelmiä voidaan aina tehdä.

      Sen hedelmää ei saanut syödä, koska se aiheutti ennenpitkää kuoleman itse nauttijalle ja myös "nauttijan" jälkeläisille.

      Tänäkin päivänä on olemassa tuollainen kasvi, joka kasvaa trooppisissa olosuhteissa erittäin hyvin, se kasvaa jopa 3 metriä korkeaksi, ja sen "hedelmän syöminen tai juominen (esim teen muodossa) lääketieteellisen tutkimuksenkin mukaan aiheuttaa mm. geeneihin ja kromosomeihin negatiivisia muutoksia, eli persoonallisuuden muutoksia ....toisenlaiseksi, mitä olisi luonnostaan tullut.

      Tämän kasvin käyttö syötynä tai juotuna ..Tai pössyteltynä on kaikkialla maailmasaa on aiheuttanut valtavasti tuskaa, murhetta ja kuolemaa.
      Esimerkkinä mainittakoon Osama Bin Ladenin kannabiksen käyttö...hänen puutarhastaan löydettiin kokonainen kannabiskasvattamo.
      Joukkomurhat Aritzonassa, Begiassa ja jne. olivat kannabiksen käyttäjien tekemä.
      Ja, niinkuin tiedämme, että sen "puun hedelmän nautiskelijat" tuntevat tulevansa...viisaammiksi, eli "tajunta laajenee", eli käyttäjät tuntevat tulevansa juuri sellaisiksi, kun "suuressa kirjassa" varoitetaan.

      Tämä kasvi ...jota puuksikin voidaan sanoa (koska se kasvaa niin korkeaksi) on KANNABISKASVI, ja sen hedelmä, eli emi-kukinto..sisältää rasvaliukoisen aine-osan,...nimeltään THC (tetrahydrokannabinooli). Se on ihmisen psyykeeseen vaikutava ...ja rasvaliukoisuutensa ansiosta, myös vaikuttaa perintötekijöihin.

      Tämä kasvi on vielä tänäkin päivänä kielletty puu kaikkialla maailmassa, mutta sen pienestä käytöstä joissakin maissa,(esim Hollanti, Sveitsi jne.) on niin sanotusti rangaistavaisuus poistettu, eli se on dekriminalisoitu.

      VOIDAAN SIIS HYVÄLLÄ SYYLLÄ PÄÄTELLÄ, ETTÄ TUO PUU/KASVI VOI OLLA MYÖS KANNABIS PUU/KASVI."

    • Publicslutfromhell

      Alkaa häirikön todellinen luonne paljastua!
      Kun keinot loppuu mestarin ja tosellisen virtuoosin edessä, alkaa sirtten uskonnolla jauhaminen. Jånnä ajatella, että vaikka Jumala on neidät kaikki luonut, niin olen elävä esimerkki täydellisestä rytmistä ja virtuoosista eli minun ei tarvitse enää harjoitella.

    • Publicslutfromhell

      jännä ajatella, että olen todellinen virtuoosi ja joku Nisse hermostuu, kun en auta häntä soiton opettelussa. Nissellähän jäi kotitehtävät tekemättä kun alkoi räyhäämään ja häiriköimään sen sijaan, että olisi ottanut kapulat käteensä ja aloittanut soiton opiskelun. Kapula tipahti ja Nisse päättikin alkaa muiden haukkumisen. sellainen poika se Nisse on. Hänkin tunnistaa minussa olevan todellisen virtuositeetin ja suvereenin rumputaiteilijan, mutta voisihan hän hieman kohteliaisuussääntöjä opetella, sillä tuolla tyylillä ei apuj a soiton opetteluun heru. Jännä ajatella asiaa.

      • Pastafan

        Olet taas aivan sekaisin. Etkö tajua sitä itse? Jos kuvittelet olevasi Misseä parempi, laita näytöt taidoistasi esiin.


    • Publicslutfromhell

      Taidot soitosta on esitetty muusikoiden netissä samoin kuin sarvenkuvat sekä Modern Drummer-lehden uusi termanumero uudesta tekniikasta. Sinua on pyydetty tulemaan sinne näyttåmään yksi Mikkeä huonompi soittaja, mutta ripä vain sinuanole siellä koskaan näkynyt. Jånnä ajatella, että siinä ajassa, kun haukuit täällä muit, Mikkestä kehittyi maailman parhain improvisaatiorumpali. Sinä itse olet sekaisin.

    • Publicslutfromhell

      jännä tunne tietää olevanasa kaikkien ihailema ja kehuma ainutlaatuinen uniikki rumpuwizardi, jolla isot sarvet päässä ja minua kehuttukin paljon ja siihen ei paljoa minkään Nissen tai Nassen kapuloiden pudotukset auta. Jännä ajatella asiaa ja minulla ihan ohimoissa tuntuu kun ajattelen. välillä tuntuu, että pää leijuu, mutta silloin otan sarvista kiinni ja asetan sen paikalleen. Olen maailman paras improvisaatiorumpali. Söin tänään kalapuikkoja.

      • Publicslutfromhell

        Hei vaan, voitko kertoa, mikä kohta tekstissäni muistuttaa uhmaikäisen lapsen kiukuttelua? Miksi jatkuvasti haukut minua? Oletko itse ajatellut, että tullessasi tänne haukkumaan minua ja kopioimaan tekstejäni ja minusta tehtyjä kuvauksia, annat itsestäsi hybin lapsellisen kuvan? Olet vuosikausia haukkunut minua ja olisi mukava tietää vihdoinkin, mikä sinua vaivaa ja miksi et kuitenkaan pysty tuomaan esille edes minun veroista soittajaa? Kovasti haukut ja jauhat samaa asiaa, mutta et osaa edes kunnolla perustella väitteitäsi eli hyvin tyypillistä lapsen käytöstä sekin. Olen esittänyt sinulle jo lukuisia kertoja, miksi olen ainutlaatuinen ja maailman parhaaksi luonnehdittu improvisaatiosoittaja ja jos et lukuisista todistusaineistoista ymmärrä asiaa, se todistaa vain sinun vähäistä ymmärryksen tasoa eli sekin on lapselle luonteenomaista. Jännä ajatella asiaa.


      • Misse_Orig
        Publicslutfromhell kirjoitti:

        Hei vaan, voitko kertoa, mikä kohta tekstissäni muistuttaa uhmaikäisen lapsen kiukuttelua? Miksi jatkuvasti haukut minua? Oletko itse ajatellut, että tullessasi tänne haukkumaan minua ja kopioimaan tekstejäni ja minusta tehtyjä kuvauksia, annat itsestäsi hybin lapsellisen kuvan? Olet vuosikausia haukkunut minua ja olisi mukava tietää vihdoinkin, mikä sinua vaivaa ja miksi et kuitenkaan pysty tuomaan esille edes minun veroista soittajaa? Kovasti haukut ja jauhat samaa asiaa, mutta et osaa edes kunnolla perustella väitteitäsi eli hyvin tyypillistä lapsen käytöstä sekin. Olen esittänyt sinulle jo lukuisia kertoja, miksi olen ainutlaatuinen ja maailman parhaaksi luonnehdittu improvisaatiosoittaja ja jos et lukuisista todistusaineistoista ymmärrä asiaa, se todistaa vain sinun vähäistä ymmärryksen tasoa eli sekin on lapselle luonteenomaista. Jännä ajatella asiaa.

        "Hei vaan, voitko kertoa, mikä kohta tekstissäni muistuttaa uhmaikäisen lapsen kiukuttelua?"

        Toisten nimimerkkien käyttö, pitkään jatkunut häiriköinti, valehtelu ja esiintyminen soittotaitoisena, vaikka et osaa edes peruskomppia soittaa. Ne ainakin ovat aika lapsellista käytöstä.


    • Publicslutfromhell

      Hei vaan, en kuvittele olevani sinä. Meillä on eri isäkin. Olin omani kanssa hallilla tänään. nyt, kun asia selvä, ettemme ole sama henkilö, niin voisitko lopettaa tekstieni kopioimisen ja haukkumiseni? Jännä ajatella, että tulet tänne esittämään rumpuvideon ja sanot, ettet tiedä kohtaa, jossa kapula tippuu ja kysyt siihen apua ja kun et saa apua, niin hermostut ja alat haukkumaan muita.

      • Misse_Orig

        Kun et omankaan kertomasi mukaan ole minä, niin miksi käytät nimimerkkiä, jota itse käytin muutaman kerran vuosia sitten? Etkö osaa edes nimimerkkiä keksiä itsellesi, vaan käytät toisten vanhoja?


      • Mirofin

        ", jossa kapula tippuu ja kysyt siihen apua "

        Jännä ajatella, että et kuullut sitä kohtaa kuitenkaan, vaikka kovin täällä leikit jotain soittotaitoista. Sellaisen kuulisi varmaan jokainen joka osaa edes peruskompin. Et siis ole millään tavalla kyennyt todistamaan soittotaitoasi kenellekään, eikä näyttöjä taitoistasi saada koskaan, Missen näytöt taas riittivät ammattilaisillekin siinä määrin, että Missen kehittämä uusi tekniikkakin voitiin nimetä.


      • HanoLaromas

        Sinun piti todistaa taitosi vastaamalla yksinkertaiseen kysymykseen, mutta et siihen kyennyt, ja taas sairaudellesi tyypilliseen ja perin maneeriseen tapaan käännät asian päinvastoin mitä se on todellisuudessa ollut. Siihen olet sortunut todella usein vuosien aikana, ja olet aina myös lopulta syyttänyt Misseä siitä mitä itse olet tehnyt. Olet aivan sekaisin. Etkö oikeasti tajua sitä itse? Onko käytöksesi mielestäsi terveen ihmisen normaalia käytöstä?


      • Publicslutfromhell

        "Syyttänyt Misseä siitä mitä itse olen tehnyt"

        Kuka on Misse ja mistä olen häntä on syyttänyt?


      • Maretos
        Publicslutfromhell kirjoitti:

        "Syyttänyt Misseä siitä mitä itse olen tehnyt"

        Kuka on Misse ja mistä olen häntä on syyttänyt?

        Voisitko vastata sinulle esitettyyn yksinkertaiseen kysymykseen? Ei pitäisi olla vaikeaa ja vastauskin mahtuu yhdelle riville.


    • Publicslutfromhell

      Ei minun pidä enää mitään todistaa. todisteethan on jo esitetty, mutta sinun piti tulla muusikoiden nettiin esittämään todisteet, että on olemassa edes yksi minua parempi soittaja. Sinua yhä odotetaan, mutta näytät yhä räyhäävän täällä. Olet varmaan suuttunut, koska paljastit tietämättömyytesi, kun laitoit tänne videon ja kyselit apua, mutta kukaan ei halunnut auttaa sinua?

      • Roimuli

        Oletpa tosiaan aika maneerinen tapaus. Aamusta asti taas Misse mielessä, eikä ole ensimmäinen kerta. Miksi edes kuvittelet osaavasi soittaa?


      • Maretos

        "Ei minun pidä enää mitään todistaa. todisteethan on jo esitetty,"

        Et ole missään vaiheessa kyennyt esittämään todisteita, koska et kykene edes kuulemaan koska kapula tippuu. Niin alkeellinen on tietosi asiasta, josta olet jotain tietävinäsi.


      • Prasse

        "sinä tulit tänne esittämään alkeellisia rumpujensoittoon liittyviä kysymyksiä"

        Joihin et kykene koskaan vastaamaan, koska et tiedä aiheesta mitään.


      • Roppo

        Olet kyllä hyvä esimerkki siitä, että narsismi on maailman vaarallisin mielisairaus, ja myös parantumaton. Sinunkaan sekavaan päähäsi ei enää mitään muuta mahdu kuin Misse.


      • Misse_Orig

        "koska minut yleisesti tunnustettu maailman parhaimmaksi improvisaatiosoittajaksi"

        Jos kuvittelet olevasi minua parempi, niin laitahan toki ne näytöt taidoistasi jo vähitellen esiin. Muusikoiden.netissä sinua ei ainakaan tunne kukaan.


      • Misse_Orig

        Sinun piti todistaa taitosi vastaamalla perin yksinkertaiseen kysymykseen, mutta et siihen kyennyt, ja taas sairaudellesi tyypilliseen ja perin maneeriseen tapaan käännät asian päinvastoin mitä se on todellisuudessa ollut. Siihen olet sortunut todella usein vuosien aikana, ja olet aina myös lopulta syyttänyt Misseä siitä mitä itse olet tehnyt. Olet aivan sekaisin. Etkö oikeasti tajua sitä itse? Onko käytöksesi mielestäsi terveen ihmisen normaalia käytöstä?


    • Misse_Orig

      "En ole mistään sinua syyttänyt vaan perlkästään todennut olevani maailman paras improvisaatiosoittaja, jolla kasvaa sarvet ja josta tehdään lehtijuttuja. "

      Jos edelleenkin väität olevasi minua parempi, niin sitten vain ne todisteet esille. Omat näyttöni ovat riittäneet ammattilaisillekin, Suomessa ja ulkomaillakin, mutta mitenkä on sinun tilanteesi soiton suhteen? Ei tunnu todisteita taidoista vaan millään löytyvän, vaikka tekstiä sinulta tulee taas aamusta iltaan.

    • Publicslutfromhell

      ei varmaan kannata puolestani alkaa mainostamman hintoja ja shreffihän juuri siksi poistaa sellaiset viestit..., mutta kun kertan puolestani jo sen teit, niin lisätään vielä, että sarvenkuviin lisäksi painatuskulut.

      • Misse_Orig

        Jos edelleenkin väität olevasi minua parempi, niin sitten vain ne todisteet jo vähitellen esille. Omat näyttöni ovat riittäneet ammattilaisillekin, Suomessa ja ulkomaillakin, mutta mitenkä on sinun tilanteesi soiton suhteen? Ei tunnu todisteita taidoista vaan millään löytyvän, vaikka tekstiä sinulta tulee taas aamusta iltaan.


    • Misse_Orig

      "En ole mistään sinua syyttänyt vaan perlkästään todennut olevani maailman paras improvisaatiosoittaja, jolla kasvaa sarvet ja josta tehdään lehtijuttuja. "

      Jos edelleenkin väität olevasi minua parempi, niin sitten vain ne todisteet esille. Omat näyttöni ovat riittäneet ammattilaisillekin, Suomessa ja ulkomaillakin, mutta mitenkä on sinun tilanteesi soiton suhteen? Ei tunnu todisteita taidoista vaan millään löytyvän, vaikka tekstiä sinulta tulee taas aamusta iltaan. Ilmeisesti menossa on narsistinen maniavaihe.

    • Publicslutfromhel

      Muusikoiden netissä. Soittotunti ja opastus 44 €h alv. Sarvenkuvista lisäksi tulostuskulut.

    • Publicslutfromhell

      kiitos kun mainostat minua!

    • Publicslutfromhell

      Palstan moderaattorit onneksi poistavat häirikön kirjoittelut. Olisi aika kummaa jos poistaisivat häirinnän kohteen viestejä, vai mitä? Jännä ajatella, että vaikka kuinka minua haukuttu, niin se ei poista, että olen maailman parhain sarvipäinen improvisaatiorumpali. soittotunnin hinta 45€/h Alv, muusikoiden netissä löytyy nimellä Sera.

      • Praze

        Moro! Laitoin sulle viestiä Musiikki.netissä.


      • Hannus

        Muusikoiden.netin mukaan tunnin hinta kuitenkin on 44 euroa.


      • Misse_Orig

        Jos edelleenkin väität olevasi minua parempi, niin sitten vain ne todisteet esille. Omat näyttöni ovat riittäneet ammattilaisillekin, Suomessa ja ulkomaillakin, mutta mitenkä on sinun tilanteesi soiton suhteen? Ei tunnu niitä todisteita taidoista vaan millään löytyvän, vaikka tekstiä sinulta tulee taas aamusta iltaan ja väität olevasi minua parempi.


      • Misse_Orig

        Ja kannattaa vähän pohtia sitä käytöstäsi miksi kuvittelet ja kerrot olevasi minä.


    • Publicslutfromhell

      kuka on misse?

      • Misse_Orig

        Lisäksi käytät vanhaa nimimerkkiäni varmaan jo kymmenen vuoden takaa.


    Ketjusta on poistettu 211 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      65
      3137
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      547
      2985
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2195
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1785
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1562
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      100
      1284
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe