Lähitaksin hinta

TMLahtinen

Mitä hittoa! Otin lähitaksin auton lauantaina 11.8, kun lähdin flowsta. Noin sadan metrin jälkeen katsoin taksamittaria ja hinta oli jo 22€. Kun tiedustelin asiaa kuskilta, niin hän vaan totesi, että se on mitä on ja voidaanhan sitä kutsua poliisi paikalle jos maksua ei suoriteta. Törkeetä huijausta lähitaksilta. Normaali lähtömaksu oli ennen alle 10€. Tämäkö on sitä halpuutusta??

67

6668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2.0tdiex200cdi

      Se on sitä kilpailua. Lähitaksin ilmoittamat hinnat ovat voimassa vain silloin kun auto on TILATTU asiakkaan haluamaan paikkaan. Tolpalta tai lennosta otetut kyydit jokainen yrittäjä hinnoittelee haluamallaan tavalla. Tämäkin hinnasto löytyy auton ikkunaan liimatusta tarrasta. Ja tämä on kkv:nkin kanta. Sekin on hieman kyseenalaista, että saako heidän mielestä kaikki saman välityksen autot käyttää tilattuna samaa hintaa. Toistaiseksi se on sallittu, mutta käveleville asiakkaille toivotaan sovellettavan yksilöllistä hinnoittelua. Täytyy vaan opetella lukemaan hinnasto ikkunasta tai kaivaa kiltisti kuvetta.

      • TMLahtinen

        Hinnastot ikkunassa vastasivat lähitaksin ilmoittavia hintoja, kuskin mukaan ne ovat voimassa vain tilattaessa. Taisi joutua huijatuksi?


      • TMLahtinen kirjoitti:

        Hinnastot ikkunassa vastasivat lähitaksin ilmoittavia hintoja, kuskin mukaan ne ovat voimassa vain tilattaessa. Taisi joutua huijatuksi?

        Tuo itseasiassa pitää paikkansa, tarkistin heidän sivustoltaan asian. Aika perseestä sanoisin. Mä en jaksaisi alkaa neuvottelemaan mitään, mutta LT tapauksessa kuski voi veloittaa muuten ihan mitä haluaa. Tulen välttämään LT ja Fixutaxi kyytejä tolpilta ja lennosta tämän takia, LT voin tilata apilla.


      • Jokamiesluokka

        Olkaa yhteydessä kilpailu ja kuluttaja virastoon. Heidän mielestä taksikeskus ei saa määrätä tolppa/lennosta otettuja taksoja. Jokinen ja muutama muu laittoivat alulle taksi uudistuksen.


      • DIGIDIGDIG

        KIITÄ KAIKESTA TÄSTÄ SOTKUSTA ANNE BERNERIÄ


    • onneayritykseen

      Mitä hittoa sinullekin!! Kuka lupasi vain halpuutusta? Tämä on nykyaikaa. Hinnoittelu on vapaata. Opi ottamaan selvää hinnasta ennen kuin hyppäät kyytiin äläkä valita!

    • Espolainenasiakas

      Minulle kävi lähes samalla tavalla tilattuani lähitaksin Sunaan, tumma kuljettaja myös uhkaili poliisilla. On kulemma taksitarkastan ohje.

    • Fyffe

      Eikö mene jakeluun että saihan ennenkin alentaa hintoja!
      Nyt saadaan nostaa. Ja se pelastaa tämän alan

    • Hassan55

      Ei se poliisi tule, olisit sanonut että soita. Lähitaksi hinnastossa on hintakatto. Lähdöt 3.50e 06-23 ja 7.00 e 23-06. Kilometriveloitus 1,59e

    • Jouko

      Lähitaksin kattohinta vain keskuksen tai apin kautta tilatessa !
      Itse veloitan 2,5€km alkaen useimmiten paitsi nyt kun heitän joukkarilla 8km /50€ ja mulla palaa se 35min siihen kyytiin...

    • Civif

      Tule käyttämään uberia ei tule yllätyksiä ja aina hyvä palvelu aina tiedät hinnan Tämän takia niitä upeita haukutaan

      • 342

        Uber eilen illalla 58 euroa kentältä keskustaan ja pari miestä olivat odottaneet autoa jo 25min näytti et on lähel noin kilsan pääss mut ei liikkunu. Kysyin et miks Uberin ottivat niin Uberi mainostaa Suomen takseja kalliiksi, no siihen sanoin et 35 keskustaan mutteivät voineet enää perua, se siitä


    • saasnähäjoo

      Jos asioit lähitaksin kanssa ja tulee ristiriitaa, niin miksi sotket asiaan Fixutaksin? Olet naiivi. Kun joku yleensä ärsyttää, on se kaikkien vika. Ja kaikille joku supertuomio. Hehheh.

      • En tiedä liittyykö mun kommenttiin mutta Fixutaxin hinnasto pätee myös vain tilauksissa, ei tolpilla tai lennosta otettuna.


    • missä_halpataksi
    • Mitentämänyton

      Kertoisiko joku lähitaksin kuljettaja täällä miten teitä on ohjeistettu hinnoittelun suhteen? Ajatteko ikkunaan laitetuilla hinnoilla riippumatta tilaustavasta vai ette? Käsittääkseni taksihelsinki ei tuollaista ryöstöä harrasta vaan aina mennään ilmoitetuilla hinnoilla.

      • Semmost

        Ohjetta ei ole, mutta jokaisella autolla on oikeus hinnoitella tolppa-ajot mielensä mukaan. Itse ajan ihan lähitaksin hinnoilla. Ei ole hyvää mainosta, kun yksittäiset autoilijat sooloilevat.


      • Kuljettajamyös
        Semmost kirjoitti:

        Ohjetta ei ole, mutta jokaisella autolla on oikeus hinnoitella tolppa-ajot mielensä mukaan. Itse ajan ihan lähitaksin hinnoilla. Ei ole hyvää mainosta, kun yksittäiset autoilijat sooloilevat.

        Silloin kun autossa on lähitaksin tunnukset, ajetaan lähitaksin hinnoilla. Yksinkertaista 😊


      • Anonyymi
        Kuljettajamyös kirjoitti:

        Silloin kun autossa on lähitaksin tunnukset, ajetaan lähitaksin hinnoilla. Yksinkertaista 😊

        Aina kun ajat autoa missä on yrityksen tarrat kyljessä, niin aina hyvä ja ystävällinen ajotapa. Yrityksen iso mainos, joka liikkuu ja luo postiivista/negatiivista mainetta kaikille ko. yrityksen autoille. Myös maanrakennus, putkiliikeet jne. On ollut todella tyhmä LTX kuski. Tosin jos menen taksin kyytiin, niin kysyn ajetaanko HTD / LTX hinaastolla, eli on myös asiakkaan vastuu.


    • keikkaapukkaa

      Tämä on kyllä hyvä tietää, en takuulla hyppää tolpalta Lähitaksin tai Fixutaksin kyytiin.

      • Kakepaas

        Enkä minä!!!


      • EnKäytäTaxia

        Minä en enää koskaan hyppää minkään taxin kyytiin. Viimeksi käytin taxia pari vuotta sitten tullessani lentokentältä himaan.

        Pitäkää tunkkinne, pyydän kaverin hakemaan, tai hppään junaan tai bussiin. Tai ajan omalla autolla.


    • Bzz

      Lähitaksin sovellus on niin syvältä että sitä ei tule koskaan käytettyä. Nyt ei uskalla sitten enää tolpaltakaan ottaa.

      Mennään Taksi Helsingillä. Homma on selkeä ja toimii.

    • Ex-60

      Firmoja/kytköksiä tuntemattomalle asiakkaalle voi kyllä olla hämäävää:

      FixuTaxissa on sekä Taksi Helsinkiin että Lähitaksiin kuuluvia autoja.
      Taxi HEL Airportit kuuluvat Lähitaksiin (kaikki?) ja ikkunassa sekä omat että LT:n hinnat (ainakin yhden tällaisen auton olen nähnyt)
      Kovanen ei ole tainnut laittaa mitään hintoja mustien autojen sivuikkunoihin.

      Onko muuten kaikista Mankkaan Taksin autoista tullut nyt sitten Fixutaxeja?

    • Asiakasx

      Jep. Helvetin hieno tämä uudistus. Asiakas tietää tänä päivänä entistä huonommin paljon kyyti mahdollisesti maksaa. En minä jaksa jotain satunnaista taksimatkaa varten alkaa selvittämään ja kilpailuttamaan eri yhtiöiden hintoja. Toivottavasti taksihelsinki pitää kiinni hinnastostaan ja ajaa sillä millä lupaa. Silloin pysyn asiakkaananne jatkossakin. Saatavuus on erinomainen ja toivottavasti myös hinnan ennakoitavuus.

      • LTX

        Sama Lähitaksilla. Kusettajat feikki takseja. Jos LT:ssa sooloilee lentää pihalle. Se lukee sopimuksissa.


      • LTXPena
        LTX kirjoitti:

        Sama Lähitaksilla. Kusettajat feikki takseja. Jos LT:ssa sooloilee lentää pihalle. Se lukee sopimuksissa.

        Bullshit, jokaisella voi olla omat hinnat. Olen jo pitkään käyttänyt niitä ja keskustellut asiasta toimarimme kanssa.


    • RisaS

      Vitun hieno uudistus. Lauantaina matka Leppävaaran asema - Viheri hinta oli 30€ ennen alle 20€. Kiitos lähitaksi.

      • hyvanain

        Mitä te taksiyrittäjolle kiukuttelette? Halvat hinnat on ainoastaan hiljasina aikoina muuten maksatte vähän enemmän niinkun oli odotettavissa. Tämä on sitä vapauttattamista, kirjoittakaa Bernerille ja hinnat npusee vieläkin sille tasolle et kannattaa pitää työntekijöitä. Normaalia markkinataloutta.


      • LTX

        Älä valehtele. Taidat olla kilpailevassa keskuksessa. Ole hyvä !


      • Suomi_imago_nousuun

        "Vitun hieno uudistus. Lauantaina matka Leppävaaran asema - Viheri hinta oli 30€ ennen alle 20€. Kiitos lähitaksi. "

        Aika halvalla pääsit. Minun autossani tuollainen matka on ollut minimissään 100 euroa.

        Nyt saa nimittäin ryöstää asiakkaan, jos ei kerran ota hintoja selville etukäteen.

        Lentokentällä laskutan ulkomaalaisilta pärstän mukaan 500-1500 euroa kyydistä keskustaan. Bwahahahaaa. Naama on kuin norsunwittu kun rätkäsen niille laskun nenän eteen. Terwetuloa Suomeen hähhhää!


    • ninaemmn

      Kuski lähti ajamaan vanhoilla pohjilla, eli ei edellisen asiakkaan jäljiltä nollannut mittaria, sitä tapahtuu paljon.

      • Sagem

        Eihän autoilija tuollaisesta hyödy, kun vanha kyyti on jo maksettu eikä vielä kirjautunut kassaan. Uusi asiakas maksaa koko potin ja edellisen asiakkaan [käteis]maksu on vain kuskin fikassa.

        Jos asiakas maksaa kortilla, ei mittari jää kassa-tilaan. Näin ainakin Semelin kanssa?


    • Yxucffundt

      Soittakaa aina ongelmissa heti poliisit tai taksitarkastaja poliisit tai taksitarkastaja Tämä on ainoa oikea vaihtoehto pienimmästäkin asiasta kannattaa soittaa Älkää Alkaako tappelemaan vaan Soittakaa apua poliisi palokunta ambulanssi taksitarkastaja isolla teellä

      • KahviaEiTeetä

        Suurin osa noista kyllä juo kahvia. Iso tee ei saa ketään paikalle.


    • TiiinaK

      No nyt Lähitaksi tempaisi.Tilasimme kaksi taksia firmaamme keilaniemeen. Kaverini tilasi TaksiHelsingin kautta ja minä Lähitaksin. Matkamme LT:n autolla Katajanokalle maksoi noin yhdeksän euroa enemmän kuin TaksiHelsingin auto maksoi. Kiitos Lähitaksin hinnan korotuselle. Tästä lähtien käytän vain TaksiHelsinkiä.

      • Jokamiesluokka

        Joopa joo. Täällä on Taksi Helsingin skeidan jauhajat. Kohta teilläkin vaihtuu käskijä.


      • TiiinaK

        Onhan se kumma, kun kertoo kokemuksistaan asiakkaana, niin syytetään valehtelijaksi. Et taida kestää totuutta. Kuka se uusi käskijä on? T. Utelias asiakas


      • Eivaihduei
        Jokamiesluokka kirjoitti:

        Joopa joo. Täällä on Taksi Helsingin skeidan jauhajat. Kohta teilläkin vaihtuu käskijä.

        Eipäs vaihtunut. Eikä vaihdu. Mitä siihen sanot?


      • Anonyymi

        Harva muistaa mitä tapahtui 1.7 viime vuonna. Lähitaksi avasi kilpailun ja alensi hintoja. Ihan ok varmaan asiakaalle, mutta ei niitä tullut lisää, joten kuskien palkat putosi ja kuskit ns. nostivat kytkintä, eli tuli kuski pula. Hintoja oli pakko nostaa, että saivat kuskeja takaisi. AY änkyrät valittavat 6 minuutista, mutta taksikuskien pitäisi pudottaa palkaa 10-30% että asikaalla olisi halvempaa.


    • Rouva82

      olisit tilannut uuberin, no tyhmyydestä sakotetaan.

      • hyvamet4231

        Uberit ei oo mitään, rouvat jotka tykkää tummasta käyttävät Uuuberiii


    • joppeli

      Kaiken takana on nainen .

    • Hildu

      Ohoh ....onko niin ,että kun hyppään tolpalta kyytiin ,niin kilometri korvaus saattaa olla melkein 3e/km ??
      Miksi kuitissa ei näy kilometrihintaa ???

      • Junioryrittäjä

        Mittari laskuttaa kilsoja erikseen ja päälle laskuttaa matkaan käytetyn ajan.
        Lähitaksilla kilometri hinta on tasan 1 euro. Minuutin hinta onkin sitten 0,75 euroa.
        Joten 10 kilometrin matka joka kestää 15 minuuttia maksaa 10euroa 11,25 euroa. Siihen lisätään vielä aloitus maksu mikä päivällä on 3,90 euroa.
        Lopulliseksi hinnaksi tulikin ko matkalle 25,15 euroa. Laskennalliseksi kilometrihinnaksi tulee siis 2,52euroa/kilometri.
        Onko se nyt halpaa vai kallista riippuu siitä keltä kysytään ja mihin sitä vertaa?

        Esimerkiksi jos kyydissä on kulkenut neljä asiakasta, niin silloinhan kilometrihinnaksi jää ainoastaan 63 centtiä nuppia kohden.
        Vertailun vuoksi Helsingissä tuoppi olutta maksaa noin 5-8 euroa yleensä.
        Eli tuopillisen hinnalla pääsee kulkemaan taksilla noin 10 kilometriä yhdessä 3 kaverin kanssa, kun jokainen maksaa oman osuutensa kyydistä.


      • Junioryrittäjä

        Kampinsta kyyti Tampereen keskustaan maksaa Lähitaksilla matkan osalta 179 euroa(179km) ja matkaan käytetyn ajan osalta 97,50 euroa(2 tuntia) aloitus maksun 3,90.
        Eli yhteensä kyyti tekee neljä kaverin seurueelta 280,40 euroa. Tämä kuulostaa paljolta, mutta nuppia kohden se tekeekin ainoastaan 70 euroa!
        Se kustantaa kullekin seurueen kaverille 39 centtiä kilometrille, mikä taasen ei kuulosta kukaan kauhean kalliilta.

        Hyvää kevättä ja iloisia matkoja Lähitaksin autoilla!


      • Jennipupunen

        Viime perjantaina menin Hki-Vantaa Lentoasema-Tre keskusta sopimushinnalla 250€.
        Laitoin mielenkiinnosta (ja asiakkaan luvalla) mittarin päälle, lopussa siinä oli 289€.
        Tämä siis 4. rivistä, mittarin asetus: lähtö 3,90€ 1.09e/km 0.89e/min


      • taitaaollanäin
        Jennipupunen kirjoitti:

        Viime perjantaina menin Hki-Vantaa Lentoasema-Tre keskusta sopimushinnalla 250€.
        Laitoin mielenkiinnosta (ja asiakkaan luvalla) mittarin päälle, lopussa siinä oli 289€.
        Tämä siis 4. rivistä, mittarin asetus: lähtö 3,90€ 1.09e/km 0.89e/min

        eli hinta oli kalliimpi vaikka pääsit ajamaan motaria…. Perusasjossa tuo 0,89 eur minsa on varmaan 15-20 % kalliimpi kuin entinen... lähtö plus kilsa


      • Jennipupunen
        taitaaollanäin kirjoitti:

        eli hinta oli kalliimpi vaikka pääsit ajamaan motaria…. Perusasjossa tuo 0,89 eur minsa on varmaan 15-20 % kalliimpi kuin entinen... lähtö plus kilsa

        Niih, no, wanhalla Taksi Helsingin hinnalla matka olisi maksanut lähtö 9€ (170km*1.61) = 282.70


      • Erinomaista

        Eli nimenomaan niin, että optimaalisissa olosuhteissa hinta on sama tai vähän enemmän kuin ennen, mutta kaikkina muina aikoina tulee parempaa katetta kuin ennen. Minusta hyvä.


    • Kiinnostaistämä

      Kuinka paljon on nostanut kassoja tämä minuutti kilometri hinnoittelu yleensä. Itse kun ajelen täällä mailla ihan perinteisesti lähtö kilsa

    • Anonyymi

      Lähitaksi taksihelsinki


      Min: 0.75 1.00

      Km: 1.00 1.00

      Aloitus: 3.90/7.90 3.90

    • Anonyymi

      Lähitaksin ilmoittamia hintoja käytetään aina, siittä on tullut päätös jo aikoja sitten. Jos ei, pitää auton näyttää muulta kuin Lähitaksi. Eli siitä vaan repimään teippejä veks, jos haluaa rahastaa. Sama koskee HAT -Lähitaksi autoja. Ohjeet löytyy Lähitaksin sivuilta. Sitten kun markkinatuomioistuin antaa päätöksen, tai ohjeistaa Lähitaksia että yrittäjiä ei voi sitoa noin, aletaan painimaan siitä ajaako kyseinen yrittäjä enää Lähitaksin sopimuksella.

    • Anonyymi

      Uberi on sellainen bittihelvetti. hinnat on juuri sitä mitä ne milloinkin on. Siihen tekniikkaan voidaan upottaa mitä tahansa , ajat tällä viikolla matkan hintaan 24e. ensiviikolla 38e. Vältä kännykän heilumista ja haparointia lippupainkkeisa klo 01 jälkeen. Jos sovelluksen ylläpitoon ja kehitykseen satsataan miljoonia (sijoittajien rahaa) jatkuvasti, ei sillä varmaan ole tarkoitus hyväntekeväisyyttä tehdä. Ensin nopea kasvu sitten rahat veks, ja sijoittajat taputtaa käsiään.

    • Anonyymi

      Oliko edes lähitaksi?

      • Anonyymi

        Lähitaksi Martinlaaksosta Varistoon. Alle 5 km. Ilta. 17 euroa. Viimeinen kerta Lähitaksia. Näkemiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähitaksi Martinlaaksosta Varistoon. Alle 5 km. Ilta. 17 euroa. Viimeinen kerta Lähitaksia. Näkemiin!

        Dösä on selkeästi parempi vaihtoehto sinulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähitaksi Martinlaaksosta Varistoon. Alle 5 km. Ilta. 17 euroa. Viimeinen kerta Lähitaksia. Näkemiin!

        Ei ollut edes kallis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut edes kallis.

        Millä hinnalla tuo pitäisi ajaa ilta-aikaan 🙄
        10 eurolla?

        Ehkä kannattaa tilata villitaksi jatkossa, ne ovat halpoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähitaksi Martinlaaksosta Varistoon. Alle 5 km. Ilta. 17 euroa. Viimeinen kerta Lähitaksia. Näkemiin!

        Ootpa nolospede. Heitä se 20e ja lopeta ininä


    • Anonyymi

      Kuka edes käyttää enää lähitaksia?! Lähitaksi on hinnoitellut itsensä ulos alalta!

      Rumat autot, vittunaama kuskit ja törkeän kallista paskaa palvelua.

    • Anonyymi

      Katajanokka terminaali-Porvoo .- Paljonko €

      • Anonyymi

        Noin 100e


      • Anonyymi

        Voin heittää 80e


    • Anonyymi

      jos olet tilannut lähitaksin ja taksi joutunut odottaa sinua, niin ihan oikein hän laittoi mittarin päälle ja toki taksamittari pyöri..... niin tässä ei ole mitään laitonta.

    • Anonyymi

      Kukaan käytä enää lähitaksia

    • Anonyymi

      Taksikuski, jos se on mitä on, niin onko elämäsi mukavaa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe