Mistä apua

Onneton888

Olemme seurustelleet miehen kanssa vuoden, asumme käytännössä yhdessä ja nyt meille on tulossa lapsi. Meillä asuu jo minun entisestä liitosta yksi lapsi ja he tulevat toimeen miehen kanssa hyvin.

Miehellä on vakava peliriippuvuus, on pelannut niin paljon, että istunut vankilassa rahapetosten takia. Meidänkin suhteen aikana teki vielä petoksen, mutta lupasi ettei asia toistu. Voi olla, että kun tutkinta valmistuu niin lähtee vankilaan.
Olin vihainen ja pettynyt kun asia tuli ilmi, erottiinkin hetkeksi, mutta jostain syystä palasimme takaisin yhteen.

Miehen ns perseily on nyt pahentunut kun lapsi on tulossa. Saa ihmeellisiä raivareita, huutaa ja lähtee menemään. Viime yönkin vietti pois kotoa.
Taloudellisesti ollut melko tiukkaa (hänellä), kun auto on rikki ja puhelin on rikki, mutta viime kuussa peleihin upposi liki 500 euroa. Itse en häntä auta näissä, ruokaa saa ja vuokraakaan ei ole ikinä maksanut, käynyt kaupassa sitten niillä rahoilla.

En tiedä onko pelaaminen nyt kohtuullista, vai onko mieliala koko ajan huono kun hän ei pääse pelaamaan. Harmittaa katsella koko ajan kiukkuista miestä, ja harmittaa että hän kohtelee minua raskaana ollessani näin.

Sanottakoon vielä, ettei pysty minun omaisuutta pelaamaan. Lähinnä vain vaikeuttaa kaikkien elämää kun ei autoa esim saa korjattua, tai saa, mutta on kiukkuinen kun pelirahat meneekin auton korjaukseen.

Enkä tiedä mitä tällä haen, ehkä jotain toveruutta. Jos kukaan kokenut samanlaista käytöstä pelurilta. Kuuluuko kiukkuaminen ja raivokohtaukset asiaan?
Eilen häipyi kotoa sen takia, ettei saanut seksiä (meillä on aktiivinen seksielämä), enkä todellakaan tiedä missä yön on viettänyt.

8

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HelppoValinta

      Potkaise tielle vaan.
      Ja jos ehdit, niin ota abortti.

      • Onneton888

        Kun en ehdi :( arvaa tekisinkö. Kaduttaa niin paljon.


      • eimuutumiksikään
        Onneton888 kirjoitti:

        Kun en ehdi :( arvaa tekisinkö. Kaduttaa niin paljon.

        Etköhän jo ole nähnyt mikä mies on . Ei se siitä paremmaksi tavoiltaan muutu. Laita mäkeen hyvän sään aikana.


      • Peliriippuvaisen-puoliso
        eimuutumiksikään kirjoitti:

        Etköhän jo ole nähnyt mikä mies on . Ei se siitä paremmaksi tavoiltaan muutu. Laita mäkeen hyvän sään aikana.

        Samaa mieltä, potki mies pellolle. Paras päätös mitä olen tehnyt oli se kun sanoin miehelleni että jos hän ei hoida itseään kuntoon ja lopeta pelaamista niin minä lähden ja siinä päätöksessä pysyin. Mies hakeutui terapiaan, sopi maksusuunnitelman ulosoton kanssa ja maksoi velkansa (siihen meni 7 vuotta) ja hän tosiaan lopetti pelaamisen. Se ei ollut helppoa, mutta kiukuttelu ja raivoaminen loppui melko nopeasti kun mieheni ymmärsi mistä ne kumpuavat ja hän todella halusi muuttua. Jos hän ei olisi muuttunut, olisin todellakin lähtenyt koska se valehteleminen, petos ja jatkuva luottamuksen puute olisi ollut minulle liikaa. Tsemppiä! Muista että aina et voi auttaa toista vaikka haluaisit, vaan sinun täytyy tehdä paras päätös itsesti ja lastesi hyvinvoinnin vuoksi.


    • ihmettelijä

      Mikä noissa retkuissa pikkurikollisissa niin aina kiehtoo?

    • MaallistaMammonaaKokoaEn

      Olen itsekin ollut parinkin peliriippuvaisen miehen uhri, siten, että joutunut katsomaan sivusta sitä touhua. Ensimmäinen kulki jatkuvasti korttipakka taskussaan, sitä läträten kuin stressilelua. Hänellä oli aivan typerä asenne rahaan. Kun erosimme, en halunnut koskaan enää nähdäkään kortteja silmissäni. Edelleenkään en välitä esim. gangsteri-elokuvista. Toinen taas istui tuntikausia kapakan seinustalla pelaamassa konetta, joka vinkui ja kilisi.

      Peliriippuvaisen voi kokea jopa vieläkin traumauttavammaksi avioliitossa tai parisuhteessa kuin alkoholistin. Kun nämä kaksi taipumusta yhdistyvät, on toisen osapuolen elämä yhtä helvettiä. Johtuen peliriippuvaisen syvästä ahneudesta ja kaiketi alemmuudentunteesta, tämä yrittää helpoin keinoin rikastua, samalla köyhtyen entisestäänkin ja vahingoittaen muita läheisiään. Rahaa palvova luuseri.

      Jos ikinä alkavassa suhteessa näkyy korttipakka jossain tai kaveri sanoo: "Oota hetki, mä pelaan pari peliä", ihan totta, jätä jo siinä vaiheessa tyyppi kuin nalli kalliolle. Hän ei muutu, vaikka niin vannoisi. Muutoin sallit pilata omankin elämäsi.

    • Ihmetouhuaon

      Miksi niitä kakaroita ihan oikeasti tarvitsee jokaseen paskaan tilanteeseen siittää. Vuosi yhdessä oltu ja muksukin jo tulossa. En kehtaisi valittaa täällä. Nyt nainen järki käteen, muuta omilles ja ei enää yhtää mukulaa kärsimään

    • Suurinvirhe

      Ainoastaan auttaisi henkilön oma muutos ajatteluun tai pitäisi löytää muu mielenkiinnon kohde kuin pelaaminen.

      Mutta tilanne ei kuulosta kovin hyvältä jos tuota on jatkunut pidempään. Käytös vaikuttaa myös sellaiselta ettei halua lopettaa pelaamista. Suurin virhe on antaa lisää rahaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe