Torvisen näytöt on nähty!

Politico

Yli vuosi on ollut aikaa organisoida koko maan kattava paikallisjärjestöjen verkko, mutta touhu on hyytynyt alkuunsa. Puoluejohdon syyttävä sormi osoittaa tehottomaan ja yhteistyökyvyttömään puoluesihteeri Matti Torviseen. Näissä asioissa ei tunnetusti anneta toisia mahdollisuuksia, vaan vastuulliset siirretään syrjään uusien toimijoiden tieltä.

Tällä hetkellä vain muutama kymmenen valtuutettua ja muutama aktiivinen piirijärjestö on niin surkea saldo, että Torvisen tulisi ymmärtää tehdä omat ratkaisunsa. Viiden ministerin hallituspuolueella on niin suuri medianäkyvyys, että kenttäorganisaation pystyttäminen tulisi tapahtua kuin itsestään. Torvinen on kelvoton puoluesihteeri ja puolueen taustavaikuttajana toimiva Soini on tämän huomannut.

Alle prosentin kannatuksella myös koko puheenjohtajisto on osoittanut täydellisen kyvyttömyytensä, mutta koska puheenjohtaja ja puolueen keulakuva edustaa jäsenistölle jatkuvuutta, niin puhdistus tulee aloittaa alemmalta tasolta, eli tässä tapauksessa liipasimella on puoluesihteeri Torvinen. Myös puolueen toimintaan täysin sitoutumaton varapuheenjohtaja Elovaara saa lähteä asemastaan. Edelleen, jos Sinisten kannatus ei vuoden loppuun mennessä käänny selvään nousuun, niin Soini kääntää peukalonsa alaspäin ja myös Terho siirretään sivuun.

54

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LapinSiniset

      Matti keräsi miltei puolet Sinisen tulevaisuuden kannattajakorteista, ja hän tuntee kenttävän kuin omat taskunsa sekä hänen henkilökohtainen kannatuksensa on suurta. Torvisen aika koittaa pian ja hän saa itselleen kuuluvan aseman.

      Tollo-Tiina ja Tutina-Terho ovat vain kulissia, sillä Torvinen tällä hetkellä se puolueen vahva mies.

      • Lapinpiirin-Molotov

        Molo-Matti on vailla kannatusta,eikä sitä saadakaan kierolla ja tökeröllä valehtelulla
        ja selkään puukottamisella.


      • autopostim

        hohohhhohhh.....................................................................hohhoijjaa
        Siinä on todella mies, joka on kansanedustajana varapaikalta, yli 5000 ääntä vähemmän kuin Mäntylällä, EIKÄ TOISTA KERTAA eduskuntaan nouse!


      • Anonyymi

        Torvinen perusti bändinkin: Smurffi & Täystorviset. Eka levytystä odotellaan, kunhan kitaristi oppii kolmannen soinnun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Torvinen perusti bändinkin: Smurffi & Täystorviset. Eka levytystä odotellaan, kunhan kitaristi oppii kolmannen soinnun.

        Torvi-bändi voisi työllistyä vaikka Muppeteissa kansainvälistä mainetta ja glamouria


    • SiltäSeNäyttää

      Sama peli kuin Lapissa,nyt valtakunnan tasolla.

      • hullutorvinenkusipää

        Persaeellään koko liike,jos tämä tollo heiluu johtopaikoilla.


      • Anonyymi
        hullutorvinenkusipää kirjoitti:

        Persaeellään koko liike,jos tämä tollo heiluu johtopaikoilla.

        Sekoboltsien välttäminen on vaikeaa koska sekoboltsit ovat niin nerokkaita


    • SoppaTuli

      Puheenjohtaja ja puoluesihteeri eivät tule toimeen keskenään. Näyttää siltä,että Terho halutaan syrjäyttää. Terho on Soinin valinta ja voi olla,että hän tähän puuttuu

    • Heti-vaihtoon

      Sinisalo on parempi organisaattori kuin Torvinen, jonka piti ängetä tähänkin virkaan,
      seuraukset olivat nähtävissä jo talvella. Kannattajakorttien keruu ja puolueen operatiivinen
      johtaminen ovat kaksi eri asiaa, Torvinen ei hallitse jälkimmäistä.

      • LapinSiniset

        Haha! Vokki-Pekkaa ei kannata kukaan. Vokki-Pekka koitti monta kertaa eduskuntaan, mutta kovin laihaksi jäin aina äänisaldo, joten eiköhän se kerro kaiken kyseisen pyrkyrin henkilökohtaisesta kannatuksesta.

        Terho pyysy Sinisaloo mukaan Sinisiin lupaamalla puoluesihteerin asemaa, mutta eihän siitäkään mitään tullut, kun joutuikin käymään vaalit siitä asemasta.


      • Opportunisti-hajoittaja

        Ylläoleva näyttää olevan Torvisen mielipide, jossa annetaan ymmärtää ettei hän itse
        olekaan pyrkyri !
        Mutta hänen puheet ja teot eivät oikein kohtaa. Valitettavasti.


    • EtteiTotuusUnhoitu

      Ei sinne eduskuntaan päässyt Torvinenkaan omilla äänillään, vaan Hanna Mäntylän
      äänillä , joka siirtyi Strasbourgiin, suomalaisten veronmaksajien kustantamaan virkaan,
      Soinin junailemien poliittisten lehmänkauppojen tuloksena.

    • PirkanmaanPiiri

      Pekka M. Sinisalo on HUOMATTAVASTI miellyttävämpi ihminen kuin itseään tyrkyttävä ja päälle päsmäröivä Tonttu Torvinen. Lapista on kyllä kerrottu millainen vallanahne hajoittaja tuo torvelo todellisuudessa on.

    • KohtaVaalit

      Tässä mietin,että mitenkähän siniset toimvat,jotta edes saisivat yhden kansanedustajan. Näyttävät kovasti riitelevän keskenään. Toiveet realistisimmat Uudellamaalla,siellä ehdokkaana Niinistö ja Elo. Omalla listalla siellä tilaa 36:lle. Voivat valita vaaliliiton,jolloin ehdokkaita paljon vähemmän. Muilla äänestysalueilla ainoastaan vaailiitot realistisia vaihtoehtoja. Läpimeno epätodennäköistä. Soini ei lähde kisaan. Olisi jo lähtenyt jos lähtee.

    • LapinSiniset

      Pekka M. Sinisalo oli kesällä 2017 ehdolla perussuomalaisen puolueen varapuheenjohtajaksi, muttei tullut valituksi. Myöhemmin syksyllä, eli Halla-ahon VALINNAN JÄLKEEN, hän oli ehdolla puoluehallitukseen, muttei tullut valituksi. Sinisalo on ollut eduskuntavaaliehdokkaana vuosina 2007, 2011 ja 2015, muttei tullut valituksi.

      Tuo kertoo kaiken Sinisalon pyrkyryydestä. Sitä vastoin Matti Torvinen on aina vetänyt johdonmukaista ja tiukkaa linjaa!

      • sattumakansanedustaja

        Torvinenko muka ei ole pyrkyri, joka myös on ollut ehdokkaana eduskuntaan ja
        puoluehallitukseen mutta ei koskaan tullut valituksi, kannatuksenpuutteen vuoksi.
        Järkevintä olisi jos M. Torvinen itse luopuisi puoluesihteeriytestään ja keskittyisi
        kansanedustajantehtävään, ja aivan erityisesti valiokuntatöihin, joita ei ole tyydyttävästi
        voinut hoitaa, ajanpuutteen vuoksi.


    • Anti-terhotorvelo

      Hajotttakaa nyt ihmeessä sinituhnutkin, kun tuota hajoituskokemusta on!

      • Divideus

        Justiinsa niin, kannattaa käyttää hajoituskokeus nyt hyväkseeen, kun se vielä on tuoreessa muistissa.


    • prophet_of_the_doom

      Sininen Tulevaisuus on ekologinen puolue ja hajoaa piakkoin luontoon :D

    • kenttä-kertoo

      Olen nähnyt aikoinaan todellisen sinisen. Lähisaaren autiomökissä oli eräs mies hirttänyt itsenä. Heppu oli ihan sininen kun poliisit toivat häntä paatilla venerantaan ja siitä eteenpäin kuljetettavaksi. Pikkupoikana kun tuollaista näki, se ei unohdu. Tapaus tulee aina mieleen, kun puhutaan sinisistä.

    • MukavatVaalivalvojaiset

      Kattelin ehdokkaita eduskuntavaaleihin. Näyttää siltä,että Pirkanmaalta ei saada yhtään ehdokasta. Ei ketään edes vaaliliittoon lähtijää.Helsingistä lähtee Terho ja pari muuta.Uusimaa Elo ja Niinistö lähtevät,Varsinais-Suomi-ei ketään edes vaaliliittoon,Satakunnasta Jalonen lähtee yksin,vaaliliittoa suunnitellaan, Hämeessä hiljainen nainen,ei kai yksin kykene,Kaakkois-Suomi Lindström vaaliliittoon,Vaasa?,Oulu Mattila, Lappi Torvinen. Hänestä sanoisin,että kukaan ei ala hänen kanssa vaaliliittoon. Onhan heillä sukulaisia ja kavereita,sieltä voi jokunen ehdokas ja ääni tulla. Äänestäjäkunta eli äänioikeutetuista äänestäviä n. 600. Äänestäviä n 2,5 milj, kannatus sinisillä n 0,024%

      • unta-ja-nälkää

        Torvinen saa Lapista 62 ääntä ja siihen päälle vielä omansa ja Jyrkin äänet !!!


    • Ministerismieheksi

      Niinpä tittelinkipeän Torvisen päämääränä on ainoastaan lisätä meriitteihinsä:
      Puolueen puheenjohtaja, Ministeri, jotka vakanssit hän nyt yrittää kaapata Terholta
      keinoja kaihtamatta.
      Puoluesihteerin tehtävä on tukea puheenjohtajaa, mutta mitä tekee Torvinen ???!!!

    • sininen-ääriliike

      Siniset yrittävät mennä uskonnollisessa fanaattisuudessa jopa kristillisten ohi. Aika kapeaksi on käymässä sinisten mahdollinen äänestäjäkunta, kun puheet ovat vieläkin hurjemmat kuin Päivi Räsäsellä, joka on vuodatuksillaan karkottanut kymmeniä tuhansia henkilöitä pois valtionkirkon jäsenyydestä.

    • torilla-todettiin

      Siniset on puolueena pelkkä soinilainen kupla ja sinisten Juudas-narsistien kerho. Koko sininen poppoo mahtuu vaalien jälkeen yhteen kuplavolkkariin.

      • Anonyymi

        Päivitys : Peräkkäin samaan mopoon


    • Valtataistelu

      Näyttää aikamoiselta tuo Torvisen huutelu,että Terho pois ja hän tilalle. Soini ja siniset vain tollistelevat,eivätkä tee asialle mitään. Kyllä se niin on,että puolueelta menee loppukin kannatus, kun puoluesihteeri yrittää kammeta puheenjohtajan palliltaan. Soini on ottanut sen kannan,että hän ei puutu sinisten touhuihin. Selviytyvät,jos selviytyvät tai sitten ei.

    • täysi-sekasorto

      Eräskin sinisten kannattaja ihmetteli: miksi Torvinen kiertää kenttää Terhoa haukkumassa??

    • SoiniKaikenTakana

      Näymän kadonnut tuo Helsingin sanomien tämän päivän juttu. Torvinen itse antanut haastattelun ja moittinut sinisiä,jotka kaikenlaista temppua tekevät hänelle. Kuuleman oven taakse ilmestyy kaljupäisiä tatuoituja miehiä etsimässä poikakaveria niin,että on pitänyt vaihtaa asuntoa. Pitäis olla niin kuin muutkin siniset eli hiljaa. Soini saa yksin temmeltää aborttijuttujensa kanssa,muut eivät saa. Näin on sovittu kokoomuksen ja kepun kanssa. Palkkio hiljaisuudesta on ministeripallit. Onko Torvisella lupa Soinilta näihin puheisin. Muuten Soini ei hyväksy homoja. Islamissa muuten homot heitetään korkealta kuolemaan. Roomalaiskatolisuudessa homma on hyväksytty salassa. Roomalaiskatoliset hyväksyvät myös pedofilian,jos se tapahtuu salassa.Ja sellainen perheen sisäinen adoptio että lapsella on 2 äitiä,mutta ei isää. Sitä Soini ei hyväksy. Taitaa olla niin,että Soini ohjasi nuo tatuoidut kaljupäämiehet Torvisen oven taakse.

    • siltä-se-vaikuttaa

      Edes Soini ei saa Torvista kuriin. Ja jopa mielellään rohkeaa esittävä Jussi Niinistö pelkää ilmiselvästi Torvista? Onko Torvisella jotkut salaiset tietokansiot, joilla pitää nämä kaksi johtavaa sinistä uuvattia kurissa ja pelossa??

    • apupapu

      Torvinen on tämän puolueen pelastus. Antakaa Torviselle mahdollisuus, niin näette että alkaa tapahtumaan.

      • ettätätämieltätäällä

        Siinä torvi kehuu toista torvea,on nähty ajatsitten tällä kusipääpyrkyrillä kaikki menee vituiksi.


      • ei.tsäänssiä
        ettätätämieltätäällä kirjoitti:

        Siinä torvi kehuu toista torvea,on nähty ajatsitten tällä kusipääpyrkyrillä kaikki menee vituiksi.

        Totuus kuitenkin on ettei torvella ole mitään tsäänssiä kuin ainoastaan omassa mielikuvituksessaan


    • utelias_999

      Onko joku kuullut, mitä torvinen meinaa noiden puolueristeilyllä tehdä? Siellä on koolla koko sinistnen joukko (no mitä 20 niitä nyt ylipäätään on) ja kuulemma suunnittelee vallanvaihtoa.

    • raivokohtausta-pukkaa

      Jos Soini ja Torvinen saavat samaan aikaan risteilyllä raivokohtauksen, siinä on koko sinisten kenttäväki (noin 20 henkilöä) todella helisemässä!?

    • Eijatkoon

      Luin Soinin plokin. Ylisti J.Niinistön kukkakaalipirtelöä. Kuuleman asiat olivat hyvin ps-puolueessa silloin,kun Niinistö oli varapuheenjohtaja. Ai,niillä on risteily. Eipä ole mainostettu. Taitaa olla niin,että Sampo Terhoa kammetaan pois johdosta ja Niinistöä tilalle. Tässä porukassa ei ole mitään kirkasta. Tympeää valtataistelua. Kyllähän se Soini haukkui vihervasemmistoa,että heille ei tukea saa antaa. Sellainen haukkumasana kuin liberaali. Voi olla liberaali mutta ei punavihreä. Tätä Soini ei ymmärrä. Tuo sinisten abortinvastainen,pedofiilikirkkoa myötäilevä patavanhoillisuus ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta.En ymmärrä,mitä hienoa on Niinistön möläytyksissä. En usko,että niillä kannatus nousee. Kuten tämä kasvisruokatutkimus ja naiset pois armeijasta huudahdukset. Paskasakkia...Ei jatkoon

    • näytötpuuttuu

      Peremmin sinisten näytöt ovat loppuneet, ennen kuin ne ovat alkaneetkaan.

      • Anonyymi

        Sinisissä ei ollut koskaan mitään muuta kuin hypetys "me olemme muita parempia ihmisiä katsomme heitä nenänvartta alaspäin"


    • Keinolla_millä_hyvänsä

      Muistin virkistämiseksi vähän mallia ex-toimittajan kampanjoinnista Tollo-Tiinan ja
      Tutina-Terhon kampeamiseksi pois tieltään.

    • eipä-yllätä

      Onko Lapin Matsu riidoissa jo itsensäkin kanssa?

    • Defensorlegis

      Torvinen....nen pienentää asiaa mutta ei muuta tosiasiaa että on narsistinen torvi jolla ei ole vaalien jälkeen puoluetta ja jäljelle jää vain kommentoinnit, joissa syypää tippumiseen on jossain muussa kuin itsessä

    • Anonyymi

      Näin on jo käynyt, ei myönnä omaa kelvottomuuttaan tuhon syyksi.

    • Anonyymi

      Nykyinen puoluesihteeri on pihalla puolueen asioista kuin lintulauta!

      Tuollaiseen asemaan tarvitaan miestä, jolla on energiaa, uskoa ja tietämystä politiikan tekoon. Sellainen on mies oli varatuomari Matti Torvinen, joka edelleen nauttii kenttäväen keskuudessa suurta arvostusta.

    • Anonyymi

      eikös sitä lisävaltaa enää tarvihettanekkaan

    • Anonyymi

      Jos oli Torvinen täysi NOLLA, niin surkea on tämä nykyinenkin puoluesihteeri, joka ei saa hommaan mitään eloa. Nyt jopa Soini hyppii silmille ja neuvoo äänestään persuja!

      Puheenjohtajan ja puoluesihteerin tulee kiertää kenttää ja tarpeen vaatiessa erottaa paikallisorganisaatio puolueesta, jos on havaittavissa kyvyttömyyttä, haluttomuutta tai suoranaista haitallisuutta. Esimerkiksi Espoon sinisten tilanne on epäselvä ja puolueen on lähetettävävälitömästi selvityspyyntö.

      • Anonyymi

        Kauanko menee että tajuavat tSoini oli pelkkä koijari mitään aatetta ei koskaan ollutkaan


      • Anonyymi

        Jos olis Torvinen vielä johtoremmissä mukana, niin Soini saisi kuulla kunniansa tai tässä tapauksessa kunniattomuutensa. Valitettavasti Sinisten johto on vajonnut täydellisen aloitteettomuuden ja munattomuuden tilaan. Ehkei koko porukalle ole enää mitään tarvetta.

        T: ProMasa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olis Torvinen vielä johtoremmissä mukana, niin Soini saisi kuulla kunniansa tai tässä tapauksessa kunniattomuutensa. Valitettavasti Sinisten johto on vajonnut täydellisen aloitteettomuuden ja munattomuuden tilaan. Ehkei koko porukalle ole enää mitään tarvetta.

        T: ProMasa

        "Ehkei koko porukalle ole enää mitään tarvetta."

        Tämän tajusivat kaikki Suomalaiset jo 2017


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olis Torvinen vielä johtoremmissä mukana, niin Soini saisi kuulla kunniansa tai tässä tapauksessa kunniattomuutensa. Valitettavasti Sinisten johto on vajonnut täydellisen aloitteettomuuden ja munattomuuden tilaan. Ehkei koko porukalle ole enää mitään tarvetta.

        T: ProMasa

        Puolueen nimenkin voisi vaihtaa vetävammäksi. MIten olisi Täystorvelot?


    • Anonyymi

      Matin toiminta olisi ollut huomattavasti menestyksekkäämpää, jos toimintaa ei oltaisi sabotoitu puolueen sisältä. Päälimmäisenä tulee mieleen eräs pikkupoikia hiplaava raamattusetä...

    • Anonyymi

      Pitäkää nyt lukua myös siitä millaisia tämän pikkupoikia hiplaavan mooseslaisen näytöt ovat olleet kun Torvinen on ollut "poissa tieltä". Kyllä nämä ns. parempiuskoiset ovat niitä kieroimpia käärmeitä mitä maa päällään kantaa!

      Oli suuri virhe ettei puoluetta puhdistettu heti alkuunsa rasisteista ja fundamentalisteista. Yhdet kylähullut hakkaa vasaralla ja toiset taas raamatulla päähän.

    • Anonyymi

      TOTUUDEN TORVI

      https://www.verkkouutiset.fi/uutuuskirja-kertoo-kun-puoluesihteeri-torttoili-vaaliliitot/#01c8c273

      Simon Elon kirjan mukaan siniset aloittivat kristillisdemokraattien kanssa keskustelut valtakunnallisesta vaaliliitosta hyvissä ajoin syksyllä 2017.

      ”Nopeasti saimme huomata, että puoluekokouksen valitsema puoluesihteeri Matti Torvinen ei ollut kykenevä käymään luottamuksellisia neuvotteluja. Torvinen kertoi usein luottamukselliset asiat julkisuuteen ja onnistui loukkaamaan neuvottelukumppania. Puoluejohto päätti pitää puoluesihteerin pimennossa vaaliliittoneuvotteluista. Otin Sampo [Terhon] pyynnöstä hoitaakseni keskustelut kristillisdemokraattien puoluesihteerin Asmo Maanselän kanssa, joka oli toiminut puoluesihteerinä yli kahdeksan vuotta ja on politiikan kokenut kehäkettu”, kirjassa todetaan.

      Neuvotteluista jostain kuullut Torvinen täräytti Elon mukaan asian julkisuuteen. Kaakkois-Suomessa KD:n puolueväki ”pillastui ja ilmoitti julkisesti, että puolue menee vaaleihin omalla listallaan”.

      ”Eikä tässä vielä kaikki. Olin muutaman kuukauden aikana saanut Asmon jotenkuten lepyteltyä ja pitämään oven avoinna vaaliliitolle, mutta sitten Torvinen töräytti uudelleen. Torvinen väitti elokuun lopussa 2018, että häneen kohdistui törkeää nettikiusaamista, jonka taustalla olivat Lapin vaalipiirin ”Mooses-uskovaiset”, jotka harjoittivat vastaavaa toimintaa myös kristillisdemokraattien ja keskustan piireissä. Erityisesti Timo Soini oli raivoissaan, kun puoluesihteeri ampui jatkuvasti omaan jalkaan.

      Sininen tulevaisuus menetti vaaliliitot puoluesihteeri Matti Torvisen toilailun vuoksi”, Simon Elo kirjoittaa.

      Kristillisdemokraatit olisi saattanut hyötyä vaaliliitoilla useitakin lisäpaikkoja. Simon Elo ei säästele sanojaan ex-puoluesihteeristä.

      ”Vain harva eduskuntaryhmän kansliasta työskenteli mielellään Matti Torvisen kanssa. Torvinen esimerkiksi laittoi kanslialle tiedotteita, jotka hän vaati lähettämään laajalla jakelulla medialle. Tiedotteissa saattoi olla niin uskomattomia kannanottoja ja kyseenalaista retoriikkaa, että avustajat eivät aina suostuneet lähettämään niitä eteenpäin. Tästä Torvinen suuttui niin, että haukkui avustajat pataluhaksi joko soittamalla tai tekstiviesteillä.

      Keväällä 2018 ennen vappua puoluesihteeri Matti Torvinen lähetti kavereilleen videon, jossa hän makasi sängyllä ilman paitaa ja moitti hallituskumppani kokoomusta ja sen puheenjohtajaa Petteri Orpoa. Valitettavasti video tuli minullekin. Terho piti Torviselle puhuttelun, mutta laukalle lähteneeseen puoluesihteeriin eivät purreet mitkään keinot. Puoluesihteerin käytökseen liittyvät ongelmat tulivat jatkuvasti minun, eduskuntaryhmän pääsihteerin Jouni Westlingin ja puolueen puheenjohtajan Sampo Terhon pöydälle. Puoluesihteerin tekemättömät työt jäivät vaalipäällikkö Pekka M. Sinisalon ja avustaja Suvi Viinalan harteille. Syksyllä 2018 ristiriidat kärjistyivät niin pahasti, että jouduimme turvautumaan epäviralliseen ja varsin kyseenalaiseen keinoon: lakkasimme kutsumasta puoluesihteeri Torvista yhteisiin kokouksiin. Työntekijät eivät enää juurikaan välittäneet siitä, mitä puoluesihteeri määräsi”, Simon Elo kirjoittaa.

      Hän kuvailee tilannetta sinisille kestämättömäksi.

      ”Jotain oli pakko tehdä. Puoluehallituksen jäsen Petteri Leino puhui Matti Torvisen kanssa puoluehallituksen kokouksen ulkopuolella 16. joulukuuta 2018 ja vaati häntä eroamaan puoluesihteerin tehtävästä. Kokouksen päättymisen jälkeen Sampo Terho, Petteri Leino, minä ja varapuheenjohtaja Tiina Ahva otimme vielä Torvisen puhutteluun eduskuntaryhmän huoneessa ja vaadimme häntä tekemään johtopäätöksensä osoittamastamme epäluottamuksesta. Torvinen uhkaili puoluejohtoa kielteisellä julkisuudella, jos hän ei enää olisi puoluesihteeri, ja poistui ryhmähuoneesta ovet paukkuen. … Jos sinisten puoluesihteeriksi olisi valittu pätevä ihminen, niin puolueen taival olisi voinut olla hieman vaivattomampi. Torvinen onnistui suututtamaan omat, hallituskumppanit ja mahdolliset vaaliliittolaiset.”

      • Anonyymi

        Melkosta tekstiä! Mutta missä viipyy Johtavan lakimiehen vastine perättömiin väitteisiin ja katteettomiin syytöksiin? :D


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe