Jasmin pipinä!

Truefanisince2001

Missä Jasminin tyyliin instakuva kasasta apteekin flunssalääkkeitä ja kuumemittari? Jos palelee kuumeessa, niin onko tuuletin just hyvä vaihtoehto? Missä olosta voivottelut ja pipiselfie? Miten synttäripäivän drinksuilut meni, ja tuleeko lauantaina jälkisynttäritbileet vielä?

79

2160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vinttiodottaa

      Drinksuilut meni överiks TAAS. Jassua ottaa niiiiiin päähän, kun ei kukaan järkännytkään prinsessajuhlia. Ei huvittanut mennä töihin, Jamppa on omilla menoillaan, häätöuhkaus päällä, känkkäränkkä ei nyt pääse sängystä ylös millään. "Ihana" nainen!

    • Rapulassa

      Aika säälittävä herutus. Nyt ei mee parisuhde Jassulla hyvin. Vanha kaava. Rapulassa se on.

    • verkot.on.vesillä

      Kyllä kuvat alkaa kertoa huonosta parisuhteesta!

    • juokseJarmo

      36vee typy kiukuttelee, pinnaa töistä, haisee krapulassa sängyssä, ei ole minkään tekijäksi. Kuka normaali mies tollaista katselee??

    • voivoivoivoi

      Aika lapsellista velttoilua. Jättivauva kiukuttelee ja odottaa huomiotaja lepyttelyä. Eikös se työ niin mukavaa ollutkaan, kuin alussa näytti? Onhan se Jassulle uutta ja outoa, että töihin olisi mentävä, onpa sitten krapula tai sydänsuruja. Taitaa vinttikoppero kutsua pikku oikuttelijaa.

    • ankeannäköistä

      Hieman ahtaan ja ankean näköinen makuukamari.
      Olisi jättänyt kuvan ottamatta.

    • Unohda.jo

      Amarillon ilta venyikin pitkäksi ja nyt podetaan rapulaa. "Flunssan" vuoksi ei sitten jaksa mitään synttäreitä kun hoksas et pitäs nekin itse järkätä. Kantsis jo unohtaa ne synttäriviikot ja -kuukaudet, ei niistä jaksa kukaan innostuu.

    • hikinenEmäntä

      Voi,voi nyt tulee kondiittorille kiire leipomisien kanssa. Eikös osan pitäisi jo olla kostumassa viikonlopun suureen juhlaan? Varmati olisi paljon tekemistä, mutta ei taida typyä huvittaa. Onneksi äippä varmaan rientää taas apuun.

    • jamppaparka

      Kyllä on synkän näköinen makkari! Ei näy romanttista "naisen käden jälkeä" Jampan konehuoneessa.

      • kodissaan.juuh

        Mua ärsyttäis, jos joku seurustelukumppani kutsuisi kodikseen asuntoani.

        Miten Jampan kämppä on Jasminin koti? Jasmin ei ole tuonut tuohon kämppään muuta kuin ruhonsa, ja sitten se on Jasminin koti? Missä Jasmin majaileekaan, on Jasminin koti?

        Koti on kyllä jotain hieman enemmän..


      • MinunHuone

        Paras oli Perthissä se MINUN/meidän RENTOUTUMIShuone, joka oli sisustettu kivikovalla Testerin huutokaupasta ostamalla nahkasohvalla.


    • nainen36kuin16vee

      Jassu-reppana on täysin masentunut, kun kultsipuppeli ei huomioinyt synttäripäivää mitenkään. Nyt on kehitellyt itelleen flunssan, että Jamppa tajuais lauantaille edes jotakin järjestää. JARMO!! Naisesi kaipaa huomiota.

      • enkadehdi

        Ei voi Jamppa rukka olla huomaamatta, kun asunnon on vallannut oikutteleva 36vee prinsessa!


    • Cxcxcxcxc

      Jassu asettuu taloksi milloin kenenkin miehen asuntoon, asuntoa ei koskaan kalusteta eikä sisusteta ns meidän yhteiseksi kodiksi vaan ukon vanhat kalusteet jää niille sijoilleen, edes verhoja ei uusita. Jassua ei kiinnosta ja väliaikaisiahan sen majailut aina onkin, joten miksi vaivautua. Vaikka eihän se edes osaa sisustaa eikä ymmärrä kalustamisesta yhtään mitään, vinttikoppero on siitä oiva esimerkki.

    • Hohhoijjaavaan

      Jos mä on niin sairas etten jaksa töihin mennä niin en myöskään jaksa katsella mitään leffoja. Nukkumiseksi menee. Lorvikatarri nyt vaan iskeny Jassuun, tai krapula.

    • jännäkuvakulma

      Jasmin julkaisee paljon kuvia jaloistaan ollessaan makuulla, tai jalkojen yli, ja näkyyhän siinä tietysti ympärillä muutakin, rantaa, parvekkeen näkymää tai esim miten ja missä sairastaa.

      • joku.ruuvi.puuttuu

        Kaikki oireet on huonosta parisuhteesta.. Kohta on rintavakokuva tarjolla.

        Flunssa on perinteinen dagen efter.. taisi Jassu tirpaista kunnon lärvit kiukkupäissään, kun Jamo ei muistanut prinsessan Tärkeintä Päivää Vuodessa :D


      • Jassu.haluu.matkustella

        Jassua rupee jo kotileikki kyllästyttään mut niin varmaan Jamppaakin. Kovasti on vähentyneet Jassun leipomiset eikä sitä yhteistä harrastustakaan sitten löydetty. Ei kestä enää kauan kun taas sattumalta löytyy joku ulkomaanukko, mieluummin Australiasta niin ei tartte töihin mennä. JOS se nyt pääsee koko maahan enää.


      • Paras.vitsi.ikinä

        Rumat jalat, ankee makkari. Koitappas, jassu, joskus jotain glamourista kuvaa.


    • dfgdfgdfg

      Tulee noista Jassun kuvista aina niin 80-luku mieleen.

    • Mikä.mättää.nyt

      Eikö muru oo kantanu sängyn viereen mehua, hedelmiä ja kukkia piristään potilasta? Edes Parane pian -korttia?

      • löhöilyä

        Mutta näkyyhän Netflix !


    • Johannyton

      Eiks Jarmo ny ihan oikeesti tee mitään, oikeen SYNTTÄRISANKARI ja vielä KIPEENÄ!

    • celebritimodell

      Nyt pitää ollla jo todella huolissaan, kun celebritimodelimme ei ole päivittänyt FB kahteen viikkoon ja instaakin todella hintsusti. Mikä sitä vaivaa?? Blogiin ei ole tullut päivityksiä sitten isäpuolen synttäreiden! Omatkin synttärit olleet, ei vaan mitään hehkutusta. Huolissaan saa olla, että kaikki ei ole nyt kunnossa.

    • päinpersettätaas

      Onkohan tuo eilinen "sairauskuva" tosiaan eilen otettu. Muistuttaa kovasti 20.6 otettua kuvaa, erona vain tuuletin. Ettei vaan Jasso taas narrais huomionkipeydessään. Ehkä viikonlopun synttärijuhlat on peruttu ja jonkunlaista selitystä sille tässä kehittelee.

      • Kitkeräpyllynhaju

        Ei kyllä se kokee ihmeparantumisen nyt tänään iltapäivällä. Eli tämä päivä on vielä kesäflunssasta toipumista jotta on aikaa leipoa voileipäkakkuja ja hauskoja rusinapullia missä rusinat on hahmojen silminä. "Itsehän en makeaa syö joten luotan tässä muiden kertomaan, olivat ihan superhyviä! Ja kyllä, pakkohan se on myöntää, olen suunnitellut konditorian perustamista koska leipominen ja herkkujen valmistaminen on NIIN MUN juttu." Huomenna on sitten valtavat bileet, joissa on paparazzit paikalla kun juhlijat ovat voimakkaan laitamyötäisessä juhlatunnelmassa, kukin vuorollaan selffin päivän sankarin kanssa ottaen. Instaan tulee sunnuntaina päivitys "Vielä kerran, suuret kiitokset rakkaimmille ja läheisimmille, juhlat oli upeat ja olen vieläkin ihan poikki, onneksi saan olla sen rakkaimman kainalossa Netflixiä katsellen"


    • juokseJarmo

      Taitaa asustella jo vinttikopperossa. Sama kuva, komeron ovi auki repsottaen, on jo aikaisemmin julkaistu. Jassu käpristelee kiukuissaan, kun ei keksi mitään uskottavaa syytä, miksi tämäkin asuntonsa tarjonnut mies, kyllästyi laiskaan ja vetelehtivään "kodinhengettäreen".

      • SaminSalatutElämät

        Kyllä mua sitten huvittaa nää Kososen jatkuvat toiveet Jassun ja Jampan välirikosta.


      • suuresti....naurattaa
        SaminSalatutElämät kirjoitti:

        Kyllä mua sitten huvittaa nää Kososen jatkuvat toiveet Jassun ja Jampan välirikosta.

        Vieläkö se kuvittelee Jassun saavansa?


    • Mäntylä.yäk

      Nuoreks ihmiseks se on ihmeen usein kipee ja flunssassa. Ite oon jassua reilusti vanhempi enkä flunssaa oo sairastanu vuosikausiin, töistäkään en oo juuri sairaslomilla ollut, pari kertaa30 vuoden aikana. Flunssaisena ja kuumeessa en mitää leffoja kyllä jaksais seurata, nukkumiseks on menny. Lorvikatarri se Jassua vaan "vaivaa". Työ ja työkaverit ei enää ookkaan niin huippuihanii kun eivät piitanneet Jassun synttäriviikosta hevonhierakkaa.

      • toinenjätetty

        Voi jumaliste kyllä sä nyt oletkin parempi ihmisenä kuin Jassu. Et sairastelekaan niin paljon. Miksiköhän se miehesi lähti Jassun mukaan aikoinaan? Ei ainakaan terveytesi siihen vaikuttanut yhtään mitään.


      • mikä.sua.vaivaa
        toinenjätetty kirjoitti:

        Voi jumaliste kyllä sä nyt oletkin parempi ihmisenä kuin Jassu. Et sairastelekaan niin paljon. Miksiköhän se miehesi lähti Jassun mukaan aikoinaan? Ei ainakaan terveytesi siihen vaikuttanut yhtään mitään.

        Taas palstan harhaisin kommentoimassa! Ja aina sama virsi jostain miehestä joka on lähtenyt Jassua vetämään viikseen joskus vuonna nakki ja karvahattu.

        Edellinen kirjoittajahan vain toi esille ihmetyksensä siitä, että Jassu on kovin usein flunssassa. Hän ei kertonut omia kokemuksiaan ollakseen 'parempi ihminen', vaan korostaakseen sitä, että ilman flunssakierteitäkin voi elää.

        Usein toistuvat flunssat eivät ole koskaan mikään mitätön juttu. Iästä riippumatta flunssakierre voi todellisuudessa olla oire jostain paljon vakavammasta sairaudesta. Mäntylän kohdalla tulee mieleen ainakin kaksi mahdollista 'flunssan' syytä ja diagnoosia. Tietty voi olla myös niin, että Mäntylä puhuu palturia flunssistaan ja mitään oireita ei tosiasiassa ole.

        Mutta sinulle sanoisin, että ehkä kannattaisi pysyä pois palstalta, jos kirjoitukset menevät sinulla noin paljon tunteisiin, että menee todellisuus ja omat fantasiasi sekaisin. Ihan ystävällisesti neuvon.


    • suvakkisuoli24

      ja reppana poistattaa viestejä. Eihän toki kiusaajaa saa kiusata. Suvakkiylläpito hyyssää tätä mielenvikaista. ei saa gososta kiusata, sillä tulee pian itku:D
      hyyssätkää suoli24 ylläpidon suvakit tätä mielenvikaista. pääasia, että mainostajat näkee että palsta on vireä:D Minusta koko suomi24 pitäisi sulkea ja suvakeille vielä kovat sakot, naamat ja nimet esille ketkä salli tämän mielenvikaisen riehunnan palstalla. Ette ymmärrä, että toiminnallanne ruokitte reppanan angstia ja sairautta.

    • jassurassu

      On tolla Jassu pipipäällä paljon yhtä pipiä puolustajia, jos ei ole Jassu Itse! Oikein huvittaa, kun yrittää selittää noita lapsellisia tempauksia, ja uskotella, että hassu Jassu olisi vienyt jonkun (minne?) ja että joku tuota kaipaisi! Hahahahaahahahaaaa!!!!

      • jokouskot

        Sitähän sä aiemminkin kyselit että minne. Vei omaan sänkyynsä pois sun luotasi.


    • TuiTuiTuih

      Jos jaksaa silmä kovana seurata ruudusta elokuvia niin jaksaa kyllä buukata myyntimiehille aikojakin. Työnantajana kyselisin kyllä tuon " sairasloman" perään...

    • saitkoläheisesi

      vakuutettua että se et ole SiNÄ joka täällä katkerana jauhaa paskaa.. Uskoivat sinua.? Vieläköhän uskovat jos ilmoitetaan;)

    • seonmuuten

      SAIRAUSloma, pitäisihän sinun tuo tietää 30-vuotisen työuran tehneenä. Sairasloma-termi oli käytössä 80-90 luvulla:D

    • TeukkaPee

      Alkaa näköjään synttäripäivän jälkeiset olot helpottaa..

      • Mäntylä.yäk

        Jeps. Ja herneitä on vedetty roppakaupalla nokkaan, pipo kiristää ja pelihousut repeilee. Normaali Jassun olotila.


    • odotetaaaan

      HEI, milloin kekkerit alkaa?? Joko on leivonnaiset valmiina ja boolimalja? Harmi, kun pitäisi illaksi lähteä töihin, kunhan en nyt vaan missaa näitä kekkereitä!!! Taidankin tehdä "jassut" ja jäädä sänkyyn makoilemaan ja seuraamaan prinsessan juhlia. Lähetäthän kuvia reaaliajassa, juhlakalu?

      • Niinmuahmunelämää

        Juhlat on peruttu, kaikille murun sukulaisille tuli äkillinen este saapua Myllytulliin ja juhlakalu sairastui. No, äiti voi keksiä jonku kakun jonka voi pläjäistä murun naamaan. Jassuhan ei herkkuja SYÖ.


      • Cxcxcxcxc
        Niinmuahmunelämää kirjoitti:

        Juhlat on peruttu, kaikille murun sukulaisille tuli äkillinen este saapua Myllytulliin ja juhlakalu sairastui. No, äiti voi keksiä jonku kakun jonka voi pläjäistä murun naamaan. Jassuhan ei herkkuja SYÖ.

        Buahahhaa! Juurikin noin!


    • Naurupidentääikää

      No, wau, wau! Ihmeparantuminen tapahtunut! Flunssa kestikin vain yhden (krapula)päivän. Jep, jep.

      • KympinRantaleninki

        Ihmeparantuminen, mutta korostetusti viestitetään että työpaikalla on ihanien ihmisten seuraa, joka on piilovittuilu japelle eli jape ei ole ihana ihminen. Trouple in parazite vai miten se kuuluu se sanonta?


      • UusiikoFlunssa

        Täytyyhän niitä työkavereita vähän nuoleskella, jos vaikka jollekin olis sattunut hiipimään mieleen pikku epäilys Jassun sairauden laadusta. Jassun kantsii katsoa, ettei maanantaina ole taas ”flunssassa” ja ”kuumeessa”.


    • nytryypätään

      Jamppakin antoi periksi viikkokausien jäkätykselle ja haki ne perhanan kukat että rouva olis edes hetken tyytyväinen.
      Ihan oikeesti, kuinka kauan noita välivuosisynttäreitä oikein "juhlitaan"? Kestääkö viikonlopun "pääjuhla" 3 päivää?

      • odotetaaaan

        Heheheeee, itse taisi Lidlistä päivän halppiskimpun tempaista! Kyllä nopeasti typy sairastuu ja parantuu!? On se hölmö! Onneksi talvikengät ovat valmiina lähtöön. Yksi mekko taitaa meidän malliparalla vaan olla. Milloin ne juhlat alkavat???


      • myöhäis_syntyinen
        odotetaaaan kirjoitti:

        Heheheeee, itse taisi Lidlistä päivän halppiskimpun tempaista! Kyllä nopeasti typy sairastuu ja parantuu!? On se hölmö! Onneksi talvikengät ovat valmiina lähtöön. Yksi mekko taitaa meidän malliparalla vaan olla. Milloin ne juhlat alkavat???

        Mistä se kimppu nyt ilmestyi,kun ei töihin lähtiessä vielä ollut? Lintsaako Jassu töistä? Haki kukat itse ja kävi nappaamassa kuvan. Kai Jamppa olis kortin mukaan laittanut. Saamarin Jassu, menikö taas päin mäntyä.


      • suuresti....naurattaa
        myöhäis_syntyinen kirjoitti:

        Mistä se kimppu nyt ilmestyi,kun ei töihin lähtiessä vielä ollut? Lintsaako Jassu töistä? Haki kukat itse ja kävi nappaamassa kuvan. Kai Jamppa olis kortin mukaan laittanut. Saamarin Jassu, menikö taas päin mäntyä.

        Olikohan tuo taas joku TEMPAUS Jassulta?


    • elokuunkuvat

      Oikeaa jalkaa kuvattiin myös kesäkuussa.
      Oikean puoleinen vaatekaapin ovi on samalla tavalla raollaan molemmissa kuvissa.
      Onkohan ovi jotenkin rikki?
      Samat talvikengät eteisen lattialla kuin kesäkuun kuvissa.
      Mitä niitä siirtelemään mihinkään, talvihan tulee jo muutaman kuukauden kuluttua.

    • lidlistätaiprismasta

      "Päivänkimppu"

      • upeanainen

        Niin on tyylikkäänä ja hoikkana instakuvassa. Flunssaisenakin noin hyvän näköinen.


    • vetelysolet

      Voi hemmetti tuota jalkojen asentoa??? Olisit nyt laittanut lähikuvan "nuorekkaista" kasvoistasi, vai näkyykö "sairaus" liian selvästi? Oletko kertaakaan edes siirtänyt noita talvikamppeita, imuroinut? Joko kakut ja viinakset on kylmässä? Pöytäliinat silitetty? Tuleeko paljon "läheisiä"?

    • jassuMeitäNaurattaa

      IHMEPARANTUMINEN TAPAHTUNUT!!!!!!! TAAS!!!!!

    • monikäyttöinenleninki

      Vaaleanpunainen leninki käy niin töihin, kuin kirkollisiin juhliinkin.

      • onihanainennainen

        On hän niin tyylikäs töihin mennessäänkin ja hiukset on kauniisti laitettuina. En mä ihmettele yhtään, että herättää huomiota ja saa naiset kiukkuisiksi ulkonäöllään.


      • merkkivaatteet
        onihanainennainen kirjoitti:

        On hän niin tyylikäs töihin mennessäänkin ja hiukset on kauniisti laitettuina. En mä ihmettele yhtään, että herättää huomiota ja saa naiset kiukkuisiksi ulkonäöllään.

        Eritoten asusteet ovat huippu tyylikkäitä ja korkealaatuisia merkkivaatteita.
        Me jotka hankimme vaatteemme H&M :stä tai vastaavista, kihisemme kateudesta. Eikö vaan?


      • tokmanniltakinNANSOA
        merkkivaatteet kirjoitti:

        Eritoten asusteet ovat huippu tyylikkäitä ja korkealaatuisia merkkivaatteita.
        Me jotka hankimme vaatteemme H&M :stä tai vastaavista, kihisemme kateudesta. Eikö vaan?

        Onhan ne H&M: kin vaatteet merkkivaatteita. Suotta kihiset.


      • merkkivaatteet
        tokmanniltakinNANSOA kirjoitti:

        Onhan ne H&M: kin vaatteet merkkivaatteita. Suotta kihiset.

        Etkö ymmärrä huumoria ja ns. "kieli poskella" ilmaistuja kommentteja?


    • joojoojoojoo

      Kyllä ollaan kiukkuisia! Noin hyvin menestynyt, älykäs, ahkera ja onnellisissa parisuhteissa aina elävä, saa toiset kyllä kateellisiksi! :D

    • sjdhg

      Jampetilta kukkia.

    • Testerrrrri

      Jalmo ei huomioinut synttärrrrrreitä. BirthdayGIRL (?) lähti ripsimaan kanssa vähän drinksuilemaan. Jazzylla aamulla järrrrrrkyttävä darra ja ei kun soitto töihin, että lenssu repii. Kun darra helpotti, Jazzy iski yhdistetyn ranta- ja rippijuhlamekon niskaansa ja lähti maailman parhaaseen (muita ei ole ollut) työpaikkaan aivan ihanien työkavereiden (ekat ikinä) seuraan.

      Mun elämä on niiiiiiiiiiiiiiin täydellistä, toteaa Jazzy.

      • VaiSamikset

        Samaa katsoin nyt, kun mekosta on myös sivukuva. Harva tosiaan kehtaisi mennä tollasessa muodottomassa trikoorätissä kirkkoon ja rippijuhliin. Kumppanilla kuitenkin oli tumma puku, valkoinen paita ja solmio. Pikkasen epäsuhtainen pariskunta. Mahtoi Jamppaa hävettää.


      • niin.läpinäkyväääh
        VaiSamikset kirjoitti:

        Samaa katsoin nyt, kun mekosta on myös sivukuva. Harva tosiaan kehtaisi mennä tollasessa muodottomassa trikoorätissä kirkkoon ja rippijuhliin. Kumppanilla kuitenkin oli tumma puku, valkoinen paita ja solmio. Pikkasen epäsuhtainen pariskunta. Mahtoi Jamppaa hävettää.

        Jep, näköjään taisin osua just oikeaan, kun kommenttini poistui miltei heti! :D
        En kirjoittanut mitään sääntöjen vastaista tai rienaavaa.

        - mekko on rantamekko, ei sovi kirkollisiin tilaisuuksiin. Ainoastaan ranta/uima-allaskäyttöön.

        - keskiviikkona kiukkukännit, torstaina krapula ja mökötystä Jalmolle, joka ei muistanut synttäripävää

        - tänään töihin, instassa maininta " työkavereiden ihanaan seuraan, joka piristää" --> Jarmo ei ole ihanaa seuraa tällä hetkellä

        - töistä palatessa pöydällä odotti Jarmon ostama kukkakimppu sovittelueleenä keskiviikon unohduksesta

        - mökötys peruttu (ehkä)


      • hyvin.menee
        niin.läpinäkyväääh kirjoitti:

        Jep, näköjään taisin osua just oikeaan, kun kommenttini poistui miltei heti! :D
        En kirjoittanut mitään sääntöjen vastaista tai rienaavaa.

        - mekko on rantamekko, ei sovi kirkollisiin tilaisuuksiin. Ainoastaan ranta/uima-allaskäyttöön.

        - keskiviikkona kiukkukännit, torstaina krapula ja mökötystä Jalmolle, joka ei muistanut synttäripävää

        - tänään töihin, instassa maininta " työkavereiden ihanaan seuraan, joka piristää" --> Jarmo ei ole ihanaa seuraa tällä hetkellä

        - töistä palatessa pöydällä odotti Jarmon ostama kukkakimppu sovittelueleenä keskiviikon unohduksesta

        - mökötys peruttu (ehkä)

        Parempaan mekkoon ei ole varaa.

        Uo-mies on Mäntylän lähin omainen vielä vuosia.


      • KenLeikkiinRyhtyy
        niin.läpinäkyväääh kirjoitti:

        Jep, näköjään taisin osua just oikeaan, kun kommenttini poistui miltei heti! :D
        En kirjoittanut mitään sääntöjen vastaista tai rienaavaa.

        - mekko on rantamekko, ei sovi kirkollisiin tilaisuuksiin. Ainoastaan ranta/uima-allaskäyttöön.

        - keskiviikkona kiukkukännit, torstaina krapula ja mökötystä Jalmolle, joka ei muistanut synttäripävää

        - tänään töihin, instassa maininta " työkavereiden ihanaan seuraan, joka piristää" --> Jarmo ei ole ihanaa seuraa tällä hetkellä

        - töistä palatessa pöydällä odotti Jarmon ostama kukkakimppu sovittelueleenä keskiviikon unohduksesta

        - mökötys peruttu (ehkä)

        Mökötys peruttu, koska viikonloppuna odottaa paikka juhlien prinsessana ja keskipisteenä. 36-v.- synttäriviikon huipennus, juhlat rrrakkaiden kanssa (päre-Eero ja Jamppa?) - Ja flunssa uusii maanantai- aamuna?

        Ja ihmettelenpä minäkin näitä kommenttien poistoja.Täällä saa rauhassa herjata toisia kommentoijia vajakeiksi ja kusisien kämppien asukeilsi ym. ym, mutta täysin asialliset kommentit häviää, kun oikea henkilö vaatii....eipä heru empatiapisteitä hänelle, ei.


    • Hohhoijjaavaan

      Miksi kukat vasta tänään? Kortin ja lahjan osto oliskin ollut jo aivan liikaa. Missäs ihanat leipomukset, kermakakut sekä voileipäkakku, lohtakin olis ihan omasta takaa, murun pyytämää, vois vuorata vaikka koko kakun lohisuikaleilla plus tietenkin isoilla tillinipuilla. Tuleeko seuraavaks kuva tyhjästä ravintolan terassista?

    • selepritimodelli

      Kun ei osaa edes siivota, niin eipä ihme, että rantatossunsa astianpesukoneessa pesevä laiskiainen onkin jatkuvasti kipeenä. Likaa, saastaa ja bakteereja joka puolella, varmasti myös niissä ihanaisissa leivonnaisissaan. Kipin kapin nyt se konditoria vaan pystyyn ja ruokamyrkytykset jakoon.
      Kukkapuska on Lidlistä ja maksaa 3,49 euroa.

      • Prostaatta

        Leivonnaisissa varmasti on koska jos ei osaa pestä käsiään prostaatan roplauksen jälkeen niin saattaa olla tosiaan vähän... kaikenlaista muffinsseissa mukana.


    • odotetaaaan

      HEI!!!! Kuvia super prinsessan juhlista nyt meille! Näin kauan on odotettu! Onko kaikilla hauskaa? Varokaa "kesäflunssaa"!

    • Tsirpppppp

      Keskimäärin oikea flunssa kestää n. 10 päivää...No, darra"flunssa" helpottaa nopeemmin, yksi sairastelupäivä nähtävästi riittää.

    • Ankeeta.on

      On jotenkin surullisen ankeen näköistä Jampan kämpässä, liinaton pöytä, edes tabletteja ei ole, rikkinäinen makkarin kaapinovi ja vähän kärsinyt pimennysverho, lattioilla ei edes mattoja. Jassua se ankeus ei näemmä haittaa, Patalaiskantiellä kun on kulahtanut sodan aikainen kalustus...

      • PaksunilkkaJasso

        Patalaiskantieltä kun on tuonne 70-luvun alussa kalustettuun YLÄ- ja ALA-parvekkeella varustettuun kämppään siirtynyt, niin makuuhuoneessa oleva vanha televisio ja antiikkinen dvd-soitin saa olon tuntumaan siltä kuin makoilisi viimeisintä huutoa edustavassa luxus-asunnossa Hollywoodin mäen nyppylällä. Toisaalta tarina kertoo että Myllytullissa kaipaillaan kusen polttamaa emaliastiaa ja 1964-mallista kuntopyörää - vaikka sitä ei koskaan olekaan tullut poljettua.


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe