Puistoissa kaljottelu

23s62

Voisiko Kuopion kauniissa puistoissa kaljottelun kieltää? Tarvitaan lisää poliisivoimia ja vartiointia paikalle, jotta örinäsakki saadaan pois varaamasta vanhuksille ja lapsiperheille tarkoitettuja paikkoja. Juopotella voi vaikka jossakin metsässä tai kotonaan.

5

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaloittelukaljoittelu

      Puistoissa jaloittelu

      Voisiko Kuopion kauniissa puistoissa jaloittelun kieltää? Tarvitaan lisää poliisivoimia ja vartiointia paikalle, jotta törinäsakki saadaan pois varaamasta vanhuksille ja lapsiperheille tarkoitettuja paikkoja. Jaloitella voi vaikka jossakin metsässä tai kotonaan.

    • anonyymi_CBn

      Hienoa että oli lehteenkin saatu juttu tästä maleksimisongelmasta. Olen tällä palstalla useaan otteeseen todennut, että Kuopion suurin ongelma ovat häiriökäyttäytyjät yleisillä paikoilla, joissa ihmiset haluaisivat rauhassa lenkkeillä koirien tai lasten kanssa. Kuopion pahimmat ''räkälät'' sijaitsevat Sokoksen taustalla ja edustalla, Sankaripuistossa ja Amarillon nurkilla, näissä on ympärivuotista häiriköintiä havaittavissa. Kesäisin ongelmana ovat erityisesti Valkeisenlammen itäranta, Kuopionlahden aallonmurtaja, Snellmanin puisto ja Satamassa Albatrossin ympäristö. Viime vuosina myös Maljalahden pelipuiston ovat kaljoittelijat sankoin joukoin vallanneet käyttöönsä. Yhden häirikköryhmän muodostavat nykyään valitettavasti myös korkeakoulujen opiskelijat, jotka eivät tunnu opiskelusta välittävän vaan riehuvat jatkuvasti haalarit päällä lumihangessa ja mutavellissä, sotkien ja rikkoen paikkoja, mm. Snellamanin puiston suihkulähteen vuosi pari taaksepäin. Kannatan kovan kurin saattamista yleiseen käyttöön siten, että huonosta julkisesta käytöksestä annettaisiin kova sakkorangaistus ja jos toiminta jatkuu niin henkilö voitaisiin toimittaa tapauksesta riippuen joko mielenterveyshoitolaan, vankilaan tai työleirille.

    • kuopion_kansalainen

      Taitaa remontti jatkua koko kesän, en usko että tuosta äkkiseltään saavat puistoa kuntoon. Toivottavasti siitä tulee kaunis sitten kun on valmis. Yksi asia mitä erityisesti näin valistuneena kaupunkilaisena toivon on, että puistoon hankitaan penkit, joita ei voi raahata ympäriinsä. Jokakesäinen riesa on esim. sunnuntai-ilta-auringossa istuskelijalle se, kun penkit on raahattu, rikottu, poltettu, paskottu ja roskattu viikonloppuiltaisin. Tämä on nuorisoraggareiden syytä. Toivottavasti kaupungin puistotoimistossa on herätty asiaan ja hommataan uudistuneeseen puistoon myös asianmukaisesti valvontakamerat sekä tietysti kiertävä vartija, joka häätää asiattomasti käyttäytyvät ihmiset pois kaupungin virkistysalueilta. Olen puhunut.

    • ei.ole.todellista

      Harmittavan aikaisin tänä vuonna. Vänärillä, Valkeisen rannalla, toripöydillä ja Satamassa on ollut tällä viikolla päivittäin kaljanjuojia. Sentään Snellmanin puisto säästyy nyt järjettömältä käytökseltä.

    • Anonyymi

      Jota tapahtuu ympäri kaupunkia, poliisi sanoi, että he ovat havainneet asian mutta eivät näe aihetta jokaiseen tapaukseen puuttua. Minusta kuitenkin alkoholin juominen julkisilla paikoilla on halveksuttavaa ja vain suomalaisen räkälä-tasoisen sakin touhua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe