Kuinka yleistä nieleminen on?

swalloww

Olin pitkään luulossa, että nieleminen kuuluu olennaisena osana suihinottoon. 18-vuotiaana sain ensimmäiset suihinotot tyttöystävältä, joka oli vuoden nuorempi ja asiasta ei edes puhuttu mitään, vaan hän otti loppuun asti ja nieli. 20-vuotiaana toinen tyttöystävä oli neitsyt, mutta kertoi, että oli joltain jätkältä ottanut suihin ja jätkä oli lauennut varoittamatta suuhun ja hän oli sylkenyt spermat jätkän päälle. Mutta kun hän otti minulta ekan kerran suihin, niin vaikken sanonut mitään, niin otti loppuun ja nieli eikä siinä ollut mitään ongelmaa. Joskus menkkapäivinä kun oli kova panetus, niin hän saattoi ottaa kolme neljäkin kertaa päivässä suihin ja joka kerta nieli. Kun sitten seuraava tyttöystävä, joka oli useamman vuoden vanhempi, otti suihin niin hän suuttui, kun laukesin suuhun mitään ilmoittamatta. Nykyisellä tyttöystävällä ei ollut aiemmin kokemusta suihinotoista ja kun otti ekoja kertoja minulta suihin, niin varoitin ja vedin pois ennen laukeamista. Jossain vaiheessa sanoin, että olisi kiva laueta suuhun ja sittemmin olen varoittanut ennen laukeamista ja hän on ottanut spermat suuhun ja käynyt sitten sylkemässä pois. Olen sanonut, että olisi kiva, jos hän nielisi, mutta kuulemma ajatus on ällö, mutta toivon että joskus vielä päästäisiin siihen, koska on se jotenkin kiihottavaa.

Tytöiltä / naisilta kysyisin, että nielettekö ja jos ette, niin voisitteko suostua jos poikaystävä / mies toivoo?

20

3370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilollaotan

      Höh mitä touhua,tietysti asia pitää hoitaa loppuun asti,spermahan on vain hyväksi naiselle meni se sitten sisään ylä tai alakautta.Ei tulis mieleenkään sylkeä pois.

    • pornofilmeissä vainen

    • TorviTotuuden

      Kyllä naisen pitää ottaa suihin loppuun asti. Se on hiukan sama homma kuin peppuseksikin, sitäkin on vaan välillä annettava ja sillä siisti. Itse en ainakaan enää edes pysty kuvittelemaankaan sitoutuvani naiseen jolta en saa sängyssä kaikkei mitä haluan.

      • LanBiden

        Niin,tai pusikossa... Selvää raiskaaja ainesta tämä TORVI !


    • kallemasa

      Nuolkaa nyt vain ite omaa kalalta haisevaa kullin terskaa, sairasta pakottaa naista syömään mitä
      sisältäs tulee

      • Jorma-Leena

        Käy joskus suihkussa.


    • lastitsuuhun

      En tiedä, mutta kaikki tähän mennessä suihinottaneet ovat nielleet ainakin joskus. Vaimo sanoo teininä pihdanneensa. Hän korvasi sen suihinotolla tai antoi nuolla pilluaan. Panemaan hän ei päästänyt. Hän sanoi ottaneensa usein suihin eri pojilta ja miehiltä. Hän aloitti suihinottamisen 15-vuotiaana. Voin vain arvailla lastien määrää joka on mennyt hänen kurkustaan alas. Minultakin hän otti suihin ja nieli lastin ensimmäisenä iltana. Panemaan pääsin vasta seuraavana päivänä.

    • OnkoSeSittenkäänKivaa

      Eka tyttöystäväni otti kyllä mielellään suihin loppuun asti ja spermat suuhunsa,muttei pitänyt nielemisestä,siispä valutti ne minun suuhuni... Ehdota nykyiselle samaa ja nielaiset ne itse,tiedät sitten maun ja fiiliksen!

    • matsho

      Oon mies mut tykkäisin ottaa suihin ja niellä spermat

    • Vanhaatahtoo

      Vanhemmat yli kuuskymppiset naiset ei oikein halua ottaa loppuun saakka suuhun.muutaman olen testannut

    • Jhanbro

      Nuorena kun seurusteli, niin tytöt (15-20-v) ottivat aina loppuun saakka ja nielivät, asiasta ei edes puhuttu, luulen että sitä pidettiin normaalina. Nykyään vaimo ottaa suihin loppuun, mutta ei suostu nielemään. Yleensä varoitan ennen laukeamista ja lopuksi hän pitää kalua suussaan ja ottaa spermat suuhun ja sylkee lopuksi pois. Olen pyytänyt nielemään, kerran kokeili, muttei sen jälkeen ole halunnut.

    • Anonyymi

      Harva ottaa ja nielee koko lastin. Osa ottaa vain makupalaksi, mutta homman loppuun hoitajia on huomattavasti vähemmän.

      Itse sain eka kerran loppuun asti hoidon 19 vuotiaana. Tyttö oli 16v. Oltiin seurusteltu ja paneskeltu kyllä jo muuten useampi kuukausi. Hänellä oli menkat joten hän kääntyi ympäri ja alkoi imuttamaan rytmikkäästi vain yksi tarkoitus mielessä. Tästä on aikaa jo melkein 30 vuotta, mutta muistan vieläkin sen kerran kuin eilisen päivän. Nieli koko lastin ja nuoli munan puhtaaksi. Kääntyi ympäri ja antoi pusun.

      Suikkkarin hoitaminen loppuun asti on liki parasta mitä miehelle voi tehdä. Joskus tykkään imututtaa panon päätteeksi lastit naisella, mielellään niin, että hän on selällään sängyllä tai sängyn reunalla. Mukava katsoa kun hän runkkaa ja imuttaa ja sperma roiskahtelee huulten välistä vähän ohi.

      • Anonyymi

        Tapailen nykyään varattua naista tykkää imeä kyrpääni kun alan tulla hän imee vaan kovemmin sekä samalla puristelee pallejani, laukean suuhun hä nielee kaiken.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tapailen nykyään varattua naista tykkää imeä kyrpääni kun alan tulla hän imee vaan kovemmin sekä samalla puristelee pallejani, laukean suuhun hä nielee kaiken.

        Jotenkin minusta tuntuu noissa kuvioissa siltä että siinä annetaan "kostoksi" oikein kunnon hoitoa vieraalle, kun kotona ei homma suju syystä tai toisesta. Vaikka kotona ei välttämättä imutella edes mallin vuoksi, vieraalta herutellaan koko lasti suuhun.

        Eipä siinä, kyllä tuollainen kiihkeä imuttelu maistuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapailen nykyään varattua naista tykkää imeä kyrpääni kun alan tulla hän imee vaan kovemmin sekä samalla puristelee pallejani, laukean suuhun hä nielee kaiken.

        Missäpäin tapailet?


    • Anonyymi

      En tiedä kuinka yleistä, mutta olen kuvitellut että naiset yleisesti tekevät mitä mies haluaa?
      Itse ainakin teen seksissä kaiken mitä mies haluaa, ja mies tietenkin tekee mitä minä haluan. Molempien halut tyydytetään, molemmat palvelevat toistaan.

      • Täydellisessä maailmassa homma menee noin. Suurimmalla osalla ei sinne päinkään.


    • Anonyymi

      Onko teille tullut vastaan surkeaa suihinottoa ettei edes kalu pysy kovana? Minä olen seurustellut nykyisen mieheni kanssa jo 6 vuotta, enkä siinä ajassa ole kertaakaan saanut ottaa loppuun asti. Tykkään ottaa suihin mutta miehen seisokki lopahtaa.. Ei kuulemma tunnu miltään. Harmittaa, kun olen niin huono ottamaan suihin, minusta se vain olisi niin kiihottavaa ja ihanaa. Ihmettelen kun niin moni nainen sanoo ottavansa suihin ja niin että mys mies laukeaa. Olenkohan minä maailman ainoa ja surkein suihinottaja kun ei onnistu sitten millään? :(

      • Anonyymi

        Ei. Jos pidät sitä kiihottavana ja ihanana niin vika ei ole sinussa ☺️


      • Ei suihinotto koskaan ole surkea siinä merkityksessä. Suihinotto ei välttämättä ole niin tunnokas, kuin pillu, ja ei tunnu niin voimakkaalta, etenkin jos runkkailee paljon.

        sitä voi tehostaa käsin. Auta kädellä. Imuttele, kierrä kielellä terskan ympäri. Jos alkaa kiihottamaan runkkaa kiihdyttäen tahtia, ja pidä muna suussa, välillä ota syvemmälle suuhun. Varmasti tulee, ja jos ei tule, entä sitten. Ota pimpsaan sisälle.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe