No miten on?

Pedotkuriin

Puolustatko pedofiliaa vai vastustatko? Selvä vastaus kiitos.

31

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • usko.vainen.ei.kirj

      Jos sillä pelastestaan yksiksin sielu homostelulta niin kannastan niissä tapuksissa 🤓

      • homopotku

        Tuntuuko tavallinen jeesustelu mielestäsi liian arkipäiväiseltä ja haet homojen vainoamisesta uutta potkua uskonelämääsi?


    • usko.vainenEiRek

      Rakstn itsni

    • näin.se.menee

      Joissakin uskonlahkoissa pedofialla kai yritetään välttää itsetyydytyksen synti.

      • No sitten on aika h***etin kieroutunut syntien vakavuusjärjestys joidenkin päänupissa, jos näin on.


    • Puolustetaan

      Ei se niin mene että voi jättää homouden jos voi harjoittaa pedofiliaa.
      Pedofiileille pitää mahdollistaa seksuaalisuutensa harjoittaminen niin ettei sillä vahingoiteta ketään.
      Esimerkiksi erilaisilla seksileluilla ja muokatuilla pornovideoilla joissa ei oikeasti käytetä lapsia seksiin.
      Näin vähennetään lapsiin kohdistuvia väärinkäytöksiä.

    • ojsohjl

      Miten sinä määrittelet pedofilian?

      Pedofilia tarkoittaa mielihalua harrastaa seksiä lasten kanssa. Mielihalu on kuitenkin eri asia kuin varsinainen suoritettu lasten seksuaalinen hyväksikäyttö.

      Niin kauan kuin pedofiliaa poteva ei toteuta mielihalujaan sillä ei ole yhteisön kannalta merkitystä. Jos hän toteuttaa tai yrittää toteuttaa mielihalunsa niin silloin hän syyllistyy lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön joka on syystäkin rangaistavaa.

      Tilannehan pedofiilien kanssa on sama kuin muidenkin psykopaattien ja ääriuskovaisten kanssa. Niin kauan kuin ovat oireettomia niin niistä ei ole haittaa. Mutta jos yrittävät alkaa toteuttamaan fantasioitaan niin siihen pitää puuttua. Jos eivät pysty kontrolloimaan mielihalujaan niin hoitoon tai vankilaan tapauksesta riippuen.

      Onko tarpeeksi selvä vastaus?

      • lkjhgf

        Eli lapseen kohdistuva seksuaalisuus on hyvä asia jos ei tee mitään?


      • ojsohjl
        lkjhgf kirjoitti:

        Eli lapseen kohdistuva seksuaalisuus on hyvä asia jos ei tee mitään?

        Kenelle hyvä ja kuka ei tee mitään?


      • lkjhgf
        ojsohjl kirjoitti:

        Kenelle hyvä ja kuka ei tee mitään?

        Onko lapseen kohdistuva seksuaalisuus hyvä asia jos ihminen ei toteuta lapseen kohdistuvaa seksuaalisuutta?


      • ojsohjl
        lkjhgf kirjoitti:

        Onko lapseen kohdistuva seksuaalisuus hyvä asia jos ihminen ei toteuta lapseen kohdistuvaa seksuaalisuutta?

        Lauseesi on yhtä järkevä kuin "Onko lapseen kohdistuva sinisyys hyvä asia jos ihminen ei toteuta lapseen kohdistuvaa sinisyyttä."

        Lapseen kohdistuva seksuaalinen mielihalu on merkityksetön niin kauan kuin sitä ei toteuta, toteuttaminen tai sen yrittäminen tekee siitä taas syystäkin rangaistavan.


      • kjhkjkhkhk
        lkjhgf kirjoitti:

        Eli lapseen kohdistuva seksuaalisuus on hyvä asia jos ei tee mitään?

        Ei. Se on psyykkiinen sairaus.
        Ihminen saattaa olla erittääin väkivaltainen luonteeltaan, mutta häntä ei rangaista, mikäli hän ei toteuta väkivaltaisia mielihalujaan. Sairaskaan ajatus ei ole rikos, teko on.


      • Ihmettelijä
        lkjhgf kirjoitti:

        Onko lapseen kohdistuva seksuaalisuus hyvä asia jos ihminen ei toteuta lapseen kohdistuvaa seksuaalisuutta?

        Onko maailmasi mustavalkoinen. Kyseessä on neutraali asia jos on mielihaluja, mutta ei toteuta niitä.

        Jos sinua joku ärsyttää ja tekisi mieli lyödä, etkä tee sitä, niin kyseessä ei ole hyvä eikä huono asia. Silloin teet sen mikä on oikein, riippumatta siitä olisiko se oikein vai väärin toiselle osapuolelle.

        Pedofiili voi ymmärtää, että halut ovat väärät ja pidättäytyä niistä. Kuten aikaisemmin tuli esille, niin voisi vähentää jopa pedofiliaan syyllistyneiden määrää jos he saisivat mahdollisuuden purkaa sitä kohteisiin, jotka eivät kärsi siitä, kuten leluihin. On olemassa esimerkiksi pedofiiliaan syyllistyneitä vankilassa, joilla on ollut kirjaimellisesti piirrettyjä hallussaan.

        Pedofiilian tekeminen on väärin ja siitä kuuluisi mielestäni saada kovempia tuomioita. Varsinkin kun kyseessä on lähes poikkeuksetta toisen ihmisen vapaudenriisto ja satuttaminen niin henkisesti kuin fyysisestikin.

        Aloitus itsestään oli varmaan tarkoitettu taas kerran homojen vastaiseen propagandaan jollakin kieroutuneella tavalla.


    • Uskonnollisissa piireissä, pedofilia tapauksissa, uhrin pitää antaa anteeksi, jos ei anna anteeksi, se kääntyy itselle synniksi ja siitä joutuu helvettiin.

      Tällä estetään sekä perheen, että yhteisön häpeä. Vaikenemisella.

      Kun on opittu, että ei olla lain alla vaan armon alla, niin tässä on tulos. Jos et armahda, syyllistyt anteeksiantamattomuuden syntiin.

    • Jos pedofili itse tulee ns. synnintuntoon, eli omatunto alkaa vaivaamaan, hän voi mennä papin tai saarnamiehen puheille ripittäytymään.
      Hän saa anteeksi Jeesuksen Kristuksen nimessä ja pyhässä sovintoveressä ja rippisalaisuus estää asian viemisen oikeuteen .

      • Lahkojen "kaikkihan me olemme syntisiä" -asenteessa on juuri se sairas piirre, että kaikki "synnit" masturboinnista lasten raiskauksiin laitetaan samalle viivalle ja annetaan anteeksi samalla kaavalla. Laki on kuitenkin uskonnollisten uskomusten yläpuolella ja rikokset tulee käsitellä oikeuslaitoksen toimesta.


      • niinsevaanon

        Tässä onkin yksi kristinuskon yhteiskunnalle aiheuttamista perusongelmista. Jeesuksen nimissä jaetaan armahduksia ja Jumalan nimissä tuomioita vaikka Suomessa tuomiovalta kuuluu perustuslain mukaan yksiselitteisesti valtiolle. Samoin kristityille näyttää olevan mahdotonta käsittää se että ripin vastaanottaja salatessaan saamansa tiedon rikoksesta muuttuu kanssarikolliseksi.


    • Teot ovat rikos. Mieltymys on ongelma johon tarvitaan apua, jotta se ei realisoidu tekoina.

    • "Rikokset tulee käsitellä oikeuslaitosten toimesta.. "

      Olen samaa mieltä, mutta tämä armo-oppi ei ole lain alla, se on lainvastakohta ja esimerkiksi paaveja ei voi saada mihinkään tuomioistuimeen, he käsittelevät asiat omassa keskuudessaan.
      Ja näihin päiviin saakka pedofiliasta on vaiettu tai uhreja on maksettu hiljaiseksi, tai väitetty uhrien kertomuksia valehteluksi ja panetteluksi.

      He ovat jonkun omakeksimänsä pyhyyden suojassa, ja kuten sanonta kuuluu, pyhille kaikki on pyhää.

      • Tällainenkin sanonta on olemassa, ' armahtamalla sinä saat tuomiosta riemuvoiton.'

        Joka on vääristynyt siinä mielessä, että se, joka pitää armahtaa on pahantekijä ja se jonka pitäisi armo antaa, on uhri, ei voitosta hänelle mitään iloa ole.


    • joopjoopa

      Vastaus kysymykseen: vastustan aktiivista pedofiliaa.

      Vastaus lisäkysymykseen: VASTUSTAN Puolimatkan näkemyksiä

    • viimeinen.tuomio.2

      Vastustan pedofiliaa, varsinkin, jos siihen liittyy minkäänlaisia käytännön tekoja nuoren suhteen. Yhtä lailla tuomittavaa sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta.

      Ajatuksillehan emme mitään voi, emmekä niitä myöskään tiedä toisen pääkopasta, liikkuuko siellä sellaisia ajatuksia jonkun lapsen suhteen. Vastustan kuitenkin yhtä ehdottomasti myös tarkoitushakuista ihmisten luokittelua seksuaalisen suuntautumisensa takia pedofiileiksi, kuten jotkut täällä yhteiskunnassa edelleen haluavat lyödä sen leiman homoseksuaalien päälle. Ymmärrän sen, ettei tällaisilla kiihkoilijoilla ole elämässään kaikki hyvin, mutta on se silti väärin.

      Olemme kaikki yksilöitä, joilla on erilaisia seksuaalifantasioita, jotka yleisesti katsottuna saattavat tuntua perversseiltä ja epänormaaleilta parafilioilta, mutta silti ne ovat sitä yksilöä kiihottavia. Jos fantasia ei vahingoita ketään ulkopuolista ja fantasian toteutus on kahden aikuisen ihmisen vapaaehtoisen tahdon mukaan tehty, niin ei siinä ole nokan koputtamista, mitä kukin makuuhuoneessaan tekee tai mikä isä-tytär-roolileikki on kyseessä, Yksinäisen ihmisen yksikseen suorittama itsetyydytys ei taas pitäisi olla kenenkään asia, haaveileepa sitten kiihokkeena mistä tahansa, vaikka poutapilvistä.

      Muuten, aloittajan iästä ei ole mitään havaintoa, joten voi olla, että koko ketju on jo syyllistynyt rikokseen vastaamalla alaikäiselle.

    • vihreä.tee

      Kaikkinainen lapseen kohdistuva seksuaalinen väkivalta, hyväksikäyttö sekä raiskaus ovat rikoksia joita ei mielestäni tule kenenkään hyväksyä.
      Syytä pedofilialle ei ilmeisestikään tiedetä ja niinkauan kuin asia pysyy ihmisen pään sisäisenä asiana vahingoittamatta lapsia, olkoon hänen oma asiansa mitä ajattelee tai fantasioi.

      Vastustan siis lapseen kohdistuvaan rikokseen johtavaa pedofiliaa, sekä sen hyväksymistä.

      Kammottavia selitykset joilla aikuiset ihmiset yrittävät oikeuttaa Raamatun tulkinnoillaan lapsiin kohdistamiaan kuvottavia rikoksiaan.
      Pienten lasten äidit jotka sulkevat silmänsä aviopuolisonsa tekemiltä rikoksilta lapsiaan kohtaan uskonnollisiin motiiveihin vedoten tuntuvat käsittämättömiltä.

    • Ihmisen pään sisällä voi olla mitä vaan ja sitä ei ihan hirveästi voi edes hallita. Toinen asia on sitten se, jos alkaa toteuttaa kaikkea mitä päässä saattaa liikkua. Siinä tulevat sitten yhteiskunnan normit ja rajat, jotka määrittelevät asioita ja tekoja. Lapseen kohistuva seksuaalinen hyväksikäyttö ja kaltoinkohtelu on väärin, eikä sitä tule hyväksyä. Lapsoi on aina alisteisessa asemassa aikuiseen nähden ja vastuu on aikuisen. Aikuinen ei voi väistää vastuutaan selittämällä, että lapsi on halunnut tai vietellyt . Aikuisen kuuluu tietää missä rajat menevät ja mitä voi tehdä ja mitä ei.

    • q.werty

      Hoorray! kaikki tuomitsevat pedofilian ainakin tekojen osalta. Ristiriitaista on että eräs kirjoitus joka on pedofilian vastainen se onkin pahasta! En mitenkään ymmärrä niiden ajatuksen juoksua jotka vihaavat Puolimatkaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1864
    2. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      13
      1644
    3. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      116
      1345
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1135
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      67
      1124
    6. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1098
    7. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      63
      933
    8. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      903
    9. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      178
      870
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      861
    Aihe