Pysäköinninvalvonta

Onnellinensakotettu

Iso KIITOS kaupungin pysäköinninvalvonnalle Sisustajantien (Lidl, Motonet, Fixus) parkkialueen supertehokkaasta valvonnasta. Nyt me oikeat ostavat asiakkaatkin mahdumme parkkeeraamaan pihaan, tosin tuleehan se ostosreissu maksamaan joskus tälläiselle huonomuistiselle eläkeläiselle vähän ylimääräistä (50 €), mutta meneehän se raha tunnetusti hyvään tarkoitukseen.
Aiemminhan kaikki, esim. KYS :iin menevät heikkokuntoiset potilaat jättivät autonsa seisomaan jopa päiväkausiksi ko. liikeiden parkkiin, joka ikävä ilmiö on nyt kaupungin pysäköinninvalvonnan toimesta saatu kuriin.

18

1937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistä_näitä_sikiää

      Ja luuletko, että pysäköinninvalvonta lukee tätä palstaa?

      • Suosittupalsta

        Luulisi lukevan, sillä seuraahan tätä palstaa myös eräs "mistä-näitä-sikiää" pösilökin!


    • Bisneksenpaikka

      Tänään on tulossa taas vilkas kauppapäivä, jolloin kantakaupungin ulkopuoleltakin saattaa tulla paljon sellaista porukkaa jotka eivät mahdollisesti muista asettaa pysäköintikiekkoa tuulilasille. Joten olisiko pysäköinninvalvonnalla mitenkään mahdollista tehostaa valvontaa Sisustajantiellä, sillä siellä jos missä tulee tänään olemaan ennätysmäärä potentiaalisia sakotettavia.

      • pysäköinnin.estovirasto

        Voisiko kaupunki määrätä myös armeijan aseilla uhaten estämään ihmisten pääsyn kaupoille? Tällöin ei ainakaan olisi ihmisten pysäköinti kaupungin virkanilkeille ongelma.


      • tekövät.vielä
        pysäköinnin.estovirasto kirjoitti:

        Voisiko kaupunki määrätä myös armeijan aseilla uhaten estämään ihmisten pääsyn kaupoille? Tällöin ei ainakaan olisi ihmisten pysäköinti kaupungin virkanilkeille ongelma.

        Elä ies hullluja yllytä.


    • Lastakin_uhkailtiin

      Syyllinen löytyi. sinäkö uhkailet pysäköinninvalvojan lapsia?

      Parkkipirkot kokevat aiempaa enemmän uhkailua ja väkivaltaa - Kuopiossa yksi pahoinpideltiin, toista uhkailtiin lapsen kautta.

      Kuopio on päättänyt ottaa pysäköinnintarkastajille haalarikamerat käyttöön. Lisäksi pysäköinnintarkastajat ovat alkaneet työskennellä pareittain.

    • lappuliisat.kortistoon

      Pysäköinninvalvojat ovat varmaan hakeneet oppinsa DDR:stä kun katsovat voivansa tehdä "virheitä" täysin mielivaltaisesti virkamiessuojan takaa ja valitukset tyrmätään ihan järjestään mitä ihmeellisimmilla mielikuvitustarinoilla ja jatkovalituksen voi tehdä vain kalliin oikeusprosessin kautta johon harva pystyy lähtemään!
      On perkele kyllä korruptoitunut paskalaitos tuokin ja joutaisi lakkauttaa kokonaan. Kukaan ei jäisi kaipaamaan!!

    • mersu.läks

      En olisi muuten huomannutkaan koko pysäköintikiekkopakkoa Lidlin parkkipaikalla mutta kun alkoi pysäköijien hirveä noituminen kesällä kun pysäköinninvalvonta teki tehoiskun peräti 3 tarkastajan voimin. En halunnut pahoittaa mieltäni ruoka-ja varaosa-ostosten takia joten ajoin muualle asioimaan.

      • salaliitto.totuus

        Luulisi yrittäjiä kiinnostavan asiakaskatoa aiheuttavat seikat mutta onhan kyllä ennenkin nähty viitteitä siitä että valtio ja yritykset ovat liittoutuneet ja käyvät yhdessä tavallista kansalaista vastaan...


    • 6453ytryhtfytfy

      Omaan vakioreittiini kuuluu rampin kohdalta menevän alikulkutunnelin kautta kävely ja samalla tulee nähtyä myös tämä kyseinen parkkipaikka. Olen kulkenut samasta kohdasta useita kertoja päivässä jo pitkään enkä muista nähneeni siellä koskaan mitään ongelmallista parkkeerausta, etenkään aamulla ja iltaisin. Vähän epäilyttää, että koko näytelmä lopulta kääntyy vain maksavien asiakkaiden kiusaamiseksi.

    • 70-luvun.kotterot

      Vähän ahtaat ruuduthan siellä on mutta aluehan on kaiketi jostain 70-luvulta jolloin tontilla sijaitsi huonekaluliikkeitä, Asko ja Isku muistaakseni, olikohan jossain vaiheessa Uusmatto niminen liikekin?

      • 80s.kid

        Muistan 80-luvulta pentuna kun käytiin aina viikonloppunäyttelyissä. Autonäyttelyissä oli kivaa ja mielenkiintoista nähtävää mutta huonekaluliikkeissä kiertely oli tappavan tylsää :D


    • Vänkyräukko

      Jouduin maksamaan pysäköintivirhemaksun Kuopion keskustassa vuosi sitten. Oma vikahan se oli tietenkin kun en muistanut laittaa kiekkoa ikkunaan. Maksoin maksun mutta sen koommin en ole keskustassa käynyt kirjastoa lukuun ottamatta. Enkä maksanut pysäköinnistä. Enkä tule lanttiakaan laittamaan pysäköintiin. Ennen käytin toriparkkia vaan se loppui. On sitä virhemaksulla erikoiset seuraukset. Ihmisen mieli voi joskus toimia näinkin. Kuulin työkaverilta että hän sai sakot Motonetin parkkipaikalla ja lopetti asioimisen kyseisessä liikkeessä. Toinen työkaveri joutui maksamaan Kalpan pelin aikana virhemaksun ja lopetti suivaantuneena peleissä käynnin. Rahaahan tässä loppupelissä säästyy aktiivisen pysäköinninvalvonnan seurauksena.

    • Anonyymi

      Se, että pysäköinninvalvojat ovat katsoneet tarpeelliseksi haalarikamerat, kertoo jotain. Kannattaisiko yhteiskunnan katsoa peiliin? Miksi pitää harjoittaa tällaista kansalaisia kovasti ärsyttävää toimintaa?
      Kuopiossakin on kuin tahallisesti tehty keinotekoisesti pulaa parkkipaikoista, vaikka niille on selkeästi tarvetta. Esimerkiksi kerros- ja rivitaloissa myös vieraspaikkojen lukumäärä on täysin riittämätön tarpeeseen verrattuna.

      https://www.stara.fi/2020/11/05/pysakoinninvalvojille-haalarikamerat-kaytossa-suomessa-jo-neljalla-paikkakunnalla/?utm_source=suomi24.fi&utm_medium=recommendation_widget

      Edelleen, miksi tätä pitää tehdä kun asiat voisi hoitaa toisinkin, niin ettei kansalaisia ärsytetä, jolloin ei tarvita mitään haalarikameroitakaan?

      Tehkää tarpeeksi niitä parkkipaikkoja, niin ei ole mitään ongelmaa kenelläkään.

      Yhden pysäköintivirhemaksun olen itsekin saanut, tietenkin Kuopiossa...

    • Anonyymi

      Huolestuneena luin uutisen että Kalpan ja Kupsin kotipelit sattuvat samalle päivälle lokakuussa. Miten parkkipirkoilla riittää työväkeä että saavat kaikki peleihin tulleet sakotettua? Onko ruuhka-apua varmasti jo hankittu? Olisihan se harmi jos joku jäisi ilman maksulappua

    • Anonyymi

      tällainen ddr:n ja neuvostoliiton jäänne kuin pysäköinnin kyttääminen pitäisi jo lakkauttaa. Jos joku parkkivirkanilkki on saanut turpaansa, niin ei kyllä säälipisteitä heru. Jos pitää tahallaan ärsyttää kansalaisia, niin kyllähän jo historiasta on nähty, että jossain vaiheessa alkaa tulla vastareaktiotakin. Jos ei äly riitä oppimaan historiasta, niin se on vain veren kerjäämistä nenästä eli omaa tyhmyyttä, kun pitää alkaa vittuilla kansalaisille...
      Toisinkin voidaan tehdä kuin Kuopiossa pysäköinnin osalta. Kuopion on vain valinnut vittuilun tien...

    • Anonyymi

      Tuhansien aiheiden tyyppi on taasen ottanut kohteeseensa kaupungin pysäköinninvalvonnan.
      Sinänsä huvittavaa koska hänellä ei ole autoa eikä hän ei edes ole täältä päinkään!
      🎃🅿️🚜💨

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe