Pysäköinninvalvonta

Onnellinensakotettu

Iso KIITOS kaupungin pysäköinninvalvonnalle Sisustajantien (Lidl, Motonet, Fixus) parkkialueen supertehokkaasta valvonnasta. Nyt me oikeat ostavat asiakkaatkin mahdumme parkkeeraamaan pihaan, tosin tuleehan se ostosreissu maksamaan joskus tälläiselle huonomuistiselle eläkeläiselle vähän ylimääräistä (50 €), mutta meneehän se raha tunnetusti hyvään tarkoitukseen.
Aiemminhan kaikki, esim. KYS :iin menevät heikkokuntoiset potilaat jättivät autonsa seisomaan jopa päiväkausiksi ko. liikeiden parkkiin, joka ikävä ilmiö on nyt kaupungin pysäköinninvalvonnan toimesta saatu kuriin.

19

2045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistä_näitä_sikiää

      Ja luuletko, että pysäköinninvalvonta lukee tätä palstaa?

      • Suosittupalsta

        Luulisi lukevan, sillä seuraahan tätä palstaa myös eräs "mistä-näitä-sikiää" pösilökin!


    • Bisneksenpaikka

      Tänään on tulossa taas vilkas kauppapäivä, jolloin kantakaupungin ulkopuoleltakin saattaa tulla paljon sellaista porukkaa jotka eivät mahdollisesti muista asettaa pysäköintikiekkoa tuulilasille. Joten olisiko pysäköinninvalvonnalla mitenkään mahdollista tehostaa valvontaa Sisustajantiellä, sillä siellä jos missä tulee tänään olemaan ennätysmäärä potentiaalisia sakotettavia.

      • pysäköinnin.estovirasto

        Voisiko kaupunki määrätä myös armeijan aseilla uhaten estämään ihmisten pääsyn kaupoille? Tällöin ei ainakaan olisi ihmisten pysäköinti kaupungin virkanilkeille ongelma.


      • tekövät.vielä
        pysäköinnin.estovirasto kirjoitti:

        Voisiko kaupunki määrätä myös armeijan aseilla uhaten estämään ihmisten pääsyn kaupoille? Tällöin ei ainakaan olisi ihmisten pysäköinti kaupungin virkanilkeille ongelma.

        Elä ies hullluja yllytä.


    • Lastakin_uhkailtiin

      Syyllinen löytyi. sinäkö uhkailet pysäköinninvalvojan lapsia?

      Parkkipirkot kokevat aiempaa enemmän uhkailua ja väkivaltaa - Kuopiossa yksi pahoinpideltiin, toista uhkailtiin lapsen kautta.

      Kuopio on päättänyt ottaa pysäköinnintarkastajille haalarikamerat käyttöön. Lisäksi pysäköinnintarkastajat ovat alkaneet työskennellä pareittain.

    • lappuliisat.kortistoon

      Pysäköinninvalvojat ovat varmaan hakeneet oppinsa DDR:stä kun katsovat voivansa tehdä "virheitä" täysin mielivaltaisesti virkamiessuojan takaa ja valitukset tyrmätään ihan järjestään mitä ihmeellisimmilla mielikuvitustarinoilla ja jatkovalituksen voi tehdä vain kalliin oikeusprosessin kautta johon harva pystyy lähtemään!
      On perkele kyllä korruptoitunut paskalaitos tuokin ja joutaisi lakkauttaa kokonaan. Kukaan ei jäisi kaipaamaan!!

    • mersu.läks

      En olisi muuten huomannutkaan koko pysäköintikiekkopakkoa Lidlin parkkipaikalla mutta kun alkoi pysäköijien hirveä noituminen kesällä kun pysäköinninvalvonta teki tehoiskun peräti 3 tarkastajan voimin. En halunnut pahoittaa mieltäni ruoka-ja varaosa-ostosten takia joten ajoin muualle asioimaan.

      • salaliitto.totuus

        Luulisi yrittäjiä kiinnostavan asiakaskatoa aiheuttavat seikat mutta onhan kyllä ennenkin nähty viitteitä siitä että valtio ja yritykset ovat liittoutuneet ja käyvät yhdessä tavallista kansalaista vastaan...


    • 6453ytryhtfytfy

      Omaan vakioreittiini kuuluu rampin kohdalta menevän alikulkutunnelin kautta kävely ja samalla tulee nähtyä myös tämä kyseinen parkkipaikka. Olen kulkenut samasta kohdasta useita kertoja päivässä jo pitkään enkä muista nähneeni siellä koskaan mitään ongelmallista parkkeerausta, etenkään aamulla ja iltaisin. Vähän epäilyttää, että koko näytelmä lopulta kääntyy vain maksavien asiakkaiden kiusaamiseksi.

    • 70-luvun.kotterot

      Vähän ahtaat ruuduthan siellä on mutta aluehan on kaiketi jostain 70-luvulta jolloin tontilla sijaitsi huonekaluliikkeitä, Asko ja Isku muistaakseni, olikohan jossain vaiheessa Uusmatto niminen liikekin?

      • 80s.kid

        Muistan 80-luvulta pentuna kun käytiin aina viikonloppunäyttelyissä. Autonäyttelyissä oli kivaa ja mielenkiintoista nähtävää mutta huonekaluliikkeissä kiertely oli tappavan tylsää :D


    • Vänkyräukko

      Jouduin maksamaan pysäköintivirhemaksun Kuopion keskustassa vuosi sitten. Oma vikahan se oli tietenkin kun en muistanut laittaa kiekkoa ikkunaan. Maksoin maksun mutta sen koommin en ole keskustassa käynyt kirjastoa lukuun ottamatta. Enkä maksanut pysäköinnistä. Enkä tule lanttiakaan laittamaan pysäköintiin. Ennen käytin toriparkkia vaan se loppui. On sitä virhemaksulla erikoiset seuraukset. Ihmisen mieli voi joskus toimia näinkin. Kuulin työkaverilta että hän sai sakot Motonetin parkkipaikalla ja lopetti asioimisen kyseisessä liikkeessä. Toinen työkaveri joutui maksamaan Kalpan pelin aikana virhemaksun ja lopetti suivaantuneena peleissä käynnin. Rahaahan tässä loppupelissä säästyy aktiivisen pysäköinninvalvonnan seurauksena.

    • Anonyymi

      Se, että pysäköinninvalvojat ovat katsoneet tarpeelliseksi haalarikamerat, kertoo jotain. Kannattaisiko yhteiskunnan katsoa peiliin? Miksi pitää harjoittaa tällaista kansalaisia kovasti ärsyttävää toimintaa?
      Kuopiossakin on kuin tahallisesti tehty keinotekoisesti pulaa parkkipaikoista, vaikka niille on selkeästi tarvetta. Esimerkiksi kerros- ja rivitaloissa myös vieraspaikkojen lukumäärä on täysin riittämätön tarpeeseen verrattuna.

      https://www.stara.fi/2020/11/05/pysakoinninvalvojille-haalarikamerat-kaytossa-suomessa-jo-neljalla-paikkakunnalla/?utm_source=suomi24.fi&utm_medium=recommendation_widget

      Edelleen, miksi tätä pitää tehdä kun asiat voisi hoitaa toisinkin, niin ettei kansalaisia ärsytetä, jolloin ei tarvita mitään haalarikameroitakaan?

      Tehkää tarpeeksi niitä parkkipaikkoja, niin ei ole mitään ongelmaa kenelläkään.

      Yhden pysäköintivirhemaksun olen itsekin saanut, tietenkin Kuopiossa...

    • Anonyymi

      Huolestuneena luin uutisen että Kalpan ja Kupsin kotipelit sattuvat samalle päivälle lokakuussa. Miten parkkipirkoilla riittää työväkeä että saavat kaikki peleihin tulleet sakotettua? Onko ruuhka-apua varmasti jo hankittu? Olisihan se harmi jos joku jäisi ilman maksulappua

    • Anonyymi

      tällainen ddr:n ja neuvostoliiton jäänne kuin pysäköinnin kyttääminen pitäisi jo lakkauttaa. Jos joku parkkivirkanilkki on saanut turpaansa, niin ei kyllä säälipisteitä heru. Jos pitää tahallaan ärsyttää kansalaisia, niin kyllähän jo historiasta on nähty, että jossain vaiheessa alkaa tulla vastareaktiotakin. Jos ei äly riitä oppimaan historiasta, niin se on vain veren kerjäämistä nenästä eli omaa tyhmyyttä, kun pitää alkaa vittuilla kansalaisille...
      Toisinkin voidaan tehdä kuin Kuopiossa pysäköinnin osalta. Kuopion on vain valinnut vittuilun tien...

    • Anonyymi

      Tuhansien aiheiden tyyppi on taasen ottanut kohteeseensa kaupungin pysäköinninvalvonnan.
      Sinänsä huvittavaa koska hänellä ei ole autoa eikä hän ei edes ole täältä päinkään!
      🎃🅿️🚜💨

    • Anonyymi

      mä jouduin kysiin menemään taksilla akuutin silmävamman vuoksi. auto jäi tienposkeen. arvasin että sakottavat. aion anoa sakon mitätöimistä. lääkärikin on sitä mieltä että se pitäis mitätöidä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      289
      3153
    2. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      23
      2794
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      20
      1883
    4. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      130
      1871
    5. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      35
      1634
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      115
      1616
    7. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1380
    8. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1163
    9. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1123
    10. Odotatko vielä

      Häntä?????
      Ikävä
      62
      1073
    Aihe